Dereköy Sınır Kapısı

Dereköy Sınır Kapısı

Son dakika dereköy sınır kapısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dereköy sınır kapısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dereköy sınır kapısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dereköy Sınır Kapısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dereköy sınır kapısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 dereköy sınır kapısı haberi bulunmuştur. Tüm dereköy sınır kapısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dereköy Sınır Kapısı'nda HGS etiketi satışı başladı
Dereköy Sınır Kapısı'nda HGS etiketi satışı başladı Kırklareli’nin Dereköy Sınır Kapısı'ndan ülkeye giriş yapan yabancı plakalı araçların otoyolu kullanırken mağduriyet yaşamaması için HGS etiketi sınır kapısında satılmaya başladı.
24.03.2022 Ekonomi
Bakan Koca: 209 Kırım Tatar Türkü'ne acil sağlık hizmeti verildi
Bakan Koca: 209 Kırım Tatar Türkü'ne acil sağlık hizmeti verildi Ukrayna'dan tahliye edilen Türklere yurda girdiklerinde sağlık hizmeti veriliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 209 Kırım Tatar Türkü'ne acil sağlık hizmeti verildiğini söyledi.
4.03.2022 Gündem
Ukrayna’dan yola çıkan ilk kafile Türkiye'ye ulaştı! ‘Yolda tanklar yanıyordu'
Ukrayna’dan yola çıkan ilk kafile Türkiye'ye ulaştı! ‘Yolda tanklar yanıyordu' Rusya’nın askeri harekat düzenlediği Ukrayna’da mahsur kalan Türklerin, kara yolu ile Türkiye’ye getirilmelerine dün akşam başlandı. Ukrayna'da yaşayanlar, Dışişleri Bakanlığı'nın organizasyonu ve kendi imkanlarıyla Türkiye'ye ulaşmaya başladı. Kiev'den gelen iş insanı Bünyamin Görünüş, "Herkes çıkış için sınıra yönelmiş. Yolda tanklar yanıyordu. Türkiye'ye 22 saatte geldik" dedi. Öte yandan Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Ukrayna'dan tahliye olan Türk vatandaşlarına sınır kapılarında uygulanacak güncel prosedürleri paylaştı.
26.02.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Felaket tellallarının bütün beklentileri boşa çıkacaktır
TBMM Başkanı Şentop: Felaket tellallarının bütün beklentileri boşa çıkacaktır TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Türkiye'nin koronavirüs salgınında yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen büyümeye devam ettiğini, dimdik ayakta durmayı başardığını belirterek, "Bazıları ekonomimizin temellerinin sağlam olmasından çok memnun değiller. Bugüne kadar bunların hepsini sükutu hayale uğrattık, bundan sonra da uğratmaya devam edeceğiz. Aziz milletimizin çalışkanlığı, sanayimizin dinamizmi sayesinde felaket tellallarının bütün beklentileri boşa çıkacaktır" dedi.
3.09.2021 Gündem
Dereköy Sınır Kapısı giriş ve çıkışlara açıldı
Dereköy Sınır Kapısı giriş ve çıkışlara açıldı Kırklareli Valiliğinden, yeni tip corona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bir süre önce yolcu ve araç trafiğine kapatılan Dereköy Sınır Kapısı'nın açıldığı bildirildi.
20.05.2020 Gündem
Kırklareli Valiliği'nden 'Dereköy Sınır Kapısı' açıklaması
Kırklareli Valiliği'nden 'Dereköy Sınır Kapısı' açıklaması Kırklareli Valiliği, Bulgaristan'a ulaşımın sağlandığı Dereköy Sınır Kapısı'nın yolcu giriş ve çıkışlarına açık olduğu yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.
23.03.2020 Gündem
Ve kar İstanbul'un kapısına dayandı!
Ve kar İstanbul'un kapısına dayandı! Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor.
3.12.2019 Yaşam
Gurbetçiler, Kapıkule'de rekor kırdı
Gurbetçiler, Kapıkule'de rekor kırdı Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde yaşayan gurbetçiler, yaz tatillerini anavatanda geçirmek üzere gelişlerini sürdürüken, Kapıkule Sınır Kapısı'nda rekor giriş yaptı. 15 Temmuz günü Kapıkule'den 7 bin 811 araçla 39 bin gurbetçi girişi sağlandı.
16.07.2019 Gündem
Uyarı gelmişti! Beklenen kar yağışı başladı!
Uyarı gelmişti! Beklenen kar yağışı başladı! Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı. Hava şartlarının olumsuzluğu nedeniyle ulaşımda aksamalar görülüyor.
23.02.2019 Gündem
Antalya'da hortum ve fırtına alarmı! AFAD uyardı
Antalya'da hortum ve fırtına alarmı! AFAD uyardı Antalya'ya yine fırtına ve hortum alarmı var. Kaş ve Finike ilçeleri ile Muğla'nın Bodrum ve Marmaris ilçelerinde fırtına yaşamı olumsuz etkiledi. Bu arada, Trakya’da beklenen kar yağışı Bulgaristan sınırından giriş yaptı.
6.02.2019 Gündem
Silivri ve Çatalca kar altında
Silivri ve Çatalca kar altında İstanbul'un batı ilçelerinde kar etkili oluyor. Silivri ve Çatalca, kar nedeniyle kısa sürede beyaza büründü. Kar biriken yollarda küreme yapılıyor.
5.01.2019 Gündem
Son dakika: Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da kar yağışı başladı
Son dakika: Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'da kar yağışı başladı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıların ardından, İstanbul'da gece saatlerinde beklenen kar yağışı, sabaha karşı başladı. Beylikdüzü ve çevre ilçelerde kar yağışı görülüyor. İstanbul genelinde ise yağış ve fırtına etkili olmaya devam ediyor. Kar yağışının önümüzdeki hafta ortasına kadar kentte etkisini sürdürmesi özellikle pazartesi ve salı günleri yoğunluğunu artırması bekleniyor. Kar yağışı gece boyunca Trakya'da da hayatı olumsuz etkiledi. Kırklareli ve Tekirdağ'da okullar tatil edildi.
4.01.2019 Gündem
Meteoroloji uyarmıştı! Kar etkili olmaya başladı
Meteoroloji uyarmıştı! Kar etkili olmaya başladı Edirne'de beklenen kar yağışı etkili olmaya başladı. Edirne'nin Keşan ve İpsala ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün süreyle ara verildi.
18.12.2018 Yaşam
Trakya'da her yer beyaza büründü!
Trakya'da her yer beyaza büründü! Trakya'daki Yıldız Dağları, bölgede gece saatlerinde başlayarak etkisini sürdüren kar yağışının ardından beyaza büründü.
29.11.2018 Yaşam
Kırklareli'nde 38 düzensiz göçmen yakalandı
Kırklareli'nde 38 düzensiz göçmen yakalandı Kırklareli'nde yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmak isteyen 38 düzensiz göçmen yakalandı.
17.11.2018 Gündem
Yolu şaşıran göçmenler böyle yakalandı
Yolu şaşıran göçmenler böyle yakalandı Kırklareli'nde yolunu kaybeden düzensiz göçmenler, şehir merkezine giderken polis tarafından yakalandı.
5.10.2018 Gündem
Kırklareli'nde 7 bölgeye baskın! 84 kişi...
Kırklareli'nde 7 bölgeye baskın! 84 kişi... Kırklareli'nde yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmak isteyen 84 kişi yakalandı. Göçmenlerin İran, Pakistan, Irak ve Afganistan uyruklu oldukları öğrenildi.
18.09.2018 Yaşam
Üstüne alev topu düştü
Üstüne alev topu düştü Dünya turuna birlikte çıktığı arkadaşını bisikletine düşen yıldırımla kaybetmenin şokunu yaşayan Fransız Bruyas, “25 metre önümdeydi, üzerine alev düştü” dedi
18.07.2018 Yaşam
Yıldırım isabet eden turist öldü
Yıldırım isabet eden turist öldü Kırklareli'nde yıldırım isabet eden bisikletli 2 turistten biri hayatını kaybetti, diğeri yaralandı
17.07.2018 Yaşam
Kar yeniden!
Kar yeniden! Marmara’ya bahar geldi derken, kış tekrar etkilerini göstermeye başladı.
24.03.2018 Yaşam
Edirne'de kar yağışı başladı
Edirne'de kar yağışı başladı Edirne'de kar yağışı yoğun şekilde kendini gösterdi. Balkanlar'dan gelen soğuk hava dalgasının etkisi altındaki Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde de kar yağışı etkili oluyor. Peki kar yağışı İstanbul'da ne zaman başlayacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarih verdi. İste ayrıntılar...
26.02.2018 Yaşam
Kırklareli'nde yoğun kar yağışı başladı
Kırklareli'nde yoğun kar yağışı başladı Balkanlar'dan gelen soğuk hava dalgasının etkisi altındaki Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı. Kar kalınlığı; Kofçaz ilçesinde 6, Bulgaristan'a ulaşımın sağlandığı Dereköy Sınır Kapısı'nda 5, Demirköy ilçesinin Mahyatepe mevkisinde ise 10 santimetreye ulaştı
13.01.2018 Gündem
İşte Macaristan'a kaçan folklor ekibinin gerçek hikayesi
İşte Macaristan'a kaçan folklor ekibinin gerçek hikayesi Halk oyunları yarışmasına katılmak için Macaristan’a gidip dönmeyen folklor ekibiyle ilgili detaylara ulaşıldı. Baştan sona ‘kurgu’ya dayanan kaçış planında; folklor ekibi, festival, belgeler sahte çıktı. Yakalanan çete, 6 bin Euro aldığı 13 kişiyi yurt dışına kaçırdı.
29.09.2021 Gündem
Kırklareli'de yoğun kar yağışı
Kırklareli'de yoğun kar yağışı Balkanlar'dan gelen soğuk hava dalgasının etkisi altındaki Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı, yaşamı olumsuz etkiliyor.
30.12.2017 Yaşam
Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarısı!
Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarısı! Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarıları gelmeye devam ediyor. Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz kıyıları yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, Twitter'da yaptığı açıklamada pazar günü veya pazartesi sabahı İstanbul'un kar ile tanışabileceğini söyledi.
19.12.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Dereköy Sınır Kapısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dereköy sınır kapısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.