Dar Gelirli

Dar Gelirli

Son dakika dar gelirli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dar gelirli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dar gelirli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dar Gelirli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dar gelirli gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.142 dar gelirli haberi bulunmuştur. Tüm dar gelirli haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile AK Parti ve MHP Milletvekillerinin de katıldığı lansman ile Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, projelerini ‘Yüreğir’e Yakışacak” başlığı altında açıkladı.
11.03.2024 Adana
Ramazan yardımı ve aile destek paketi verilecek mi? Ramazan yardımı başvurusu aktif mi, PTT ramazan hediyesi doğru mu 2024?
Ramazan yardımı ve aile destek paketi verilecek mi? Ramazan yardımı başvurusu aktif mi, PTT ramazan hediyesi doğru mu 2024? Aile Bakanlığı, Ramazan ayında dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olacak Aile Destek paketi için başvuruların başladığını duyurdu. Söz konusu duyurusunun ardından sosyal medyada Aile Bakanlığı’nın ramazan yardımı yapacağı iddiaları dolaşıma girdi. Peki, Ramazan yardımı verilecek mi?
11.03.2024 Ekonomi
Kira fiyatlarını düşürecek hamle! 3 formül gündemde: Faizsiz, 2 yıl ödemesiz kredi desteği
Kira fiyatlarını düşürecek hamle! 3 formül gündemde: Faizsiz, 2 yıl ödemesiz kredi desteği Kira fiyatlarındaki artış son dönemlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kiralardaki fiyat artışlarının önüne geçmek için konut arzının artırılacağını, deprem kaynaklı konut stokundaki kayıpların telafisine yönelik yeni sosyal konut projeleri geliştirileceğini ve dar gelirli vatandaşların konuta erişiminin artırılacağını söyledi. Peki yeni dönemde kira fiyatlarında ciddi bir düşüş olacak mı? Vatandaşlara ödeme kolaylığı sunulacak mı? İşte ev sahibi ve kiracıları yakından ilgilendiren konun detayları...
13.02.2024 Ekonomi
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Bizim dönemimizde trafik çilesi bitecek
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Bizim dönemimizde trafik çilesi bitecek Pendik'te düzenlenen mitingde konuşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Sizlere söz veriyorum. Bizim dönemimizde trafik çilesi bitecek. Ailelerimize, çocuklarımıza, evlatlarımıza zaman kalacak" ifadelerini kullandı.
12.02.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten kira artışı ile ilgili açıklama
Bakan Şimşek'ten kira artışı ile ilgili açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kiralardaki fiyat artışlarına ilişkin değerlendirme yaptı. Şimşek, artışların önüne geçmek için konut arzının artırılacağını, deprem kaynaklı konut stokundaki kayıpların telafisine yönelik yeni sosyal konut projeleri geliştirileceğini ve dar gelirli vatandaşların konuta erişiminin artırılacağını kaydetti.
12.02.2024 Ekonomi
AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Peki Murat Kurum kimdir? İşte detaylar...
AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Peki Murat Kurum kimdir? İşte detaylar... AK Parti'nin belediye başkan adaylarının bir kısmı bugün Haliç'te gerçekleştirilen toplantıda tanıtıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum oldu. Adaylığı açıklanan Kurum'un geçmişi de merak edildi. İşte eğitim hayatı, mesleki kariyeri ve bakanlık dönemi ile Murat Kurum hakkındaki ayrıntılar.
7.01.2024 Gündem
Aylık 438 TL doğal gaz yardımı var! e-devlet'ten başvuru yap, PTT'den yardımı al! Kimler doğal gaz yardımı alabilir?
Aylık 438 TL doğal gaz yardımı var! e-devlet'ten başvuru yap, PTT'den yardımı al! Kimler doğal gaz yardımı alabilir? Aylık 438 TL'ye kadar doğal gaz yardımı alabilecek dar gelirli aileler yıllık 3500 TL'ye çıkabiliyor. e-devlet'ten başvurusu onaylanan vatandaş kışı sıcak geçiriyor. İşte doğal gaz yardımının ayrıntıları...
3.01.2024 Ekonomi
Aile destek paketi yılbaşından önce mı yatacak? Aile destek ödemesi bu ay zamlı mı yatacak, yılbaşından önce aile destek ödemesi yatar mı?
Aile destek paketi yılbaşından önce mı yatacak? Aile destek ödemesi bu ay zamlı mı yatacak, yılbaşından önce aile destek ödemesi yatar mı? 2024 yılının başlamasına az bir süre kaldı. Türkiye'de aile destek ödemelerine yönelik araştırmalarını hızlandırdı. Aralık ayının sonlarına doğru yaklaşılırken, vatandaşlar aile destek ödemelerinin ne zaman yapılacağını sorgulamaya başladı. Dar gelirli ailelere sağlanan maddi destek kaynağı aile destek ödemeleri yılbaşından önce yatar mı, aile destek ödemesi ne zaman yatacak, bu ay aile destek paketi zamlı mı yatacak?
28.12.2023 Ekonomi
7500 TL taksitle İstanbul'da ev sahibi olma imkanı! Ödeme planı ve teslim tarihi belli oldu
7500 TL taksitle İstanbul'da ev sahibi olma imkanı! Ödeme planı ve teslim tarihi belli oldu Ev sahibi olmak isteyenlere güzel haber geldi .Evi olmayanlara avantajlı şartlar sunuluyor. 7500 TL taksit imkanı ile ev almak hayal olmaktan çıkıyor. İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde 12 bin 500 adet konut için temel atma işlemleri başladı. THY ve Emlak Konut işbirliğiyle yapılacak olan Yenişehir Arnavutköy Projesi kapsamında yaklaşık 3 bin THY personeline kota ayrıldı. Kura ile belirlenecek olan konutlar 2025 yılında sahiplerine teslim edilecek. 3 bin konutun dışındakiler ise başvuru yapanlara kura ile verilecek.
27.12.2023 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Kalıcı olarak düşüreceğiz
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Kalıcı olarak düşüreceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yurt dışı seyahatlerinin neredeyse hepsinde ana gündem maddelerinden birinin yeşil ve dijital dönüşüm olduğunu belirterek, “Biz hiç kimseden kaynak istemedik. Hiç kimseden para istemedik. Türkiye’nin paraya ihtiyacı yok” dedi.
20.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Şehirlerimizi tekrar kazanacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Şehirlerimizi tekrar kazanacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde “Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı”nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kazanmak, hem de ezici bir oranla kazanmak dışında bir seçeneğimizin olmadığı seçimlere hazırlanıyoruz. Yeniden İstanbul mücadelenin parolalarından biri olacaktır." dedi.
30.11.2023 Gündem
SED yardımı Kasım ödemesi yattı mı? 2023 Kasım SED ödemesi ne zaman yatacak? Açıklama geldi
SED yardımı Kasım ödemesi yattı mı? 2023 Kasım SED ödemesi ne zaman yatacak? Açıklama geldi SED yardımı Kasım ayı ödemesi hakkında araştırmalar devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından dar gelirli ailelere çocuklarının bakımı için verilen SED yardımı (Sosyal ve Ekonomik destek) aylık olarak veriliyor. 2023 Kasım ayının gelişiyle birlikte hak sahipleri de "Kasım ayı SED ödemesi ne zaman yatacak?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Bakan Göktaş'tan konuyla ilgili açıklama geldi. Her ay belli tarihlerde yatan SED yardımından yararlanmak için bağlı bulunan İl Müdürlüğü ya da Sosyal Hizmet Merkezine başvuruda bulunmak gerekiyor. Peki 2023 Kasım SED yardım ödemesi yattı mı? İşte detaylar...
19.11.2023 Ekonomi
Şulemsi, Tayyargiller'den sonra sıra Nevra Bilem'e geldi! Hepsini korku sardı, inceleme başlatıldı
Şulemsi, Tayyargiller'den sonra sıra Nevra Bilem'e geldi! Hepsini korku sardı, inceleme başlatıldı Güzellik merkezi sahibi fenomenler Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin gözaltına alınmasının ardından panikte. Ne yapacağını şaşıran fenomenler sosyal medya hesaplarında büyük bir temizliğe başladı. Ama vergi müfettişleri onları peşine düştü bile. İşte o fenomenlerden Nevra Bilem ile ilgili de bir gerçek ortaya çıktı. Onlarca kişi, 'Nevra Bilem bizi dolandırdı' diye suç duyurusunda bulundu.
11.11.2023 Gündem
BİST'te geri dönüş başladı mı? Yatırımcıya işaret verildi
BİST'te geri dönüş başladı mı? Yatırımcıya işaret verildi Borsa, haftanın ilk gününü yükselişle tamamladı. Endeks yüzde 2,10 değer kazancıyla 7.868,02 puanda. Öte yandan Türkiye'nin 5 yıllık CDS primi Ağustos 2021 değerlerine geri döndü. Analistler, dünya genelinde risk odaklı ürünlerdeki yükselişe dikkat çekerek BİST'te de olumlu havanın etkili olabileceğini söylüyor.
7.11.2023 Ekonomi
Düşük faizli konut kredisi müjdesi! Dar gelirli vatandaşlara özel kampanya detayları açıklandı: İşte aylık ödeme ücreti
Düşük faizli konut kredisi müjdesi! Dar gelirli vatandaşlara özel kampanya detayları açıklandı: İşte aylık ödeme ücreti Ev sahibi olma hayali kuran dar gelirli vatandaşlar için sevindirici haberler gelmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın duyurduğu düşük faizli konut kredisi çalışmalarında detaylar netleşiyor. İlk kez ev sahibi olacaklar için sunulacak olan bu kredide faiz oranları, kimlerin yararlanabileceği ve vade oranları gibi kritik bilgiler kamuoyu ile paylaşıldı. Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı'nın açıklamalarıyla piyasada oluşan beklentiler ve potansiyel şartlar hakkında önemli ipuçları verildi.
7.11.2023 Ekonomi
Düşük faizli kredi geliyor! 81 ilde konut seferberliği başlıyor
Düşük faizli kredi geliyor! 81 ilde konut seferberliği başlıyor Düşük faizli kredi müjdesi verildi. Dar gelirliler için 81 ilde konut seferberliği başlayacak. Hükümet konut fiyatlarının yüksek olduğu İstanbul gibi şehirler başta olmak üzere dar gelirli vatandaşların ilk konuta erişim imkânını artırmak için dört koldan harekete geçti. İlk evini alana kamu bankaları aracılığıyla düşük faizli kredi desteğinin Ekim ayında Meclis'in açılmasıyla birlikte hayata geçmesi bekleniyor.
18.09.2023 Ekonomi
Yatırımcılardan Türkiye'ye büyük ilgi! Orta Vadeli Program değiştirdi
Yatırımcılardan Türkiye'ye büyük ilgi! Orta Vadeli Program değiştirdi Yabancı yatırımcıda Türkiye rekabeti başladı. Yabancı yatırımcı kur riski az olan alanlara yoğunlaşabilir. Orta Vadeli Program’ın açıklanmasının ardından doğrudan yatırımlarda ve portföy yatırımlarında beklenen yabancı ilgisine ilişkin açıklamalarda bulunan uzmanlar “Altı ay önce Türkiye’ye bakmadıklarını söyleyen yatırımcılar şimdi geri dönüyor. ‘Yeni rakipler gelmeden işimi bitireyim’ diye düşünüyorlar” açıklamasında bulundu.
16.09.2023 Ekonomi
Cevdet Yılmaz'dan dar gelirli vatandaşlara vergi müjdesi
Cevdet Yılmaz'dan dar gelirli vatandaşlara vergi müjdesi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, vergi reformuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cevdet Yılmaz, katıldığı canlı yayın programında vatandaşlara vergi müjdesi verdi. Yılmaz, doğrudan vergilerin artacağına belirterek "Gelir düzeyine göre vergi alınmasını hedefliyoruz" dedi.
16.09.2023 Ekonomi
Dar gelirliye ev müjdesi! Kredi muslukları açılıyor, düşük faizli destek sağlanacak
Dar gelirliye ev müjdesi! Kredi muslukları açılıyor, düşük faizli destek sağlanacak Ev almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Dar gelirlilere uygun fiyatlı konut üretilecek. Kamu bankaları düşük faizli destek sağlayacak. İnşaat sektörü dar ve sabit gelirliye, uygun fiyat aralıklarında konut üretimine başlıyor. Kamu bankaları ilk kez ev alacaklara uygun kredi kullandıracak. Orta Vadeli Programla, ev alacaklardan evleneceklere, iş arayandan girişimciye, esnaftan reel sektöre toplumun tüm kesimine yansıyacak yatırım, üretim ve istihdamda yeni reçete ortaya konuldu. İşletmelerin krediye erişimi kolaylaşırken, elektrikli araç, batarya yatırımı için teşvik muslukları açılıyor. Türk lirası cinsi yatırım araçlarının cazibesi ve çeşitliliği artırılacak. Kredi kartı kullanımı parasal istikrarı etkilemeyecek ve tüketim talebini dengeleyecek şekilde uluslararası standartlarda yeniden düzenlenecek. İşte detaylar...
8.09.2023 Ekonomi
Ekonomide 3 yıllık yol haritası belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKM mesajı
Ekonomide 3 yıllık yol haritası belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKM mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önümüzdeki 3 yılın ekonomi programını içeren Orta Vadeli Plan hakkında önemli açıklamalarda bulunarak, "Büyüme ve ticaretten fiyat istikrarı ve finansal istikrara, beşeri sermayeden, yeşil ve dijital dönüşüme, afet yönetiminden kamu maliyesi ile iş ve yatırım ortamına yedi temel alanda öncelikli reform adımlarını belirledik. Program döneminde ekonomik büyümeden kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Sıkı para politikasının da desteği ile enflasyonu yeniden tek haneye düşürecek cari işlemler dengesini iyileştireceğiz." dedi.
6.09.2023 Gündem
Karadeniz'deki büyük doğal gaz keşfinin yıl dönümü! Faz-2 başlayacak
Karadeniz'deki büyük doğal gaz keşfinin yıl dönümü! Faz-2 başlayacak Zonguldak açıklarında Sakarya Gaz Sahası'ndaki doğal gaz keşfinin üzerinden 3 yıl geçti. Karadeniz doğal gazı, '2020 yılında denizlerde yapılan en büyük keşif, milli imkanlarla yapılan ilk derin deniz keşfi' olarak tarihe geçti.
21.08.2023 Gündem
Uşak ve Hakkari'de ekmek zam
Uşak ve Hakkari'de ekmek zam Hakkari'de 200 gram ekmeğin fiyatı yeni zamla birlikte 7 TL’ye yükseldi. Uşak’ta Halk Ekmek, 5 liradan satılmaya başlandı.
2.08.2023 Ekonomi
Aynı aileden birkaç kişi faydalanıyor! Dar gelirlilere vatandaşlık maaşı geliyor! Vatandaşlık maaşı başvurusu nereden yapılır?
Aynı aileden birkaç kişi faydalanıyor! Dar gelirlilere vatandaşlık maaşı geliyor! Vatandaşlık maaşı başvurusu nereden yapılır? Vatandaşlık maaşı araştırmaları başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın göreve başlamasıyla birlikte sosyal yardımlar da hızlandı. Temmuz ayına kısa bir süre kala sosyal destek yardımı başvuru tarihi, ödeme tutarları da araştırılmaya başlandı. "Vatandaşlık maaşı kimlere verilecek, başvurular ne zaman başlayacak?" sorusu da gündemdeki yerini aldı. Söz konusu vatandaşlık maaşının dar gelirli ailelere verileceği belirtildi. 2023 yılında sosyal yardımların büyüyerek devam ettiği ülkemizde son olarak vatandaşlık maaşıyla ihtiyaç sahipleri gözetildi. Peki vatandaşlık maaşı kimlere, ne zaman verilecek? İşte detaylar...
24.07.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki: 1 milyon 270 bin konut ürettik
Bakan Özhaseki: 1 milyon 270 bin konut ürettik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, resmi sosyal medya hesabından TOKİ eliyle yapılan konutlar ile ilgili bir video yayınladı. Bakan Özhaseki paylaşımında, “Güçlü şehirler ve güvenli yarınlar için ev sahibi olmayan hiçbir vatandaşımız kalmasın, dedik. Vatandaşlarımızın düşük peşinat ve uzun vadeyle ev sahibi olabilmeleri için TOKİ Başkanlığımız eliyle, 1 milyon 270 bin konut, 37 bin 760 sosyal donatı ürettik. Vatandaşlarımızı sağlam ve güvenli yuvalara kavuşturduk.” dedi.
4.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dar Gelirli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dar gelirli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.