Çürük Raporu

Çürük Raporu

Son dakika çürük raporu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çürük raporu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çürük raporu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çürük Raporu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çürük raporu gelişmeleri de dahil olmak üzere 282 çürük raporu haberi bulunmuştur. Tüm çürük raporu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ölüme neden olan binanın tahliyesine mahkemeden durdurma kararı
Ölüme neden olan binanın tahliyesine mahkemeden durdurma kararı Avcılar'da beton parçasının kopması sonucu bir kadının ölümüne neden olan 37 yıllık binanın tahliyesi için tanınan süre tamamlanırken, bölge idare mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı aldı.
10.05.2023 Yaşam
Ev sahibi kiraya yüzde 191 zam istedi sonra yaptıkları ise şoke etti
Ev sahibi kiraya yüzde 191 zam istedi sonra yaptıkları ise şoke etti Kira artışlarına yönelik ev sahiplerinin haksız davranışlarına bir yenisi daha eklendi. Ev sahibi hamile kiracısını yasal olmayan yüksek zamma mahkum etmeye çalıştı. Başarılı olamayınca tahliye davası açıldı. Mahkeme ertelendi ve bu sırada binaya çürük raporu verildi. Kiracı tahliye etmek isteyince de ev sahibi "Çürük binada ben mi oturacağım, çıkamazsınız" dedi.
4.04.2023 Ekonomi
İstanbul'da apartman sakinlerinin 'risk raporu' kavgası! Kimse güvenmiyor ama...
İstanbul'da apartman sakinlerinin 'risk raporu' kavgası! Kimse güvenmiyor ama... İstanbul’da yaşayanlar huzursuz. Evinde rahat uyuyabilen çok az. Çoğu kişi bir kaçış planı peşinde… İnsanlar evlerinin güvenli olup olmadığını merak ediyor ama birçoğu binasının kontrol edilmesine yanaşmıyor. Kimi evinin değerinin düşmesinden korkuyor kimi sokakta kalmaktan. Apartmanların WhatsApp gruplarında, yüz yüze toplantılarda gündem aynı: Risk raporu alalım mı? Ya binaya çürük raporu verirlerse? Kiralar yüksek, kentin yapı stoku güvenilmez… Sorular ve tartışmalar uzayıp gidiyor. Ama bir de deprem gerçeği var. İstanbullularla içinde bulunduğumuz süreci konuştuk. Belediyeye ‘hızlı tarama’ için gizlice başvuranlar da var, bir an önce başka bir eve taşınmak için hazırlık yapanlar da…
26.03.2023 Gündem
Depremde yıkılan binadan deniz kumu ve dere taşı çıktı
Depremde yıkılan binadan deniz kumu ve dere taşı çıktı Gaziantep İslahiye’de yıkılan Gözde Apartmanı’ndan alınan karot örneğinde dere taşı ve deniz kumuna rastlandı. Bir cephesi 6 katlı, diğer cephesi 8 katlı inşa edilen binaya 2018’de çürük raporu verildiği ortaya çıktı.
15.02.2023 Gündem
Bingöl'de 'usulsüz engelli raporu' operasyonunda 18 gözaltı
Bingöl'de 'usulsüz engelli raporu' operasyonunda 18 gözaltı Bingöl'de usulsüz engelli raporu düzenleyerek 'kamu kurum ve kuruluşlarını zarar uğrattıkları iddia edilen kişilere yönelik düzenlenen operasyonda 18 kişi gözaltına alındı.
14.06.2022 Gündem
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı!
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı! Hakan Ural neden yok, programdan ayrıldı mı? Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında yorumcu olarak yer alan Hakan Ural’ı göremeyenler nedenini sorgulamaya başladı. Hakan Ural neden yok, sorusuna yanıt arayanlara cevap Hakan Ural’dan geldi. Peki, Hakan Ural hasta mı? Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı?
3.11.2021 Gündem
6 yıldır riskli binada oturanlara belediye “Boşaltın” dedi olaylar çıktı
6 yıldır riskli binada oturanlara belediye “Boşaltın” dedi olaylar çıktı Ataşehir Belediyesi ekipleri, dün sabah polisle birlikte geldiği mahallede 2014 yılından bu yana riskli, çürük raporu bulunan binalarda oturanların, evlerini boşaltmasını istedi. Bina sakinlerinin direnmesi üzerine polisle aralarında kısa süreli arbede yaşandı. Belediye ile yapılan görüşmelerin ardından, binalarda yaşayanların evlerini boşaltmaları için 1 hafta süre verildi.
26.11.2020 Yaşam
Karagül Apartmanı’na da 'çürük' raporu!
Karagül Apartmanı’na da 'çürük' raporu! İzmir depreminde yıkılan Karagül Apartmanı’na da ‘çürük raporu’ verildiğini ortaya çıkardı.
3.11.2020 Gündem
Yıkılan iki bina için de 'çürük' raporu verilmiş!
Yıkılan iki bina için de 'çürük' raporu verilmiş! Bayraklı’da yerle bir olan Doğanlar ile Rızabey apartmanlarına ilçe belediyesinin 2012 ve 2018’de ‘çürük’ raporu verdiği ortaya çıktı. Verilen raporlarda her iki binanın da riskli ve tehlikeli olduğu belirtilerek ev sahipleri uyarıldı. Ancak binalar tahliye edilmeyince felaket yaşandı.
1.11.2020 Gündem
İzmir'i deprem vurdu! Can kaybı 58 oldu
İzmir'i deprem vurdu! Can kaybı 58 oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(İzmir'deki deprem) Şu an itibarıyla 58 vefatımız, 896 yaralımız var."
1.11.2020 Gündem
Terörist Nurettin Demirtaş’tan alçak çağrı!
Terörist Nurettin Demirtaş’tan alçak çağrı! Gelen son dakika haberine göre, terör örgütü PKK can havliyle sokakları ateşe vermek için çağrılarını sürdürüyor. Son çağrı, HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın terörist kardeşi Şiyar Kod adlı terörist Nurettin Demirtaş'tan geldi.
20.10.2020 Gündem
Ölümle burun buruna belediye başkanlığı
Ölümle burun buruna belediye başkanlığı Denizli’nin Bozkurt ilçesinde geçtiğimiz yıl meydana gelen 6,0 şiddetindeki depremde evler yıkılırken, belediye binasının da dahil olduğu birçok binada ağır hasarlar meydana geldi.
12.05.2020 Yaşam
Yakalanan teröristten Nurettin Demirtaş itirafı!
Yakalanan teröristten Nurettin Demirtaş itirafı! Güvenlik güçleri tarafından yakalanan terörist, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın kardeşi "Şiyar" kod adlı Nurettin Demirtaş'ın PKK/KCK'nın sözde "Mazlum Doğan" akademisinde örgüt mensuplarına ideolojik eğitim verdiğini belirtti.
19.01.2020 Gündem
İstanbul Emniyet Müdürlüğü düğmeye bastı! 'Vefa' operasyonu başladı
İstanbul Emniyet Müdürlüğü düğmeye bastı! 'Vefa' operasyonu başladı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından yapılan operasyonda 17 şüpheli tabip asker hakkında gözaltı kararı verildi. "Vefa" ismi verilen operasyonda şu ana kadar 11 şüpheli gözaltına alındı.
1.10.2019 Gündem
FETÖ'nün 'çürük raporu' skandalına soruşturma!
FETÖ'nün 'çürük raporu' skandalına soruşturma! İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, kapatılan Kuleli Askeri Lisesinde FETÖ'nün bazı askeri öğrencilere "askeri öğrenci olamaz" şekline gerçeğe aykırı çürük raporu verdiği gerekçesiyle soruşturma başlattı.
1.10.2019 Gündem
Biz böyle acı çekerken katillerimiz dışarıda geziyor
Biz böyle acı çekerken katillerimiz dışarıda geziyor Okuyacağınız bu yazı 17 Ağustos 1999 depreminde yaşanan dramatik hikâyelerden yalnızca biri. Gölcük’ün merkezinde, bitişik apartmanlarda yaşayan, birinin apartmanı diğerinin üzerine devrilen komşu iki ailenin hikâyesi... 20’nci yıldönümünde, Marmara depremini bizzat yaşamış kişilerle hayatın o günden bugüne nasıl geçtiğini konuşmak için Gölcük’teyiz.
18.08.2019 Gündem
Asırlık çınarın bayramlaşmaya gelen çocukları ve torunları eve sığmadı
Asırlık çınarın bayramlaşmaya gelen çocukları ve torunları eve sığmadı Muş'un merkez Donatım köyünde yaşayan, 10 çocuklu Kemal Türeli (91), bayramda kendisini ziyarete gelen çocukları ve torunları ile eve sığmayınca bahçede bayramlaştı. Her bayram olduğu gibi bu bayram da yakınları ile birlikte olmanın sevincini yaşadığını belirten Türeli, "Çocuklarım, torunlarım ve köyden ziyaretime gelenler çok olunca bahçede bayramlaştık" dedi.
13.08.2019 Yaşam
Doktora saldıran şahıs yakalandı!
Doktora saldıran şahıs yakalandı! Şanlıurfa'da, mesai bitiminde hastaneden çıkan doktor Ebru Kılıç'a saldırdığı belirlenen A.S., yakalandı. A.S.'nin İzmir'de askerlik görevini yaptığı, memleketi Şanlıurfa'ya izinli geldiği ve çürük raporu alamadığı için doktora saldırdığı belirtildi.
15.12.2018 Yaşam
MKE Ankaragücü'nden stat açıklaması
MKE Ankaragücü'nden stat açıklaması MKE Ankaragücü Kulübü, daha önce kamuoyuyla paylaşıldığı gibi maçlarını zorunlu olarak Afyonkarahisar'da oynayacağını bildirdi.
17.07.2018 Süper Lig
Süt dökmüş kediye döndüler!
Süt dökmüş kediye döndüler! Kamuoyunda ‘Adnan Hoca’ olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna 5 ilde eş zamanlı operasyon yapıldı. 1 yıldır süren takip sonucu düğmeye basıldı, Oktar ve ‘kedicikler’in de olduğu 188 kişi gözaltına alındı.
11.07.2018 Gündem
FETÖ'den Hepatit B tuzağı
FETÖ'den Hepatit B tuzağı FETÖ'nün kendinden olmayan subayları TSK'dan atmak için 'Hepatit B' kumpası kurduğu belirlendi. Tabip Albay Gürkan M., mahrem imamın, 15 subayın Hepatit B hastalığını gösteren bir liste verdiğini belirterek, "Bunları çürüğe çıkar” talimatı verdiğini anlattı.
25.04.2018 Gündem
Annesini baltayla öldüren caniden kan donduran ifadeler!
Annesini baltayla öldüren caniden kan donduran ifadeler! İzmir'de, annesini baltayla öldüren Sertan Topuzoğlu, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yargılandığı davada tüyler ürperten ifadeler kullandı...
19.12.2017 Yaşam
Sahte sağlık raporu düzenleyen şebekeye darbe: 99 gözaltı
Sahte sağlık raporu düzenleyen şebekeye darbe: 99 gözaltı Mersin merkezli 20 ilde düzenlenen operasyonda, doktora gitmeden, muayene olmadan, gerekli tahlilleri yaptırmadan gerçek dışı özür oranları verilmek suretiyle sahte sağlık kurulu raporu düzenlenerek devleti zarara uğrattıkları iddiasıyla haklarında yakalama kararı bulunan 151 kişiden 99'u gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
87 hakim ve savcıdan çürük raporu
87 hakim ve savcıdan çürük raporu FETÖ soruşturması kapsamında ihraç edilen ve görevden uzaklaştırılan 87 hakim ve savcının “askerliğe elverişli değildir” raporu aldığı belirlendi. Askeri hastanelerden alınan raporu düzenleyen heyetlerin de yine kalkışmanın ardından görevden el çektirilen isimlerden oluştuğu ortaya çıktı. Çürük raporu alan isimlerden en dikkat çekeni ise MİT krizinin mimarı Sadrettin Sarıkaya.
29.09.2021 Gündem
Milli güreşçiden örnek davranış
Milli güreşçiden örnek davranış Dünya Şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp, yetiştiği Yozgat Güreş Eğitim Merkezi'nde güreş eğitimi alan sporculara malzeme yardımında bulundu.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Çürük Raporu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çürük raporu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.