Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı personel alacak! KPSS’de en az 70 puan alanlar başvurabilecek! İşte aranan şartlar!
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı personel alacak! KPSS’de en az 70 puan alanlar başvurabilecek! İşte aranan şartlar! Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı duyurdu! Strateji ve Bütçe Başkanlığına Strateji ve Bütçe Uzman Yardımcısı alımı için giriş sınavı yapılacak. KPSS’den en az 70 puan alanlar başvuruda bulunabilecek. Adaylar başvurularını online olarak gerçekleştirebilecek. Peki, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Strateji ve bütçe uzman yardımcısı alımı sınav başvuru şartları!
29.11.2022 Personel Alımı
2023 enflasyon tahmini ne oldu? 2022-2025 enflasyon hedefi ne oldu? Enflasyon tek haneli rakamlara düşecek mi?
2023 enflasyon tahmini ne oldu? 2022-2025 enflasyon hedefi ne oldu? Enflasyon tek haneli rakamlara düşecek mi? Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığınca üç yıllık perspektif ile hazırlanan Orta Vadeli Program (OVP) Resmi Gazete’de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Kararıyla resmileşen Orta Vadeli Program (OVP) ekonomideki 3 yıllık yol haritasını belirliyor. 2023-2025 dönemi ekonomik hedeflerin belirlendiği Orta Vadeli Program (OVP) enflasyon hedefi de açıklandı. Peki, 2023 enflasyon tahmini ne oldu? 2022-2025 enflasyon hedefi ne oldu? Enflasyon tek haneli rakamlara düşecek mi? İşte detaylar…
4.09.2022 Ekonomi
Naci Ağbal, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı görevini İbrahim Şenel'e devretti
Naci Ağbal, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı görevini İbrahim Şenel'e devretti Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanlığı'na atanan Naci Ağbal, Strateji ve Bütçe Başkanlığı görevini yardımcısı İbrahim Şenel'e devretti.
7.11.2020 Ekonomi