Bugün Hava

Bugün Hava

Son dakika bugün hava haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bugün hava ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bugün hava haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bugün Hava

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bugün hava gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.114 bugün hava haberi bulunmuştur. Tüm bugün hava haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı! Marmara'da toz taşınımı, doğuda kar erimelerine dikkat
Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı! Marmara'da toz taşınımı, doğuda kar erimelerine dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Toroslar mevkii, İç Anadolu’nun doğusu, Karadeniz'in iç kesimleri, Güney Doğu Anadolu'nun batısı ile Konya, Kahramanmaraş, Malatya ve Hakkari çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Marmara'nın güneyi, Ege ve Batı Akdeniz ile İç Anadolu'nun güneyinde toz taşınımı bekleniyor.
18.05.2024 Gündem
Yağışlar hafta sonunu esir aldı! Meteorolojiden sel ve dolu uyarısı: Kuvvetlı yağışlar geliyor
Yağışlar hafta sonunu esir aldı! Meteorolojiden sel ve dolu uyarısı: Kuvvetlı yağışlar geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu hafta sonu Marmara’nın doğusu, İç Anadolu’nun kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı ile Antalya çevrelerinde yoğunlaşacağı tahmin ediliyor. Meteoroloji ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, olabileceğini belirterek dikkatli olunması gerektiği uyarısında bulundu. Doğu kesimlerde toz taşınımı ise etkisini sürdürecek.
11.05.2024 Gündem
Arabistan ve Afrika'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor
Arabistan ve Afrika'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Çevre, Biyoçeşitlilik ve İklim Değişikliği Çalışma Grubu Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, Türkiye'nin yarından itibaren Arabistan ve Afrika'dan gelen çöl tozlarının etkisine gireceğini belirterek, "Toz taşınımı, özellikle cuma günü yoğunlaşacak" dedi.
8.05.2024 Gündem
Kışlıkları geri çıkarın! Yükseklere kar sürprizi: Meteoroloji'den 23 ile sarı kodlu uyarı
Kışlıkları geri çıkarın! Yükseklere kar sürprizi: Meteoroloji'den 23 ile sarı kodlu uyarı Yurdun bazı kesimlerinde bugün kuvvetli yağış ve fırtına etkisi sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beklenen gök gürültülü sağanak nedeniyle 20 ili sarı kodla uyardı. Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Erzincan ve Tunceli çevrelerinde, bu akşam saatlerinden itibaren beklenen kuvvetli sağanak yağışların, yarın (Pazar) akşam saatlerinden sonra sıcaklıklardaki düşmeye bağlı olarak bölgenin yüksek kesimlerinde (1800 m üzeri) karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması tahmin ediliyor.
4.05.2024 Hava Durumu
Kuvvetli yağış ve fırtına tüm yurdu etkisi altına aldı: Meteoroloji'den 20 ile sarı kodlu uyarı
Kuvvetli yağış ve fırtına tüm yurdu etkisi altına aldı: Meteoroloji'den 20 ile sarı kodlu uyarı Yurdun bazı kesimlerinde bugün kuvvetli yağış ve fırtına etkisi sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beklenen gök gürültülü sağanak nedeniyle 20 ili sarı kodla uyardı.
4.05.2024 Hava Durumu
Nisan yağmuru İstanbul'da başladı! Meteoroloji: Yağmur Çarşamba başlayacak, 4 gün sürecek! 9 derece aşağı düşüyor
Nisan yağmuru İstanbul'da başladı! Meteoroloji: Yağmur Çarşamba başlayacak, 4 gün sürecek! 9 derece aşağı düşüyor Bugün işe gidenler önce atıştıran sonra sağanak halinde devam eden sürpriz bir Nisan yağmuruyla karşılaştı. Hava sıcaklıklarının yükselmeye başladığı günlerde yağan yağmurun devam edip etmeyeceği de merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 9 derece birden düşeceğini tahmin ettiği hava durumu için 6 ilde alarm durumuna geçti. Çarşamba günü başlayan yağışlı havanın İstanbul, Ankara, İzmir'de yer yer su taşkınlarına sebep olabileceğini ifade edildi. Peki bugün hava yağmurlu mu? Yağmur kaç gün sürecek? İşte il il hava sıcaklıkları ve yağış durumu....
17.04.2024 Gündem
Sıcaklara aldanmayın bahar yüzünü geç gösterecek! Meteorolojiden yeni uyarı: Sağanak yağış, çığ ve kar erimesine dikkat
Sıcaklara aldanmayın bahar yüzünü geç gösterecek! Meteorolojiden yeni uyarı: Sağanak yağış, çığ ve kar erimesine dikkat Yurdun büyük bölümündeki bahar havası etkisini sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, Türkiye'nin doğu kesimlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu, güneyde ve Güneydoğu'da parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
15.04.2024 Gündem
Meteoroloji gece ve sabah saatleri için duyurdu! Gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı
Meteoroloji gece ve sabah saatleri için duyurdu! Gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı Sıcaklıklar artarken Meteoroloji merakla beklenen raporunu açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporuna göre bugün Güneydoğu Anadolu ile Samsun ve Ordu'nun iç kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen sıcaklıkların hafta sonu İstanbul'da 2-3 derece, Ege ve Akdeniz'de ise 4-5 derece artacağını açıkladı. Bugün Marmara'nın güneybatısı ve Kuzey Ege'de ise kuvvetli rüzgar bekleniyor.
12.04.2024 Gündem
Yoğun kar ve sağanak yağışlar geliyor! Kar yağacak illeri Meteoroloji tek tek uyardı...
Yoğun kar ve sağanak yağışlar geliyor! Kar yağacak illeri Meteoroloji tek tek uyardı... Sıcaklıkların düşmesiyle kar yağışları soğuk havalarla beraber geliyor. İstanbul dahil onlarca il için yeni uyarı geldi. Kış bu sene beklenenden daha sıcak geçti. Özellikle İstanbul'da yoğun kar yağışı görülmezken pek çok kişi bahar havasına girdi. Ancak kış henüz bitmedi. Mart ayının sonları en soğuk aylardan biri olacak. Meteoroloji yeni uyarısında illeri tek tek açıkladı. MGM İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kent için yeni uyarıda bulundu. Kar ve yağmur alarmı verildi. Yağışın en yoğun olacağı iller ve saatler açıklandı. İşte il il son dakika hava tahmin raporu...
23.03.2024 Gündem
Adana'da bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den yeni uyarı geldi, ilçeler tek tek açıklandı
Adana'da bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den yeni uyarı geldi, ilçeler tek tek açıklandı Adana ve ilçeleri için hava tahminleri duyuruldu. İşte Adana Ceyhan, Pozantı, Kozan ve diğer ilçelerinde beklenen hava sıcaklıkları...
10.03.2024 Adana
Hava bozuyor: Bu illerde yaşayanlar dikkat, Pazartesi kar geliyor! Plan yapacaklar dikkat! 23 Şubat bugün hava nasıl?
Hava bozuyor: Bu illerde yaşayanlar dikkat, Pazartesi kar geliyor! Plan yapacaklar dikkat! 23 Şubat bugün hava nasıl? Yurt genelinde hava durumu milyonların gündeminde yer alıyor. Son zamanlarda yurt genelinde yağış ve soğuk hava etkili olurken Meteoroloji hava durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 23 Şubat hava durumu raporunu paylaştı. Rapora göre; İzmir, Malatya, Diyarbakır, Siirt ve Urfa'da sağanak ve yağmur beklenirken, Erzurum, Kars, Van ve Malatya'da karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. İşte "İstanbul'da bugün hava nasıl olacak, yurt genelinde hava nasıl?" sorularının yanıtları
23.02.2024 Gündem
Alper Gezeravcı'nın dönüş saati belli oldu
Alper Gezeravcı'nın dönüş saati belli oldu Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ve beraberindeki astronotların, TSİ 17.05'de Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan (ISS) ayrılmasının hedeflendiği açıklandı.
7.02.2024 Gündem
Kar yağışı dalgası pazartesi başlıyor! Lapa lapa yağacak, sıcaklıklar eksiyi görecek, Meteoroloji açıkladı, işte il il hava durumu
Kar yağışı dalgası pazartesi başlıyor! Lapa lapa yağacak, sıcaklıklar eksiyi görecek, Meteoroloji açıkladı, işte il il hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık yeni tahmin raporunu yayınladı. Buna göre; hafta sonu Marmara ve Karadeniz'de sağanak yağışlı hava dalgası bekleniyor. Pazartesi gününden itibaren yeni kar yağışı dalgası başlıyor. Sıcaklıklar eksiye düşecek. Peki, bugün hava nasıl olacak? Hafta sonu İstanbul'da yağmur var mı? İşte, İstanbul, Ankara, İzmir ve il il 3 Şubat hava durumu değerlendirmeleri...
3.02.2024 Gündem
Adana'da termometreler 22 dereceyi gösterdi
Adana'da termometreler 22 dereceyi gösterdi Adana'da kış ortasında termometreler 22 dereceyi gösterirken, bahar havasını fırsat bilen vatandaşlar parklara akın etti.
24.01.2024 Adana
Yoğun, kuvvetli ve fırtınalı kar yağışı fena bastıracak! İstanbul dahil 26 kentte alarm verildi, lapa lapa kar bu gece başlıyor
Yoğun, kuvvetli ve fırtınalı kar yağışı fena bastıracak! İstanbul dahil 26 kentte alarm verildi, lapa lapa kar bu gece başlıyor Kar, fırtına ve soğuk hava dalgası fena vuracak. İstanbul ile birlikte onlarca kent için son dakika uyarısı yapıldı. MGM vatandaşları ulaşımda yaşanabilecek aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyararak yeni hava durumunu yayınladı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise tarih vererek İstanbul için uyarılarda bulundu.
16.01.2024 Gündem
Kuvvetli ve yoğun kar yağışı geliyor! İstanbul dahil onlarca kentte lapa lapa kar bu gece başlıyor
Kuvvetli ve yoğun kar yağışı geliyor! İstanbul dahil onlarca kentte lapa lapa kar bu gece başlıyor Kar, fırtına ve soğuk hava dalgası fena vuracak. İstanbul ile birlikte onlarca kent için son dakika uyarısı yapıldı. MGM vatandaşları ulaşımda yaşanabilecek aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyararak yeni hava durumunu yayınladı. Yayınlanan rapora göre Batı'da yağışlar ve don beklenirken Karadeniz iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da çığ tehlikesi bulunduğu ifade edildi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise tarih vererek İstanbul için sağanak yağış uyarısında bulundu.
16.01.2024 Gündem
Kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmesi! Lapa lapa yağacak: İstanbul, Ankara, İzmir
Kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmesi! Lapa lapa yağacak: İstanbul, Ankara, İzmir Kar yağışı ile ilgili son dakika sürprizi... İstanbul, Ankara ile birlikte onlarca kent için uyarı yapıldı. MGM vatandaşları ulaşımda yaşanabilecek aksamalar, buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyararak yeni hava durumunu yayınladı. Yayınlanan rapora göre Batı'da yağışlar ve don beklenirken Karadeniz iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da çığ tehlikesi bulunduğu ifade edildi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise tarih vererek İstanbul için sağanak yağış uyarısında bulundu.
14.01.2024 Gündem
Kar yağışı İstanbul dahil onlarca kentte başladı! Yoğun yağış için yeni uyarı geldi, kar günlerce yerde kalacak
Kar yağışı İstanbul dahil onlarca kentte başladı! Yoğun yağış için yeni uyarı geldi, kar günlerce yerde kalacak Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Günlerdir beklenen kar yağışı başladı, İstanbul kara teslim oluyor. Birçok ilçede kar yağışı etkisini sürdürüyor. Sadece İstanbul değil onlarca kentte yoğun kar yağışı görülüyor. AKOM, İstanbul Valiliği ve Meteoroloji'den art arda son dakika uyarıları geliyor. Hava sıcaklıkları 10 derece düştü. Türkiye, yarından itibaren Balkanlar üzerinden gelecek yeni soğuk hava sisteminin etkisi altına giriyor. İlk kar tatili haberi de geldi.
9.01.2024 Gündem
Kar yağışı İstanbul'da başladı! Valilik, AKOM ve MGM'den son dakika uyarısı geldi, 39 ilçede lapa lapa kar yağacak
Kar yağışı İstanbul'da başladı! Valilik, AKOM ve MGM'den son dakika uyarısı geldi, 39 ilçede lapa lapa kar yağacak  Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Günlerdir beklenen kar yağışı başlıyor. İstanbul kara teslim olacak. Sadece yüksek kesimler değil şehir merkezine de yoğun kar yağacak. Yapılan uyarıların ardından kar yağışı Beylikdüzü ilçesinde başladı. Kar yağışı Anadolu Yakası'nda da etkili olmaya başladı.. AKOM, İstanbul Valiliği ve Meteoroloji'den art arda son dakika uyarıları geliyor. Lapa lapa kar yağışı saatler içerisinde etkisini gösterecek. Öte yandan kar tatili haberi geldi. İşte son dakika kar haberleri...
9.01.2024 Gündem
Yoğun kar yağışı İstanbul'a ilerliyor! AKOM alarm verdi, MGM 34 ili uyardı, hava tersine dönecek, zemheri kışı başlıyor
Yoğun kar yağışı İstanbul'a ilerliyor! AKOM alarm verdi, MGM 34 ili uyardı, hava tersine dönecek, zemheri kışı başlıyor Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. AKOM kar alarmı verdi. Binlerce personel sahaya indi. Meteoroloji ve uzmanlar tarafından art arda yapılan açıklamaların ardından yoğun kar yağışı için saat verildi. İstanbul da dahil 34 kent için uyarı yapıldı. Hava tersine dönecek. Sıcaklıklarda ani düşüşler görülecek. Tüm yurtta zemheri kışı başlıyor.
8.01.2024 Gündem
Kar yağışı ile ilgili kritik uyarı yapıldı! Tarih verildi
Kar yağışı ile ilgili kritik uyarı yapıldı! Tarih verildi Kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmesi! İstanbul dahil çok sayıda ilde alarm verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre bugünden itibaren kış kendini iyice hissettirecek. Zemheri soğukları geliyor. Türkiye, yarından itibaren Balkanlar üzerinden gelecek soğuk hava sisteminin etkisi altına giriyor. Meteoroloji'den alınan bilgiye göre çarşamba günü hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek, yarın itibarıyla yurt genelinde yağış bekleniyor. Prof. Dr. Şen ise İstanbul'da beklenen hava durumu ile ilgili yaptığı açıklamada kar uyarısında bulundu.
8.01.2024 Gündem
Kar dalgası İstanbul'a geliyor!  Lapa lapa kar yağışına hazır olun, biri bitmeden biri başlayacak, Ocak için 3 tarih verildi
Kar dalgası İstanbul'a geliyor! Lapa lapa kar yağışına hazır olun, biri bitmeden biri başlayacak, Ocak için 3 tarih verildi Kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmesi! Yoğun kar yağışı geliyor. İstanbul dahil çok sayıda ilde kar alarmı verildi. Meteoroloji ve AKOM'dan art arda uyarılar geldi. İstanbul'da lapa lapa kar etkisini gösterecek. Kar yağışının kuvvetli olması bekleniyor. Uyarı üstüne uyarı yapılıyor. Meteoroloji İstanbul, İzmir, Ankara da dahil onlarca kenti uyarırken gün ve saat verildi. Hava sıcaklıklarının İstanbul'da 10 derece birden düşeceği ve Sibirya soğuklarının etkili olacağı duyuruldu. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, megakentte ikinci ve üçüncü kar yağışı için de tarih verdi. İşte son dakika kar yağışı haberlerinin detayları...
5.01.2024 Gündem
Yılın ilk gününde park ve sahiller doldu taştı! Vatandaşlar akın etti
Yılın ilk gününde park ve sahiller doldu taştı! Vatandaşlar akın etti Yeni yılın ilk gününde İstanbullular park ve sahillere akın etti. Güneşli havayı değerlendiren vatandaşlardan bazıları sahilde yürüyüş yaparken, bazıları da çocuklarıyla oyun oynayarak keyifli vakit geçirdi.
1.01.2024 Gündem
Antalya'da sahilde yılbaşı yoğunluğu! Denetimler arttı
Antalya'da sahilde yılbaşı yoğunluğu! Denetimler arttı Yılbaşı yoğunluğunun yaşandığı Antalya'da, yazdan kalma gün yaşanıyor. Hava ve deniz suyu sıcaklığı 21 derece ölçülen kentte polis ekipleri de sahilde denetim yaptı.
31.12.2023 Gündem
Meteoroloji'den akşam saati sağanak uyarısı: 27 Aralık'ta yağış o saatte bastıracak! Bugün hava nasıl olacak? İl İl hava durumu tahminleri...
Meteoroloji'den akşam saati sağanak uyarısı: 27 Aralık'ta yağış o saatte bastıracak! Bugün hava nasıl olacak? İl İl hava durumu tahminleri... Bugün hava durumu tahminleri, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Hava sıcaklıkları hafta başından bu yana mevsim normalleri üzerinde seyrediyordu. Ancak son dakika sağanak yağış uyarısı geldi. Özellikle İstanbul'da 27 Aralık Çarşamba akşam saatlerinde sağanak bastırabilir. Öte yandan rapora göre bugün Aydın, İzmir ve Çanakkale, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bolu, Zonguldak, Düzce, Bartın ve Karabük çevrelerinde sağanak bekleniyor. İşte il il hava durumu tahminleri ve sağanak yağışın bastıracağı saatler...
27.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bugün Hava ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bugün hava haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.