Burak Akbay

Burak Akbay

Son dakika Burak Akbay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burak Akbay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burak Akbay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burak Akbay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burak akbay gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 burak akbay haberi bulunmuştur. Tüm burak akbay haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstinaf Mahkemesi Sözcü davasının kararlarını onadı
İstinaf Mahkemesi Sözcü davasının kararlarını onadı İstinaf Mahkemesi, Sözcü Gazetesi'nin yazarları Emin Çölaşan, Necati Doğru ve Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu 8 sanıklı davanın kararını oy birliği ile onadı.
13.10.2020 Yaşam
Sözcü'nün sahibi Burak Akbay ile ilgili karar
Sözcü'nün sahibi Burak Akbay ile ilgili karar Sözcü Gazetesi Davasında Sözcü'nün sahibi Burak Akbay hakkında bulunan yakalama kararının kaldırılmasına karar verildi. Mahkeme ayrıca Akbay hakkında kırmızı bülten talebinin de iadesi için Adalet Bakanlığı Uluslararası Hukuk ve Dış ilişkiler Genel Müdürlüğü'ne yazı yazılmasına karar verdi.
15.01.2020 Gündem
Sözcü gazetesi davasında karar
Sözcü gazetesi davasında karar Sözcü gazetesi davasında Emin Çölaşan ve Necati Doğru'ya "FETÖ'ye yardım" suçundan 3 yıl 6 ay 15 gün hapis cezası verildi.
27.12.2019 Gündem
Sözcü gazetesi soruşturmasında yeni gelişme!
Sözcü gazetesi soruşturmasında yeni gelişme! Yurt dışında bulunan Sözcü gazetesi sahibi Burak Akbay hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına ilişkin işlemlerin başlanılmasına karar verildi.
18.04.2019 Gündem
Sözcü gazetesi sahibi ve çalışanları hakkındaki davada ara karar
Sözcü gazetesi sahibi ve çalışanları hakkındaki davada ara karar Sözcü gazetesinin sahibi sanık Burak Akbay'ın "silahlı terör örgütünü yönetme'' ve ''terör örgütü propagandası yapmak" suçlarından 30 yıla, diğer 3 sanığın ise ''silahlı terör örgütü içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek yardım etme" suçundan on beşer yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına devam edildi.
30.05.2018 Gündem
Sözcü muhabiri tahliye edildi
Sözcü muhabiri tahliye edildi 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın nerede olduğuna dair haber yapan Sözcü Gazetesi muhabiri Gökmen Ulu, FETÖ davasında tahliye edildi
29.09.2021 Gündem
Sözcü muhabiri Gökmen Ulu tahliye edildi
Sözcü muhabiri Gökmen Ulu tahliye edildi Sözcü gazetesinin sahibi sanık Burak Akbay ve çalışanlarına yönelik biri tutuklu 4 sanığın yargılandığı davada, tutuklu yargılanan Sözcü Gazetesi Muhabiri Bekir Gökmen Ulu tahliye edildi.
29.09.2021 Gündem
Sözcü’nün sahibi için 30 yıl hapis istemi
Sözcü’nün sahibi için 30 yıl hapis istemi Sözcü Gazetesi’nin sahibi Burak Akbay ile muhabirleri Gökmen Ulu, Mediha Olgun, Yonca Yücekaleli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Burak Akbay için 30 yıla kadar hapis istenirken iddianame ‘Sözcü Erdoğan’ı buldu’ haberi üzerine kuruldu
29.09.2021 Gündem
Sözcü Gazetesi sorumlu yazı işleri müdürü Mediha Olgun'a tahliye
Sözcü Gazetesi sorumlu yazı işleri müdürü Mediha Olgun'a tahliye Sözcü Gazetesi'nin bazı mensuplarına ilişkin yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Gazetenin sorumlu yazı işleri müdürü Mediha Olgun tahliye oldu.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 870'e ulaştı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgüte yönelik darbe eylemleri dışında kalan faaliyetlerine ilişkin açılan dava sayısı 870'e ulaştı.
29.09.2021 Gündem
Sözcü Gazetesi sahibi Akbay'a yakalama kararı!
Sözcü Gazetesi sahibi Akbay'a yakalama kararı! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca Sözcü gazetesinin sahibi Burak Akbay ile çalışanları hakkında yürütülen soruşturma kapsamında, firari şüpheli Burak Akbay için tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.
29.09.2021 Gündem
2 Sözcü çalışanı tutuklandı
2 Sözcü çalışanı tutuklandı Sözcü Gazetesi'nin internet sitesi sorumlu müdürü Mediha Olgun ve İzmir Muhabiri Gökmen Ulu tutuklandı. Mali işler müdürü Yonca Yücekaleli serbest bırakıldı.
29.09.2021 Gündem
Sözcü’nün mali işler koordinatörü gözaltına alındı
Sözcü’nün mali işler koordinatörü gözaltına alındı Sözcü Gazetesi Mali İşler Koordinatörü Yonca Yücekaleli teslim olmak üzere Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na geldi
29.09.2021 Gündem
Fehmi Koru açıkladı! 'FETÖ evlerinde büyüdü'
Fehmi Koru açıkladı! 'FETÖ evlerinde büyüdü' FETÖ soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan Burak Akbay ile ilgili ifade veren gazeteci Fehmi Koru “Burak İsviçre’de cemaate ait bir evde yetişti” dedi.
29.09.2021 Gündem
Sözcü’ye FETÖ operasyonu
Sözcü’ye FETÖ operasyonu Soruşturma dosyasında, 15 Temmuz 2016 günü internet sitesinde yer alan ‘Sözcü Erdoğan’ı buldu’ başlıklı haberle 1 Ocak 2016 günü gazetede yayınlanan ‘2016 falınız’ manşeti yer alıyor.
29.09.2021 Gündem
Sözcü'ye FETÖ operasyonu
Sözcü'ye FETÖ operasyonu Sözcü Gazetesi sahibi Burak Akbay'ın da aralarında bulunduğu 4 şüpheli hakkında Fethullahçı Terör Örgütü adına suç işlemek suçlamasıyla operasyon başlatıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı üzerine şüphelilerin adreslerinde gözaltı ve arama işlemi yapıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan, açıklama yaparak Sözcü Gazetesine yönelik operasyonu doğruladı.
29.09.2021 Gündem
'Başbakan onları da uçağına almalıydı'
'Başbakan onları da uçağına almalıydı' Fehmi Koru Star'da Taha Kıvanç takma adını kullanarak yazdığı köşesinde Başbakan'ın Güney Kore gezisine muhalif basını neden çağırmadığını sorguladı...
26.03.2012 Televizyon
141 yıllık isim değişince veliler ayaklandı
141 yıllık isim değişince veliler ayaklandı Parayı veren ‘maya’yı çaldı 141 yıllık okulun adı değişti
29.09.2021 Gündem
Sinem Dedetaş CHP seçim sonuçları: 2024 Üsküdar seçim sonuçlarına göre kim önde? Sinem Dedetaş yerel seçim sonuçları
Sinem Dedetaş CHP seçim sonuçları: 2024 Üsküdar seçim sonuçlarına göre kim önde? Sinem Dedetaş yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Sinem Dedetaş seçim sonuçları gazetevatan seçim sayfasında. Türkiye yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gitti. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçları ve hangi partinin önde olduğu bilgisi ve tüm gelişmeler canlı olarak buradan takip edilecek. İstanbul'un Üsküdar ilçesinde CHP adayı Sinem Dedetaş'nun aldığı oy oranı da merak edilen detaylardan birisi oldu. Peki Üsküdar'ta kim önde? İşte anlık yerel seçim sonuçları 2024
31.03.2024 Gündem
İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?
İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. İstanbul'da da sonuçlar merak ediliyor. İstanbul’un oy oranları, hangi partinin ne kadar oy aldığı, ilçe ilçe seçim sonuçları Gazetevatan.com'da....
1.04.2024 Gündem
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak Türkiye yarın yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları gazetevatan.com'da olacak...
30.03.2024 Gündem
Mahmut Çağlar kimdir, kaç yaşında, nereli? Sıfır Bir oyuncusu Mahmut Ç neden tutuklandı?
Mahmut Çağlar kimdir, kaç yaşında, nereli? Sıfır Bir oyuncusu Mahmut Ç neden tutuklandı? "Sıfır Bir" dizisinin oyuncusu Mahmut Çağlar Adana'da sokak ortasında silahla dehşet saçtı. Fenomen internet dizisi Adana Sıfır Bir'in oyuncusu Mahmut Ç. 2 kişiyi sokak ortasında vurdu. Gözaltına alınan genç oyuncu emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf etti. Mahmut Çağlar kimdir, kaç yaşında, nereli?
27.05.2022 Televizyon
Altınordu Bandırmaspor'u rahat geçti
Altınordu Bandırmaspor'u rahat geçti Bandırmaspor: 2-0 TFF 1. Lig'in 8. haftasından ertelenen maçta Altınordu, Royal Hastanesi Bandırmaspor'u 2-0 mağlup etti.
17.11.2020 TFF 1.Lig
Sokağın Çocukları BLU TV'de dizisi başladı! Sokağın Çocukları dizinin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?
Sokağın Çocukları BLU TV'de dizisi başladı! Sokağın Çocukları dizinin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? S1F1R B1R'in yaratıcılarından, "Bir Zamanlar Adana’’dan yepyeni bir adalet hikayesi daha dizi severlerle buluştu. Sokaktaki getto hayatını anlatan yeni dizi Sokağın Çocukları dizisi Sokağın Çocukları dün yayınlandı. Sokağın Çocukları dizisi konusu nedir? Sokağın Çocukları oyuncuları kimler?
7.02.2020 Gündem
Denizlispor'dan dört dörtlük galibiyet!
Denizlispor'dan dört dörtlük galibiyet! Spor Toto 1. Lig'in 11. haftasında Denizlispor, konuk ettiği Adanaspor'u 4-2 yendi.
3.11.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Burak Akbay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burak akbay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.