Öğlen atıştırmalığında ağızda çıtır çıtır dağılan börek deneyin - 3 yufka yetiyor
Öğlen atıştırmalığında ağızda çıtır çıtır dağılan börek deneyin - 3 yufka yetiyor Özellikle yaz mevsiminde öğlen atıştırmalıkları oldukça aranıyor. Lezzetli olsun ama bir yandan da uğraştırmasın diyorsanız bu börek tarifi size uygun. Çıtır çıtır olmasını istiyorsanız da bir püf noktası var.
16.04.2024 Yaşam
Sahurda çay hazır olana kadar: Patatesi acıktırmaz, fırında değil hemen tavada yapılır! Patatesli tuzlu kek tarifi
Sahurda çay hazır olana kadar: Patatesi acıktırmaz, fırında değil hemen tavada yapılır! Patatesli tuzlu kek tarifi Sahurluk tarif arayanlara çok pratik, çok besleyici bir önerimiz var. Üstelik fırın da gerektirmiyor. Çayı ocağa koyup geri dönene kadar tuzlu kekiniz hazır oluyor. Gelin en eşsiz sahur yiyeceğine birlikte bakalım.
14.03.2024 Yaşam
Sahurda tok tutan hamur işi tarifi: Zahmetsiz börek tavada kolayca yapılır; mide yakmaz susatmaz!
Sahurda tok tutan hamur işi tarifi: Zahmetsiz börek tavada kolayca yapılır; mide yakmaz susatmaz! Ramazan'ın gelişiyle birlikte sahurda ne yiyeceğiz telaşı da başladı. Özellikle tok tutması ve susatmaması açısından yiyecekler tercih edilir. Ailece oturulan sahur sofrasına kolayca yapılacak, tavada uzun süre bekletilmeyecek hamur işi tarifleri lezzet katar. Besin değeri yüksek yiyecekler arasında zahmetsiz börek de tercih ediliyor. Biz de sahurda tok tutacak hamur işi tariflerini araştırdık.
14.03.2024 Gündem
Ispanaklı kuru börek nasıl yapılır? Ispanaklı börek tarifi yapılışı
Ispanaklı kuru börek nasıl yapılır? Ispanaklı börek tarifi yapılışı Hafta sonu evde sevdiklerinize en özel lezzetlerden bir kahvaltı sofrası hazırlamak ve eşsiz bir aile kahvaltısı yapmak istiyorsanız ıspanaklı kuru börek tarifini deneyebilirsiniz. Hem kolay hem de lezzetli olan bu tarif kahvaltı sofralarınızın favorisi olacak. Kahvaltıya ne yapsam diyor kolay Ispanaklı börek tarifi yapılışı arıyorsanız hemen yapabileceğiniz lezzetli bir ıspanaklı börek tarifi haberimizde bulabilirsiniz. İşte hazır yufkadan da hazırlayabileceğiniz enfes Ispanaklı börek tarifi ve yapılışı...
18.04.2020 Gündem