Davutpaşa

Davutpaşa

Son dakika davutpaşa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan davutpaşa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını davutpaşa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Davutpaşa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan davutpaşa gelişmeleri de dahil olmak üzere 249 davutpaşa haberi bulunmuştur. Tüm davutpaşa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Oğuz Murat Aci’nin babası konuştu: Belki içinde çok önemli deliller var Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 16 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürerken, baba Özer Aci CNN TÜRK'e konuştu.
7.04.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlu, kazanın ardından Mısır'a kaçmıştı! Türkiye'ye dönme şartını açıkladı
Eylem Tok ve oğlu, kazanın ardından Mısır'a kaçmıştı! Türkiye'ye dönme şartını açıkladı İstanbul'da trafik kazasında bir kişiyi öldüren, 4 kişiyi de yaralayan 17 yaşındaki oğlunu Mısır'a kaçıran Eylem Tok, Türkiye'ye dönmek için şart koştu. Öte yandan 17 yaşındaki sürücü T.C ve annesi Eylem Tok için kırmızı bülten talebi hazırlanarak Adalet Bakanlığına gönderildiği öğrenildi.
7.03.2024 Gündem
Mısır'a kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı
Mısır'a kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı Eyüpsultan'da lüks ciple, arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C.'nin annesi ünlü yazar Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
6.03.2024 Gündem
AK Parti İBB  Başkan Adayı Murat Kurum: Fırınlarda ‘pazar tatili' uygulamasına geçeceğiz
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Fırınlarda ‘pazar tatili' uygulamasına geçeceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bağcılar’da fırıncılar ile bir araya geldi. Konuşmasında hem fırıncıların hem de vatandaşların yaşadıkları sıkıntıların çözümü için projelerinin hazır olduğunu belirten Kurum, ekmek fiyatlarında standardı sağlayacaklarının ve ruhsatsız çalışan fırınlar için harekete geçeceklerinin altını çizdi. Kurum, çalışanların yeterince dinlenebilmesi için ‘Pazar Tatili’ uygulamasına geçileceğini dile getirdi.
29.02.2024 Gündem
Murat Kurum: Bu şehrin kayıp yılların hesabını tek tek soracağız
Murat Kurum: Bu şehrin kayıp yılların hesabını tek tek soracağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Sirkeci - Kazlıçeşme raylı sistem hattı açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.
26.02.2024 Gündem
Aynı saatte aynı sokakta 48 kez ceza kesildi! Mahkemeden karar çıktı
Aynı saatte aynı sokakta 48 kez ceza kesildi! Mahkemeden karar çıktı Esenler’de bazı araç sürücülerine 55. sokakta kural ihlali yaptığı gerekçesiyle defalarca trafik cezası yazıldı. 55. sokağa giden araç sürücüleri konvoy oluşturup, korna çalarak durumu protesto etti.
25.02.2024 Gündem
Davutpaşa patlaması davasında sanıklar yeniden dinlendi
Davutpaşa patlaması davasında sanıklar yeniden dinlendi  Davutpaşa'da 31 Ocak 2008'de 21 kişinin hayatını kaybettiği, 115 kişinin de yaralandığı maytap atölyesi patlamasına ilişkin davada 4 sanık yeniden dinlendi. Zeytinburnu Belediyesi eski İmar ve Şehircilik Müdürü Şevket Yıldırım, "Benim bu olayla ilgili hiçbir dâhilim yok. Burası imara uygun olarak ruhsatını almıştır. Bizim o dönem önceliğimiz ruhsatsız yapılardı" dedi. Patlamada oğlunu kaybeden Adnan Saday ise, "16 yıldır benim oğlum toprakta bunun hesabını sormaya geldim. Ben bir babayım. Kim ne yaptıysa cezasını çekecek. Bizim yüreğimiz yanıyor. İnsan öldürmek kolay mı?" diye konuştu. 
6.06.2023 Gündem
Bakan Varank TÜBİTAK Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi sonuçlarını açıkladı
Bakan Varank TÜBİTAK Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi sonuçlarını açıkladı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Söylenenin aksine üniversitelerimizin insan kaynağı kapasitesi, araştırma altyapıları kapasitesi hamdolsun günden güne gelişiyor. Artık dünya basınında Türk teknoloji girişimcilerinin başarılarıyla ilgili haberler görmek kimse için sürpriz değil" dedi. Varank törende, TÜBİTAK Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi sonuçlarını da açıkladı; ilk sırada ODTÜ, ikinci sırada Sabancı Üniversitesi, üçüncü sırada ise İstanbul Teknik üniversitesi yer aldı.
1.04.2023 Ekonomi
Kanal D ödüle doymuyor!
Kanal D ödüle doymuyor! Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) öğrencilerinin oylarıyla belirlenen; her yıl basın, medya, spor, sanat, müzik ve iş dünyasından ünlü isimlerin yer aldığı, “21. Altınyıldız Classics Yılın Yıldızları Ödül Töreni” Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Davutpaşa Kampüsü Kongre Merkezi’nde dün gece gerçekleşti. 33 farklı kategoride ödülün sahiplerini bulduğu geceden Kanal D, 2 ödül ile ayrıldı.
13.01.2023 Televizyon
Bakan Kurum: Konut fiyatları projemizle aşağı gelmeye başladı
Bakan Kurum: Konut fiyatları projemizle aşağı gelmeye başladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlk Evim İlk İş yerim Projesi'ne değinerek, "Biz Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini bu yüzden yapıyoruz. Konut fiyatları projemizle birlikte durdu, aşağı gelmeye başladı. Bu projelerimizi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz. Amacımız, 2035 yılına kadar bu anlamda dönüşüme girmemiş alan kalsın istemiyoruz" dedi.  
8.11.2022 Ekonomi
4 bin liraya kiralık daire bulduğu için sevindi, fotoğrafları görünce ev sahibini engelledi!
4 bin liraya kiralık daire bulduğu için sevindi, fotoğrafları görünce ev sahibini engelledi! İstanbul Esenler'de bir ev sahibi, evine 4 bin lira kira isteyerek internet sitesi üzerinden ilan verdi. Evi kiralamak isteyen Furkan Türeli önce 4 bin liraya 2+1 kiralık ev bulduğu için sevindi. Ancak fotoğraflar eline ulaştığında şaşkına döndü, direkt olarak ev sahibini engelledi. İşte o ev...
28.10.2022 Yaşam
Üniversitede taciz iddiasına dayak!
Üniversitede taciz iddiasına dayak! Bir grup kadın, tacizci olduğunu iddia ettikleri üniversite öğrencisi Ö.Ç.’ye internette fotoğrafı ve ismiyle ifşa ettikten sonra Kadıköy’de meydan dayağı attı. Hukukçular, yapılanın 4 ayrı suç oluşturduğu konusunda hemfikir.
15.10.2022 Yaşam
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul’un pek çok ilçesinde elektrik kesintisi! BEDAŞ ilçe ilçe duyurdu! İstanbul'da 6 Eylül Salı ve 7 Eylül Çarşamba günü farklı yer ve saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak. 21 ilçede uygulanacak planlı kesintiler 2 ile 10 saat sürecek. Peki, Elektrik kesintisi nerelerde olacak? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
6.09.2022 Gündem
YTÜ Yıldız Teknoparktan 3 milyar dolarlık ihracat hedefi
YTÜ Yıldız Teknoparktan 3 milyar dolarlık ihracat hedefi Girişimcileri ve yatırımcıları destekleyen altyapısı ile 1 milyar dolarlık Ar-Ge ihracat rakamına ulaşan YTÜ Yıldız Teknopark’ın 2025 yılı hedeflerini açıklayan YTÜ Yıldız Teknopark Genel Müdürü Orhan Tanışman, “Hedefimiz en kısa sürede ihracat rakamını 3 milyar dolar seviyesine çıkarmak” dedi.
10.03.2022 Bilim ve Teknoloji
İSKİ su kesintisi! İstanbul’da sular ne zaman gelecek, hangi ilçelerde programlı su kesintisi olacak?
İSKİ su kesintisi! İstanbul’da sular ne zaman gelecek, hangi ilçelerde programlı su kesintisi olacak? İSKİ 11 saat su kesintisi yapacak. İSKİ, yarın saat 09.00 ila 20.00 saatleri arasında Eyüpsultan, Bayrampaşa, Esenler, Gaziosmanpaşa’da 11 saat su kesintisi yaşanacağını duyurdu.
11.01.2022 Gündem
Remziye Hisar kimdir? Remziye Hisar Google’a Doodle oldu!
Remziye Hisar kimdir? Remziye Hisar Google’a Doodle oldu! Remziye Hisar Google’a Doodle oldu! Türkiye’de çağdaş bilimin öncüsü ve kimya çalışmalarının da ilk kadın ismi olarak tanınan Remziye Hisar, Google’da anılıyor. Pek çok kişi sabah saatlerinde Google’a giriş yapınca Remziye Hisar tasarımıyla karşılaştı. Peki, Remziye Hisar kimdir? Remziye Hisar’ın hayatı hakkında merak edilenler…
13.12.2021 Gündem
Parti gecesi gerçek ortaya çıktı! Sabaha kadar eğlenip öldürdüler
Parti gecesi gerçek ortaya çıktı! Sabaha kadar eğlenip öldürdüler Esenler'de dün ev sahibinin kaçtığı parti yapılan dairede başından vurulmuş halde ölü bulunan, arkadaşlarının intihar ettiğini iddia ettikleri Ozan Oğuz'un cinayete kurban gittiği ortaya çıkarıldı. Parti yapılan evin sahibi, kız arkadaşı ve bir arkadaşının evden panikle kaçtıkları anlar kameraya yansırken, gözaltına alınan 5 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
7.11.2021 Yaşam
Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı seferlerinde aksama
Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı seferlerinde aksama Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metro Hattı'nda enerji kesintisi nedeniyle aksama yaşanıyor.
30.10.2021 Yaşam
Yedikule Hisarı kültür ve sanatın merkezi olacak
Yedikule Hisarı kültür ve sanatın merkezi olacak Fatih Belediyesi’nin düzenlediği Kültür Sanat Sezonu açılış programı, dün tarihi Yedikule Hisarı’nda gerçekleşti. Yedikule Hisarı’nın yıllardır kapalı olduğunu ve belediye tarafından restore edildiğini belirten Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Hisar’ın bundan sonra nitelikli kültür ve sanat faaliyetlerine ev sahipliği yapacağını söyledi.
23.10.2021 Kültür Sanat
Eyüpsultan'da 4 katlı binanın çatı katında yangın
Eyüpsultan'da 4 katlı binanın çatı katında yangın Eyüpsultan'da kumaş üretim atölyesinin bulunduğu 4 katlı binanın çatı katında çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucu çatı katında ve binanın çatısında hasar meydana geldi.
8.10.2021 Yaşam
Engin Verel kimdir? Engin Verel nereli, kaç yaşında, Can Verel oğlu mu? İşte Engin Verel'in merak edilen hayatı…
Engin Verel kimdir? Engin Verel nereli, kaç yaşında, Can Verel oğlu mu? İşte Engin Verel'in merak edilen hayatı… Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Engin Verel, 25-26 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek kongrede başkan adayı olacağını duyurdu. Engin Verel Fenerbahçe başkanlığına aday olacağını açıklamasıyla hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Peki, Engin Verel kimdir, kaç yaşında, nerelidir?
24.06.2021 Gündem
Apartman girişinde küçük kıza taciz iddiası! 'Beni kurtar, adam bana saldırdı'
Apartman girişinde küçük kıza taciz iddiası! 'Beni kurtar, adam bana saldırdı' İstanbul Esenler'de fırından eve dönen 10 yaşındaki kız çocuğunun, arkasından binaya giren kişinin tacizine uğradığı iddia edildi. Küçük kız bağırarak yardım istediği sırada işe gitmek için evden çıkan komşularını gören saldırgan hızla kaçtı. Polis kaçan saldırganı 75 güvenlik kamerasını incelemesinin ardından yakaladı.
26.05.2021 Gündem
3 üniversiteden biyoteknoloji alanında iş birliği
3 üniversiteden biyoteknoloji alanında iş birliği YTÜ, İÜ-Cerrahpaşa ve Marmara Üniversitesi arasında yapılan iş birliği kapsamında, yapay zeka teknolojileri, doku mühendisliği, insan ve hayvan moleküler biyoloji ve genetiği gibi alanlarda ortak Ar-Ge faaliyetleri gerçekleştirilecek.
29.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Lütfü Kaplanoğlu'nun yeni sergisi Kodlar sanatseverlerle buluşuyor
Lütfü Kaplanoğlu'nun yeni sergisi Kodlar sanatseverlerle buluşuyor Lütfü Kaplanoğlu'nun Kodlar/Codes Sergisi Mehmet Emin Kahraman’ın küratörlüğünde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Tarihi Hamam binasında açılıyor. Sergi aynı zamanda Türkiye'nin ilk uluslar arası online sanat platformu olan Mekartprojects bünyesinde online olarak da izlenebilecek.
8.04.2021 Kültür Sanat
HES kodu olmadan nerelere girilmez? HES kodsuz İstanbul’da hangi ilçelere girmek yasak?
HES kodu olmadan nerelere girilmez? HES kodsuz İstanbul’da hangi ilçelere girmek yasak? İstanbul’da HES kodu olmadan girilemeyecek noktalar açıklandı. Koronavirüs vakalarının yüzde 40’ına ev sahipliği yapan İstanbul’un bazı ilçeleri için HES kodu zorunluluğu getirildi. Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karara göre, HES kodsuz İstanbul’da hangi ilçelere girmek yasak? İstanbul’da HES kodu olmadan nerelere girilmez?
9.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Davutpaşa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki davutpaşa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.