Dolar Tahmini

Dolar Tahmini

Son dakika dolar tahmini haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dolar tahmini ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dolar tahmini haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dolar Tahmini

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dolar tahmini gelişmeleri de dahil olmak üzere 706 dolar tahmini haberi bulunmuştur. Tüm dolar tahmini haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'li bankadan çarpıcı dolar tahmini! Dolarda 30 liranın altı için tarih açıklandı
ABD'li bankadan çarpıcı dolar tahmini! Dolarda 30 liranın altı için tarih açıklandı Dolar ile ilgili dikkat çeken açıklama geldi. ABD'nin köklü bankalarından Wells Fargo, dolar kuru için yeni tahminde bulundu. Banka, doların tepe yaptığını ve kurun 30 liraya gerileyeceğini rapor etti. İşte dolar ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
3.04.2024 Ekonomi
Türkiye'nin uzay yolculuğu 2023'ün son çeyreğinde yapılacak
Türkiye'nin uzay yolculuğu 2023'ün son çeyreğinde yapılacak Türkiye'nin ilk uzay yolculuğu için asil aday seçilen Hava Kuvvetleri Komutanlığı F-16 pilotu Alper Gezeravcı (44), teorik eğitimlerinin sürdüğünü belirterek, planlanan takvime göre uzay yolculuğunun 2023'ün son çeyreğinde yapılacağını belirtti.
18.05.2023 Gündem
Merkez Bankası paylaştı: Yıl sonu dolar tahmini geriledi, büyüme beklentisi arttı
Merkez Bankası paylaştı: Yıl sonu dolar tahmini geriledi, büyüme beklentisi arttı Piyasa katılımcıları anketinde yıl sonu dolar kuru tahmini 23,09 olarak gerçekleşirken, büyüme beklentisi yüzde 3,5 ‘ten yüzde 3,7’ye yükseldi.
18.05.2023 Ekonomi
Merkez Bankası anketinde dolar ve enflasyon tahmini
Merkez Bankası anketinde dolar ve enflasyon tahmini Merkez Bankası'nın Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre, enflasyonun yıl sonunda yüzde 32,46 olması bekleniyor. Ankette yıl sonu dolar tahmini 23,1161 oldu.
13.01.2023 Ekonomi
THY, 2023 yılında kabin memuru ve pilot alımı yapacak
THY, 2023 yılında kabin memuru ve pilot alımı yapacak Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, 2023 yılında 2 bin 600 yeni kabin memuru ve bin 200 yeni pilot alacaklarını açıkladı.
17.12.2022 Ekonomi
TCMB anketinde yıl sonu enflasyon ve dolar tahmini
TCMB anketinde yıl sonu enflasyon ve dolar tahmini Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) 'Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre, yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 66,80; dolar beklentisi ise 18,78 oldu.
17.12.2022 Ekonomi
Her ay 2337 TL ödeme yapılıyor! Son dakika destek açıklaması
Her ay 2337 TL ödeme yapılıyor! Son dakika destek açıklaması Son dakika destek açıklaması... Her ay düzenli olarak 2337 TL ödeme yapılıyor. Yeni açıklama geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için Eylül 2022’de toplam 340 milyon 499 bin TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yapıldığını bildirdi.
16.09.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan flaş enflasyon ve dolar tahmini açıklaması
Merkez Bankası'ndan flaş enflasyon ve dolar tahmini açıklaması Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi’nin sonuçlarına göre enflasyonun yıl sonunda yüzde 67,7 olması bekleniyor. Dolar/TL kurunun ise 19,65'ten 19,51'e gerileyeceği öngörüldü.
16.09.2022 Ekonomi
Bitcoin'de kırmızı alarm! 10 bin dolar...
Bitcoin'de kırmızı alarm! 10 bin dolar... Bitcoin ile ilgili son dakika gelişmesi. Bitcoin fiyatları dibi gördü. Bitcoinde korkutan tahmin yapıldı. Bitcoin diğer kripto para fiyatlarını da aşağıya çekti. Son günlerde aşağı yönlü bir seyir izleyerek yatırımcıları tedirgin eden Bitcoin bugün itibarıyla kritik seviyenin altına sarktı. Peki Bitcoin ne kadar daha düşecek? Doubleline Capital CEO'su Bitcoin fiyatıyla ilgili önemli bir tahminde bulundu. İşte detaylar...
18.06.2022 Ekonomi
Merkez Bankası yıl sonu dolar tahmini 2022! Yıl sonu Merkez Bankası dolar tahmini yükseldi mi?
Merkez Bankası yıl sonu dolar tahmini 2022! Yıl sonu Merkez Bankası dolar tahmini yükseldi mi? Merkez Bankası tarafından açıklanan Piyasa Katılımcıları Anketinde yıl sonu için TÜFE beklentisi bir önceki anket dönemine göre yaklaşık 6,5 puanlık artışla yüzde 64,59'a yükseldi. Dolar/TL için ise yıl sonu beklentileri de arttı. İşte Merkez Bankası yıl sonu dolar tahmini 2022…
17.06.2022 Ekonomi
Bitcoin için şok eden açıklama! Dibin dibi...
Bitcoin için şok eden açıklama! Dibin dibi... Bitcoin fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Bitcoinin geleceğiyle ilgili bomba bir tahmin geldi. Geçtiğimiz hafta LUNA ve UST’nin çöküşüyle birlikte kripto para piyasası allak bullak olmuştu. Bitcoin 1.5 yılın dibine indikten sonra 30 bin dolar seviyelerine kadar yükseldi. Öte yandan kripto para analizi yapan ünlü şirketin CEO’sundan Bitcoin için korkutan bir tahmin geldi. İşte detaylar...
22.05.2022 Ekonomi
Kripto paralar sert düştü! Yatırımcılar şokta, flaş tahmin geldi! Bitcoin ve Ethereum...
Kripto paralar sert düştü! Yatırımcılar şokta, flaş tahmin geldi! Bitcoin ve Ethereum... Kripto paralarla ilgili son dakika gelişmesi! Sert düşüş sonrası çarpıcı tahmin geldi. Aylık bazda en düşük seviyeyi gördü, yatırımcılar tedirgin, balinalar harekete geçti. Son haftalarda kripto para birimlerinde büyük kayıplar görüldü. Nisan ayında Bitcoin yüzde 15, Ethereum ise yüzde 13.88 oranında geriledi. Dijital varlıklarda görülen sert düşüşlere rağmen İngiliz dev bankanın kripto para analisti Ethereum fiyatı için çarpıcı tahminde bulundu. İşte detaylar... İşte Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto paralarda son durum...
30.04.2022 Ekonomi
Kripto paralar çakıldı! Kayıp büyük, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin...
Kripto paralar çakıldı! Kayıp büyük, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin... Kripto paralar topyekun düştü. Bitcoin'de başlayan sert hareket diğer kripto varlıklara da sıçradı. Kayıp giderek büyüyor. Bitcoin kaç TL? sorusunun yanıtı kripto paraların hafta sonu dar bantta hareket etmesi sebebiyle vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Ayrıca Ethereum, Dogecoin ve Ripple fiyatları ile kripto paralarda son durum da merak konusu oldu. Geçtiğimiz günlerde 40 bin doların altına sarkan Bitcoin bugün 38 bin 200 dolara kadar gerilerken, Ethereum, 2 bin 797 dolara indi. Öte yandan Finder tarafından yayınlanan ankette Bitcoin fiyatına yönelik çarpıcı bir tahmin geldi. İşte 25 Nisan 2022 Pazartesi günü kripto para fiyatlarında son durum...
25.04.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan son dakika dolar açıklaması!
Merkez Bankası'ndan son dakika dolar açıklaması! Dolar ve enflasyon ile ilgili son dakika açıklaması! Merkez Bankasından son dakika enflasyon ve dolar tahmini geldi. TCMB Piyasa Katılımcıları Anketi'nde yıl sonu tüketici enflasyonu (TÜFE) beklentisi yüzde 29,75 oldu. Bir önceki anket döneminde yüzde 21,39 olan 12 ay sonrası TÜFE beklentisi yüzde 25,37'ye yükseldi. Yıl sonu döviz kuru (ABD Doları/TL) beklentisi bu anket döneminde 16,13 TL oldu.
14.01.2022 Ekonomi
Kripto paralarda deprem! Hepsi dibi gördü
Kripto paralarda deprem! Hepsi dibi gördü Kripto parada son dakika gelişmesi! Kripto para piyasalarında yeni bir deprem yaşanıyor. Bitcoin ve Ethereum başta olmak üzere önde gelen kripto paralar güne sert değer kayıpları ile başladı. Öte yandan ABD'li dev banka Goldman Sachs ise Bitcoin'in bu yıl 100 bin doları göreceğine yönelik bir rapor yayımladı. Goldman Sachs, 2021 yılındaki performansını sergilemesi halinde Bitcoin'in 100 bin dolara ulaşabileceğini ve altının piyasa hakimiyetini de elinden alacağını belirtti.
6.01.2022 Ekonomi
Kripto paralar rekor sonrası dibi gördü, ibre yeniden yeşili gösteriyor, bu kez çok farklı, 100 bin dolar sesleri yükseliyor, Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba Inu ve diğer altcoinler...
Kripto paralar rekor sonrası dibi gördü, ibre yeniden yeşili gösteriyor, bu kez çok farklı, 100 bin dolar sesleri yükseliyor, Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba Inu ve diğer altcoinler... Kripto para piyasası tepetaklak. Uzun süre yatırımcılarına kazandıran kripto varlıklar düşüş eğilimine geçmişti. Ancak yeniden yükseliş trendi başladı. Yeni rekor geliyor. Böylesi daha önce görülmedi. Bitcoin için çok konuşulacak bir tahmin yapıldı. Yatırımcısının yüzünü güldürecek. ABD'li dev banka Goldman Sachs ise Bitcoin'in bu yıl 100 bin doları göreceğine yönelik bir rapor yayımladı. Goldman Sachs, 2021 yılındaki performansını sergilemesi halinde Bitcoin'in 100 bin dolara ulaşabileceğini ve altının piyasa hakimiyetini de elinden alacağını belirtti.
5.01.2022 Ekonomi
Merkez Bankası yıl sonu dolar tahmini ne, arttı mı? MB enflasyon tahmini yüzde kaç?
Merkez Bankası yıl sonu dolar tahmini ne, arttı mı? MB enflasyon tahmini yüzde kaç? Merkez Bankası reel sektör, finansal sektör temsilcileri ve profesyonellerden oluşan 50 katılımcıyla gerçekleştirdiği "2021 yılı Aralık ayı Piyasa Katılımcıları Anketi"ni yayımladı. Peki, Merkez Bankası yıl sonu dolar tahmini ne? MB enflasyon tahmini yüzde kaç?
10.12.2021 Ekonomi
Bitcoin'de son dakika! Flaş tahmin geldi
Bitcoin'de son dakika! Flaş tahmin geldi Bitcoin ile ilgili son dakika tahmini. Ünlü işadamı duyurdu. Kripto para birimlerine gelen satış dalgası sonrasında Bitcoin fiyatları da düşüş gösterdi. Tarihi zirvesinden yüzde 40 oranında uzaklaşan Bitcoin toparlanmaya çalışıyor. Milyarder iş adamı Barry Sternlicht ise Bitcoin'in arzının kısıtlı olduğunu ve 1 milyon dolara yükselebileceğini söyledi.
10.12.2021 Ekonomi
Merkez Bankası dolar tahmini! 2021 Merkez Bankası yıl sonu dolar tahmini yükseldi mi?
Merkez Bankası dolar tahmini! 2021 Merkez Bankası yıl sonu dolar tahmini yükseldi mi? Merkez Bankası dolar tahmini merak ediliyor. Merkez Bankası enflasyon ve dolar tahminini yükseltti. Merkez Bankası yıl sonu dolar tahminini 8,92'den 9,22'ye, enflasyon tahminini ise yüzde 16,74'ten yüzde 17,63'e yükseltti.
15.10.2021 Gündem
Merkez Bankası'ndan flaş dolar tahmini!
Merkez Bankası'ndan flaş dolar tahmini! Merkez Bankası'ndan son dakika yıl sonu dolar tahmini. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre, yıl sonu enflasyon, Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) beklentisi yüzde 17,63 oldu. Ankete göre yıl sonu dolar beklentisi ise 10,01 lira oldu.
15.10.2021 Ekonomi
Dolar ve enflasyon ile ilgili flaş açıklama! Merkez Bankası duyurdu
Dolar ve enflasyon ile ilgili flaş açıklama! Merkez Bankası duyurdu Dolar ve enflasyon ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Merkez Bankası duyurdu. Merkez Bankası "2021 yılı Haziran ayı Piyasa Katılımcıları Anketi"nin sonuçlarını yayımladı. Buna göre yıl sonu dolar tahmini 8,95 TL, yıl sonu enflasyon tahmini ise yüzde 14,46'ya yükseldi. Bir önceki anket döneminde yıl sonu dolar beklentisi 8,71 TL iken, enflasyon beklentisi ise yüzde 13,81'di.
11.06.2021 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan dolar ve enflasyon açıklaması!
Merkez Bankası'ndan dolar ve enflasyon açıklaması! Merkez Bankası 2021 sonu dolar tahminini 8,09 TL, enflasyon tahminini ise yüzde 11,15 olarak açıkladı.
15.01.2021 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan flaş dolar tahmini!
Merkez Bankası'ndan flaş dolar tahmini! Merkez Bankası, yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 10,82'den yüzde 11,46'ya, yıl sonu dolar tahminini ise 7,34'ten 7,60'a yükseltti.
18.09.2020 Ekonomi
Eski OPEC başkanından varil petrolde 70 dolar tahmini
Eski OPEC başkanından varil petrolde 70 dolar tahmini Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) Eski Başkanı Şekib Halil, bugün Viyana'da gerçekleşecek olan petrol üreticisi ülkelerinin toplantısından, üretim kesintisi kararı çıkması halinde ham varil petrol fiyatının 70 dolara çıkabileceğini belirtti.
6.12.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Dolar Tahmini ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dolar tahmini haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.