Daire

Daire

Son dakika daire haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan daire ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını daire haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Daire

haberleri sayfasında son dakika yaşanan daire gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.641 daire haberi bulunmuştur. Tüm daire haberleri aşağıda listelenmiştir.
7 ilde DEAŞ'a yönelik Bozdoğan-29 Operasyonu! 23 şüpheli yakalandı
7 ilde DEAŞ'a yönelik Bozdoğan-29 Operasyonu! 23 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik “Bozdoğan-29” operasyonlarında 23 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
25.04.2024 Gündem
16 ilde Sibergöz operasyonları: 58 şüpheli yakalandı
16 ilde Sibergöz operasyonları: 58 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 5 ilde düzenlenen Sibergöz-33 Operasyonları'nda 16, 11 ilde düzenlenen Sibergöz-34 Operasyonları'nda 47 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
24.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Bir suç örgütü daha çökertildi! 8 şüpheli yakalandı
Bakan Yerlikaya: Bir suç örgütü daha çökertildi! 8 şüpheli yakalandı Balıkesir merkezli 2 ilde jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-31” operasyonlarında elebaşılığını İsmail Yavuz’un yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 8 şüpheli yakalandı.
23.04.2024 Gündem
Daire Alan Formülü Nedir? Dairenin Alanı Nasıl Hesaplanır?
Daire Alan Formülü Nedir? Dairenin Alanı Nasıl Hesaplanır? Daire geometride bir çemberin arasında kalan alan şeklinde adlandırılır. Daire için yalnızca dairenin alanı ve yarıçapı hesaplanırken, yarım daire için ise alanı ve çevresi hesaplanmaktadır. Tüm şekillerin olduğu gibi dairenin de bir alan formülü bulunmaktadır. Bu formülü kullanarak tüm dairesel alan sorularını çözmek mümkün olmaktadır.
22.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı! Sibergöz operasyonunda 19 kişi yakalandı
Bakan Yerlikaya açıkladı! Sibergöz operasyonunda 19 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 8 ilde Forex Yatırım ve Yüksek Kazanç” vaadiyle nitelikli dolandırıcılık suçunu işleyen şahıslara yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen “SİBERGÖZ-32” operasyonlarında 19 kişinin yakalandığını sosyal medya hesabından açıkladı.
22.04.2024 Gündem
Diş tedavisinde korkunç son! Vida beynine saplandı, doktor hastaneye bırakıp kaçtı
Diş tedavisinde korkunç son! Vida beynine saplandı, doktor hastaneye bırakıp kaçtı Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren ameliyat sonrası hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Gündem
'Bozdoğan-27' operasyonu: 36 DEAŞ şüphelisi yakalandı!
'Bozdoğan-27' operasyonu: 36 DEAŞ şüphelisi yakalandı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, Eskişehir, İzmir ve Kayseri'de DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen 'Bozdoğan-27' operasyonlarında 36 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
21.04.2024 Gündem
81 ilde Narkoçelik-13 operasyonu: 194 gözaltı!
81 ilde Narkoçelik-13 operasyonu: 194 gözaltı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde uyuşturucu imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik eş zamanlı düzenlenen 'Narkoçelik-13' operasyonlarında 451 kg uyuşturucu madde ve 87 bin adet uyuşturucu hal ele geçirildiğini duyurdu. Ayrıca Bakan Yerlikaya, operasyonlarda 194 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını açıkladı.
21.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Çalıştayı'na katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Çalıştayı'na katıldı Dünya Sağlık Örgütü'nün 15'incisini düzenlediği Bitkisel İlaçlar İçin Düzenleyici İşbirliği Toplantısı ile Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Kılavuz ve Strateji Geliştirme Çalıştayı'na katılan Emine Erdoğan, "Artan kronik hastalıklar ve aşırı ilaç kullanımı tüm dünyada sağlık politikalarını yeniden gözden geçirmenin zorunlu olduğu kanısını güçlendirmiştir. Bu noktada Dünya Sağlık Örgütü, geleneksel ve tamamlayıcı tıp yöntemlerinin ülkelerin sağlık sistemlerine dahil edilmesini teşvik etmektedir. Tarihi öğretilerin gün yüzüne çıkarılarak, modern uygulamalara entegrasyonunda üzerimize düşeni yerine getirmek için 2012 yılında Sağlık Bakanlığımız bünyesinde Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Daire Başkanlığı kuruldu" dedi.
19.04.2024 Gündem
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasının itfaiye raporu savcılığa ulaştı!
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasının itfaiye raporu savcılığa ulaştı! İstanbul'un Beşiktaş İlçesindeki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin itfaiyenin olay raporu savcılığa ulaştı. Raporda, işyeri dahilinde acil durum aydınlatmaları, yönlendirme levhalarının olmadığı, mevcut sprinkler söndürme sistemi ve yangın dolaplarının çalışmadığı tespit edildi.
15.04.2024 Gündem
19 ilde "Bozdoğan-25" operasyonu: 49 gözaltı
19 ilde "Bozdoğan-25" operasyonu: 49 gözaltı 19 ilde Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yönelik düzenlenen "Bozdoğan-25" operasyonlarında 49 şüpheli yakalandı.
14.04.2024 Gündem
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durum
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durum Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kurtarma çalışmalarındaki son durumu açıkladı. Teleferik kabinlerinde mahsur kalan vatandaşların kurtarılma anları CNN TÜRK yayınına yansıdı.
13.04.2024 Gündem
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili olarak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. Öte yandan AFAD, teleferik kazası sonrası kurtarma çalışmalarının devam ettiğini, 8 kabindeki 59 kişi başarıyla tahliye edildiğini açıkladı.
12.04.2024 Gündem
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı Adana'da narkotik dedektör köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı. 6 yıldır Hulk ile birlikte görev yapan polis memuru Ali Çetin (34), “Hulk ile aramızdaki bağ aynı oğul ve baba gibi. Birbirimizi sürekli görüyoruz ancak görmediğimizde onun beni özlediğini biliyorum. Çünkü ben onu çok özlüyorum. Birlikte güzel işler çıkartıyoruz” dedi.
11.04.2024 Adana
PKK’lı terörist Mehmet Kopal Fransa'da yakalanarak Türkiye'ye getirildi
PKK’lı terörist Mehmet Kopal Fransa'da yakalanarak Türkiye'ye getirildi Emniyet Genel Müdürlüğü; PKK/KCK silahlı terör Örgütüne üye olma suçundan ulusal seviyede aranan Mehmet Kopal'ın Fransa'da yakalanarak Türkiye'ye getirildiğini duyurdu.
10.04.2024 Gündem
4 ilde DEAŞ'a 'Bozdoğan-22' operasyonu: 14 gözaltı
4 ilde DEAŞ'a 'Bozdoğan-22' operasyonu: 14 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 4 ilde terör örgütü DEAŞ’a yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ‘Bozdoğan-22’operasyonlarında 14 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
9.04.2024 Gündem
Güngören'den Almanya'ya sahte 103 milyon dolar! Koli koli paralar yakalandı
Güngören'den Almanya'ya sahte 103 milyon dolar! Koli koli paralar yakalandı Almanya'nın Danimarka sınırına yakın bir kasabada yapılan baskında, 75 kutunun içinde 103 milyon dolar bulundu. Nihai rotası ABD olan sahte paraların arkasındaki isim ise, Talip G. olduğu ortaya çıktı.
8.04.2024 Gündem
MAHZEN-26 operasyonu! 'Canık Çetesi' çökertildi
MAHZEN-26 operasyonu! 'Canık Çetesi' çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “MAHZEN-26” operasyonlarında elebaşılığını Ahmet Canık’ın yaptığı “Canık Çetesi" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini ve 21 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
7.04.2024 Gündem
Santa Maria Kilisesi'ne saldırıda yeni gelişme! 48 kişi yakalandı
Santa Maria Kilisesi'ne saldırıda yeni gelişme! 48 kişi yakalandı İstanbul’da Santa Maria Kilisesi'nde meydana gelen silahlı saldırı olayının failleri ile bağlantılı ve çatışma bölgeleriyle irtibatlı olan şahıslar başta olmak üzere DEAŞ Terör Örgütüne yönelik düzenlenen “Bozdoğan-21” operasyonlarında 48 şüpheli yakalandı.
6.04.2024 Gündem
Seçimi kazanıp mazbatası iptal edilen muhtar adayı isyan etti! "Rakibim adresimi sildirdi"
Seçimi kazanıp mazbatası iptal edilen muhtar adayı isyan etti! "Rakibim adresimi sildirdi" Adana’da seçimi kazanan muhtar mahallede oturmadığı gerekçesiyle mazbatası ikinci olan adaya verildi. Seçimi kazanan muhtar isyan ederek, “35 yıldır Yeşilbağlar Mahallesindeyiz, adaylığımı açıkladığımdan beri adresim üç dört defa silindi” dedi.
5.04.2024 Adana
Şampiyona altın kemeri vermeyen başkan, hem partisinden hem de koltuğundan oldu
Şampiyona altın kemeri vermeyen başkan, hem partisinden hem de koltuğundan oldu Adana'da Geleneksel Karakucak Güreşleri'ni 3 kez üst üste kazanan pehlivan İbrahim Bölükbaşı'na 910 gramlık 24 ayar altın kemeri vermeyen ve mahkeme sonucu haczedilen Karaisalı Belediyesi'nin başkanı Saadettin Aslan, MHP'den aday gösterilmedi. Aslan, bağımsız girdiği seçimi kaybetti.
3.04.2024 Adana
Zehir tacirlerine 55 ilde büyük darbe! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
Zehir tacirlerine 55 ilde büyük darbe! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 46 ilde, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 9 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik düzenlenen “Narkoçelik-10” operasyonlarında; 1 ton 19 kg uyuşturucu madde ve 1 milyon 23 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 250 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.
2.04.2024 Gündem
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü PKK'ya yönelik 4 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-19' operasyonlarında 22 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini duyurdu.
1.04.2024 Gündem
18 ilde operasyon: 40 şüpheli gözaltına alındı
18 ilde operasyon: 40 şüpheli gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 18 ilde düzenlenen Sibergöz 30 operasyonlarında 40 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
30.03.2024 Gündem
1 milyon 100 bin TL karşılığında 4 milyon 200 TL! Tefecilerin planını polis bozu
1 milyon 100 bin TL karşılığında 4 milyon 200 TL! Tefecilerin planını polis bozu İstanbul’da tefecilik yapan bir şebeke, 1 milyon 100 bin lira borç para verdikleri Z.K.Ç. isimli bir kadından 4 milyon 200 bin lira para aldı. Aldıkları parayla yetinmeyen tefeciler, kadına ait 30 milyon lira değerinde 2 daire, 1 dükkan ve 1 arsaya da el koydu. Şüpheliler bununla da kalmayıp 20 milyon lira isteyince Z.K.Ç., polise giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine düzenlenen operasyonda tefecilik yaptıkları tespit edilen 6 kişi gözaltına alındı.
29.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Daire ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki daire haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.