Bakanlıktan sınava hazırlanan depremzede öğrencilere destek
Bakanlıktan sınava hazırlanan depremzede öğrencilere destek Milli Eğitim Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerde 8 ve 12'nci sınıf öğrencilerinin sınavlara hazırlık sürecine destek olmak için 510 Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK) açtı.
27.02.2023 Eğitim
Destekleme ve Yetiştirme Kursları başvuruları başlıyor! İşte MEB e-Kurs başvuru ekranı!
Destekleme ve Yetiştirme Kursları başvuruları başlıyor! İşte MEB e-Kurs başvuru ekranı! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu. 8'inci ve 12'nci sınıflar ile mezun öğrencilere yönelik yürütülen Destekleme ve Yetişme Kurslarına başvurular başlıyor. MEB 24 Ağustos ile 30 Ağustos tarihlerinde Destekleme ve Yetiştirme Kursları başvuru sürecinin başlayacağını duyurdu. Peki, Destekleme ve Yetiştirme Kursları başvurusu nasıl yapılır? MEB e-Kurs başvuru ekranı!
17.08.2021 Eğitim
Takvim belli oldu! Ücretli öğretmenlik başvuruları ne zaman? MEB ücretli öğretmen alımı tarihleri...
Takvim belli oldu! Ücretli öğretmenlik başvuruları ne zaman? MEB ücretli öğretmen alımı tarihleri... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2019-2020 ders yılı sonunda 11. sınıftan 12. sınıfa geçen istekli öğrencilerle örgün ve açık ortaöğretim kurumlarından mezun olanlara yönelik destekleme ve yetiştirme kursları açacak. MEB, Destekleme kursları için öğretmen başvuruları ile ücretli öğretmen başvuruları ile ilgili takvimi de açıkladı. Peki, Ücretli öğretmenlik başvuruları ne zaman? İşte MEB Destekleme ve yetiştirme kursu (DYK) ücretli öğretmen alımı tarihleri...
10.07.2020 Eğitim