CFO’ların ajandası yapay zeka ve dijital finans
CFO’ların ajandası yapay zeka ve dijital finans “En Etkin 50 CFO” araştırması sonuçlandı. Binden fazla şirketin finansal performansları ve bireylerin etkinlikleriyle bu yıl sıralanan listede, yöneticilerin yüzde 30’u kadın. Yüzde 60’ı yüksek lisans mezunu. Finansın Liderleri ödüllerini 22 Mayıs’ta “Re-Navigating In The Age Of AI” teması ile düzenlenecek ‘CFO Summit 2024’te alacak.
8.05.2024 Çalışma Hayatı
Akkök Holding’de üst düzey iki atama
Akkök Holding’de üst düzey iki atama Akkök Holding’de İcra Kurulu Üyesi ve CFO görevine Veysi Küçük, Stratejik Planlama ve iş Geliştirme Direktörlüğüne Ozan Hançer getirildi.
16.01.2023 Ekonomi
İrem Sadıkoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? TOGG CFO’su İren Sadıkoğlu hakkında merak edilenler…
İrem Sadıkoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? TOGG CFO’su İren Sadıkoğlu hakkında merak edilenler… Togg'un CFO'su İrem Sadıkoğlu oldu. Togg bünyesinde iki yıldır finans ekiplerine liderlik yapan İrem Sadıkoğlu, 1 Kasım itibarıyla CFO olarak sorumluluk üstlenecek. Peki, İrem Sadıkoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?
1.11.2022 Gündem
Türk CFO hangi ülkeye gitse hemen işe başlar
Türk CFO hangi ülkeye gitse hemen işe başlar TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik, “Türk CFO’ları son 30-40 yılda yaşanan dalgalı ekonomi yapılanmadan dolayı edindiği muazzam tecrübelerle dünyanın hangi ülkesine giderse gitsin dört dörtlük bir CFO olarak hemen pozisyonuna başlar” dedi.
11.05.2017 Ekonomi