Jorge Jesus'a 'Arjantinli Dani Alves' geliyor! Yeni sağ bek hayırlı olsun
Jorge Jesus'a 'Arjantinli Dani Alves' geliyor! Yeni sağ bek hayırlı olsun Nazım Sangare ile yollarını ayırmaya yakın olan ve Osayi Samuel'i önde kullanmak isteyen Fenerbahçe sağ bek arayışlarına devam ediyor. İnternacional ile 2024'e kadar kontratı bulunan, ayrıca Brezilya'da 'Arjantinli Dani Alves' lakabı alan 26 yaşındaki futbolcu için Sarı Lacivertli kulübün devreye girdiği öğrenilirken, iki ekip arasında görüşmelerin devam ettiği Seri A temsilcisinin de satışa sıcak baktığı bildirildi.
26.10.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus 'Yeni Gökhan Gönül'ü' buldu! Yıldız futbolcu açıkladı: Fenerbahçe'ye gidiyorum
Jorge Jesus 'Yeni Gökhan Gönül'ü' buldu! Yıldız futbolcu açıkladı: Fenerbahçe'ye gidiyorum Nazım Sangare'yle yollarını ayırmaya hazırlanan ve sağ be bölgesini şimdilik Osayi Samuel'le idare eden Fenerbahçe aradığı oyuncuyu nihayet buldu. Jorge Jesus'un Flamengo'da çalıştığı dönemde gözüne kestirdiği 26 yaşındaki futbolcunun Sarı Lacivertli kulübe gelmek için can attığı belirtilirken, yönetimin şimdiden transfer çalışmalarına başladığı ifade edildi.
21.10.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe Bustos'un peşini bırakmadı! Ocak'ta...
Fenerbahçe Bustos'un peşini bırakmadı! Ocak'ta... Fabricio Bustos'u renklerine bağlayamayan Fenerbahçe yıldız futbolcuyu Ocak'ta transfer etmeye çalışacak.
10.09.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri