Okul servis araçlarına denetleme
Okul servis araçlarına denetleme İstanbul'da okul servis araçlarına yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetimler kapsamında şoförler ve öğrenciler koronavirüs tedbirleri kapsamında bilgilendirilip araçlar kontrol edildi. Evraklarında eksik bulunan şoförlere cezai işlem uygulandı.
1.11.2021 Gündem
Ticari araçlarda psikoteknik zorunluluğu! Yarın sona eriyor! Cezası 1181 lira!
Ticari araçlarda psikoteknik zorunluluğu! Yarın sona eriyor! Cezası 1181 lira! İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgede 30 Haziran tarihinde ticarî araç sürücülerinin psikoteknik test raporunun zorunlu olacağı ve bu raporu temin etmeyen sürücülere 1.181 lira cezai işlem uygulanacağı duyuruldu. Psikoteknik testi olmayan sürücülerin araç kullanmalarına izin verilmeyecek. Peki, Psikoteknik belgesi zorunlu mu? Ticari araç psikoteknik zorunlu mu? Psikoteknik zorunluluğu var mı? Psikoteknik cezası ne kadar 2021? Psikoteknik belgesi nasıl alınır? İşte Psikoteknik belgesi almak için yapmanız gerekenler...
29.06.2021 Ekonomi
Emisyon ölçümü yaptırmayan araçlar kurtulamayacak!
Emisyon ölçümü yaptırmayan araçlar kurtulamayacak! Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yıl başında uygulamaya koyacağı EGEDES ile egzoz emisyon ölçümünü yaptırmayan araçlar trafikte otomatik belirlenecek ve cezai işlem uygulanacak.
26.12.2019 Ekonomi
Emniyet açıkladı: 1742 araca ceza yağdı
Emniyet açıkladı: 1742 araca ceza yağdı Türkiye genelinde kış lastiği takmayan 1742 araca cezai işlem uygulandı.
9.12.2019 Gündem