Dacia Duster

Dacia Duster

Son dakika Dacia Duster haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Dacia Duster ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Dacia Duster haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dacia Duster

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dacia duster gelişmeleri de dahil olmak üzere 74 dacia duster haberi bulunmuştur. Tüm dacia duster haberleri aşağıda listelenmiştir.
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı Türkiye'de Renault markası altında yeni Renault Duster'ı tanıtan Renault Duster tanıtım lansmanında konuşan Mais Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretileceğini söyledi. Çağdaş, "Dacia Duster modeliyle efsaneler oluşturduk Türkiye'de" dedi.
26.04.2024 Gündem
Dacia Duster fiyatlarına bahar geldi; SUV modelde bu sürprizi kimse beklemezdi
Dacia Duster fiyatlarına bahar geldi; SUV modelde bu sürprizi kimse beklemezdi SUV model dünyasında merak edilen otomobillerin başında gelen Dacia Duster Nisan fiyatıyla sürprizin büyüğünü yaptı. İşte Dacia Duster 2024 Nisan fiyat listesi...
2.04.2024 Gündem
SUV modelin birincisi: Dacia Duster yeni fiyatını 2024'e ayarladı! Kimse bunu beklemezdi
SUV modelin birincisi: Dacia Duster yeni fiyatını 2024'e ayarladı! Kimse bunu beklemezdi Ülkemizde en çok tercih edilen SUV model Dacia Duster, Ocak fiyat listesinde değişikliğe gitti. İşte Dacia Duster fiyat listesi...
21.01.2024 Otomobil
Araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! ÖTV kararı sonrası otomobil fiyatları tek tek açıklandı
Araba fiyatlarında son dakika gelişmesi! ÖTV kararı sonrası otomobil fiyatları tek tek açıklandı İkinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Geçen yıl 40 bin lira olan araçlar bu yıl 149 liraya çıktı, uyarılar art arda geldi. ÖTV gelişmesi sonrası da yeni araba fiyatları belli oldu. Yüz binlerce engelli ÖTV'siz otomobil almak için yapılacak artışı merakla bekliyor. Şu anda 450 bin 500 lira olan limitin yeniden değerleme oranıyla yükselmesi bekleniyor. İşte ÖTV kararı sonrası yeni araba fiyatları ve ikinci el otomobil piyasasında son durum...
10.12.2022 Otomobil
ÖTV ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni araba fiyatları tek tek açıklandı
ÖTV ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni araba fiyatları tek tek açıklandı Araba fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! ÖTV gelişmesi sonrası yeni araba fiyatları belli oldu. Yüz binlerce engelli ÖTV'siz otomobil almak için yapılacak artışı merakla bekliyor. Şu anda 450 bin 500 lira olan limitin yeniden değerleme oranıyla yükselmesi bekleniyor. İşte ÖTV kararı sonrası yeni araba fiyatları...
8.12.2022 Ekonomi
Yenilenen Dacia Duster 199 bin TL’den satışa çıktı!
Yenilenen Dacia Duster 199 bin TL’den satışa çıktı! Dacia’nın SUV segmentinde dengeleri değiştiren modeli Duster yenilendi. Türkiye’nin SUV lideri model, merakla beklenen EDC şanzıman seçeneğiyle satışa sunuluyor.
26.08.2021 Otomobil
Renault fiyat listesi! ÖTV indirimi sonrası araç fiyatları
Renault fiyat listesi! ÖTV indirimi sonrası araç fiyatları Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrahında yapılan değişiklik sonrasında bazı sıfır araçların fiyatları düştü. Resmi Gazete’de yayımlanan haber doğrultusunda Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrahları artırıldı. Buna göre; çıplak fiyatı 92 bin lirayı aşmayan otomobiller için ÖTV %45 olarak belirlendi. Söz konusu kararın ardından Renault fiyat listesi aramaları arttı. Peki, Renault fiyat listesi güncellendi mi? İşte ÖTV indirimi sonrası araç fiyatları…
13.08.2021 Gündem
Toyota fiyat listesi! ÖTV indirimi 2021 araç fiyatları belli mi?
Toyota fiyat listesi! ÖTV indirimi 2021 araç fiyatları belli mi? Toyota fiyat listesi Cumhurbaşkanı kararıyla ÖTV matrahında düzenlemeye gidilince sorgulanmaya başlandı. Düzenlemeyle birlikte birçok model yüzde 50’lik vergi dilimine düştü, fiyatlar geriledi. Motor silindir hacmi 1600 cm3'ü geçen, 2000 cm3'ü geçmeyen binek otomobillerde ise vergi matrahı 85 bin-135 bin TL aralığından 114 bin-170 bin TL aralığına yükseltildi. Yapılan matrah güncellemesi ile birlikte fiyatı 320 bin TL'ye kadar olan otomobillere 50 bin TL'ye kadar indirim gelecek. İşte Toyota fiyat listesi 2021…
13.08.2021 Gündem
Araba fiyatları düşecek mi? Hangi araçlarda ÖTV indirimi var? Matrah değişikliği kararı ardından ÖTV indirimine giren araçlar merak ediliyor!
Araba fiyatları düşecek mi? Hangi araçlarda ÖTV indirimi var? Matrah değişikliği kararı ardından ÖTV indirimine giren araçlar merak ediliyor! ÖTV matrah limitlerinde değişikliğe gidildi. Sıfır otomobil satışlarında kullanılan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrahında değişiklik yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası taşıyan karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kara göre, binek araç Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) matrahları değişti. Söz konusu matrah kararı sonrası otomobil fiyatlarına yönelik araştırmalar arttı. Peki, ÖTV indirimi hangi araçlarda var? Araba fiyatları düşecek mi?
13.08.2021 Gündem
Sıfır araçlarda ÖTV indirimi oldu mu? Yeni ÖTV güncellemesi sonrası araç fiyatları…
Sıfır araçlarda ÖTV indirimi oldu mu? Yeni ÖTV güncellemesi sonrası araç fiyatları… Otomobil alım-satım işlemlerinde geçerli olacak ÖTV matrah limitlerinde değişikliğe gidildi. Değişiklik Cumhurbaşkanlığı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Karardan sonra ÖTV sonrası araç fiyatları merak edilmeye başlandı. İşte yeni ÖTV güncellemesi sonrası araç fiyatları…
13.08.2021 Gündem
Dacia Duster yenileniyor!
Dacia Duster yenileniyor! Yeni Duster’da otomatik EDC şanzıman yer alacak.
23.06.2021 Otomobil
Yeni Dacia Duster ne zaman Türkiye’ye gelecek? Dacia Duster 2021 Fiyat Listesi belli mi? 2021 Dacia Duster’ın motor ve teknik özellikleri!
Yeni Dacia Duster ne zaman Türkiye’ye gelecek? Dacia Duster 2021 Fiyat Listesi belli mi? 2021 Dacia Duster’ın motor ve teknik özellikleri! 2021 Duster ne zaman gelecek? Yenilenen Dacia Duster Y şeklindeki LED farları ve Arizona Turuncu gövde rengi gibi öne çıkan yeni özellikleriyle öne çıkıyor. 8 inçlik multimedya ekranıyla dikkatleri üzerine çeken yeni Dacia Duster’ın özellikleri ve fiyat listesi merak konusu oldu.
23.06.2021 Gündem
En ucuz sıfır arabalar belli oldu! Faizler düştü, kampanya...
En ucuz sıfır arabalar belli oldu! Faizler düştü, kampanya... Araba sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Piyasadaki en ucuz arabalar belli oldu. Toyota, Citroen, Renault, Dacia, Ford, Hyundai, Skoda, Peugeot, Kia, Nissan, Opel ve Volkswagen... Tek tek açıklandı. Fiyatları düşük sıfır arabalarda kampanyalar ise devam ediyor. Faiz indirimleri ile birlikte vade imkanı da bulunuyor. Sıfır araba almak isteyenler için 2021 yılının en ucuz araba modelleri ve geçerli olan kampanyalar...
11.04.2021 Otomobil
Araba alacak herkesi ilgilendiriyor! Fiyatlar...
Araba alacak herkesi ilgilendiriyor! Fiyatlar... İkinci el arabalar, sıfır otomobil fiyatlarının yüksek olması nedeniyle vatandaşlar tarafından tercih ediliyor. İkinci el araba almak isteyenlerin ise çok dikkatli olması gerekiyor. Çünkü İkinci el piyasasını manipüle eden satıcılar nedeniyle fiyatlarda balon oluştu. Normalde yaşı gereğince 50 bin lira etmeyecek araçlar 100-150 bin lira bandında satışa konuluyor. Alternatif olmamasından dolayı da ikinci el otomobile ihtiyacı olanlar maalesef bu araçlara yöneliyor. Uygun fiyatlı ikinci el arabalarda hasar kaydı, çok yüksek kilometre, boya, değişen gibi birçok olumsuz faktör bulunuyor. Aracı alırken bunları da göz önünde bulundurmak gerekiyor.
2.02.2021 Otomobil
Kredi ve kredi kartları ile ilgili flaş karar! Düşürüldü
Kredi ve kredi kartları ile ilgili flaş karar! Düşürüldü Kredi ve kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiren çok önemli karar. Taşıt, altın, elektronik eşya, mobilyada taksit sayıları düşürüldü. Kredi vade sınırlarının nihai fatura değeri üç yüz bin Türk Lirası'nın üzerinde olan taşıt alımı amacı ile kullandırılan kredilerde 48 aydan 36 aya indirilmesine karar verildi. BDDK taksit düzenlemesi...
18.12.2020 Ekonomi
2. elin fiyat rekortmenleri belli oldu
2. elin fiyat rekortmenleri belli oldu Aralık 2019 ile Nisan 2020 döneminde ikinci el fiyatı en çok artış gösteren otomobiller belli oldu.
18.05.2020 Otomobil
Renault ve Dacia Cenevre Otomobil Fuarı'nda
Renault ve Dacia Cenevre Otomobil Fuarı'nda Renault ve Dacia, 5-6 Mart 2019 tarihlerindeki uluslarası basın günlerinde yenilikleri ile Cenevre Otomobil Fuarı’nda yerini alıyor.
21.02.2019 Otomobil
Dacia Duster’a yeni nesil benzinli motor
Dacia Duster’a yeni nesil benzinli motor Dacia Duster, ürün gamına eklediği yeni nesil benzinli motoru ile sürüş keyfini daha da artırıyor. Renault Nissan İttifakı ve Daimler kalite standartlarını taşıyan yeni motor, çevreci özellikleri ile de öne çıkıyor.
15.02.2019 Otomobil
Renault Grubu 4 ödüle layık görüldü
Renault Grubu 4 ödüle layık görüldü Renault, ODD'nin düzenlediği "Satış ve İletişim Ödülleri, 2018 Gladyatörleri" töreninde 4 ödül kazandı.
7.01.2019 Otomobil
Yeni havalimanında kullanılacak araçlar belli oldu
Yeni havalimanında kullanılacak araçlar belli oldu İstanbul Yeni Havalimanı apronunda uçaklara milyonluk lüks araçlar hizmet verecek.
26.06.2018 Gündem
Abi kardeş rekabeti
Abi kardeş rekabeti Dacia yenilenen Duster’la gözünü SUV sınıfında liderliğe çevirdi. Marka Renault-Nissan İttifakı’nın bir başka SUV modeli Qashqai ile yarışacak.
11.02.2018 Otomobil
SUV çılgınlığı
SUV çılgınlığı Yeni modellerin rüzgarıyla SUV satışları Avrupa ve Türkiye’de rekor kırdı. AB’de satılan 3 otodan biri SUV oldu. Türkiye’de oto pazarı yüzde 4 küçülürken, SUV’ların satışı yüzde 5 arttı. Pazar payı yüzde 17.5’e yükseldi
24.12.2017 Otomobil
2 basamak çıktı 6’ncılığa ulaştı
2 basamak çıktı 6’ncılığa ulaştı Türkiye’de son 5 yılda crossover ve SUV segmentine damgasıın vuran Dacia Duster yenilendi.
10.12.2017 Otomobil
Otomotiv kampanyalarında faizsiz kredi rekabeti
Otomotiv kampanyalarında faizsiz kredi rekabeti Otomotiv markalarında faizsiz finansman desteğinin öne çıktığı aralık ayı kampanyalarında, 70 bin liraya kadar krediler yüzde sıfır faiz ve 24 aya uzanan vadelerle müşterilere sunuluyor - Markalar ayrıca, nakit indirimi, balon ödeme, taksit erteleme, MTV hediyesi ve takas desteği gibi imkanlar sağlıyor
11.12.2017 Ekonomi
Efsane Cuma
Efsane Cuma Dünyada en fazla alışverişin yapıldığı gün olan Black Friday yani Kara Cuma geldi çattı. Çok sayıda firma yüzde 90’a varan indirimlerle bir günde milyarlarca liralık satış yapmanın peşinde. Black Friday’de tüm dünyada 682 milyar dolarlık satış bekleniyor.
24.11.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Dacia Duster ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dacia duster haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.