Cumhurbaşkanlığı Külliyesi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi

Son dakika Cumhurbaşkanlığı Külliyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhurbaşkanlığı külliyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.231 cumhurbaşkanlığı külliyesi haberi bulunmuştur. Tüm cumhurbaşkanlığı külliyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Başbakanı Bektenov’u kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Başbakanı Bektenov’u kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Başbakanı Oljas Bektenov'u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.
25.04.2024 Gündem
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. İki lider görüşme sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İsrail ile ticaret ilişkileri' sorusuna "Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz. O iş bitti. Ticaret Bakanı'mız bunu açıkladı." dedi.
24.04.2024 Gündem
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak?
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla buluştu: Sizler bizim yarınlarımızın umudusunuz
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla buluştu: Sizler bizim yarınlarımızın umudusunuz Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Külliye'de çocuklarla bir araya geldi.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk dünyası çocuklarıyla buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk dünyası çocuklarıyla buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Türk dünyası çocukları ve TRT Çocuk Şenliği konuk çocukları ile bir araya geldi.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk bayramı vesilesiyle sosyal medyadan bir mesaj yayımladı.
23.04.2024 Gündem
Kabine Toplantısı ne zaman Nisan 2024? 16 Nisan Kabine Toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı gündemi
Kabine Toplantısı ne zaman Nisan 2024? 16 Nisan Kabine Toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı gündemi Kabine toplantısı bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilecek toplantının en sıcak başlığı ise İran-İsrail gerilimi. Türkiye, Orta Doğu'da yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor. Kabinede yılın ilk öğretmen atamasına ilişkin kadro tahsisine ve takvime dair çalışmaların da gündeme gelmesi bekleniyor. Peki, ? 16 Nisan Kabine Toplantısı saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı gündemi
16.04.2024 Gündem
Kabine Toplantısı bugün mü, saat kaçta? Kabine Toplantısı öğretmen atama takvimi açıklandı mı, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı mı, ne zaman yapılacak?
Kabine Toplantısı bugün mü, saat kaçta? Kabine Toplantısı öğretmen atama takvimi açıklandı mı, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı mı, ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısı toplanıyor. Toplantının ana gündem maddesini İran ile İsrail arasında yaşanan gerginlik ve enflasyon oluştururken, öğretmen atamalarına ilişkin de bir karar alması bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı bugün mü, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı saat kaçta, ne zaman?
16.04.2024 Gündem
Öğretmen atamaları branş dağılımı 2024 ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı ile öğretmen atama takvimi açıklanacak mı, 2024 öğretmen atama kontenjanları ne zaman belli olur?
Öğretmen atamaları branş dağılımı 2024 ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı ile öğretmen atama takvimi açıklanacak mı, 2024 öğretmen atama kontenjanları ne zaman belli olur? 2024 Öğretmen atamaları için gözler Kabine Toplantısı’na çevrildi. MEB tarafından açıklanacak olan atama takvimine ilişkin detayların toplantıda belli olacağı konuşuluyor. Söz konusu gelişmelerin ardından 2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu, öğretmen atama kontenjanları açıklandı mı, öğretmen atamaları branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Sorularına tek tek yanıt aranmaya başlandı.
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanacak
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanacak Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yaklaşık 1,5 aylık aranın ardından yoğun bir gündemle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplanacak.
15.04.2024 Gündem
MGK'dan terörle mücadele vurgusu: Bölgemizde terör örgütleri ve destekçilerine yer yok
MGK'dan terörle mücadele vurgusu: Bölgemizde terör örgütleri ve destekçilerine yer yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Toplantısının ardından yayımlanan bildiride, "PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünün Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımızı ve temsilciliklerimizi hedef alan saldırılarının yakından takip edildiği belirtilmiştir" denildi.
4.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Hayat pahalılığı ile mücadelenin önceliklerimizin başında yer aldığı ekonomi programımızı zor şartlarda uygulamayı sürdürüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak bu programı sabote etmek için çalışanlar var. Onları da yakından takip ediyoruz. Ama bunların hiçbiri deprem bölgemizi ayağa kaldırma çalışmalarımızın önüne geçemiyor. İnşallah bu badireyi de mutlaka geride bırakacağız dedi.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Törenine canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Afeti takip eden haftalarda ve aylarda dünyanın en iyi iyileştirmesini gerçekleştirdik. Afetzedelerin yanında olduk, destek verdik. Taşınmadan kiraya, enkaz kaldırmadan geçici barınmaya her konuda 115 milyar liralık kaynakla 2 milyon kişiye ulaştık" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Mamak Yeşilbayır Mahallesi Sağduyu Caddesi'nde toplu açılış töreninde konuştu. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık. Belediyemizin ve kamu kurumlarının kapılarını kimseye kapatmadık." dedi.
19.03.2024 Gündem
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz Şehitler Abidesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nın inşasında Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz." dedi.
18.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı verdiğimiz mücadele milli bir şahlanış
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı verdiğimiz mücadele milli bir şahlanış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, şehit aileleri ile iftar programında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "FETÖ'den PKK'ya tüm terör örgütleriyle verdiğimiz mücadele milli bir şahlanıştı. 21 yılda her alanda hayata geçirdiğimiz reformlarla milli şahlanışın altyapısını güçlendirdik" dedi.
11.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk iftarı şehit aileleri ile yapacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk iftarı şehit aileleri ile yapacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan ayının ilk iftarını şehit aileleri ile yapacak.
11.03.2024 Gündem
Arnavutluk'la anlaşmalar imzalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Arnavutluk'un FETÖ ile mücadelesini biliyoruz
Arnavutluk'la anlaşmalar imzalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Arnavutluk'un FETÖ ile mücadelesini biliyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Rama ile ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, "Sayın Başbakanın FETÖ konusundaki hassasiyetine biliyor ve samimiyetine inanıyoruz. Karşılıklı anlayış çerçevesinde örgütle mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
20.02.2024 Gündem
Ekonomi Koordinasyon Kurulu: Deprem bölgesine yönelik adımlar devam edecek
Ekonomi Koordinasyon Kurulu: Deprem bölgesine yönelik adımlar devam edecek Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nca (EKK), "Türkiye'de geliştirilen ve kartlı ödeme sistemleri alanında ülkemizin markası olan Türkiye'nin Ödeme Yöntemi'ne (TROY) ilişkin son dönem gelişmeler Kurul üyeleriyle paylaşılmıştır. TROY'un kullanımında düzenli bir artış gözlenmekte olup, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın öncülüğünde TROY kullanımı yaygınlaştırılacaktır" açıklaması yapıldı.
19.02.2024 Ekonomi
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Ankara'da
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i resmi törenle karşıladı.
19.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. Toplantının ardından Erdoğan açıklamalarda bulundu.
12.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
12.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT Başkanı Kalın'ı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT Başkanı Kalın'ı kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millî İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın'ı kabul etti.
1.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyükelçilerden güven mektubu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a büyükelçilerden güven mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün, Gine Bissau, Ekvator Ginesi ve Umman büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.
30.01.2024 Gündem
Yılın ilk MGK toplantısı sona erdi! Terörle mücadele vurgusu
Yılın ilk MGK toplantısı sona erdi! Terörle mücadele vurgusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu'nun toplantısı sona erdi. MGK sonrası 9 maddelik bildiri yayımlandı. Bildiride "Türkiye'nin kararlılıkla uyguladığı milli güvenlik siyasetinin, proje terör örgütleri üzerinden kurgulanan planlarla akamete uğratılamayacağının altı çizilmiştir." ifadeleri yer aldı.
25.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhurbaşkanlığı külliyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.