Boğazını Kesti

Boğazını Kesti

Son dakika boğazını kesti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan boğazını kesti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını boğazını kesti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boğazını Kesti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boğazını kesti gelişmeleri de dahil olmak üzere 410 boğazını kesti haberi bulunmuştur. Tüm boğazını kesti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pompalı tüfekle katliam yaptı! Annesine, babasına ve kardeşine acımadı
Pompalı tüfekle katliam yaptı! Annesine, babasına ve kardeşine acımadı Bursa'da, babası S.Y.(64) ile tartışan Abdulsamet Y. (29), pompalı tüfekle önce babasını ardından da kavgayı ayırmaya çalışan annesi Z.Y.(69) ve kardeşi M.Y.'yi(25) vurdu. Anne ve babasını olay yerinde öldüren Abdulsamet Y., saldırıdan yaralı halde kurtularak kaçmaya çalışan kardeşinin de boğazını bıçakla keserek öldürdü.
8.02.2024 Gündem
Tartıştığı kadını tabanca ile başından ve göğsünden vurdu! Ölmediğini görünce makasla boğazını kesti
Tartıştığı kadını tabanca ile başından ve göğsünden vurdu! Ölmediğini görünce makasla boğazını kesti Mersin'de F.E. (38), alacağı nedeniyle tartıştığı atölye sahibi Hülya Kırmızı'yı (49) tabanca ile vurup, makasla boğazını kesti. Kırmızı ağır yaralanırken, kaçan şüpheli yakalandı.
28.11.2023 Gündem
Boşandığı iki çocuğunun annesini boğazını keserek öldürdü
Boşandığı iki çocuğunun annesini boğazını keserek öldürdü Balıkesir'in Gönen ilçesinde Ayşe Acar (46), bir süre önce boşandığı 16 yıllık eski eşi Cemil Fidan (46) tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Hakkında, uzaklaştırma kararı bulunan Cemil Fidan'ın cinayetten önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda eski eşini kastederek, "Öfkeyle oturursam zararsız kalkmam, benim Allah'a bir can borcum var onu da verdiği gibi alır herkes attığı adıma dikkat etsin" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.
17.11.2023 Gündem
Cinayet hükümlüsü firari polisin adım adım takibiyle yakalandı
Cinayet hükümlüsü firari polisin adım adım takibiyle yakalandı İzmir'in Bayraklı ilçesinde, otomobiliyle polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp kaçan Ahmet Akın (29), takiple yakalandı. 'Kasten öldürme' suçundan hakkında kesinleşmiş 26 yıl hapis cezası bulunan cezaevi firarisi Akın, tutuklandı.
14.11.2023 Yaşam
Komşusunun bileziğini almak için boğazını kesti! Her yolu denedi
Komşusunun bileziğini almak için boğazını kesti! Her yolu denedi Komşusu Mevlüde Aluçlu’yu kolundaki bileziği için boğazını keserek öldüren Baran Ünal’ın davasında sona gelindi. Duruşma savcısı “Cinayetten sonra sanık durumuna düşmemek için her yolu denemiş” diyerek Baran Ünal’ın müebbet hapsini istedi.
14.11.2023 Gündem
Çocukluk arkadaşını öldürdü: Eşimle göz göze geldiğini gördüm! Şok eden olay
Çocukluk arkadaşını öldürdü: Eşimle göz göze geldiğini gördüm! Şok eden olay Konya'da çocukluk arkadaşı Alkan Kalaycı'yı (35), bıçaklayarak öldüren Burhan Yaylacı (35), 'kasten öldürme' suçundan yargılandığı davanın ilk duruşmasında Kalaycı'yı eşiyle ilişkisi olduğu için öldürdüğünü öne sürdü. Yaylacı, ''Eşim beni aldatıyordu. Mahallede eşim ve Alkan'ın yattığı dedikoduları çıkıyordu. Olaydan bir gün önce eşim işe tek başına gitti. Dönüşte de Alkan ile birlikte eve geç geldi. Evin bahçesinde konuşuyorduk. Eşim ve Alkan'ın göz göze geldiğini gördüm. Hiçbir delikanlı bunu kaldıramaz'' dedi.
10.11.2023 Yaşam
Boğazını kesip, ayağına taş bağlayıp çuvala koyup sulama kanalına atmıştı! Oğlunu öldüren babaya indirimli ceza...
Boğazını kesip, ayağına taş bağlayıp çuvala koyup sulama kanalına atmıştı! Oğlunu öldüren babaya indirimli ceza...   Adana’da işlenen cinayet kan dondurdu. Boğazından bıçakladığı oğlunu, ayağına taş bağlayıp çuvala koyup sulama kanalına atarak öldüren babaya, "haksız tahrik" indirimiyle 20 yıl hapis cezası verildi. Mahkeme ayrıca babanın 3 akrabasına da cesedin ortadan kaldırılmasına yardım ettikleri gerekçesiyle 5 ay ile 7 ay 15 gün arasında hapis cezası verdi.
17.10.2023 Gündem
Beşiktaş'ta korkunç cinayet!  Eski eşini öldüren yazar Funda Demir'in emniyetteki ifadesi ortaya çıktı
Beşiktaş'ta korkunç cinayet! Eski eşini öldüren yazar Funda Demir'in emniyetteki ifadesi ortaya çıktı Beşiktaş’ta yazar Funda Demir’in eski eşi mali müşavir Mustafa Çapar’ı ekmek bıçağıyla boğazını keserek öldürdüğü olayla ilgili emniyet ifadeleri ortaya çıktı. 3 çocuk annesi Demir emniyette verdiği ifadesinde, “Bu bir şeref meselesi bir şey söylemek istemiyorum” diyerek susma hakkını kullanırken, oğlu M.Ç. ise olay anını anlattı.
2.10.2023 Gündem
Mersin'de korkunç cinayet! Eşi boğazı kesilmiş halde bulmuştu; cinayet şüphelisinin kimliği şok etti
Mersin'de korkunç cinayet! Eşi boğazı kesilmiş halde bulmuştu; cinayet şüphelisinin kimliği şok etti Mersin'in Tarsus ilçesinde eşi Ahmet Güllü tarafından yatak odasında boğazından bıçaklanmış cesedi bulunan Cemile Güllü'yü (48), oğlu Mert Güllü'nün (23) öldürdüğü ortaya çıktı. Yakalanan Mert Güllü, borcu nedeniyle eve haciz geleceği için tartıştığı annesini öldürdüğünü itiraf etti.
28.09.2023 Gündem
Cani damat kayınvalidesini öldürdü: Önce boğazını kesti, sonra 8 bıçak darbesi vurdu
Cani damat kayınvalidesini öldürdü: Önce boğazını kesti, sonra 8 bıçak darbesi vurdu Muğla’nın Datça ilçesinde cani damat tartıştığı kayınvalidesinin önce boğazını kesti, ardından yere yığılan kadına 8 bıçak darbesi vurdu.
17.06.2023 Yaşam
Damadını öldürdü, ifadesi ortaya çıktı: 'Başka kadınla dini nikah yaparak birlikte yaşıyordu'
Damadını öldürdü, ifadesi ortaya çıktı: 'Başka kadınla dini nikah yaparak birlikte yaşıyordu' Bursa’da kızıyla boşanmak isteyen damadını sokak ortasında boğazını keserek ölümüne sebep olduğu iddia edilen kayınpederin ifadesi ortaya çıktı. Katil zanlısı ifadesinde, “Damadım, evli olmasına rağmen başka kadınla dini nikah yaparak birlikte yaşıyordu. Kızımı ölümle tehdit ederek boşanmaya zorluyordu. Onun bu davranışı zoruma gitti" dedi.
17.06.2023 Yaşam
Bursa'da kayınpeder dehşeti: Damadının boğazını kesti
Bursa'da kayınpeder dehşeti: Damadının boğazını kesti Bursa’da aralarında husumeti bulunan kayınpeder sokak ortasında tartıştığı damadının boğazını kesti.
17.06.2023 Yaşam
Annesi ve kız kardeşini odaya kilitleyip babasının boğazını kesti!
Annesi ve kız kardeşini odaya kilitleyip babasının boğazını kesti! Diyarbakır'da, annesi ile kız kardeşini odaya kilitleyip, tartıştığı babası Mehmet Ali Akarsu’yu (63) boğazını kesip, göğsünden bıçaklayarak ağır yaralayan Ümit Akarsu (32), tutuklandı. Mehmet Ali Akarsu’nun yoğun bakımdaki tedavisi ise sürüyor. 
13.06.2023 Yaşam
Adana'da koca vahşeti! Aile bireylerinin boğazını kesti: 2 ölü, 2 ağır yaralı
Adana'da koca vahşeti! Aile bireylerinin boğazını kesti: 2 ölü, 2 ağır yaralı ADANA’da aile içinde yaşanan tartışma sırasında cinnet getiren Suriye uyruklu koca, ekmek bıçağıyla evde katliam yaptı. Eşi ve kayınvalidesinin hayatını kaybettiği olayda, kayınpederi ile kayınbıraderi ise ağır yaralandı.
3.05.2023 Yaşam
Eşini öldürmeden saatler önce, çocuklarını kuzenine bırakmış
Eşini öldürmeden saatler önce, çocuklarını kuzenine bırakmış   Adana'da kendisini aldattığını düşündüğü eşi Sultan Sarıboğa’yı (40), boğazını keserek öldüren Kasım Sarıboğa (42), yakalanıp, tutuklandı. Şüphelinin, cinayetten saatler önce 2 çocuğunu kuzenine bıraktığı, diğer çocuğunun ise okulda olduğu ortaya çıktı.
24.03.2023 Yaşam
Eski nişanlısını boğazını keserek öldürmüştü! Cezası belli oldu: 'Asılmaya razıyım'
Eski nişanlısını boğazını keserek öldürmüştü! Cezası belli oldu: 'Asılmaya razıyım' Giresun'da, eski nişanlısı Sıla Şentürk'ü (16) boğazını keserek öldüren Hüseyin Can Gökçek (21), tutuklu yargılandığı davada, 'kasten öldürme’ suçundan 'ağırlaştırılmış müebbet hapis' cezasına çarptırıldı. Gökçek, son savunmasında “’İbretialem olsun' diye asılmaya razıyım. Ölümü hak ediyorum" dedi.
29.12.2022 Yaşam
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Bakanlık resmen açıkladı, 4 ay boyunca sürmüş
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Bakanlık resmen açıkladı, 4 ay boyunca sürmüş Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Bakanlık son dakika açıkladı. Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde görev yaptığı iddiası ile Türkiye'nin gündemine oturan 'sahte doktor' skandalı hakkında Sağlık Bakanlığı bir duyuru paylaştı. Yapılan açıklamada '4 ay' detayı dikkat çekerken doktor ve başhekim için de karar verildi. İşte haberin detayları...
19.12.2022 Gündem
Bindiği takside dehşeti yaşadı: Beyzbol sopası alıp bana saldırmaya başladı
Bindiği takside dehşeti yaşadı: Beyzbol sopası alıp bana saldırmaya başladı Taksiciler ile müşterileri arasında yaşanan olaylara her gün bir yenisi ekleniyor. İzmir'in Konak ilçesinde yaşayan Gülsema Kalaycı ile erkek arkadaşı taksici şiddeti yaşayanlardan. Bindiği takside 'kısa mesafe' nedeniyle çıkan tartışma sonucu, taksicinin beyzbol sopasıyla saldırdığını iddia eden Gülsema Kalaycı korku dolu anları anlatırken taksi şoförü hakkında da 4 farklı suçtan toplam 7 yıl 9 ay hapis cezası istendiği öğrenildi.
19.12.2022 Yaşam
Adana'da korkunç cinayet! Öz oğlunun boğazını kesti ölmesi için başında bekledi
Adana'da korkunç cinayet! Öz oğlunun boğazını kesti ölmesi için başında bekledi Kan donduran olay Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Yalmanlı Mahallesi'nde meydana geldi. Geçen yıl sulama kanalında çuval içinde cesedi bulunan ve babası Mehmet Ertan (43) tarafından öldürüldüğü saptanan Ali Ertan (24) cinayetine ilişkin yeni detaylar, iddianameyle ortaya çıktı. Ertan'ın, oğlunu dershanede bıçakladıktan sonra ölmesini beklediği, kanı da deterjanla temizlediği öğrenildi. Ertan'ın, eniştesi Metin Öztürk (40) ile cesedi gömmeye karar verip, portakal bahçesinde mezar kazmaya çalıştıkları ancak toprağın sert olması nedeniyle vazgeçerek sulama kanalına attıkları belirtildi.
19.12.2022 Yaşam
Korkunç cinayet: Boğazını kesip bileziklerini çaldılar
Korkunç cinayet: Boğazını kesip bileziklerini çaldılar Beyoğlu’nda hırsızlar girdikleri evde uyuyan kadının kolundaki bilezikleri çalmaya çalıştı. Daha sonra uyanan kadınla bir süre arbede yaşayan hırsızlar kadını darbedip boğazını kesti. Kadın hayatını kaybederken hırsızlar kadının kolundaki bilezikleri çalarak kayıplara karıştı.
23.10.2022 Yaşam
Eşi, Pakistan’ı 49 bıçak darbesiyle öldürmüş
Eşi, Pakistan’ı 49 bıçak darbesiyle öldürmüş Mardin’de, eşi Emin Öner (34) tarafından 2 çocuğunun gözü önünde boğazı kesilerek defalarca bıçaklanıp, öldürülen Pakistan Öner’in (32) otopsi raporu ortaya çıktı. Raporda, Öner’in kesici alet yaralanmasına bağlı kemiklerinde kırıklar, vücudunda 49 kesici alet yarası tespit edildiği ve bu yaralardan 14’ünün tek başına öldürücü nitelikte olduğu belirtildi.
22.09.2022 Yaşam
Eşi ve üvey kızının boğazını kesen şahsa ceza yağdı
Eşi ve üvey kızının boğazını kesen şahsa ceza yağdı Kayseri’de eşi Hörmet D. ile 2 yaşındaki üvey kızı Yasemin Nur S.’nin boğazını bıçakla keserek öldüren Kaya D.’ye çıkarıldığı mahkeme tarafından ağırlaştırılmış müebbet ve 22 yıl hapis cezası verildi.
21.09.2022 Yaşam
Sıla'nın katili: Cinayeti kabul ediyorum
Sıla'nın katili: Cinayeti kabul ediyorum Giresun'da, eski nişanlısı Sıla Şentürk'ü (16) boğazını keserek öldüren Hüseyin Can Gökçek (21), tutuklu yargılandığı davada ilk kez hakim karşısına çıkarıldı. Suçunu itiraf eden Gökçek, "Sıla'nın elinde bıçaklar vardı. Bıçakları gösterip, tehditler savurdu. Bana saldıracağı sırada elini tutarak bıçağı aldım. Sonra neler yaşandı, hatırlamıyorum. Cinayeti kabul ediyorum" dedi.
7.09.2022 Gündem
Ordu’da dehşet: Tartıştığı kuzeninin boğazını kesti
Ordu’da dehşet: Tartıştığı kuzeninin boğazını kesti Ordu’nun Ünye ilçesinde sokak ortasında tartışan iki kuzenin kavgası cinayetle sonuçlandı. Kuzenlerden biri diğer kuzeninin boğazını bıçakla kesti.
5.09.2022 Yaşam
Vahşi cinayet! Tartıştığı karı- kocanın boğazını kesti
Vahşi cinayet! Tartıştığı karı- kocanın boğazını kesti Zonguldak'ta bir kişi aralarında husumet bulunan komşusunun eşinin boğazını keserek öldürdü, kocasını ise ağır yaraladı.
6.08.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Boğazını Kesti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boğazını kesti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.