Değnekçi

Değnekçi

Son dakika değnekçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan değnekçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını değnekçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Değnekçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan değnekçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 41 değnekçi haberi bulunmuştur. Tüm değnekçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Otogardaki korkunç cinayette '500 bin lira haraç' iddiası
Otogardaki korkunç cinayette '500 bin lira haraç' iddiası Otogardaki kan donduran cinayette ayrıntılar ortaya çıktı. Adana'da, otogar değnekçisi Göksel Onmaz'ı (56) darbedip, tabancayla öldüren 7 şüpheli saklandıkları adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla yakalandı. Onmaz'ın, şüphelilerden Vural Çural Güçlü (31) ile otogardaki yazıhanesini devrettiği Ömer Y.'den (49), 250'şer bin lira haraç istediği için öldürüldüğü iddia edildi.
15.07.2023 Gündem
Maltepe'de değnekçiye suçüstü! Polisi görünce şok oldu
Maltepe'de değnekçiye suçüstü! Polisi görünce şok oldu Maltepe'de yol üzerine park eden araç sürücülerinden ücret istediği tespit edilen H.Ç. gözaltına alındı.
8.04.2023 Gündem
Kadıköy’de değnekçi suçüstü yakalandı
Kadıköy’de değnekçi suçüstü yakalandı Kadıköy’de sokak üzerinde değnekçilik yapan bir kişi, sivil trafik ekiplerine suçüstü yakalandı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
14.02.2022 Yaşam
İstanbul'da değnekçiler polise yakalandı
İstanbul'da değnekçiler polise yakalandı Beyoğlu'nda 3 değnekçi polis tarafından gözaltına alındı.
13.01.2022 Yaşam
İstanbul'da değnekçi operasyonu
İstanbul'da değnekçi operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerince, Beyoğlu'nda değnekçilik yaptığı belirlenin bir kişi gözaltına alındı.
23.12.2021 Gündem
Araba sahiplerini ilgilendiren flaş karar! Herkes şikayetçiydi, artık değişti
Araba sahiplerini ilgilendiren flaş karar! Herkes şikayetçiydi, artık değişti Araba sahiplerini ilgilendiren son dakika gelişmesi! Herkes şikayetçiydi, artık değişiyor. Çalışmalar sonuç verdi. Yeni dönem başlıyor. QR kod ile tespit edilecek. Mesleki Yeterlilik Kimlik Kartı geliyor. Türkiye Otomotiv Bakım Dernekleri Federasyonu Başkanı Serkan Bakırtaş, "Vatandaşlarımız bu kimlik kartını gördükleri valelere araçlarını gönül rahatlığı ile emanet edebilirler" ifadelerini kullandı.
8.10.2021 Gündem
Şehirlerin otopark sorununa 'dijital değnekçi' teknolojisi geliyor
Şehirlerin otopark sorununa 'dijital değnekçi' teknolojisi geliyor Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu "Dijital Değnekçiler" ekibi, kullanılmadığı zamanlarda kişisel park yerlerinin diğer araç sürücülerinin kullanımına açılmasını sağlayan yeni bir teknoloji geliştirdi.
26.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Bakanlık harekete geçti! Vale ve değnekçi sorununu ortadan kaldıracak adım!
Bakanlık harekete geçti! Vale ve değnekçi sorununu ortadan kaldıracak adım! Son dakika haberine göre, İçişleri Bakanlığı, yetkisiz park yaptırarak vatandaşlardan zorla ücret talep edenlerin engellenmesi ile vale hizmetlerinde standart sağlanması amacıyla yönetmelik taslağı hazırlıyor.
12.08.2020 Gündem
Etiler'de değnekçi kavgasında kan aktı!
Etiler'de değnekçi kavgasında kan aktı! Beşiktaş'ta korsan otoparkçılık, değnekçilik yaptıkları iddia edilen iki kişi arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında üzerinde bulunan silahı çıkaran kişi diğerini vurarak yaraladı. Silahlı saldırgan taksiye binerek kaçtı.
10.08.2020 Yaşam
Boş sokak için 10 lira isteyen 2 değnekçi gözaltına alındı
Boş sokak için 10 lira isteyen 2 değnekçi gözaltına alındı Bakırköy'de cadde ve sokaklardaki resmi otopark görevlilerinin çalışma saatlerinin bitmesiyle birlikte ortaya çıkarak, boş sokak için sürücülerden 10 lira isteyerek değnekçilik yapan 2 kişi gözaltına alındı.
9.08.2020 Gündem
Taksim'de değnekçilik yapan 2 kişi yakalandı
Taksim'de değnekçilik yapan 2 kişi yakalandı Taksim'de mesai saatleri dışında araçlarını park eden sürücülerden para talep ettiği gerekçesiyle 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
3.08.2020 Gündem
İstanbul'da değnekçi terörü devam ediyor!
İstanbul'da değnekçi terörü devam ediyor! Taksim’de geçtiğimiz günlerde bir vatandaşın park ücreti nedeniyle değnekçi tarafından bıçaklanması olayının yaşanmasına rağmen değnekçilerin işgali devam ediyor. Belediyeye ait yol üstü parkları mesken edinen değnekçiler araçlarını park eden vatandaşlardan ücret alırken görüntülendi.
3.08.2020 Gündem
Ünlü kabadayının akrabası dehşeti yaşadı! Aracını...
Ünlü kabadayının akrabası dehşeti yaşadı! Aracını... İstanbul Taksim'de, cadde üzerine otomobilini park etmeye çalışan sürücüden para isteyen değnekçi, tartıştığı Volkan Hacısüleymanoğlu'nu bıçaklayarak kaçtı. Hacısüleymanoğlu, yaralı halde bir süre koşarak kendini bıçaklayan değnekçiyi yakalamaya çalıştı. Hacısüleymanoğlu'nun 2015'te hayatını kaybeden yer altı dünyasının ünlü isimlerinden 'Oflu İsmail'in akrabası olduğu öğrenildi.
1.08.2020 Gündem
Ankara'da 'değnekçi' operasyonu: 9 gözaltı
Ankara'da 'değnekçi' operasyonu: 9 gözaltı Ankara'da, vatandaştan haksız yere otopark ücreti talep eden ve 'değnekçi' diye tabir edilen 9 kişi, polisin düzenlediği 'Güven Sokağı' operasyonuyla gözaltına alındı.
21.06.2020 Yaşam
Vatandaşların kabusu olmuşlardı! Gözaltına alındılar
Vatandaşların kabusu olmuşlardı! Gözaltına alındılar İstanbul'da belediyeye ait otopark alanlarında mesai saatleri sonrası vatandaştan ücret talep edilen değnekçiler gözaltına alındı.
19.11.2019 Yaşam
Değnekçilere karşı harekete geçildi!
Değnekçilere karşı harekete geçildi! Sokak aralarında, işlek caddelerde, restoran ve kafelerin önünde. İstanbul’da valeler artık her yerde.
19.11.2019 Gündem
İstanbul'da değnekçi terörü!
İstanbul'da değnekçi terörü! İstanbul'da İSPARK'a ait bazı otoparklarda mesai saatleri dışında vatandaşlardan otopark parası talep eden değnekçiler yeniden ortaya çıktı.
18.11.2019 Yaşam
İstanbul'da polislerin değnekçi operasyonu
İstanbul'da polislerin değnekçi operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğünün İSPARK'a ait otoparklarda mesai saatleri dışında park eden sürücülerden haksız yere para talep eden değnekçi ve valelere yönelik operasyonlarına devam ediyor. Bakırköy’de gözaltına alınan bir değnekçi, "Evimin, dükkanımın önündeyim. Değnekçilik yapmıyorum. Nereden çıkarttınız bunu" diyerek kendisini savundu.
6.09.2019 Gündem
İstanbul'da "değnekçi" operasyonu
İstanbul'da "değnekçi" operasyonu İstanbul'da vatandaşlardan haksız yere otopark ücreti talep eden "değnekçi" diye tabir edilen korsan otoparkçılara yönelik operasyonda, 25 kişi gözaltına alındı.
6.09.2019 Gündem
Değnekçi  dehşet saçtı
Değnekçi dehşet saçtı İstanbul Beykoz’da değnekçilik yaptığı belirtilen bir kişi para vermek istemeyen sürücüyü eşinin gözü önünde defalarca bıçaklayıp kaçtı.
5.05.2018 Yaşam
Beykoz’da değnekçi dehşeti
Beykoz’da değnekçi dehşeti Beykoz’da bir kişi, aracını park ettiği boş arazide kendisinden para isteyen değnekçinin bıçaklı saldırısına uğradı. Yaralı halde bir iş yerine sığınan araç sahibi vatandaşların gözü önünde defalarca bıçaklandı.
5.05.2018 Yaşam
Dikkat! Yarından itibaren ücretsiz olacak
Dikkat! Yarından itibaren ücretsiz olacak Ankara'da, Büyükşehir Belediyesi tarafından işaretle ayrılan yol kenarlarında, belirtilen sürelerde ücretsiz park uygulaması yarın başlıyor...
29.09.2021 Gündem
Melih Gökçek'ten Ankaralı'ya müjde
Melih Gökçek'ten Ankaralı'ya müjde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 15 Temmuz'dan itibaren yol kenarı otoparklarının tamamının ücretsiz hale getireceklerini açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Dertleri şimdi de...
Dertleri şimdi de... Yıllardır korsan taksicilerle mücadele eden taksici esnafının yeni derdi değnekçi taksiciler
29.09.2021 Gündem
Topbaş'ın hayali
Topbaş'ın hayali İstanbul Boğazı ve bazı ilçelerdeki kot farklarından kaynaklanan boşluklardan yararlanılarak yapılacak yamaç otoparkları ile sokak aralarındaki parklanmanın bitirilmesi hedefleniyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Değnekçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki değnekçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.