Cumhurbaşkanı Adayı

Cumhurbaşkanı Adayı

Son dakika cumhurbaşkanı adayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cumhurbaşkanı adayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cumhurbaşkanı adayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Adayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhurbaşkanı adayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.408 cumhurbaşkanı adayı haberi bulunmuştur. Tüm cumhurbaşkanı adayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, savunma sanayiinde adeta destan yazıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye, savunma sanayiinde adeta destan yazıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitinginde konuştu. “Türkiye savunma sanayi alanında adeta bir destan yazıyor.” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TCG Anadolu'yu geçen sene hizmete aldık. İHA SİHA'larda ilk 3 ülkeden biriyiz. Milli muharip uçağımız KAAN ilk uçuşunu başarı ile gerçekleşti. Muhalefet örnek gösterdiği ülkelerde son 4 gündür KAAN konuşuluyor. Rakiplerimiz endişeye kapıldı, daha ne müjdeler vereceğiz." ifadeleri kullandı.
25.02.2024 Gündem
İYİ Parti'nin Ankara adayı Cengiz Topel Yıldırım oldu
İYİ Parti'nin Ankara adayı Cengiz Topel Yıldırım oldu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin genel merkezinde yaptığı açıklamayla İYİ Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayını açıkladı.
24.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Piyasaları maniple etmeye çalışan tamahkarlara meydanı boş bırakamayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Piyasaları maniple etmeye çalışan tamahkarlara meydanı boş bırakamayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Borsa İstanbul 150. Yıl Gong Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Daha kararlı duruş sergilememiz gerekiyor. İster siyasetçi ister ekonomist. Sermaye piyasalarını manipüle etmeye çalışan tamahkarlara meydanı boş bırakamayız. Gerek SPK, gerek BİST'ten bu konuda daha fazla hassasiyet göstermesini istiyoruz" dedi.
22.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'a kritik ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan kritik toplantıda dünyaya önemli mesajlar verdi. Katar ziyareti sonrası Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarında kararlılık vurgusunda bulundu.
6.12.2023 Gündem
Kuveytli yazar Atatürk için ne dedi, Abdulaziz Ramih kimdir? Kuveytli yazar Abdulaziz Ramih tutuklandı mı?
Kuveytli yazar Atatürk için ne dedi, Abdulaziz Ramih kimdir? Kuveytli yazar Abdulaziz Ramih tutuklandı mı? İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye Cumhuriyeti pasaportuna ve Atatürk'e hakaretlerde bulunan Kuveytli yazar Abdulaziz Ramih hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. Peki, Kuveytli yazar Atatürk için ne dedi, Abdulaziz Ramih kimdir? Kuveytli yazar Abdulaziz Ramih tutuklandı mı?
20.09.2023 Gündem
İYİ Parti lideri Akşener'den yerel seçim çıkışı! "Biz her yerde ayrı gireceğiz"
İYİ Parti lideri Akşener'den yerel seçim çıkışı! "Biz her yerde ayrı gireceğiz" İYİ Parti lideri Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde yerel seçimlere tek başına gireceklerini açıklamıştı. Akşener, katıldığı bir YouTube kanalında bir kez daha 3 büyükşehirde kendi adaylarını çıkaracaklarını söyledi. Akşener, "Biz her yerde ayrı gireceğiz. İmamoğlu ve Yavaş'ın kaybetmesini göze alıyoruz. Biz bu partiyi CHP'nin adaylarını seçtirmek için kurmadık." çıkışını yaptı.
6.09.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu'na Tevfik Göksu'dan tepki: Başarısızlığın hesabını İstanbul'a vermemek için kaçmak istiyor
Ekrem İmamoğlu'na Tevfik Göksu'dan tepki: Başarısızlığın hesabını İstanbul'a vermemek için kaçmak istiyor İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Balkan Vekili CNN Türk ekranlarında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu'nun gerçekleştirdiği toplantıya yorum yapan Göksu "Bu kadar büyük bir kente siz arkanızı dönüp, başka bir yere giderseniz İstanbul'u başka bir alana taşımış olursunuz. İmamoğlu'nun İstanbul diye bir gündemi yoktur. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, İstanbullulara'a hesap vermeden kaçmak istiyor" ifadelerini kullandı.
21.07.2023 Gündem
'Ekrem İmamoğlu'nun asıl hedefi cumhurbaşkanlığı’
'Ekrem İmamoğlu'nun asıl hedefi cumhurbaşkanlığı’ “İktidar için değişim” adını taşıyan internet sitesini erişime açan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, partide kurultay sürecinin başlamasının hemen ardından “değişim” çıkışını somutlaştıracak, “önce CHP’de, ardından Türkiye’de ve iktidarda değişim” talebinin geniş toplum kesimlerince desteklenmesini sağlamaya yönelik adımını attı.
6.07.2023 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na net yanıt: Değişim tek kişiyle olmaz!
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na net yanıt: Değişim tek kişiyle olmaz! CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'değişim' ifadelerine ilişkin olarak "Değişimin bayraktarlığını yapan partiye nasıl değişimin önünü aç dersiniz. Bir kişinin iradesiyle değişim olmaz" sözlerini kullandı.
23.06.2023 Gündem
CHP'den art arda değişim mesajları! Kılıçdaroğlu'nun en yakınlarından sert eleştiriler
CHP'den art arda değişim mesajları! Kılıçdaroğlu'nun en yakınlarından sert eleştiriler CHP'de 28 Mayıs seçimlerinin ardından başlayan 'değişim' tartışması sürüyor. İBB Başkanı İmamoğlu'nun çıkışlarının ardından çok konuşulacak bir mesaj da CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Aytuğ Atıcı'dan geldi.
12.06.2023 Gündem
Engin Altay'dan Kılıçdaroğlu'na şok çıkış: Çekilmeyi bilmek lazım
Engin Altay'dan Kılıçdaroğlu'na şok çıkış: Çekilmeyi bilmek lazım Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından CHP'de başlayan tartışmalar sürüyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'değişim' çıkışının ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu'na bir mesaj da CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay'dan geldi.
8.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Seçimi kesin sonuçları Resmi Gazete'de yayımlandı
Cumhurbaşkanı Seçimi kesin sonuçları Resmi Gazete'de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), 28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci tur oylamasına ilişkin kesin sonuçları, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.
1.06.2023 Gündem
CHP'de hareketli saatler! Ekrem İmamoğlu 'adayım' der mi? İşte kulislerdeki son gelişmeler
CHP'de hareketli saatler! Ekrem İmamoğlu 'adayım' der mi? İşte kulislerdeki son gelişmeler 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin ardından tüm gözler CHP'ye çevrilmiş durumda. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün MYK toplantısına katılacak ve ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşecek. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, CHP'deki hareketli saatlere ilişkin son kulis bilgilerini canlı yayında aktardı. Canova, Kılıçdaroğlu'nun bugünkü toplantıda MYK üyelerinin istifalarını kabul edeceğini belirtti. Canova, Kılıçdaroğlu-İmamoğlu görüşmesiyle ilgiliyse "İmamoğlu’nun İBB’de bir dönem daha başkanlık yapabileceği bir sonraki seçim de başkanlığa aday olabileceği de söyleniyor. Kurultay ve kongre süreçleri etkileyecek" dedi.
1.06.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Millet, Türkiye Yüzyılı'na onay verdi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Millet, Türkiye Yüzyılı'na onay verdi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçim sonuçlarını değerlendiren Çelik, "Demokrasi yarışını milletimizin her bir ferdi olgunlukla yönetti. Dünyanın yorumları neticesinde Cumhurbaşkanımız açık ara galibiyetle seçimi sonuçlandırdı. Türkiye Yüzyılı iradesinin milletimizden onay alması anlamına geldi." ifadelerini kullandı.
30.05.2023 Gündem
Dicle Canova son kulisleri aktardı: MYK üyeleri Kılıçdaroğlu'na istifasını sundu
Dicle Canova son kulisleri aktardı: MYK üyeleri Kılıçdaroğlu'na istifasını sundu 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından gözler CHP ve İYİ Parti genel merkezine çevrildi. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova son kulis bilgilerini canlı yayında aktarırken, CHP'de dün akşam yapılan değerlendirmeler sırasında MYK üyeleri Kılıçdaroğlu'na istifasını sundu ancak Kılıçdaroğlu "Bu gece için erken" dedi. İYİ Parti tarafında ise “Masadan biz kalkmadık. Masanın iç hukukunun olduğu yerdeydik. Biz bu iç hukuka bağlı kaldık. İYİ Parti’nin en temel ilkesi biz hayatta adam satmayız ama satanı da unutmayız” vurgusu var.
29.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'na 11 ilde büyük şok! 2 haftada oyları eridi: Kemal Bey'e güven duyulmuyor
Kılıçdaroğlu'na 11 ilde büyük şok! 2 haftada oyları eridi: Kemal Bey'e güven duyulmuyor Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından dikkat çeken bir tablo da ortaya çıktı. Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu'nun birinci turda 11 şehirde aldığı oyların ikinci tura oranla düştüğü kaydedildi. Eski Devlet Bakanı ve CHP'li Mehmet Sevigen ise 28 Mayıs seçim sonucunu CNN TÜRK ekranlarında değerlendirdi. Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'na eleştirilerde bulunan Sevigen, "Halkı anlayamadık biz burada. Güven duymuyorlar. Meral hanım 'lütfen aday olmayın' demişti. 'Siz aday olursanız iyi parti seçmeni size de bize de oy vermiyor' demişti" ifadelerini kullandı.
29.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı seçiminde sonuçlar geldi! İşte 81 ildeki son durum
Cumhurbaşkanlığı seçiminde sonuçlar geldi! İşte 81 ildeki son durum Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimi ikinci turu için Türkiye sandık başına gitti. Dün saat 17.00 itibarıyla oy verme işlemi sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi olmayan sonuçlara göre 2. tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 52.16'lık oy oranı ile yeniden cumhurbaşkanı seçildi.
29.05.2023 Gündem
Oğan’ın oyları kime gitti? Kamuoyu araştırmacıları değerlendirdi
Oğan’ın oyları kime gitti? Kamuoyu araştırmacıları değerlendirdi 2. tur seçimlerde en çok merak edilenlerden biri de ilk turda ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olan, ikinci turda ise Cumhur İttifakı’na destek veren Sinan Oğan’a verilen oyların hangi adaya yöneleceği oldu.
29.05.2023 Gündem
Karadeniz'in galibi Erdoğan! Oyunu 100 bin 749 arttırdı
Karadeniz'in galibi Erdoğan! Oyunu 100 bin 749 arttırdı İkinci turda da Karadeniz Bölgesi’ndeki dengeler değişmedi. İlk turda yüzde 61.99 oranla (3 milyon 255 bin 420) en çok oyu alan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dünkü seçimlerde 3 milyon 356 bin 169 (yüzde 65.37) seçmenin tercihini kazanarak yine bölgenin galibi oldu.
29.05.2023 Gündem
YSK Başkanı Yener: Erdoğan yeniden cumhurbaşkanı olarak seçildi
YSK Başkanı Yener: Erdoğan yeniden cumhurbaşkanı olarak seçildi Türkiye genelinde sandıkların yüzde 99,7'Si açıldı. Resmi olmayan sonuçlara göre, oyların yüzde 52,14'ünü alan Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı seçildi. YSK Başkanı, Erdoğan'ın seçimi resmi olmayan sonuçlara göre kazandığını ilan etti.
29.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan seçim sonrası ilk açıklama: Mücadeleye devam edeceğim
Kılıçdaroğlu'ndan seçim sonrası ilk açıklama: Mücadeleye devam edeceğim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ülkemize gerçek anlamda demokrasi gelinceye kadar bu mücadelenin öncüsü olmayı sürdüreceğiz. Bu vatan için ne yapsak azdır. Şu andan itibaren öncelikle bana oy veren 25 milyonu aşan vatandaşımızı moralli bir şekilde dimdik ayakta görmek istiyorum. Yürüyüşümüz sürüyor ve buradayız" dedi.
29.05.2023 Gündem
Binali Yıldırım'dan seçim sonuçlarıyla ilgili ilk yorum
Binali Yıldırım'dan seçim sonuçlarıyla ilgili ilk yorum AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na göndermede bulunarak, “Kemal Bey, yüze vurur ifadesi, yine ka-zan-dık bir tanesi nokta” dedi.
28.05.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik, yurt dışındaki seçmenleri hedef alanlara sert tepki
AK Parti Sözcüsü Çelik, yurt dışındaki seçmenleri hedef alanlara sert tepki AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yurt dışı seçmenleri hedef alan bazı yorumculara tepki gösterdi.
28.05.2023 Gündem
Rekor şehirler belli oldu! Erdoğan bu illerde açık ara fark attı
Rekor şehirler belli oldu! Erdoğan bu illerde açık ara fark attı Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez bir seçimde ikinci tur yapıldı. Seçimde, Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yarıştı.
28.05.2023 Gündem
Sinan Oğan'dan seçim sonrası ilk açıklama: Kazanan Türk milliyetçileri, kaybeden terör iltisaklı partiler
Sinan Oğan'dan seçim sonrası ilk açıklama: Kazanan Türk milliyetçileri, kaybeden terör iltisaklı partiler Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan, "Seçmenimiz 'bu oylar Sinan Oğan’a verilmedi' diyenlerin heveslerini kursağında bırakmış, bize güvenmiş ve önemli ölçüde bizim olduğumuz yeri seçmiştir" dedi.
28.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanı Adayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhurbaşkanı adayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.