Chp Genel Merkezi

Chp Genel Merkezi

Son dakika CHP Genel Merkezi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan CHP Genel Merkezi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını CHP Genel Merkezi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chp Genel Merkezi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chp genel merkezi gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.647 chp genel merkezi haberi bulunmuştur. Tüm chp genel merkezi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçime iki gün kala Ankara’da katıldığı iftar programında açıklamalarda bulundu. Akşener'in hedefinde Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu vardı.
28.03.2024 Gündem
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi çözüldü! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi
CHP'nin İstanbul anketinin şifresi çözüldü! İmamoğlu'na Kılıçdaroğlu tarifesi Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki anket sonuçları ile yerel seçimler için yapılan anket sonuçlarını karşılaştırdı. Selvi, 2 kamuoyu araştırmasına dikkat çekerek, " Yine anketler üzerinden algı operasyonuna girişmişler." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
CHP'de Hatay krizi! Lütfü Savaş adaylıktan çekilmek istemedi
CHP'de Hatay krizi! Lütfü Savaş adaylıktan çekilmek istemedi CHP'de Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş çıkmazı sürüyor. Hatay adayı değişecek mi değişmeyecek mi merak konusu olurken Özgür Özel’den açıklama geldi ve Lütfü Savaş ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, Lütfü Savaş'ın adaylıktan çekilmek istemediğini Özgür Özel'e ilettiği öğrenildi. Öte yandan Lütfü Savaş'tan ilk açıklama geldi. CNN TÜRK Muhabiri Melike Görür, CHP'deki sıcak gelişmeleri anlattı.
19.02.2024 Gündem
CHP ve İYİ Parti cephesinde neler oluyor? Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı
CHP ve İYİ Parti cephesinde neler oluyor? Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı CHP ve İYİ Parti Cephesinde sular durulmuyor. CHP ve İYİ Parti'de içinde süreç nasıl değerlendiriliyor. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, kulis bilgilerini aktardı. Canova, CHP'de "Meral Akşener'in savaş ilanı karşısında 'Sonuna kadar sabırla yürütmek gerekir' görüşünde olanlar var. 'Sükûnetimizi korumamız lazım. Ekrem Bey'in bazen Karadeniz damarı tutuyor' deniyor ama 'Meral Akşener'in açtığı yola giremeyiz' yaklaşımı var bu kesimde de" ifadelerini kullandı.
20.12.2023 Gündem
CHP Genel Başkan adayı Örsan Öymen kimdir, kaç yaşında, nereli? Örsan Öymen’in babası kimdir, Prof. Dr. Örsan K. Öymen Altan Öymen akraba mı?
CHP Genel Başkan adayı Örsan Öymen kimdir, kaç yaşında, nereli? Örsan Öymen’in babası kimdir, Prof. Dr. Örsan K. Öymen Altan Öymen akraba mı? Eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen'in yeğeni Prof. Dr. Örsan K. Öymen’in genel başkanlık yarışında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na rakip olacağı belirtildi. Peki, Örsan Öymen kimdir, CHP adayı mı? Örsan K. Öymen kaç yaşında, nereli, kimin oğlu, Örsan Öymen’in babası kimdir?
15.09.2023 Gündem
CHP, Tanju Özcan kararını 26 Temmuz'da verecek!
CHP, Tanju Özcan kararını 26 Temmuz'da verecek! CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK), 'tedbirli' olarak 'kesin çıkarma cezası' istemiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile ilgili kararı, savunmasının alınması için 26 Temmuz'a erteledi.
20.07.2023 Gündem
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor
Bolu'dan Ankara'ya 'Değişim' yürüyüşü yapan Tanju Özcan: Ekrem İmamoğlu ivmesini kaybediyor Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CNN Türk'te canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özcan, CHP Genel Merkezi önüne koltuk fırlattığı anlarla ilişkin, "11 tane seçim kaybetmiş koltuktan kalkmıyor. İlla koltuk diyorlarsa alın size koltuk diye koltuk attım. Orada koltuk vazgeçilmez bir şey değil demek istedim. Sembolik bir şeydi." ifadelerini kullanırken, Ekrem İmamoğlu'nun değişim çıkışı ile ilgili ise "Bence Ekrem Bey geç kalıyor. Ben Ekrem Bey'i nasıl destekleyebilirim? Ekrem Bey değişim olmalı diyor ama değişim genel başkandan başlamalı demiyor. Ekrem Bey birçok insandan daha önde. Her geçen gün bu ivmesini kaybediyor." diye konuştu. Özcan, 'İstifa edecek misiniz?' sorusuna ise, "İstifa etmeyeceğim, bu tarihe geçsin. Beni atsınlar. Gerekçeli kararda ne yazacak merak ediyorum." yanıtını verdi.
14.07.2023 Gündem
CHP'li Öztrak: Tanju Özcan'ın genel merkeze alınmayacağı talimatı yok
CHP'li Öztrak: Tanju Özcan'ın genel merkeze alınmayacağı talimatı yok CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Bolu'dan Ankara'ya değişim yürüyüşü gerçekleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın CHP Genel Merkezi'ne alınmayacağı iddialarına ilişkin, "Böyle bir talimat yok. Bu soruyu soranlar hala CHP'yi tanımamışlar" dedi.
10.07.2023 Gündem
Tanju Özcan’ın “değişim” yürüyüşü 8’inci gününde
Tanju Özcan’ın “değişim” yürüyüşü 8’inci gününde CHP’de seçim sonrası başlayan “değişim” talebi üzerine Bolu’dan Ankara’ya yürümeye başlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yürüyüşü 8’inci gününde sürüyor.
10.07.2023 Gündem
Tanju Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısı: Lütfen gereğini yapın
Tanju Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısı: Lütfen gereğini yapın Ankara'ya yürüyüşünü sürdüren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Halk istememesine rağmen, CHP tabanı istememesine rağmen Atatürk’ün koltuğunda oturmaya devam edemezsiniz. Kaybettiniz. Lütfen gereğini yapın ve çekilin. 4 gün sonra da zaten genel merkezin önünde büyük kitleler sizi istifaya davet edecek. Kendinize bunu yaptırmayın" dedi. 
8.07.2023 Gündem
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na 'sağcı' danışman krizi!
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na 'sağcı' danışman krizi! Değişim tartışmalarının gündemde oladuğu Cumhuriyet Halk Partisi'nde Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olarak açıklamalar yapan eski Zafer Partili Gökşen Anıl Ulukuş son olarak Abdullah Çatlı açıklamaları ile gündeme gelmişti. Gökşen Anıl Ulukuş'la ilgili CHP Genel Merkezi'nden danışman olmadığı yönünde açıklama yapıldı. Ulukuş da o açıklamaya "Genel Başkan'a, danışmanların görevden alınması sonrası 'danışman mıyım' diye sordum. 'Sen devam et' yanıtını verdi" ifadelerini kullandı.
7.07.2023 Gündem
Bolu Belediye Başkanı Özcan: Bizi genel merkeze sokmayacaklarmış; orası senin babanın çiftliği mi
Bolu Belediye Başkanı Özcan: Bizi genel merkeze sokmayacaklarmış; orası senin babanın çiftliği mi Bolu'dan CHP Genel Merkezi'ne başlattığı 'Değişim ve Adalet' yürüyüşüne, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, beşinci gününde Ankara il sınırından devam etti. Özcan, "12 Temmuz'da genel merkeze bizi sokmayacaklarmış. Sen genel başkan olarak kimi kimin yerine sokmuyorsun? Ben senin evine gelmiyorum ki. Evine gelsem sokmayabilirsin. Ben Atatürk'ün evine gidiyorum, evimize gidiyorum. Orası senin babanın çiftliği mi?" şeklinde tepki gösterdi.
7.07.2023 Gündem
Tanju Özcan 'Değişim ve Adalet' yürüyüşü başlattı! 10 gün sürecek
Tanju Özcan 'Değişim ve Adalet' yürüyüşü başlattı! 10 gün sürecek Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu'dan Ankara'daki CHP Genel Merkezi'ne 'Değişim ve Adalet' yürüyüşü başlattı. Yürüyüşüne çok sayıda kişininin de eşlik ettiği Özcan, "Bu yürüyüşü partiyi tekrar Atatürkçü çizgiye oturtmak için başlatıyorum. Bu yürüyüşü Atatürkçü olduğu için hem partiden hem devletten dışlananlar için gerçekleştiriyorum" dedi.
3.07.2023 Gündem
Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na 16'lı masa çıkışı: 140 Milletvekili vermemiz gerekecek
Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na 16'lı masa çıkışı: 140 Milletvekili vermemiz gerekecek CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında yaptığı 16'lı masa çıkışı sonrası Tanju Özcan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.
21.06.2023 Gündem
CHP'de dikkat çeken görüşme! Karayalçın, Kılıçdaroğlu'na ne mesaj verdi?
CHP'de dikkat çeken görüşme! Karayalçın, Kılıçdaroğlu'na ne mesaj verdi? Seçim sonrası iç muhasebenin sürdüğü CHP'de neler oluyor? Dün kritik bir görüşme gerçekleşti. Eski SHP Başkanı ve eski bakanlardan Murat Karayalçın, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Seçim sonucu için "başarısızlık" diyen Karayalçın, Kılıçdaroğlu'na ne mesaj verdi, Kılıçdaroğlu'ndan bu mesajlara bir cevap var mı? CHP cephesinde tüm yaşanan gelişmeleri CNN TÜRK Muhabiri Duygu Ayaz Bayram anlattı.
9.06.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Millet, Türkiye Yüzyılı'na onay verdi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Millet, Türkiye Yüzyılı'na onay verdi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçim sonuçlarını değerlendiren Çelik, "Demokrasi yarışını milletimizin her bir ferdi olgunlukla yönetti. Dünyanın yorumları neticesinde Cumhurbaşkanımız açık ara galibiyetle seçimi sonuçlandırdı. Türkiye Yüzyılı iradesinin milletimizden onay alması anlamına geldi." ifadelerini kullandı.
30.05.2023 Gündem
Meral Akşener'den seçim sonrası ilk açıklama
Meral Akşener'den seçim sonrası ilk açıklama Seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kesin olmayan sonuçlara göre yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti. Akşener, 'Milletimizin bizlere verdiği muhalefet görevini aynı ciddiyetle, seçmen velinimettir anlayışı ile yürüteceğiz.' dedi.
28.05.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Suyu bulandıran açıklama CHP'den geldi
AK Parti Sözcüsü Çelik: Suyu bulandıran açıklama CHP'den geldi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim yarışı devam ederken önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, "Kendi ellerindeki verileri, tüm Türkiye'nin verisi gibi sunmaya çalışmaktan diğer verileri bulandırma çabasına girdiklerini görüyoruz. CHP Sözcüsü'nün bilmesi gereken şu, suyu bulandıran açıklama 14 Mayıs gecesi CHP Genel Merkezi'nden iki belediye başkanından gelmiştir." ifadelerini kullandı.
28.05.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: İmamoğlu ve Yavaş milletimize özür borçlular
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: İmamoğlu ve Yavaş milletimize özür borçlular AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Çelik yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız seçimi açık ara önde bitirdi. Muhalefet bütün antidemokratik refleksleri sergiledi." ifadelerini kullandı.
15.05.2023 Gündem
Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu ile görüştü
Sinan Oğan, Kılıçdaroğlu ile görüştü ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, 'seçim güvenliği' konusunu görüşmek üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Oğan, "Biz normal nüfus artışının dışında bir seçmen kaydından fazlası olduğunu görüyoruz. İkinci olarak yabancı seçmenlerin ağırlıkta olduğu yönünde endişelerimiz var" dedi.
12.04.2023 Gündem
Bakanlar için 3 il! Erdoğan'ın önündeki 1200 kişilik liste
Bakanlar için 3 il! Erdoğan'ın önündeki 1200 kişilik liste 14 Mayıs seçimleri yaklaşırken partilerde liste mesaisi sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bakanların milletvekili adayı olarak gösterileceğinin açıklamasının ardından yeni bilgiler ortaya çıktı.
4.04.2023 Gündem
İnce'den iki partiye ittifak çağrısı
İnce'den iki partiye ittifak çağrısı Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Millet İttifakı'nın oylarını böleceğine yönelik eleştirilere yanıt verdi. “Türkiye’nin muhalefet sorunu var” diyen İnce, iki partiye ittifak çağrısı yaptı.
22.03.2023 Gündem
İmamoğlu ve Yavaş Akşener ile görüşecek
İmamoğlu ve Yavaş Akşener ile görüşecek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret edecek.
4.03.2023 Gündem
CHP'li belediye başkanları Kılıçdaroğlu'na destek için buluştu
CHP'li belediye başkanları Kılıçdaroğlu'na destek için buluştu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Biz bu noter masasında olmayacağız" diyerek, cumhurbaşkanlığı adaylığı için Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı göreve davet etmişti. Bu gelişmeden sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li büyükşehir belediye başkanları ile bir araya geldi.
4.03.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ne yapacak? CHP'den ilk kulis bilgileri geldi
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ne yapacak? CHP'den ilk kulis bilgileri geldi CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun genel merkezden büyükşehir belediye başkanlarından destek açıklamasının istemesi üzerine CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova son kulis bilgilerini paylaştı.
3.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Chp Genel Merkezi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chp genel merkezi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.