Dgm

Dgm

Son dakika dgm haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dgm ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dgm haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dgm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dgm gelişmeleri de dahil olmak üzere 497 dgm haberi bulunmuştur. Tüm dgm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Necip Hablemitoğlu kimdir, ne zaman ve nasıl öldü, kim öldürdü? Necip Hablemitoğlu suikastı nasıl oldu?
Necip Hablemitoğlu kimdir, ne zaman ve nasıl öldü, kim öldürdü? Necip Hablemitoğlu suikastı nasıl oldu? Necip Hablemitoğlu suikastının katil zanlılarından firari emekli albay Levent Göktaş için Interpol tarafından kırmızı bülten çıkarıldı. Söz konusu gelişmenin ardından “Necip Hablemitoğlu kimdir, nerede ve nasıl öldü? Necip Hablemitoğlu suikastı nasıl oldu?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
2.09.2022 Gündem
Levent Göktaş yakalandı mı, Albay Levent Göktaş kimdir? Levent Göktaş olayı nedir? Hablemitoğlu cinayeti nasıl oldu?
Levent Göktaş yakalandı mı, Albay Levent Göktaş kimdir? Levent Göktaş olayı nedir? Hablemitoğlu cinayeti nasıl oldu? Levent Göktaş yakalandı mı, sorusunun yanıtı merak ediliyordu. Emekli Albay Levent Göktaş yakalandı. Necip Hablemitoğlu suikastının katil zanlılarından firari emekli Albay Levent Göktaş, Bulgaristan'da yakalandı. Adalet Bakanlığı ve EGM İnterpol Daire Başkanlığı, Göktaş’ın Türkiye’ye iade edilmesine yönelik işlemlere başladı. Peki, Albay Levent Göktaş kimdir? Levent Göktaş olayı nedir? Hablemitoğlu cinayeti nasıl oldu?
2.09.2022 Gündem
Eski DGM Başsavcısı Demiral vefat etti
Eski DGM Başsavcısı Demiral vefat etti Eski Devlet Güvenlik Mahkemesi (DGM) Başsavcısı Nusret Demiral, dün sabah geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
6.06.2022 Yaşam
Necip Hablemitoğlu kimdir? Necip Hablemitoğlu suikasti nasıl oldu?
Necip Hablemitoğlu kimdir? Necip Hablemitoğlu suikasti nasıl oldu? Necip Hablemitoğlu suikasti ile ilgili, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığının operasyonuyla yakalanarak Türkiye'ye getirilen şüphelilerinden Nuri Gökhan Bozkır, adliyeye sevk edildi. Bu gelişmenin ardından Necip Hablemitoğlu suikastinin detayları merak ediliyor. Peki, Necip Hablemitoğlu kimdir? Necip Hablemitoğlu neden öldürüldü? Necip Hablemitoğlu nasıl öldü? Hablemitoğlu suikastinin detayları!
8.02.2022 Gündem
Hekimoğlu İsmail (Ömer Okçu) hayatını kaybetti! Hekimoğlu İsmail kimdir?
Hekimoğlu İsmail (Ömer Okçu) hayatını kaybetti! Hekimoğlu İsmail kimdir? Hekimoğlu İsmail ismiyle tanınan, "Minyeli Abdullah" ve "Maznun" gibi kitapların yazarı Ömer Okçu hayatını kaybetti.
15.01.2022 Kültür Sanat
Susurluk davası hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu çatışmada öldürüldü
Susurluk davası hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu çatışmada öldürüldü Kadıköy'de ünlü restoranda çıkan silahlı kavgada, Susurluk davası hükümlüsü eski özel harekat polisi Ziya Bandırmalıoğlu ve eski bir polis hayatını kaybetti. Çatışmada 3 kişi de yaralandı.
21.12.2021 Yaşam
28 Şubat'ta ne oldu? 28 Şubat süreci nasıl başladı? 28 Şubat bildirisinde neler yazıyordu?
28 Şubat'ta ne oldu? 28 Şubat süreci nasıl başladı? 28 Şubat bildirisinde neler yazıyordu? Toplum hafızasında derin izler bırakan 28 Şubat sürecinin üzerinden 24. yıl geçti. Türk siyasi tarihine "postmodern darbe" olarak geçen 28 Şubat süreci pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, 28 Şubat'ta ne oldu? 28 Şubat süreci nasıl başladı? 28 Şubat bildirisinde neler yazıyordu? 28 Şubat sürecinde neler yaşandı? İşte 28 Şubat süreci hakkında merak edilenler...
28.02.2021 Gündem
'Postmodern darbe'nin üzerinden 24 yıl geçti
'Postmodern darbe'nin üzerinden 24 yıl geçti Toplum hafızasında derin izler bırakan 28 Şubat sürecinde, merhum Başbakan Necmettin Erbakan ve arkadaşlarına siyaset yasağı getirildi, Refah Partisinin 14 yıl süren siyasi yaşamı da sona erdi.
28.02.2021 Gündem
Hüsnü Çalmuk'un cezası belli oldu
Hüsnü Çalmuk'un cezası belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen Ergenekon davasının hakimlerinden Hüsnü Çalmuk'un "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı dava karara bağlandı.
16.10.2020 Gündem
Bataklıkta o çıktı: Escobar Nejat
Bataklıkta o çıktı: Escobar Nejat 9 ülkede ortak yürütülen uluslararası uyuşturucu operasyonunda 1992’den beri ‘Türk Escobar’ olarak bilinen Nejat Daş (53) ile eşi ve baldızının da aralarında bulunduğu 67 kişi gözaltına alındı. Yakalanan isimler arasında bir emniyet müdürü ile 2 polis memuru da var.
1.07.2020 Gündem
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den, CNN Türk'te önemli açıklamalar
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den, CNN Türk'te önemli açıklamalar Adalet Bakanı Abdulhamit Gül CNN Türk canlı yayınında 'Tarikatlar devlete sızıyor' iddiasına cevap vererek, "Burada bir zihniyet anlamında hiç bir grubun devletin içinde örgütlü bir şekilde sızması, hiyerarşi dışında bir yapı oluşturulmasına asla izin verilemez." dedi.
4.01.2020 Gündem
Organize suç örgütü lideri  İstanbul’da yakalandı...
Organize suç örgütü lideri İstanbul’da yakalandı... Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden organize suç örgütü lideri Ayvaz Korkmaz, İstanbul’da düzenlenen operasyonda yakalandı.
24.11.2019 Yaşam
Adnan Oktar'ın en büyük mağdurlarından Ebru Şimşek ilk kez konuştu!
Adnan Oktar'ın en büyük mağdurlarından Ebru Şimşek ilk kez konuştu! Türkiye günlerdir Adnan Oktar ile 'Kedicikleri'ne yapılan operasyonu konuşuyor. Öte yandan örgütün bugüne kadar mağdur ettiği isimler de merak ediliyor. O isimlerin başında eski manken Ebru Şimşek geliyor. Yıllarca bu örgüte karşı verdiği mücadeleyi ve bu uğurda yaşadığı büyük acıları ilk kez anlattı.
15.07.2018 Gündem
'Grubun akıl hocası Hüsamettin Cindoruk'tu'
'Grubun akıl hocası Hüsamettin Cindoruk'tu' FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in tutuklu avukatlarından Orhan Erdemli, grubun akıl hocasının Hüsamettin Cindoruk olduğunu iddia ederek, FETÖ/PDY'nin 2000 yılında İstanbul imamı olarak bilinen, Ahmet Kara'nın, Gülen'in DGM’de yargılandığı dönemlerde kendisini Hüsamettin Cindoruk'a gönderdiğini belirtti. Erdemli, "Oradaki konuşmalardan bu grubun akıl hocasının Hüsamettin Cindoruk olduğunu anladım” dedi.
29.09.2021 Gündem
Örgüt üyelerine bireysel başvuru tazminatı
Örgüt üyelerine bireysel başvuru tazminatı Anayasa Mahkemesi, örgüt üyeliğinden hüküm giyen Yusuf Karakuş, Hasan Kılıç ve Mehmet Şahin'in adil yargılanma ve makul sürede yargılanma haklarının ihlal edildiğine karar verdi
29.09.2021 Gündem
Devlet adını 24 yıl önce koymuş
Devlet adını 24 yıl önce koymuş Yıl: 1992. Müfettişler, Fetullahçı yapılanmayla ilgili bir rapor istedi. İstihbarat Dairesi’nin yazdığı raporda her şey anlatılıyordu. Örgüte de ilk isim o zaman konulmuştu: ‘Fetullah Hoca’nın Talebeleri.’ İstihbarat, raporunu şu sözlerle bitirdi: Bu örgüt sürekli takip edilmeli.
29.09.2021 Gündem
Memurlara kadın hizmeti
Memurlara kadın hizmeti Eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun, ABD'li parlamenterlere FETÖ propagandası yaptırılan eski polis şefi Ahmet Sait Yayla'nın, 2002 yılında bir kamu görevlisine fuhuş için kadın temin ettiğini belirtti.
29.09.2021 Gündem
12 Eylül davasına bakan savcı ve hakimler FETÖ'cü çıktı
12 Eylül davasına bakan savcı ve hakimler FETÖ'cü çıktı Darbenin komutanları Evren ve Şahinkaya'ya dava açan savcı, takipsizlik kararı veren Başsavcı Vekili ve davaya bakan hakimler ihraç edildi. Evren'in ifadesini alan savcı da meslekten atılanlar arasında. Dönemin Genelkurmay Adli Müşaviri de şu an tutuklu
29.09.2021 Gündem
Salihoğlu'na sürpriz görev
Salihoğlu'na sürpriz görev İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, İstanbul Bölge Başsavcısı oldu...
29.09.2021 Gündem
DHKP-C içindeki dehşete düşüren infazlar!
DHKP-C içindeki dehşete düşüren infazlar! Osman Evcan’ın ismini ‘vegan mahkûm’ olarak verdiği mücadeleyle duyduk. Örgütlü geçmişinde barındırdığı dram ise yazar Aytekin Yılmaz’a gönderdiği mektuptaki ifadeleriyle gün yüzüne çıktı
11.03.2016 Yaşam
Abdülkadir Selvi hangi vekillerin dokunulmazlığının kaldırılacağını açıkladı
Abdülkadir Selvi hangi vekillerin dokunulmazlığının kaldırılacağını açıkladı Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi, "Edindiğim izlenim birkaç milletvekiline dokunulacağı yönünde. Aracında patlayıcı taşıyan ya da canlı bombanın evine taziye ziyaretinde bulunan isimlere dokunulacak." diye belirtti.
29.09.2021 Gündem
‘Hayata Dönüş Operasyonu’nda askeri asker öldürmüş
‘Hayata Dönüş Operasyonu’nda askeri asker öldürmüş ‘Hayata Dönüş Operasyonu’nda, Uzman Çavuş Nurettin Kurt’un güvenlik görevlilerinin kullanmış olduğu G-3 ve Kalaşnikof marka silahlardan çıkan mermi sonucu öldüğünün anlaşıldığı kaydedildi Ölüm oruçlarını bitirmek için 2000 yılında cezaevlerine düzenlenen ve “Hayata Dönüş” ismi verilen operasyon sonucu İstanbul Ümraniye Cezaevi’nde 1’i asker 8 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi de yaralandı...
29.09.2021 Gündem
Baykal’dan ‘gereğini yapsaydın’ yanıtı!
Baykal’dan ‘gereğini yapsaydın’ yanıtı! Deniz Baykal, “İkili görüşmelerimizde ele alınan konuların gereği yapılsa açıklama yapmama gerek olmayabilirdi” dedi.
29.09.2021 Gündem
Baykal'dan açıklama
Baykal'dan açıklama CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın 'Suriye'deki etnik çatışmalarla' ilgili ve Parti grup toplantısında ardından bir televizyon programındaki sözlerine ilişkin açıklamalarda bulundu...
29.09.2021 Gündem
İbrahim Tatlıses'in yağma davasında sanığa 6 yıl hapis
İbrahim Tatlıses'in yağma davasında sanığa 6 yıl hapis Sanatçı İbrahim Tatlıses’in 2002 yılında para vermesi için tehdit edildiği olaya ilişkin Yargıtay’dan dönen davada karar açıklandı. İlk yargılamada 1 yıl 3 ay hapis cezası alan sanık Abdullah Uçmak, bozma sonucu yapılan yeniden yargılamada “yağmaya teşebbüs” suçundan 6 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.
14.01.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Dgm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dgm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.