Çilimli

Çilimli

Son dakika çilimli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çilimli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çilimli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çilimli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çilimli gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 çilimli haberi bulunmuştur. Tüm çilimli haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart 2024 Düzce yerel seçim sonuçları: Düzce Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Düzce başkan adayları listesi
31 Mart 2024 Düzce yerel seçim sonuçları: Düzce Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Düzce başkan adayları listesiDüzce yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Düzce iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Düzce Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Düzce aday listesi
31.03.2024Gündem
Düzce yerel seçim sonuçları 2024: Düzce belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Düzce'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Düzce yerel seçim sonuçları 2024: Düzce belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Düzce'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Düzce geldi. Düzce yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Düzce Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Düzce'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Düzce belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Düzce yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024Gündem
Düzce'de zincirleme kaza: 15 işçi yaralı
Düzce'de zincirleme kaza: 15 işçi yaralıDüzce'de, 1 TIR ile 3 servis minibüsünün karıştığı zincirleme kazada, 15 tekstil işçisi yaralandı.
15.02.2023Yaşam
Öğrenci servisi tepeden yuvarlandı: 1 ölü, 19 yaralı
Öğrenci servisi tepeden yuvarlandı: 1 ölü, 19 yaralıZonguldak’ın Çilimli ilçesinde öğrenci servisi tepeden yuvarlandı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. İlk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi yaralandı.
14.12.2022Yaşam
Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi 2022! Düzce TOKİ kura sonuçları sorgulama (2+1 ve 3+1 ilçe 3 Aralık Düzce TOKİ kura çekimi)
Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi 2022! Düzce TOKİ kura sonuçları sorgulama (2+1 ve 3+1 ilçe 3 Aralık Düzce TOKİ kura çekimi)Düzce TOKİ kura sonuçları isim listesi için yapılan aramalar arttı. TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde Düzce ili kurasının devamı bugün yapılacak. Saat 10.00'da başlayan TOKİ Düzce kura çekiminin ardından hak sahipleri kendi isimlerinin çıkıp çıkmadığını araştırıyor. Peki, Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi açıklandı mı, Düzce TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır?
3.12.2022Ekonomi
TOKİ Düzce kura sonuçları | 2 Aralık Düzce TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Akçakoca, Kaynaşlı, Merkez Düzce çekiliş sonuçları sorgulama…
TOKİ Düzce kura sonuçları | 2 Aralık Düzce TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Akçakoca, Kaynaşlı, Merkez Düzce çekiliş sonuçları sorgulama…TOKİ kura çekimi bugün Düzce için yapılacak. Toplamda 1100 konut Akçakoca, Kaynaşlı, Merkez, Cumayeri, Çilimli, Gölyaka, Gümüşova, Merkez - Beyköy, Merkez - Boğaziçi, Yığılca ilçeleri için yapılacak TOKİ Düzce kura çekimi ile sahiplerini bulacak. Düzce için başvuru yapan adaylar Düzce TOKİ kura sonuçlarını canlı yayın ile öğrenilebilecek. 2-3 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek Düzce TOKİ kura çekilişi sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır, Düzce TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? İşte, TOKİ Düzce kura sonuçları isim listesi 2+1 3+1 başvuru sonuçları sorgulama hakkında merak edilen detaylar…
2.12.2022Ekonomi
Düzce'de korkutan deprem! İstanbul, Sakarya ve çevresinde de hissedildi
Düzce'de korkutan deprem! İstanbul, Sakarya ve çevresinde de hissedildi Düzce’de bugün sabah saatlerinde Richter ölçeğine göre, 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre illerden de hissedilen depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
27.11.2022Gündem
Deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu, kaç şiddetinde? 26 Kasım AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi…
Deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu, kaç şiddetinde? 26 Kasım AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi…Son depremler listesi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresindeki depremleri sitesinden listeliyor. Yaşadığı il ve ilçe de deprem olup olmadığını merak edenler ya da deprem olduğunu zannedenler sık sık arama motorları aracılığıyla nerede, kaç şiddetinde deprem olduğunu kontrol edebiliyor. Peki, 26 Kasım deprem oldu mu? AFAD Kandilli Rasathanesi 26 Kasım son depremler...
26.11.2022Gündem
Bakan Soylu'dan düzce depremi açıklaması: Ağır hasarlı konutlara eşya yardımı yapılacak
Bakan Soylu'dan düzce depremi açıklaması: Ağır hasarlı konutlara eşya yardımı yapılacakDüzce’de meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından Düzce Valiliğinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla afet koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "90 bin liraya kadar eşya yardımı yapacağız. Aynı zamanda 30 bin liraya kira ve taşınma yardımı gerçekleştireceğiz. Ağır hasarlı binalarda kiracılar varsa bunlara da 15 bin lira kadar taşınma yardımı gerçekleştireceğiz" dedi.
24.11.2022Gündem
AFAD: Düzce'de 219 artçı meydana geldi
AFAD: Düzce'de 219 artçı meydana geldiİçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nca (AFAD), Düzce'nin Gölyaka ilçesi merkezli 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından, en büyüğü 4.3 olmak üzere, toplam 219 artçı meydana geldiği, 93 kişinin de yaralandığı açıklandı.
24.11.2022Gündem
Düzce'deki 5.9'luk depremden acı haber
Düzce'deki 5.9'luk depremden acı haberDüzce Gölyaka merkezli 5,9 büyüklüğündeki depremde Düzce, İstanbul, Zonguldak, Sakarya ve Bolu'da olmak üzere biri ağır toplam 80 kişinin yaralandı. Düzce'nin Çilimli ilçesinde ise evinden çıkmaya çalışırken ayağı takılarak düşerek yaralanan Hikmet Çelebi (48), kaldırıldığı Atatürk Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
23.11.2022Gündem
Düzce fay hattı kırıldı mı, nereden (hangi illerden) geçiyor? Düzce fay hattı haritası!
Düzce fay hattı kırıldı mı, nereden (hangi illerden) geçiyor? Düzce fay hattı haritası!Düzce fay hattı var mı? Düzce'de meydana gelen 5,9 şiddetindeki depremin ardından Türkiye deprem fay hattı haritası için yapılan aramalar arttı. Düzce fay hattının Kuzey Anadolu fay hattı ile bağlantılı olup olmadığı da  merak edilen konu başlıklarından biri oldu. Peki, Düzce fay hattı hangi illerden geçiyor? Düzce fay hattı kırıldı mı?
23.11.2022Gündem
Uzmanlar Düzce depremini değerlendirdi: İlk defa gördüğüm bir olay
Uzmanlar Düzce depremini değerlendirdi: İlk defa gördüğüm bir olayDüzce'nin Gölyaka ilçesine ilçesinde saat 04.08 sıralarında 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli verilerine göre deprem derinliği 6.5 kilometre olarak belirlendi. Çilimli ilçesinde saat 04.30'da 4.7 büyüklüğünde, 8.52 derinliğinde bir deprem daha meydana geldi. Depremin ardından uzmanlardan da açıklamalar peş peşe geldi. Prof. Dr. Naci Görür, depremden saatler sonra gelen bilgilere bakarak dikkat çeken bir uyarıda bulundu. “Düzce’de olan bugünkü deprem ile bu yörede enerjinin büyük ölçüde boşaldığını düşünüyorum” diyen Görür, riskli olarak ise o bölgeyi işaret etti. Jeoloji Mühendisi Şerif Barış, "İki büyük deprem sonrası böyle orta büyüklükte bir deprem olması gerçekten ilk defa gördüğüm bir olay" ifadelerini kullanırken, İTÜ Öğretim Üyesi Ziyadin Çakır ise "Bu gördüğüm kadarıyla İzmit depreminin gerçekleştiği fay hattındaki kırılmayan bir fay parçası vardı. Muhtemelen bu alüvyon zemin üzerinde bir faydı. Çok yüksek bir ihtimalle bu hat kırıldı" dedi.
23.11.2022Gündem
Düzce'de 5.9 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve Ankara'da da hissedildi
Düzce'de 5.9 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve Ankara'da da hissedildiDüzce'nin Gölyaka ilçesinde 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Zeminden 6.81 kilometre derinlikte meydana gelen deprem, başta Düzce olmak üzere Bolu, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Bursa, Kocaeli, İstanbul, Edirne illeri ile ilçelerinde hissedildi. AFAD'dan yapılan açıklamada yaralı sayısının 61 olduğu duyuruldu.
23.11.2022Gündem
Düzce depremi kaç yılında, 12 Kasım depremi ne zaman oldu? 12 Kasım Düzce depremi şiddeti kaçtı, saat kaçta oldu, kaç saniye sürdü?
Düzce depremi kaç yılında, 12 Kasım depremi ne zaman oldu? 12 Kasım Düzce depremi şiddeti kaçtı, saat kaçta oldu, kaç saniye sürdü?Düzce depreminin yıldönümünde Türkiye genelinde yapılacak deprem tatbikatı 12 Kasım Düzce depremini hatırlatarak, Düzce depremine yönelik araştırmaların artmasına neden oldu. Peki, 12 Kasım Düzce Depremi kaç şiddetindeydi? 12 Kasım Düzce Depremi ne zaman, saat kaçta oldu, kaç saniye sürdü?
12.11.2022Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022Ekonomi
Arıların saldırısına uğradı, hastaneye kaldırıldı
Arıların saldırısına uğradı, hastaneye kaldırıldıDüzce'nin Çilimli ilçesinde arıların saldırısına uğrayan Beytullah Şen (38), hastanelik oldu.
26.06.2022Yaşam
Kırmızı ışıkta geçen otomobil cipe çarptı: 4 yaralı
Kırmızı ışıkta geçen otomobil cipe çarptı: 4 yaralıDüzce’de, kırmızı ışıkta geçen otomobilin cipe çarpması sonucu 4 kişi yaralandı.
9.06.2022Yaşam
Alkol parası vermeyen babası ve babaannesinin kapısına ateş etti
Alkol parası vermeyen babası ve babaannesinin kapısına ateş ettiDüzce’nin Çilimli ilçesinde bir şahıs, kendisine alkol parası vermeyen babası ve babaannesinin evinin kapısına av tüfeği ile ateş etti.
8.05.2022Yaşam
Düzce'de son dakika deprem! Birçok ilde hissedildi
Düzce'de son dakika deprem! Birçok ilde hissedildiKandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre Düzce’de peş peşe iki deprem meydana geldi. Depremler Bolu, Zonguldak ve Sakarya’dan da hissedildi.
6.05.2022Gündem
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022Gündem
Evlerine girmiyorlar! Düzce depremi sonrası sıcak gelişme, çağrılar peş peşe geldi
Evlerine girmiyorlar! Düzce depremi sonrası sıcak gelişme, çağrılar peş peşe geldiDüzce'de meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremin ardından bazı vatandaşlar, yaşadıkları korku nedeniyle evlerine giremiyor.
17.11.2021Gündem
Düzce peş peşe gelen depremlerle sallandı! Prof. Dr. Selim: 6 ile 8 saat arasında artçıları olmazsa, bir başka depremin habercisi olabilir
Düzce peş peşe gelen depremlerle sallandı! Prof. Dr. Selim: 6 ile 8 saat arasında artçıları olmazsa, bir başka depremin habercisi olabilirDüzce'de peş peşe meydana gelen depremler korku yarattı. Richter ölçeğine göre 5.0 büyüklüğünde meydana gelen depremi değerlendiren Neotektonik ve Deprem Uzmanı Prof. Dr. Haluk Selim, "Bu deprem 12 Kasım 1999 depremini meydana getiren Kuzey Anadolu Fay sisteminin kuzeyinde gerçekleşmiştir. Eğer 6 ile 8 saat arasında artçıları olmazsa bir başka depremin habercisi olabilir" dedi.
17.11.2021Gündem
Üç saatlik mutlulukta kahreden detay
Üç saatlik mutlulukta kahreden detayDüzce’de nikah kıydıktan 3 saat sonra motosiklet kazasında yaşamın yitiren Rüştü Can Ulcay ile Münire Ulcay’ın aileleri evliliğe karşı çıktığı için aceleyle nikah kıydıkları ortaya çıktı. Çift hakkındaki yüzük detayı ise kahretti.
10.09.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çilimli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çilimli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.