Diyadin

Diyadin

Son dakika Diyadin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Diyadin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Diyadin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Diyadin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan diyadin gelişmeleri de dahil olmak üzere 449 diyadin haberi bulunmuştur. Tüm diyadin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024 Gündem
4 ilde kar tatili
4 ilde kar tatili Artvin merkez ve 5 ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Van'ın Erciş, Muradiye ve Özalp ilçelerinde yoğun kar yağışından dolayı taşımalı, Saray ilçesinde ise tüm okullarda eğitime 1 gün ara verildi. Ağrı’nın Hamur, Taşlıçay ve Diyadin ilçelerinin genelinde Tutak ve Patnos ilçelerinde ise köy ve taşımalı eğitim gören öğrenciler için çarşamba günü eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Ayrıca Ardahan’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar tatil edildi.
6.02.2024 Gündem
Ağrı Nerede, Hangi Bölgede? Ağrı İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur?
Ağrı Nerede, Hangi Bölgede? Ağrı İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur? Ağrı kültür ve turizm bakımından zengin illerimiz arasındadır. Yaz aylarının gelmesiyle beraber en çok araştırılan iller arasında yer alır. Ağrı soğuk bir iklime sahip olduğu için yaz aylarında daha çok tercih edilir.
18.01.2024 Eğitim
Sis zincirleme kazayı beraberinde getirdi! Çok sayıda yaralı var
Sis zincirleme kazayı beraberinde getirdi! Çok sayıda yaralı var Ağrı’da yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin düşmesinden kaynaklı olarak meydana gelen zincirleme kazada 19 kişi yaralandı.
5.12.2023 Gündem
Ağrı’da 4.1 büyüklüğünde deprem
Ağrı’da 4.1 büyüklüğünde deprem Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
23.08.2023 Gündem
Ağrı hangi parti kazandı 2023: 14 Mayıs Ağrı Cumhurbaşkanlığı, milletvekili seçim sonucu ve canlı oy dağılımı
Ağrı hangi parti kazandı 2023: 14 Mayıs Ağrı Cumhurbaşkanlığı, milletvekili seçim sonucu ve canlı oy dağılımı Ağrı seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçim sonucuyla birlikte belli olacak. 64 milyondan fazla seçmenin oy kullanacağı ve ittifak partilerinin yarışacağı genel seçim sonuçlarında Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın aldığı Cumhurbaşkanı oy sayıları da gazetavatan.com'da canlı olarak takip edilecek. Ağrı ilçe seçim sonuçları, Ağrı merkez seçim sonuçlarıyla birlikte YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla canlı oy dağılımıyla ekrana gelecek. Peki Ağrı'da hangi parti kazandı? Ağrı'da Cumhurbaşkanı oy sayıları kaç oldu?
14.05.2023 Gündem
Dört mevsim sıcak suyuyla şifa kaynağı! Yurt dışından da talep var
Dört mevsim sıcak suyuyla şifa kaynağı! Yurt dışından da talep var Ağrı’nın Diyadin ilçesinde bulunan ve cilt hastalıkları başta olmak üzere birçok hastalığa iyi geldiği düşünülen kaplıcalar, soğuk havalarda bile sıcak suyuyla ziyaretçilerini ağırlıyor.
4.04.2023 Yaşam
Doğal Kudret Köprüsü manzarasıyla hayran bırakıyor
Doğal Kudret Köprüsü manzarasıyla hayran bırakıyor Ağrı’nın Diyadin ilçesinde doğal köprü olma özelliği ile tanınan Kudret Köprüsü manzarasıyla mest ediyor.
19.03.2023 Yaşam
Kar yağmayan Doğu Anadolu, Sibirya soğuklarına teslim
Kar yağmayan Doğu Anadolu, Sibirya soğuklarına teslim  Kar yağışı olmayan Doğu Anadolu'da, Sibirya soğukları etkili oldu. Sıfırın altında 24,9 derece ile Ardahan'ın Göle ilçesi, bölgenin en soğuk yerleşim birimi oldu. Erzurum'da şadırvanlar dondu, süs havuzları buzla kaplandı.
12.01.2023 Yaşam
Teröre 'Eren Abluka-10' darbesi! Bakan Soylu duyurdu: 'Biraz orantısız güç kullandık'
Teröre 'Eren Abluka-10' darbesi! Bakan Soylu duyurdu: 'Biraz orantısız güç kullandık' İçişleri Bakanlığı, Ağrı'da 'Eren Abluka-10 Operasyonu' kapsamında, 2’si yeşil kategoriden olmak üzere 3 terör örgütü PKK mensubunun etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Operasyonu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından duyurdu.
13.08.2022 Gündem
Kar yağışı fena vurdu! Mayıs ayında kış geri geldi, kar kalınlığı...
Kar yağışı fena vurdu! Mayıs ayında kış geri geldi, kar kalınlığı... Kar yağışı etkili oldu. Meteoroloji son dakika uyarmıştı. Mayıs ayında kış resmen geri geldi. Ağrı'da sabah saatlerinde başlayan yağmur yüksek kesimlerde kara dönüştü. Diyadin ilçesindeki bazı köyler kar yağışı sebebiyle beyaza büründü. İlçenin özellikle yüksek bölgelerindeki köylerde kar kalınlığı 5 santimetreye yaklaştı. İşte son dakika haberinin detayları...
20.05.2022 Yaşam
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller… Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle tedbir amacıyla bazı illerde okullar tatil edildi. İllerin valilikleri tek tek duyurdu. Yapılan açıklamalarda, Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 21 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 21 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildiği duyuruldu. Peki, 21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? İşte 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21.03.2022 Gündem
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi!
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi! Kar yağışının etkisini göstermeye devam ettiği illerimizde okullar tatil edildi. İşte kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiği illerimiz...
14.03.2022 Gündem
Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları kar nedeniyle tatil edilen iller…
Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları kar nedeniyle tatil edilen iller… 14 Mart hangi illerde okullar tatil? 14 Mart 2022 Pazartesi günü 19  ilde eğitime kar engeli geldi. Yoğun kar yağışı don ve buzlanma nedeniyle 18 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 14 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildi. Hangi illerde okullar tatil? 14 Mart Pazartesi okulları tatil edilen iller…
14.03.2022 Eğitim
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı!
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı! Okullarla ilgili son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı yurdun bir bölümünde etkisini göstermeye devam ediyor. Yağışların yoğun olduğu bazı şehirlerde okullar tatil edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
13.03.2022 Gündem
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde!
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde! Pazartesi okullar tatil mi? Ülke genelini etkisi altına kar yağışı bugün de devam ediliyor. Öğrenciler ve veliler pazartesi günü okulların olup olmadığını sorguluyor. Birçok il gibi İstanbul'da etkili olan kar yağışının ardından Valilik okulları 2 gün tatil etti. Peki, 14 Mart tatil mi, pazartesi okul var mı? Yarın okullar tatil olur mu?
13.03.2022 Eğitim
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı yurdun bir bölümünde etkisini göstermeye devam ediyor. Yağışların yoğun olduğu bazı şehirlerde yüz yüze eğitime ara verildi. İşte son dakika haberinin detayları...
9.03.2022 Gündem
Cilt hastalıklarına iyi geliyor, romatizma, böbrek taşı, bel fıtığına şifa! Diyadin Kaplıcaları..
Cilt hastalıklarına iyi geliyor, romatizma, böbrek taşı, bel fıtığına şifa! Diyadin Kaplıcaları.. Cilt hastalıkları başta olmak üzere birçok hastalığa iyi geliyor, dondurucu soğuklarda sıcak suyuyla ziyaretçi akınına uğruyor. Yüzde 99 oranındaki kükürt oranı ile insan sağlığına çok yararlı oluyor; romatizma, böbrek taşı, bel fıtığına şifa oluyor. Uzak şehirlerden şifa için buraya gelen bir vatandaş, “Bel ağrılarına, eklem ağrılarına, romatizmaya birebirdir. Bu soğukta bu suya girdiğiniz zaman sudan çıktıktan sonra bile üşümüyorsunuz” dedi.           
13.01.2022 Gündem
'Diyadin Kaplıcaları’na dondurucu soğukta bile akın var
'Diyadin Kaplıcaları’na dondurucu soğukta bile akın var Ağrı’nın Diyadin ilçesinde bulunan ve cilt hastalıkları başta olmak üzere birçok hastalığa iyi geldiği düşünülen kaplıcalar, dondurucu soğuklarda sıcak suyuyla ziyaretçilerini ağırlıyor.
13.01.2022 Sağlık
Mezun ettiği 26 eski öğrencisiyle aynı okulda öğretmenlik yapıyor
Mezun ettiği 26 eski öğrencisiyle aynı okulda öğretmenlik yapıyor Diyarbakır'da, öğretmenlikte 40 yılını dolduran Kazım Atalay (63), 26 eski öğrencisiyle aynı okulda öğretmenlik yapıyor. Eski öğrencileriyle birlikte aynı okulda görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Atalay, "Bu okula ilk geldiğimde bu öğrencilerimi öğretmen olarak gördüğümde çok duygulandım" dedi.
24.11.2021 Yaşam
Bulduğu gizemli cisim elinde patladı! Kendisi öldü; eşi, oğlu ve kızı yaralandı
Bulduğu gizemli cisim elinde patladı! Kendisi öldü; eşi, oğlu ve kızı yaralandı Ağrı’nın Diyadin ilçesinde arazide bulduğu cisim elinde patlayan Mehmet Turan hayatını kaybetti. Eşi Sevim, oğlu Nesim ve kızı Dilan Turan ise yaralandı.
28.08.2021 Gündem
Altın bulundu! Tarih belli oldu! Değeri...
Altın bulundu! Tarih belli oldu! Değeri... Ağrı'da altın müjdesi! 20 ton altın rezervi tespit edildi. TMSF Başkanı Muhittin Gülal, Ağrı’daki altın rezervi ile ilgili “Ağrı tesisinde 2022’nin sonuna kadar ilk altın dökümünü gerçekleştireceğiz. 2023 itibarıyla bu tesisten 3-3,5 ton altın üretmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Ağrı Mollokara bölgesinde gerçekleştirilen uzun arama sonucunda piyasa değeri 1,2 milyar dolar olan 20 ton altın ve 2,8 milyon dolar olan 3,5 ton gümüş rezervi tespit edildi" dedi.
10.06.2021 Ekonomi
Gaziantep FK 2 - MKE Ankaragücü 0
Gaziantep FK 2 - MKE Ankaragücü 0 Süper Lig'in 17. haftasındaki Gaziantep FK evinde MKE Ankaragücü'nü 2-0 mağlup etti.
5.01.2021 Ankaragücü
Sema Keçik kimdir? Kaç yaşında? Kırmızı Oda’da Selvi’yi canlandıran Sema Keçik’in biyografisi…
Sema Keçik kimdir? Kaç yaşında? Kırmızı Oda’da Selvi’yi canlandıran Sema Keçik’in biyografisi… Kırmızı Oda’nın 11. Bölümünde yeni bir oyuncu diziye dahil oldu. Başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek, kaleme alınan dizide Sema Keçik çocuk yaşta evlendirilen ve yıllardır evden dışarı adımını atmamış Selvi'yi canlandıracak. Peki, Kırmızı Oda’da Selvi rolünü oynayan Sema Keçik kimdir?
13.11.2020 Gündem
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.

Benzer Haber Etiketleri

Diyadin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki diyadin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.