Brand Finance

Brand Finance

Son dakika Brand Finance haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Brand Finance ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Brand Finance haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Brand Finance

haberleri sayfasında son dakika yaşanan brand finance gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 brand finance haberi bulunmuştur. Tüm brand finance haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyaca ünlü Fransız lüks moda markası Hermes ile sahafın 'isim' mücadelesi
Dünyaca ünlü Fransız lüks moda markası Hermes ile sahafın 'isim' mücadelesi İzmir'de ikinci el kitapları 'Hermes Sahaf' adını verdiği iş yerinde satan 16 yıllık sahaf Ümit Nar'ın (51) tescil talebi, dünyaca ünlü Fransız lüks moda markası Hermes’in Türkiye’deki avukatlarının ‘ticari isim ihlali itirazı’ üzerine Türk Patent Kurumu tarafından reddedildi. Ret kararı sonrası Ankara Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nde Hermes'e karşı dava açan Nar, "Bana bu durum komik geliyor. İzmir'de şubesi olmayan, dünya çapında çok yüksek gelir kategorisindeki bir kesime hitap eden firmayla karıştırılma ihtimalim yok denecek kadar az. Bazı iletişim, çevre danışmanlığı, arkeoloji veya tercüme firmaları da aynı isme sahip. Ayrıca bunlar tescil edilmiş. Yani ya patent kurumu ya mahkeme bu firmaları haklı bulmuş. Ben de bu hukuki sürecin sonunda haklı bulunarak markamı tescil ettireceğime inanıyorum" dedi.
6.03.2024 Gündem
Dünyanın en büyük ve en değerli markaları açıklandı! İşte zirvedeki isim
Dünyanın en büyük ve en değerli markaları açıklandı! İşte zirvedeki isim Dünyanın en değerli markaları açıklandı. Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından hazırlanan "Dünyanın En Değerli 500 Markası-Global 500-2023” araştırmasının sonucu yayımlandı. Teknoloji devi Amazon, marka değerinde yüzde 15’lik düşüş yaşasa da Apple'ı geride bırakarak zirveye yerleşmeyi başardı.
18.01.2023 Ekonomi
THY, 5’inci kez Türkiye’nin en değerli markası oldu
THY, 5’inci kez Türkiye’nin en değerli markası oldu Uluslararası lider marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'nin 2022 yılı 'TURKEY100 - Türkiye'nin En Değerli Markaları' araştırmasına göre Türk Hava Yolları (THY), 1,6 milyar dolarlık marka değeriyle Türkiye'nin üst üste beşinci kez en değerli markası oldu.
8.06.2022 Ekonomi
Amazon Türkiye'ye geliyor! Yüzlerce kişi için iş fırsatı, tarih açıklandı
Amazon Türkiye'ye geliyor! Yüzlerce kişi için iş fırsatı, tarih açıklandı Amazon'dan Türkiye kararı! İstanbul'a lojistik üssü kurulacak. Binden fazla kişiye iş imkanı doğacak. Dünyanın önde gelen e-ticaret şirketlerinden Amazon, Türkiye’ye yatırım kararı aldı. ABD’li şirket, İstanbul Tuzla’da 100 milyon doların üzerinde yatırımla lojistik üssü kuracak. Sonbaharda açılacak tesis bir yıl içerisinde 1000’den fazla kişiyi istihdam edecek. Şirketin Avrupa Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Perego “Türkiye’ye güveniyoruz” mesajı verdi.
24.03.2022 Ekonomi
QNB Finansbank'tan flaş açıklama! Yüzde 29 arttı
QNB Finansbank'tan flaş açıklama! Yüzde 29 arttı QNB Finansbank'tan açıklama geldi. Yüzde 29 arttı. Dev bankadan yapılan açıklamada bu yılın 9 ayında net dönem kârının bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 29 artışla 2 milyar 366 milyon TL olarak gerçekleştiği bildirildi. QNB Finansbank Genel Müdürü Temel Güzeloğlu, "Banka olarak salgın sürecinde reel sektöre verdiğimiz desteği artırarak sürdüreceğiz" ifadesini kullandı.
28.10.2021 Ekonomi
ASELSAN marka değerini en fazla artıran şirket oldu
ASELSAN marka değerini en fazla artıran şirket oldu ASELSAN, Brand Finance tarafından hazırlanan 'En Değerli 100 Türk Markası' listesine göre marka değerini en fazla artıran firma oldu.
11.06.2021 Ekonomi
THY, 4'üncü kez Türkiye'nin en değerli markası oldu
THY, 4'üncü kez Türkiye'nin en değerli markası oldu Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın 2021 yılı "TURKEY100-Türkiye'nin En Değerli Markaları" araştırmasında, THY, 4'üncü kez "Türkiye'nin En Değerli Markası" oldu.
9.06.2021 Ekonomi
'Dünyanın en değerli markası' Apple 45 yılı geride bıraktı
'Dünyanın en değerli markası' Apple 45 yılı geride bıraktı İlk ürünü Apple-1 ile 45 yıl önce teknoloji dünyasına adım atan Apple, bugün teknoloji devi olarak 263,4 milyar dolar marka değeriyle "dünyanın en değerli markası" konumunda bulunuyor.
1.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple son 6 yılda yaklaşık 100 şirket satın aldı
Apple son 6 yılda yaklaşık 100 şirket satın aldı Apple CEO'su Tim Cook, Apple'ın ortalama 3-4 haftada bir şirketi bünyesine kattığını bildirdi.
24.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Çin, yapay zeka yarışında ABD'yi yakalamak üzere
Çin, yapay zeka yarışında ABD'yi yakalamak üzere Information Technology and Innovation Foundation'ın raporuna göre, ABD 44,6 puanla yapay zeka yarışında Çin ve AB'nin önünde yer alıyor.
28.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Dünyanın en değerli markası "Apple" oldu
Dünyanın en değerli markası "Apple" oldu Dünyanın en değerli markası, bu yıl itibarıyla yaklaşık 263,4 milyar dolar marka değeriyle Apple olurken, Apple'ı 254,2 milyar dolar değerle Amazon izledi.
26.01.2021 Bilim ve Teknoloji
FETÖ ihanetinin faturası 1.3 trilyon TL
FETÖ ihanetinin faturası 1.3 trilyon TL FETÖ’nün hain darbe girişiminin ekonomiye faturası hesaplandı. Hazırlanan rapora göre, 251 vatan evladını şehit eden eli kanlı terör örgütü FETÖ’nün, ülke ekonomisine verdiği zarar da 1.3 trilyon lirayı buldu
15.07.2020 Gündem
Türkiye'nin en değerli 2. markası Ziraat Bankası
Türkiye'nin en değerli 2. markası Ziraat Bankası Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın araştırmasına göre, Türk Hava Yolları (THY) "Türkiye'nin en değerli markası", Ziraat Bankası 1 milyar 616 milyon dolarlık marka değeriyle "Türkiye'nin en değerli 2. markası" oldu.
9.06.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak'tan en iyi 10 markaya tebrik
Bakan Albayrak'tan en iyi 10 markaya tebrik Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 'Brand Finance'nin açıkladığı 'en iyi 10 Türk marka' kategorisinde yer alan firmaları tebrik etti.
9.06.2020 Ekonomi
Türkiye'nin en değerli markası THY
Türkiye'nin en değerli markası THY Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın araştırmasına göre Türk Hava Yolları (THY), 2 milyar dolara yaklaşan marka değeriyle geçen yıl olduğu gibi bu yıl da "Türkiye'nin en değerli markası" oldu.
9.06.2020 Ekonomi
İşte Türkiye'nin en güçlü büyükşehirleri!
İşte Türkiye'nin en güçlü büyükşehirleri! Brand Finance Turkey; Metropol 30 araştırması sonuçlarına göre Türkiye'nin en güçlü büyükşehir markaları belirlendi. Buna göre İstanbul 131,6 milyar dolar marka değeri ve 100 üzerinden 88,65 marka gücü skoru ile Türkiye'nin en değerli ve en güçlü büyükşehir markası oldu. İstanbul'u Ankara ve İzmir takip etti...
16.07.2019 Gündem
Türkiye'nin en değerli markası belli oldu!
Türkiye'nin en değerli markası belli oldu! Marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'in araştırmasına göre 1,7 milyar dolarlık marka değeriyle Türk Hava Yolları "Türkiye'nin en değerli markası" oldu. Araştırmada ikinci sırayı marka değeri 1,6 milyar dolar olan Ziraat Bankası, üçüncü sırayı 1,3 milyar dolarla Garanti Bankası aldı.
11.06.2019 Ekonomi
Bakan Albayrak'tan Ziraat Bankası paylaşımı
Bakan Albayrak'tan Ziraat Bankası paylaşımı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabından Ziraat Bankası'na ilişkin paylaşımda bulundu.
4.02.2019 Ekonomi
En değerli marka THY
En değerli marka THY Brand Finance’in araştırmasına göre, 2.4 milyar dolarlık değeriyle ‘Türkiye’nin en değerli markası’ Türk Hava Yolları (THY) oldu. Sıralamada Türk Telekom 2’nci, Turkcell 3’üncü sırada yer alırken en değerli 100 markanın toplam marka değeri 27.5 milyar doları buldu
5.06.2018 Ekonomi
İlker Aycı: Bizim için çok büyük bir gurur
İlker Aycı: Bizim için çok büyük bir gurur THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, "Bu yıl bir kez daha Türkiye'nin tüm sektörlerdeki en değerli markası olarak ilan edilmek bizim için çok büyük bir gurur" dedi.
5.06.2018 Ekonomi
Türkiye'nin en değerli markası THY
Türkiye'nin en değerli markası THY Yapılan araştırmaya göre, 2 milyar doları aşan değeriyle "Türkiye'nin en değerli markası" Türk Hava Yolları oldu.
5.06.2018 Ekonomi
Amazon, en değerli ikinci şirket oldu
Amazon, en değerli ikinci şirket oldu Hisseleri yüzde 2,7 artan Amazon, 768 milyar dolar piyasa değeri ile Apple'ın ardından en değerli ikinci şirket oldu.
21.03.2018 Ekonomi
70’iz, 7 gibiyiz
70’iz, 7 gibiyiz Akbank 70’inci yılını kutlarken Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, “70 yılın verdiği tecrübenin ve güvenin yanında yeni tarz iş modelimiz ile kendimizi 7 yaşında bir genç gibi hissediyoruz” dedi
31.01.2018 Ekonomi
İlk kez en değerli
İlk kez en değerli Amazon, Apple ve Google’ı sollayarak, ilk kez dünyanın en değerli markası oldu. Değerini 150.8 milyar dolara yükselten Amazon’u 146.3 milyar dolarla Apple, 121 milyar dolarla Google izledi
31.01.2018 Ekonomi
Türkiye'nin en değerlisi Fenerbahçe
Türkiye'nin en değerlisi Fenerbahçe Brand Finance isimli değerlendirme kuruluşunun en değerli Türk markalarını sıraladığı çalışmada İstanbul'un üç büyük futbol kulübü de kendine yer buldu.
28.06.2017 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Brand Finance ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki brand finance haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.