Çivril

Çivril

Son dakika çivril haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çivril ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çivril haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çivril

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çivril gelişmeleri de dahil olmak üzere 225 çivril haberi bulunmuştur. Tüm çivril haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarih öğretmeni, 12 gün önce aldığı motosikletiyle kazada yaşamını yitirdi
Tarih öğretmeni, 12 gün önce aldığı motosikletiyle kazada yaşamını yitirdi Denizli'nin Çivril ilçesinde, otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü tarih öğretmeni Süleyman Çabuk (45), hayatını kaybetti. Çabuk'un motosikletini 12 gün önce satın aldığı, balık tutmaktan dönerken kazanın yaşandığı belirtildi.
2.01.2024 Gündem
Haberin altına yapılan yorumu beğenmeyince dehşet saçtı!
Haberin altına yapılan yorumu beğenmeyince dehşet saçtı! Denizli’nin Çivril ilçesinde adaylığıyla ilgili haberin altına yazılan yoruma sinirlenen muhtar adayı, yorumu yazan kadının kocasını bıçakla yaraladı. Muhtar adayı tutuklanırken, bıçakladığı kişi ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
5.10.2023 Yaşam
Talep arttı, kilosu 25 liradan satılıyor
Talep arttı, kilosu 25 liradan satılıyor Denizli’nin Çivril ilçesinde Eylül ayına kadar sürecek olan şeftali hasadı başladı. Çiftçiye umut olacak olan şeftalinin kilosunun fiyatı ise pazarlarda 20 ila 25 TL arasında değişiyor.
29.08.2023 Ekonomi
Salda Gölü için dikkat çeken talep geldi! 'Tamamen yasaklanmalı'
Salda Gölü için dikkat çeken talep geldi! 'Tamamen yasaklanmalı' Denizli'nin Çivril ilçesinden 1 Temmuz Cumartesi günü ailesiyle birlikte geldiği Salda Gölü'ne giren İlayda Kılıç (13), boğuldu. İlayda'nın cansız bedenini, dalgıçlar 10 metre derinlikte balçıkta bulabildi. İlayda Kılıç'ın ölümüyle Salda Gölü'ne girmenin ne kadar güvenli olduğu sorusu gündeme geldi. TMMOB İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Yüksek Jeoloji Mühendisi Servet Cevni, gölde oluşan ani çökeller ve sığ bataklıkların suya girenlerin can güvenliği açısından tehdit oluşturduğunu söyledi.
4.07.2023 Gündem
Karısına mesaj atan kişiyi öldürdü! Saatler önce tehdit paylaşımı yapmış
Karısına mesaj atan kişiyi öldürdü! Saatler önce tehdit paylaşımı yapmış Denizli'nin Çivril ilçesinde mesaj attığı kadının kocası tarafından öldürülen şahsın, cinayet zanlısı ve tanıdıklarını sosyal medyadan tehdit ettiği ortaya çıktı.
26.06.2023 Yaşam
Karısına mesaj atan kişiye önce arabayla çarptı, sonra pompalı tüfekle öldürdü
Karısına mesaj atan kişiye önce arabayla çarptı, sonra pompalı tüfekle öldürdü Denizli'nin Çivril ilçesinde karısına mesaj atan kişiyi ilk önce motosikletle giderken aracıyla çarpan adam, sonrasında pompalı tüfekle ateş ederek öldürdü.
25.06.2023 Yaşam
Avukat sevgiliden korkunç plan! Ayrılmak isteyince olanlar oldu
Avukat sevgiliden korkunç plan! Ayrılmak isteyince olanlar oldu Denizli'nin Çivril ilçesinde avukat İpek Ekiz (31), kendisinden ayrılmayı reddeden meslektaşı erkek arkadaşı H.K.'nin (30) aracını kundakladığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Sürekli tehdit mesajları aldığını belirten avukat Ekiz, "Koruma kararı aldırdım ancak bunun bana zarar vermesine yeterli engel olacağını düşünmüyorum. Mesleğini de kullanarak delilleri karartacağına inanıyorum" dedi.
24.04.2023 Yaşam
Ege Bölgesi'ne ilişkin deprem açıklaması! 3 il riskli, biri ise avantajlı
Ege Bölgesi'ne ilişkin deprem açıklaması! 3 il riskli, biri ise avantajlı Uşak Üniversitesi Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Tahir Gönen, Ege Bölgesi'nden geçen fay hatlarının Kuzey Anadolu'daki fay hatlarına göre daha kısa olduğunu belirterek, "Ege Bölgesi'ndeki faylar kısa olduğu için çok uzun süreli depremler beklenmiyor. Ege'de deprem açısından Denizli, Aydın ve Manisa çok riskliyken, Uşak avantajlı" dedi.
28.02.2023 Gündem
TOKİ Denizli kura sonuçları! Denizli kura sonuçları açıklandı mı? 27 Ocak 2023 Denizli TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Denizli kura çekimi canlı izle!
TOKİ Denizli kura sonuçları! Denizli kura sonuçları açıklandı mı? 27 Ocak 2023 Denizli TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Denizli kura çekimi canlı izle! TOKİ Denizli kura sonuçları merakla araştırılıyor. TOKİ çekilişlerinde sıra Denizli’de. Denizli Merkez'de 650, Acıpayam’da 508, Çivril’de 100, Honaz’da 150 ve Sarayköy’de 238 olmak üzere toplamda bin 646 konutun çekiliş sonuçları belli oldu, Denizli kuraları yeni ilçelerle bugün de devam ediyor. Peki, TOKİ Denizli kura sonuçları isim listesi belli oldu mu, Denizli kura sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Denizli kurası hakkında merak edilenler…
27.01.2023 Ekonomi
TOKİ Denizli kura sonuçları 2023 isim listesi! Denizli TOKİ kura çekilişi canlı izle ile Denizli TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır, Denizli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?
TOKİ Denizli kura sonuçları 2023 isim listesi! Denizli TOKİ kura çekilişi canlı izle ile Denizli TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır, Denizli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Denizli TOKİ kura sonuçları günün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 26 Ocak 2023 Acıpayam, Çivril, Honaz, Merkez, Sarayköy ilçelerinde yapılacak TOKİ kuralarıyla hak sahipleri belli olacak. 1646 Sosyal Konut TOKİ Denizli kura çekimi canlı izle ekranı üzerinden takip edilecek kura çekilişi saat 10.00’da EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde çekilen kuralar noter huzurunda başladı. Peki, TOKİ Denizli kura sonuçları isim listesi belli oldu mu, Denizli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?
26.01.2023 Ekonomi
Damattan zincirleme iğrençlik! Amcasının kızıyla başladı, kayınvalide itiraf etti
Damattan zincirleme iğrençlik! Amcasının kızıyla başladı, kayınvalide itiraf etti Bolu'da rezalet bir olay yaşandı. Kızı ve damadının yanına gelen kayınvalide iğrençlikle karşı karşıya kaldı. 40 yaşındaki damadın daha önce de akrabalarına aynı hareketlerde bulunduğu ortaya çıktı. Suçlamaları reddeden damat, kayınvalidesiyle 4-5 kez yakınlaşmalarının olduğunu belirterek 'Bana 2 adet renkli hap verdi. Bir süre sonra sersemlemeye başladım' diyerek olay günü neler yaşandığını anlattı. İşte haberin detayları...
8.12.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Büyük gelir kaynağı oldu! Kilosu 20 liradan satılıyor
Büyük gelir kaynağı oldu! Kilosu 20 liradan satılıyor Denizli’nin Çivril ilçesinde 300 yıldır yetiştirilen ve ‘ölümsüzlük meyvesi’ olarak da bilinen hünnap hasadı başladı. Dedelerinden miras ağaçlarla hünnap yetiştiriciliğine başlayan Hasan Bulut “Hünnap bu yıl daha bereketli” dedi. Tonlarca talep edilen hünnabın kilosu ise 20 liradan satılıyor
1.10.2022 Ekonomi
Annesi kazada ölen Esin Nur bebek, yoğun bakımda
Annesi kazada ölen Esin Nur bebek, yoğun bakımda Denizli'de, otomobilin şarampole devrildiği kazada hayatını kaybeden Ayşe Durmuş'un (29) yaralanan kızlarından Esin Nur (1), sevk edildiği hastanede yoğun bakıma alındı. Mina Zara (3) ve babası Mücahit Durmuş'un (32) da tedavileri sürüyor.
5.08.2022 Yaşam
Denizli'de devrilen kamyonun şoförü öldü
Denizli'de devrilen kamyonun şoförü öldü Denizli'nin Honaz ilçesinde refüje çarpıp, devrilen kamyonun şoförü Hasan Hüseyin Çalkın (46) hayatını kaybetti.
26.07.2022 Yaşam
Denizli'de devrilen kamyonun şoförü öldü
Denizli'de devrilen kamyonun şoförü öldü Denizli'nin Honaz ilçesinde refüje çarpıp, devrilen kamyonun şoförü Hasan Hüseyin Çalkın (46) hayatını kaybetti.
26.07.2022 Yaşam
Denizli'deki kayıp çocuklardan Hakkı Bargan'ın cansız bedenine ulaşıldı
Denizli'deki kayıp çocuklardan Hakkı Bargan'ın cansız bedenine ulaşıldı Denizli’nin Çivril ilçesinde kayıp olarak aranan 2 çocuktan birinin cansız bedenine, 41 saat sonra sulama kanalında ulaşıldı.
20.07.2022 Yaşam
Dünden beri 2 çocuktan haber alınamıyor! Kaçırılma iddiası ekipleri harekete geçirdi
Dünden beri 2 çocuktan haber alınamıyor! Kaçırılma iddiası ekipleri harekete geçirdi Denizli’nin Çivril ilçesinde suyu azaltılmış olan kanalda aranan ve uzun süredir izlerine rastlanılmayan 2 çocuğun kaçırılmış olabileceği iddiası üzerine jandarma ekipleri çalışma başlattı.
19.07.2022 Yaşam
16 yaşındaki çocuk, eski ustasını öldürdü! Sürekli dövdüğü için yapmış
16 yaşındaki çocuk, eski ustasını öldürdü! Sürekli dövdüğü için yapmış Denizli'nin Çivril ilçesinde F.K. (16), daha önce bir süre yanında çıraklık yaptığı oto tamirci ustası Metin Altundağ'ı (52), kendisini sürekli dövdüğü iddiasıyla pompalı tüfekle vurarak öldürdü.
1.06.2022 Yaşam
Kendisinden ayrılmak isteyen kadını çocuklarının gözü önünde bıçakladı
Kendisinden ayrılmak isteyen kadını çocuklarının gözü önünde bıçakladı Denizli’nin Çivril ilçesinde çocuklarını 23 Nisan kutlamalarına götüren kadın, bir dönem gönül ilişkisi yaşadığı ve ayrılmak istediği kişi tarafından 5 bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Çocuklarının gözü önünde annelerini bıçaklayan şüpheli kayıplara karışırken, kavgayı ayırmak isteyen bir kişi daha bacağından bıçaklandı.
24.04.2022 Yaşam
Vatandaşların borcunu ödemişti! Gizemli kişi şimdi de faturalar için harekete geçti...
Vatandaşların borcunu ödemişti! Gizemli kişi şimdi de faturalar için harekete geçti... Denizli’de bir hayırsever iş insanı geçtiğimiz aylarda bakkallarda bulunan veresiye defterlerindeki borçları silerken, bu Ramazan ayında ise elektrik faturalarını ödeyemeyen ailelerin faturalarını ödeyerek yardım etti.
13.04.2022 Gündem
Tarlasında servet buldu! Meteorit olabilir, gramı 60 dolar...
Tarlasında servet buldu! Meteorit olabilir, gramı 60 dolar... Denizli'de geçen yaz tarlasında, bölgeye has olmayan koyu renkli farklı yapısıyla dikkat çeken taş parçaları bulan Ali Urhan (54) örnek alıp, Ankara Üniversitesi Yerbilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi'ne (YEBİM) götürdü. Yapılan incelemede taşın 49 ayrı element taşıdığı ve meteorit (gök taşı) olabileceği tespit edildi. Meteoritin gramının 60 dolar olduğunu söyleyen Urhan, tarlasına piyango düşmüş gibi hissettiğini söyledi.
20.02.2022 Gündem
3 gölde, 33 türden 22 bin kuş tespit edildi
3 gölde, 33 türden 22 bin kuş tespit edildi Denizli'de, Pamukkale Üniversitesi'nden (PAÜ) araştırmacılar ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri, Kış Ortası Su Kuşu Sayımı (KOSKS) kapsamında Işıklı, Acıgöl ve Beylerli göllerinde 2 gün boyunca gözlem yaparak, 33 türde 22 bin kuş tespit etti.
27.01.2022 Yaşam
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller!
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller! Türkiye’de etkili olan kar, bazı illerde eğitimin aksamasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası yurdun bazı illerinde yoğun kar yağışı etkili oldu. Adıyaman, Bilecik, Kütahya, Kırşehir, Uşak, Adana gibi kentler başta olmak üzere Türkiye’de birçok kentte okullar tatil edildi. İşte okulları tatil olan iller...
19.01.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Çivril ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çivril haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.