Citroen

Citroen

Son dakika citroen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan citroen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını citroen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Citroen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan citroen gelişmeleri de dahil olmak üzere 528 citroen haberi bulunmuştur. Tüm citroen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı TÜİK verilerine göre Mart ayında 226 bin 617 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
25.04.2024 Ekonomi
Rekor satış! En fazla ‘Ami’ satılan 3. ülkü Türkiye
Rekor satış! En fazla ‘Ami’ satılan 3. ülkü Türkiye Türkiye 2023 yılında Citroen’in dört tekerlekli mobilite aracı Ami’nin en çok satıldığı üçüncü ülke oldu.
5.02.2024 Ekonomi
Citroen yaz sürprizi yaptı! Çok satılan modeli 399 bin TL'ye Türkiye'de satışa sundu!
Citroen yaz sürprizi yaptı! Çok satılan modeli 399 bin TL'ye Türkiye'de satışa sundu! Modelleri ülkemizde çok tercih edilen Citroen Türkiye'de 399 bin TL'ye otomobil satacak. Merak edilen model ve özelliklerini araştırdık.
11.08.2023 Otomobil
Dingil Mesafesi Nedir, Ne İşe Yarar? Dingil Mesafesi Neden Önemlidir?
Dingil Mesafesi Nedir, Ne İşe Yarar? Dingil Mesafesi Neden Önemlidir? Dingil mesafesi, aracın ön ve arka aksı arasındaki merkez mesafedir. Araç üreticileri tarafından belirtilen aracın önemli ölçülerinden biridir. Bu terim bisikletler, iki tekerlekli araçlar, dört tekerlekli araçlar, kamyonlar vb. her araç türü için geçerlidir.
6.06.2023 Gündem
Torsiyon Nedir, Ne İşe Yarar? Araçlarda Torsiyon Nasıl Çalışır?
Torsiyon Nedir, Ne İşe Yarar? Araçlarda Torsiyon Nasıl Çalışır? Genel olarak araç sahipleri torsiyon çubuklarının, otomobiller ve kamyonlar da dahil olmak üzere birçok farklı araçta basit ama önemli bir bileşen olduğunu bilir. Burulma çubuğu olarak da adlandırılan Torsiyon teknolojisi, Citroën'in onu Traction Avant ile dünyaya tanıtmasıyla, İkinci Dünya Savaşı'ndan önce ortalıkta olmasına rağmen, ancak 50'lerde gerçekten yaygın kullanıma girdi.
1.06.2023 Gündem
Koç Holding ve Migros finansal sonuçlarını açıkladı
Koç Holding ve Migros finansal sonuçlarını açıkladı Koç Holding yılın ilk çeyreğinde karını yüzde 150 oranında artırdı. Migros da 2023’ün ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Fiziki ve online mağazaları ile beraber yaygınlığını artıran Migros, rekabetçi fiyatları ve güçlenen bilançosuyla yatırımlarını ve pazar payını artırdı.
4.05.2023 Vitrin
Konut ve kira fiyatları artınca depremde kurtarıcı oldular! Elektrikli ve pratik, işte fiyatları...
Konut ve kira fiyatları artınca depremde kurtarıcı oldular! Elektrikli ve pratik, işte fiyatları... Kahramanmaraş merkezli depremde binlerce bina ya yıkıldı ya da ağır hasar aldı. Ev ve konut satın alma maliyetlerinin aşırı yüksekliği, kiraların giderek ulaşılamaz hale gelmesiyle büyük şehirlerden uzaklaşmanın hayalini kuran insanlar karavanlara yönelmeye başladı. Deprem sürecinde ise binlerce karavanın afet bölgesine gönderilmesi karavanların önemini gösterdi. Şimdilerde karavan modelleri ve fiyatları merak ediliyor. İşte Posta'dan Hakan Çelik'in yazısı...
27.02.2023 Ekonomi
Düğün alışverişi için çıktıkları yolda faciayı yaşadılar: 2 ölü, 1 yaralı
Düğün alışverişi için çıktıkları yolda faciayı yaşadılar: 2 ölü, 1 yaralı Kocaeli Kartepe ilçesi TEM Otoyolu’nda sürücüsünün patlayan lastiğini değiştirmek için emniyet şeridine çektiği araca arkadan gelen tır çarptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
18.02.2023 Yaşam
Araba satışında büyük oyun! 300 bin lira fiyat farkı koyuyorlar
Araba satışında büyük oyun! 300 bin lira fiyat farkı koyuyorlar Yeni yılla birlikte ilan sitelerine konulan ikinci el görünümlü sıfır araçların sayısı arttı. Bayilerde bulunamayan birçok sıfır otomobil ‘1001 kilometre’ bilgisi ile ederinin 200-300 bin TL üzerine ilan sitelerinde yer buldu. Şahısların yılda 3 adet olan ikinci el satış limitinin 1 Ocak’ta yenilendiğini hatırlatan uzmanlar, söz konusu artışta bu işi ticaret haline getiren kişilerin etkili olduğunu vurguladı. Galerilerin de şahıslar üzerinden satış yaptığı iddialar arasında.
23.01.2023 Ekonomi
Araba almak isteyen herkesi ilgilendiriyor! Yeni araba fiyatları belli oldu, işte marka marka tüm fiyatlar...
Araba almak isteyen herkesi ilgilendiriyor! Yeni araba fiyatları belli oldu, işte marka marka tüm fiyatlar... Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi geldi. Araba fiyatları konusunda danışmanlık veren kuruluşlar, çip krizi ve tedarik zinciri sorunları yaşayan otomotiv sektörünün 2023’te talep bozulması sorunuyla karşı karşıya kalacağı görüşünde. Çip sorunları da tam bitmiş değil ve maliyetler EV’lere geçiş metallerinin fiyatlarına bağlı olarak da artıyor. Öte yandan 2023 yılı ile birlikte yeni araba fiyatları belli oldu. 2023 yılında araba markaları tarafından belirlenen zam oranları ile sıfır otomobil fiyatları listesi güncellendi. İşte, Toyota, Opel, Citroen, Peugeot 2023 sıfır araba fiyatları...
5.01.2023 Ekonomi
Araba satışında yeni dönem başlıyor! Fiyatları bayi belirleyemeyecek
Araba satışında yeni dönem başlıyor! Fiyatları bayi belirleyemeyecek Araba fiyatları ile iligli son dakika açıklaması geldi. Sıfır araç satışında yeni dönem başlıyor. Fiyatlar üretici firma tarafından belirlenecek. Sıfır araç satışında bayilerin rolü değişiyor, yüksek maliyetli yeni plaza yatırımlarının sonuna yaklaşılıyor. Avrupa’da birçok markanın geçtiği ‘online’ satış döneminin ilk örnekleri 2023 itibarıyla Türkiye’de de görülecek. Başta Togg olmak üzere Tesla ve Mercedes-Benz tüketicilerin karşısına farklı satış modelleriyle çıkacak. Bayilerin ise gelecekte teslimat, satış sonrası hizmetler, dijital servislerin satışı, mobilite hizmetleri gibi servislerden yüksek gelirler elde etmesi bekleniyor.
5.12.2022 Ekonomi
Matrah güncelleme 90’ın üzeri modelde fiyatı düşürecek
Matrah güncelleme 90’ın üzeri modelde fiyatı düşürecek Otomobil satışlarında matrah düzenlemesi Resmi Gazete yayınlandı. 90 üzerinde modelin fiyatı gerileyecek
25.11.2022 Otomobil
Toyota fiyat listesi! Otomobil ÖTV matrah düzenlemesiyle araç fiyatları ve ÖTV matrahları
Toyota fiyat listesi! Otomobil ÖTV matrah düzenlemesiyle araç fiyatları ve ÖTV matrahları Otomobillerde ÖTV matrahlarının belirlenmesinde değişikliğe gidildi. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren değişikliğe göre, matrah alt limiti 120 bin liradan 184 bin liraya yükseltildi. Peki, Toyota fiyat listesi belli oldu mu, Otomobil ÖTV matrah düzenlemesiyle araç fiyatları ne oldu?
24.11.2022 Ekonomi
Araba satışında flaş gelişme! İkinci el arabalar yenilenip satılacak, tarih verildi
Araba satışında flaş gelişme! İkinci el arabalar yenilenip satılacak, tarih verildi Fabrika çıkışlı ikinci el araç dönemi 2023 yılında resmen başlıyor. Çalışmalarda sona gelindiğini belirten Renault Group Türkiye CEO’su Hakan Doğu, “İşlemler Bursa’daki Renault fabrikasında yapılacak. Başlangıçta 6 yaşına kadar araçlar yenilecek sonrasında bunu 10 yaşa kadar uzatacağız. Motor dahil her şey yenilenebilecek. 2 yıl da garanti sunulacak. 10 yıl boyunca aracı sürekli yenileyip garantiler vererek halkın güvenerek kullanacağı uygun fiyatlı araçlar yapacağız. Türkiye’de ikinci elin kaderini değiştireceğiz” dedi.
24.10.2022 Ekonomi
İlksan araç kampanyası nedir, İLKSAN citroen araç kampanyası başvuruları ne zaman? İşte İlksan Citroen araç kampanyası!
İlksan araç kampanyası nedir, İLKSAN citroen araç kampanyası başvuruları ne zaman? İşte İlksan Citroen araç kampanyası! Milli Eğitim Bakanlığı İLKSAN Genel Müdürlüğü Öğretmenler İçin Uygun Araç Kampanyası düzenlediğini açıkladı. İLKSAN uygun araç kampanyasının yanında öğretmenlere cd ek finansman desteği de verecek. Peki, İLKSAN araç kampanyası 2022 nedir, İLKSAN citroen araç kampanyası ne zaman? İlksan Citroen araç kampanyası…
21.09.2022 Ekonomi
Kontolden çıkan otomobil refüje çıktı: 1 yaralı
Kontolden çıkan otomobil refüje çıktı: 1 yaralı Zonguldak’ta Mithatpaşa Mahallesi köprülü kavşak mevkiinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil refüje çıktı. Kazada 1 kişi yaralandı.
20.08.2022 Yaşam
Araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düşüyor, 380 bin TL'ye varan indirim...
Araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düşüyor, 380 bin TL'ye varan indirim... Araba alma planı yapanları yakından ilgilendiriyor. Çip krizi nedeniyle tedarik sorunlarının yaşandığı otomobil piyasası ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Fiyatların yüksek olması sebebi ile tercih edilmeyen elektrikli otomobillerde fiyatlar düşüyor. Elektrikli otomobillerde ÖTV oranlarının değişmesi Togg C-SUV’un da yer alacağı orta sınıftaki modelleri fiyat açısından daha rekabetçi hale getirecek. Satışa çıkacak yeni modellerle orta sınıftaki elektrikli modellerin önemli bölümü yüzde 10’luk ÖTV dilimine girecek. Düzenlemeden ilk etapta Türkiye’de satılan 18 modelin 5’i faydalanabilecek. Bu modellerin bazılarında indirim oranı yüzde 30’u aşarken, 380 bin TL’yi bulan fiyat düşüşleri görülebilecek.
4.07.2022 Ekonomi
Toyota’nın tam elektriklisi yollarda!
Toyota’nın tam elektriklisi yollarda! Toyota, tamamen yeni ilk yüzde 100 elektrikli modeli bZ4X’ü tanıttı
16.06.2022 Otomobil
Honda tek kişilik ulaşım aracı ‘Striemo’yu tanıttı!
Honda tek kişilik ulaşım aracı ‘Striemo’yu tanıttı! Honda, iş geliştirme programı Ignition’a ait ikinci ticari girişim olan Striemo Inc.'in kurulduğunu ve tek kişilik ulaşım aracı elektrikli scooter modeli geliştirdiğini açıkladı.
16.06.2022 Otomobil
Citroen’in minik elektriklisi Türkiye’de!
Citroen’in minik elektriklisi Türkiye’de! Citroen, Aralık 2021 yılı sonundan bu yana kurumsal müşterilerine satışını gerçekleştirdiği %100 elektrikli aracı Ami’yi son tüketici ile buluşturuyor.
13.06.2022 Otomobil
Goodyear’dan yeni yaz lastiği!
Goodyear’dan yeni yaz lastiği! Eagle Sport 2 önceki nesline göre yüzde 9 kısa fren mesafesi sunacak.
17.05.2022 Otomobil
“Akıllı” ticari lastikler tüm dünyaya Türkiye’den gidecek!
“Akıllı” ticari lastikler tüm dünyaya Türkiye’den gidecek! Prometeon Lastik Grubu yeni ticari lastik serisinin üretimi için Türkiye’yi seçti. Kocaeli’nde üretilecek “akıllı” ticari lastikler tüm dünyaya ihraç edilecek
16.05.2022 Otomobil
Fiat 500’e Bocelli versiyonu!
Fiat 500’e Bocelli versiyonu! Tamamen elektrikli Fiat 500’ün, sınırlı sayıda üretilecek olan “La Prima by Bocelli” versiyonu tanıtıldı.
16.05.2022 Otomobil
Sıfır arabada mayıs fırsatları resmen duyuruldu! Faizsiz kredi de veriliyor! Markalar kampanyaları açıkladı ve belli oldu...
Sıfır arabada mayıs fırsatları resmen duyuruldu! Faizsiz kredi de veriliyor! Markalar kampanyaları açıkladı ve belli oldu... Sıfır arabada yeni dönem! Faizsiz kredi veriliyor. Araç sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Çip krizi otomobil fiyatlarını olumsuz yönde etkilerken, otomotiv markaları sektörü canlı tutmak için harekete geçti ve yeni kampanyalarını duyurdu. Her ne kadar bayilere gidildiğinde vatandaşlar sıfır otomobil bulamasa da ya da teslim süresi aylar sürse de ilgi hala mevcut. Otomobil ve hafif ticari ürün yelpazelerinde sıfır faizli avantajlı krediler veya indirimli nakit alım seçenekleri markalar tarafından araç sahibi olmak isteyen herkese sunuldu. Esnek ödeme planı ve düşük taksit ödeme fırsatları da var. Öte yandan liste güncellendi ve mayıs ayı sıfır araba fiyatları da belli oldu. İşte mayıs ayı otomobil kampanyaları ve sıfır araba fiyatları...
16.05.2022 Ekonomi
Araba alacak milyonları ilgilendiriyor! Yargıtay'dan sıfır araç için emsal karar
Araba alacak milyonları ilgilendiriyor! Yargıtay'dan sıfır araç için emsal karar Araba alma planı yapanları ilgilendiriyor. Sıfır araç için 'gizli ayıp' kararı verildi. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, milyonlarca otomobil sahibini yakından ilgilendiren bir karara imza attı. Yüksek Mahkeme; Citroen marka otomobilin pistonlarının vurması sonucu motor bloğunun delinmesinin gizli ayıp niteliğinde olduğuna hükmetti.
16.05.2022 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Citroen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki citroen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.