Devlet Hastanesi

Devlet Hastanesi

Son dakika Devlet Hastanesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Devlet Hastanesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Devlet Hastanesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Devlet Hastanesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan devlet hastanesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 25.412 devlet hastanesi haberi bulunmuştur. Tüm devlet hastanesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Malatya'da korkunç olay! Polis memuru tartıştığı ağabeyini öldürdü
Malatya'da korkunç olay! Polis memuru tartıştığı ağabeyini öldürdü Malatya'da polis memuru İbrahim Ergin, arazi meseli yüzünden çıkan tartışmada ağabeyi Mehmet Ergin'i (44) beylik tabancasıyla vurarak öldürdü.
27.04.2024 Gündem
Karın ağrısıyla hastaneye gitti! Böbreğini gören doktorlar şaşırdı
Karın ağrısıyla hastaneye gitti! Böbreğini gören doktorlar şaşırdı Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yaşayan 10 yıldır karın ağrısı çeken Sabahat Korkmazer,sağ böbreğinden 3 kilo ağırlığında ve 20 santimetre büyüklüğünde kitle çıkarıldı. Operasyonu yapan Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Mansur Dağgülü, “Hem böbreği hem de kitleyi komple çıkardık" dedi.
25.04.2024 Gündem
Otomobilin lastiği patlayıp takla attı!
Otomobilin lastiği patlayıp takla attı! Diyarbakır'da otomobilin arka lastiğinin fırlayıp takla atmasıyla meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Kazada araçta sıkışan 1 yaralı itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkarıldı.Kaza yerinde inceleme yapan ekipler, otomobilin lastiğini olay yerinden 5 metre geride buldu.
24.04.2024 Gündem
Kavgada yüzüne tekme geldi! Dili boğazına kaçtı
Kavgada yüzüne tekme geldi! Dili boğazına kaçtı Bursa'nın Gemlik ilçesinde yer alan Gemlik Suni Çim Saha Tesisleri'nde oynanan U 17 futbol maçı sonrası iki takımın antrenörleri arasında çıkan tartışma yumruklu, tekmeli kavgaya dönüştü. Kavgada yüzüne tekme gelen antrenörün dili boğazına kaçtı.
24.04.2024 Gündem
Eşi kapıyı geç açtı! Mutfak tezgahının altında arkadaşını yakaladı
Eşi kapıyı geç açtı! Mutfak tezgahının altında arkadaşını yakaladı Adana’da eşinin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. Eşiyle görüşmemesini istediği arkadaşını mutfak tezgahının altında saklanmaya çalışırken bulup, bacak ve kalçasından bıçakladı. Saldırgan El-Melhem, “Eşimin üzerinde sadece tişört vardı ve iç çamaşırları yoktu. Memduh’u tezgahın altında görünce bir anlık öfkeyle bıçakladım” dedi.
24.04.2024 Gündem
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu Adana’da bir kişi karısıyla yasak ilişki yaşadığını öne sürdüğü şahsı bıçakla yaraladı. Seyhan polisi tarafından yakalanan koca tutuklandı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.
24.04.2024 Adana
Rapor alan herkesi ilgilendiriyor! 'Hastayım' deyip iş göremezlik raporu aldı, hayatının şokunu yaşadı
Rapor alan herkesi ilgilendiriyor! 'Hastayım' deyip iş göremezlik raporu aldı, hayatının şokunu yaşadı Konya'da fizyoterapist Sait U. (37), hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp, tatile gitti. Durumu fark eden rehabilitasyon merkezi sahibi Mehmet Evrim'in şikayetiyle soruşturma başlatılıp, dava açıldı. Savcı, Sait U.'ya 'Nitelikli dolandırıcılık' ve 'Resmi belgede sahtecilik' suçlarından toplam 15 yıla kadar; raporu düzenleyen doktor Ömer Tayyip Ç. ve hemşire Esra T.'ye ise 'Resmi belgede sahtecilik' suçundan 8'er yıla kadar hapis cezası istedi.
11.04.2024 Gündem
Kafa kafaya korkunç kaza: 1 ölü, 5 yaralı
Kafa kafaya korkunç kaza: 1 ölü, 5 yaralı Tokat'ın Zile ilçesinde, otomobil ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
11.04.2024 Gündem
Eşyaları yola attı! Polise ateş açtı
Eşyaları yola attı! Polise ateş açtı Burdur'da Tepe Mahallesi Yeşiltepe Caddesi'ndeki müstakil evde oturan A.D, evdeki eşyaları yola atıp, kurusıkı tabancayla rastgele ateş açtı. Kendisini durdurmaya çalışan 3 polis memurunu tabanca ve satırla yaraladı. Bir polisin ise biber gazından etkilendiği olayda, akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen A.D. güçlükle etkisiz hale getirildiği ifade edildi.
7.04.2024 Gündem
Cezaevine yakınlarını ziyarete giden 2 kardeşe silahlı saldırı
Cezaevine yakınlarını ziyarete giden 2 kardeşe silahlı saldırı Adana'nın Kozan ilçesinde cezaevindeki yakınlarını ziyarete giden B.B. (16) ile M.B. (18) kardeşler, silahlı saldırıya uğradı. Bacaklarından yaralanan iki kardeşin, sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenildi.
5.04.2024 Adana
Hayatını kaybetti! 700 liralık malzeme hayatını kurtarabilirdi
Hayatını kaybetti! 700 liralık malzeme hayatını kurtarabilirdi Zonguldak’ta maden ocağında elektrik panosunda çalışan işçi Soner Korkut, elektrik panolarında kaçak akım rölesi ve topraklama bulunmadığı için akıma kapılarak hayatını kaybetti. Maden ocağının işletme müdürü maden mühendisi Yusuf Çavdar tutuklandı.
5.04.2024 Gündem
Hastanede kavga ettiler! İdari soruşturma başlatıldı
Hastanede kavga ettiler! İdari soruşturma başlatıldı Tekirdağ'da Çorlu Devlet Hastanesi'nde Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Cumali K. ile hastanede protez ortez teknikeri olan Halil İbrahim Kazankaya arasında kavga meydana geldi. Yaşanan kavgayı güvenlik kameraları saniye saniye kaydetti.Taraflar şikayetçi olurken, hastane yönetimi olayla ilgili idari soruşturma başlattı.
4.04.2024 Gündem
13 yaşındaki sürücününü kullandıpı motosiklete çarpan otomobil köprüden uçtu
13 yaşındaki sürücününü kullandıpı motosiklete çarpan otomobil köprüden uçtu Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 13 yaşındaki çocuğun kullandığı otomobille çarpıştıktan sonra savrulan otomobil yaklaşık 8 metre yükseklikteki köprüden uçtu. Kazada 3’ü çocuk 7 kişi yaralandı.
4.04.2024 Gündem
Sağ seritte duran TIR'a tanker çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Sağ seritte duran TIR'a tanker çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı Sakarya’nın Karasu ilçesinde arıza nedeniyle sağ şeritte duran TIR’a çarpan akaryakıt tankerinin yedek şoförü İsmail Acar (50) hayatını kaybetti, sürücü E.G. ağır yaralandı.
3.04.2024 Gündem
İşçileri ve askeri personelleri taşıyan servis araçları çarpıştı: 5’i askeri personel, 16 yaralı
İşçileri ve askeri personelleri taşıyan servis araçları çarpıştı: 5’i askeri personel, 16 yaralı Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, fabrika personelini taşıyan midibüsün, içinde askeri personel bulunan minibüse arkadan çarptığı kazada 5'i askeri personel, 16 kişi yaralandı.
3.04.2024 Gündem
Kayseri'de 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı?
Kayseri'de 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bazı şehirlerde kıran kırana rekabete neden oldu. Kayseri Büyükşehir ve ilçelerde kazanan partiler ve isimler Kayserili vatandaşların merak konusu olmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı Türkiye'de 5 yıllık yerel yöneticiler bu seçimle belirlendi. Kayseri, Büyükşehir dahil ilçe belediyelerinde AK Parti'nin üstünlüğü görüldü. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı AK Partili Memduh Büyükkılıç kazandı. İşte Kayseri'de belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler...
2.04.2024 Gündem
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi Eskişehir'de Elif Nur Tiftik'in (6) aç bırakılarak ve eziyet edilerek öldürülmesine ilişkin davada tutuklu yargılanan babaannesi Cihangül Kurumlu (51) iyi hal indirim ile 29 yıl 2 ay, halası Deniz Tiftik de iyi hal indirimi ile 26 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, amca Sezer Tiftik’e tehdit suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verirken, Elif Nur’un ölümüne ilişkin suçlamadan beraatına karar verdi. 
2.04.2024 Gündem
Antalya'da dedikodu cinayeti! Öldürdükten sonra ormana kaçmış
Antalya'da dedikodu cinayeti! Öldürdükten sonra ormana kaçmış Antalya'da İlker Sever (33), boşanıp birlikte yaşamaya devam ettiği S.P. hakkında dedikodu yaptığını öne sürdüğü uzaktan akrabası Cihan Akın Güler'i (34) tabancayla vurarak öldürdü.
2.04.2024 Gündem
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler İzmir ve ilçelerinde belediye başkanlığı kazanan partiler, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy kullanan İzmirliler tarafından merak ediliyor. Türkiye yerel yöneticilerini seçti. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek oy kullandı. Bu sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'den Cemil Tugay oldu. İzmir ilçe belediye başkanlıklarını hangi partiler ve isimler kazandı? İşte 31 Mart İzmir büyükşehir, ilçe belediye başkanlıklarını kazanan partiler...
2.04.2024 Gündem
Trafikteki tartışmada eşinin yanında bıçakla saldırıp, otomobilinin camlarını kırdılar! 2 kişi tutuklandı
Trafikteki tartışmada eşinin yanında bıçakla saldırıp, otomobilinin camlarını kırdılar! 2 kişi tutuklandı Adana’da motosikletli Murat A. (21) ve İsa Can Ö. (22) yol vermeme tartışmasında A.M.’yi (34) darbedip, bıçakla saldırdı. Eşi Ö.M.’nin engellemeye çalıştığı şüpheliler, A.M.’nin otomobilinin camlarını ve dikiz aynasını yumruklayarak kırıp, kaçtı. Polis tarafından yakalanan şüpheliler, tutuklandı.
2.04.2024 Adana
Feci kaza! Hafif ticari araç, TIR'ın altına girdi: 3 ölü, 1 ağır yaralı
Feci kaza! Hafif ticari araç, TIR'ın altına girdi: 3 ölü, 1 ağır yaralı Manisa’nın Salihli ilçesinde, hafif ticari aracın, sabun yüklü TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada; aynı aileden Nadi Çekin (68), Alime Çekin (65) ve Halime Yıldız Çekin'in (30) hayatını kaybetti, A.A.Ç. (3) ağır yaralandı.
1.04.2024 Gündem
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
Yozgat'ta Manisa'da sandık başından 2 acı haber! Kalp krizi geçiren 2 kişi yaşamını yitirdi
Yozgat'ta Manisa'da sandık başından 2 acı haber! Kalp krizi geçiren 2 kişi yaşamını yitirdi Yozgat'ta Lök köyünde oy verme işlemi sırasında kalp krizi geçiren yetmiş altı yaşındaki Mustafa İldiş, hayatını kaybetti. Manisa'nın Alaşehir ilçesinde de sandığa oyunu attıktan sonra kalp krizi geçiren 73 yaşındaki Hasan Çay yaşamını yitirdi.
31.03.2024 Gündem
Muhtarlık seçimi için akrabasını desteklemeyen kuzenlerine ateş açtılar! Ölü ve yaralılar var
Muhtarlık seçimi için akrabasını desteklemeyen kuzenlerine ateş açtılar! Ölü ve yaralılar var Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde düzenlenen bir eğlencede, yerel seçimlerde akrabalarından olmayan muhtar adayını desteklediği iddiasıyla amcasının oğulları E.Y. (36) ve M.Y. tarafından pompalı tüfekle vurulan Yusuf Yiğit hayatını kaybetti, saçmaların isabet ettiği biri 3 yaşındaki çocuk 2 kişi de yaralandı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı olaya ilişkin açıklama yaparken, E.Y. ve M.Y.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
31.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Devlet Hastanesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki devlet hastanesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.