Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım

Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım

Son dakika Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan denizcilik ve haberleşme bakanı binali yıldırım gelişmeleri de dahil olmak üzere 745 denizcilik ve haberleşme bakanı binali yıldırım haberi bulunmuştur. Tüm denizcilik ve haberleşme bakanı binali yıldırım haberleri aşağıda listelenmiştir.
40 dakikalık yol 5 dakikaya indi! 50 yıllık çile sona erdi...
40 dakikalık yol 5 dakikaya indi! 50 yıllık çile sona erdi... Zonguldak'ta açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı Teoman Duralı tünelleri, köprülü kavşak ve sahil yolu, Filyos'a kadar devam edecek. Üç etap halinde tamamlanması planlanan yolun ikinci etabının Kilimli ilçesinden Muslu beldesine, üçüncü etabının ise Muslu'dan Filyos'a ulaşacak şekilde tamamlanması bekleniyor.
11.02.2022 Ekonomi
35 dakikalık mesafe 5 dakikaya indi! Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmıştı
35 dakikalık mesafe 5 dakikaya indi! Açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapmıştı Zonguldak'tan Kilimli ilçesine olan mesafeyi 35 dakika kısaltarak 5 dakikaya düşüren tünel ve sahil yolu projesine vatandaşlar ilgi gösteriyor. Açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı proje ile yıllık 155,2 milyon lira tasarruf sağlanacak. Karbon salınımı da 4 bin 225 ton azaltılacak.
6.02.2022 Ekonomi
30 dakikalık yol 5 dakikaya inecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak
30 dakikalık yol 5 dakikaya inecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz Sahil Yolu'nun bir kısmı olan Zonguldak-Kilimli Yolu Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Tünelleri'nin açılışını yapacak. 30 dakikada süren yol 5 dakikaya gerilerken akaryakıttan da 155 milyon lira yıllık tasarruf sağlayacak.
5.02.2022 Gündem
30 dakikalık yol 5 dakikaya inecek! Yapımı tamamlandı, açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak
30 dakikalık yol 5 dakikaya inecek! Yapımı tamamlandı, açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak Zonguldak'tan Kilimli ilçesine yaklaşık 30 dakikada gidilebilen yolu 5 dakikaya düşürecek olan Prof Dr. Teoman Duralı Tünelleri'nin yapımı tamamlandı. Çevre düzenlemesi yapılan projenin açılışı ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile 5 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Öte yandan ekipler sahil yolunda dolgu çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
31.01.2022 Ekonomi
Zonguldak'ta 45 yıllık hayal projede ışık göründü
Zonguldak'ta 45 yıllık hayal projede ışık göründü Zonguldak'ta kent trafiğini rahatlatması amacıyla 1975 yılında planlanan ancak 2013 yılında temelleri atılan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında ışık göründü. Çift taraftan tünel açma çalışmalarının devam ettiği tünellerde son kepçe dokunuşu 'Işık Göründü Töreni' ile gerçekleştirildi.
3.09.2020 Gündem
45 yıllık hayal gerçek oluyor! Mithatpaşa Tünelleri'nde sona gelindi
45 yıllık hayal gerçek oluyor! Mithatpaşa Tünelleri'nde sona gelindi Zonguldak'ta kent trafiğini rahatlatması amacıyla 1975 yılında planlanan ancak 2013 yılında temelleri atılan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi. Tünellerle birlikte 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya inecek.
1.08.2020 Gündem
Ve belli oldu! Saat 10:00'da Erdoğan'a sunacak
Ve belli oldu! Saat 10:00'da Erdoğan'a sunacak AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım'ın yeni kabine listesini bugün saat 10:00'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunacağı bildirildi
29.09.2021 Gündem
AK Parti'de Binali Yıldrım dönemi
AK Parti'de Binali Yıldrım dönemi AK Parti'nin 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde tek aday olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, bin 405 delegenin oyunu aldı.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'de kongre günü!
AK Parti'de kongre günü! AK Parti, bugün yapılacak 2. Olağanüstü Büyük Kongre sonrası, yeni Genel Başkanını ilan ediyor. Başbakan Davutoğlu veda konuşmasında "Seçimden kısa bir süre sonra yeni bir kongre için karşınıza çıkmak benim arzu ettiğim bir şey değildi. Yüzde 49,5 oy aldıktan sonra olağanüstü kongre kararı alıp, görevi devretme kararımın arkasındaki yegane gerekçe partimizin birlik ve bütünlüğüne verdiğim değer ve AK Parti hareketinin zarar görmesinden duyduğum endişedir" diye konuştu.
29.09.2021 Gündem
Binali Yıldırım şehit cenazesinde
Binali Yıldırım şehit cenazesinde Van'ın Gürpınar ilçesinde terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özgür Kara'nın cenazesinde Binali Yıldırım da şehit Kara'nın oğlu Görkem Efe'nin elini bir an olsun bırakmadı ve şehit oğlunu sürekli teselli etti.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan: Kusura bakmasın sahtekardır
Erdoğan: Kusura bakmasın sahtekardır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize Ticaret Odası'nın ödül töreninde konuştu. Erdoğan konuşmasından "şehitlerimizin hesabının sorulması önemli" dedi. Ayrıca dokunulmazlık oylaması ile ilgili olarak da HDP'yi eleştirdi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan resmen açıkladı! Pazar günü...
Erdoğan resmen açıkladı! Pazar günü... Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 2. Olağanüstü Kongresi ve yeni kabineye ilişkin, "Yeni başbakanı görevlendirip, süratle kabinesini oluşturma imkanını verelim istiyorum." dedi.
29.09.2021 Gündem
İlk vaat: Terör milletin gündeminden çıkacak!
İlk vaat: Terör milletin gündeminden çıkacak! Bakan Yıldırım, AK Parti kongresinde genel başkan adayı olacağı açıklandıktan sonraki ilk mesajında “Bu terör belasını Türkiye’nin gündeminden çıkaracağız” dedi. Yıldırım dün Diyarbakır’ı ziyaret etti
29.09.2021 Gündem
İDO’dan Ulaştırma Bakanlığı’na uzandı
İDO’dan Ulaştırma Bakanlığı’na uzandı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İDO’ya Genel Müdür olarak atadığı Binali Yıldırım, en uzun süreli Ulaştırma Bakanlığı’nın ardından Başbakanlık koltuğuna ilerliyor...
29.09.2021 Gündem
Yıldırım destek
Yıldırım destek AK Parti’nin 22 Mayıs’ta yapılacak kongresinde genel başkanlığa aday olan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a iş dünyasından büyük destek geldi...
19.05.2016 Ekonomi
Binali Yıldırım'dan Diyarbakır açıklaması
Binali Yıldırım'dan Diyarbakır açıklaması AK Parti Genel Başkan adayı Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Diyarbakır'a gideceklerini açıkladı
29.09.2021 Gündem
AK Parti kongresinde Bozdağ'a kritik görev
AK Parti kongresinde Bozdağ'a kritik görev Binali Yıldrım'ın tek aday olacağı AK Parti kongresinde divan Başkanı Bekir Bozdağ olacak
29.09.2021 Gündem
Binali Yıldırım Diyarbakır'da konuştu
Binali Yıldırım Diyarbakır'da konuştu İsminin Genel Başkan adayı olarak açıklanmasının ardından Diyarbakır'a giden Binali Yıldırım konuştu.
29.09.2021 Gündem
Davutoğlu Binali Yıldırım'ı arayarak tebrik etti!
Davutoğlu Binali Yıldırım'ı arayarak tebrik etti! Bekir Bozdağ: Yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım'ı canı gönülden tebrik ediyorum
29.09.2021 Gündem
"Yıldırım, kalkınma hamlesinin vizyoner bir siyasetçisi"
"Yıldırım, kalkınma hamlesinin vizyoner bir siyasetçisi" İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan adayı gösterilmesiyle ilgili bir açıklama yaptı...
19.05.2016 Ekonomi
Binali Yıldırım'ın köyünde bayram havası
Binali Yıldırım'ın köyünde bayram havası Ak Parti Genel Başkan adayının açıklandığı anlarda Binali Yıldırım'ın memleketinde de kutlamalar başladı. Ömer Çelik'in açıklamayı yaptığı dakikalarda Refahiyeliler davul zurna eşliğinde halay çekti.
29.09.2021 Gündem
Binali Yıldırım'dan flaş karar!
Binali Yıldırım'dan flaş karar! AK Parti MKYK sonrası genel başkan adayı olarak açıklanması beklenen Yıldırım, Diyarbakır'ı ziyaret edecek.
29.09.2021 Gündem
Melih Gökçek'ten yeni Başbakan tüyosu
Melih Gökçek'ten yeni Başbakan tüyosu AK Parti'de alınan kongre kararı sonrası yeni Başbakan'ın kim olacağı sorusunun cevabı merakla beklenirken bugün açıklanacak isim öncesi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten yine çok konuşulacak bir tweet geldi.
29.09.2021 Gündem
AK Parti, Beştepe'den randevu istedi
AK Parti, Beştepe'den randevu istedi AK Parti Genel Merkezi, yeni genel başkanın belirlenmesi için yapılan temayül yoklamalarını paylaşmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu talep etti.
29.09.2021 Gündem
Bakanlık başlattı, Vodafone kapılarını açtı!
Bakanlık başlattı, Vodafone kapılarını açtı! Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yetiştirme yurtlarında yetişen gençlerin istihdam edilmesine yönelik hayata geçirilen ‘Gönül Dağı’ projesi kapsamında Vodafone Türkiye, gençlere kariyer kapılarını açtı...
18.05.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki denizcilik ve haberleşme bakanı binali yıldırım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.