Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alacak! KPSS’den en az 55 puan şartı var! İşte başvuru şartları!
Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alacak! KPSS’den en az 55 puan şartı var! İşte başvuru şartları! Türkiye Yazma Eserler Kurumu duyurdu! KPSS’den en az 55 puanla personel alınacak. 20 koruma ve güvenlik görevlisi, 14 destek personeli, ve 24 restoratör alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular elektronik ortamda 12/12/2022-/26/12/2022 tarihleri arasında alınacak. Peki, Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı şartları!
8.12.2022 Personel Alımı
Yalova Üniversitesi KPSS’den en az 60 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları!
Yalova Üniversitesi KPSS’den en az 60 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları! Yalova Üniversitesi duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, Yalova Üniversitesi’ne büro personeli, teknisyen, destek personeli ile koruma ve güvenlik görevlisi kadrolarında sözleşmeli personel alınacak. Başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. Başvurular 11 Mayıs’ta sona erecek. Peki, Yalova Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Yalova Üniversitesi personel alımı başvuru şartları!
27.04.2022 Personel Alımı
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi KPSS’den en az 50 puanla sözleşmeli personel alacak!
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi KPSS’den en az 50 puanla sözleşmeli personel alacak! Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi duyurdu! KPSS’den en az 50 puanla sözleşmeli personel alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’ne 36 destek personeli, 4 tekniker, 20 koruma ve güvenlik görevlisi, 23 sağlık teknikeri olmak üzere 83 sözleşmeli personel alınacak. Başvurular 28 Nisan’da sona erecek. Peki, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi personel alımı başvuru şartları
20.04.2022 Personel Alımı
Okul pansiyonlarına aşçı ve yardımcı destek personeli alınacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi!
Okul pansiyonlarına aşçı ve yardımcı destek personeli alınacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Millî Eğitim Bakanlığı, 6 Eylül’de başlayacak yüz yüze eğitim öncesinde insan kaynağı ve altyapı ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan müjde olarak duyurduğu 5 bin 872 yeni aşçı ve yardımcı destek personeli alımı ile ilgili detaylar belli oldu. Bakanlığa bağlı pansiyonlarda personeli ihtiyacının ön plana çıktığını ifade eden Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 5 bin 872 yeni aşçı ve yardımcı destek personeli ihdas edildi.” dedi.
22.08.2021 Personel Alımı