Buse için en acı davet...
Buse için en acı davet... Antalya’nın Kemer ilçesinde meydana gelen hortumda kaybolan ve 98 gündür tüm arama çalışmalarına rağmen bulunamayan Kader Buse Acar’ın babası Ahmet Acar’ın sosyal medya hesabından paylaştığı gıyabi cenaze namazı duyurusu yürek sızlattı.
1.05.2019 Yaşam
Buse'nin ayakkabısı bulundu!
Buse'nin ayakkabısı bulundu! Hortumun dereye sürüklediği araçta kaybolan Kader Buse Acar'ın ayakkabısı bulundu.
27.01.2019 Yaşam
Bakanlar Antalya'daki bilançoyu açıkladı!
Bakanlar Antalya'daki bilançoyu açıkladı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da incelemelerde bulundu. Bakan Kurum, "(Antalya'yı vuran hortum) 315 binada hasar tespit ettik" dedi. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü Antalya'nın doğusunda kuvvetli gök gürültülü sağanak beklendiğini duyurdu.
27.01.2019 Gündem
Buse’nin babası dakikalar önce ‘gelmeyin’ diye uyarmış
Buse’nin babası dakikalar önce ‘gelmeyin’ diye uyarmış Antalya’nın Kemer ilçesinde hortumun dereye fırlattığı aracın içerisinde bulunan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Buse Acar’ı arama çalışmalarına havanın kararması nedeniyle ara verilmişti. Genç kızı arama çalışmalarına sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yeniden başlandı. Otomobil dereden çıkartılırken, baba Ahmet Acar, olaydan bir süre önce yaptığı telefon görüşmesinde eşini ve kızını yola çıkmamaları konusunda uyardığını söyledi.
25.01.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri