Bitlis Valiliği

Bitlis Valiliği

Son dakika BİTLİS VALİLİĞİ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BİTLİS VALİLİĞİ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BİTLİS VALİLİĞİ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bitlis Valiliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bitlis valiliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 274 bitlis valiliği haberi bulunmuştur. Tüm bitlis valiliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yerlikaya açıkladı: 88 BTÖ mensubu yakalandı
Bakan Yerlikaya açıkladı: 88 BTÖ mensubu yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bitlis merkezli 9 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'Kahramanlar' Operasyonları'nda 88 BTÖ mensubunun yakalandığını duyurdu.
2.12.2023 Gündem
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
TOGG'la ilgili yeni gelişme! Gözler o aya çevrildi
TOGG'la ilgili yeni gelişme! Gözler o aya çevrildi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Başkanı Hisarcıklıoğlu, Türkiye’nin 120 yıllık hayali ve 60 yıl önce yarıda kalmış rüyası olan TOGG için 1 milyon 800 bin tüccar ve sanayicinin adına görevi üstlendiğini belirterek, “Buraya Bursa Gemlik’ten geldim. Orada TOGG var. 1 milyon 800 tüccar ve sanayi adına bu görevi üstlendim. İnsanımızın 120 yıllık hayali ve 60 yıl önce yarıda kalmış bir rüyaydı. Cumhurbaşkanı ‘yapar mısın’ deyince ben Türk iş dünyasına güvendim. Allah’a şükürler olsun ilk defa Türkiye’nin markası olan, her şeyi yerli olan dünya otomobil teknolojisiyle aynı anda yarışa çıkacağımız yüzde 100 elektrikli otomobili ve yüzde 51 yerli ve milli olmak üzere 29 Ekim’de fabrikanın açılışını Gemlik’te yapacağız. İnşallah mart ayında Bitlis ve Tatvan yollarında TOGG arabasını göreceğiz” ifadelerini kullandı.
4.08.2022 Ekonomi
Bakan Özer: Çocukların eğitime rahat erişimi için devasa yatırımlar yapıldı
Bakan Özer: Çocukların eğitime rahat erişimi için devasa yatırımlar yapıldı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Üzümveren köyünde yapımı tamamlanan Köy Yaşam Merkezi'nin açılışına katıldı. Bakan Özer, "Son 20 yılda eğitimde devrim yaşanıyor. İstanbul'da Ankara'da, Hakkari'de, Bitlis'te, Muğla'da Türkiye'nin hiçbir ilini ayırmadan bu ülkenin çocuklarının eğitime çok rahat erişebilmeleri için devasa yatırımlar yapıldı" dedi.
19.07.2022 Eğitim
Çöl tozu ile ilgili korkutan uyarı! Astım, koah, bronşit hastaları dikkat! Ölüme götürüyor...
Çöl tozu ile ilgili korkutan uyarı! Astım, koah, bronşit hastaları dikkat! Ölüme götürüyor... Türkiye’ye son günlerde Suriye üzerinden gelen çöl tozları, akciğer hastalarında ölüm riskini arttırıyor. Tozların vücuda alındığı takdirde astım, koah, bronşit gibi hastalığı olanlarda etkili olduğunu belirten Doktor Necmettin Nergiz; “Bunların hastaneye başvurularında, yatışta ve hatta ölüm oranlarında artış olduğunu görmekteyiz” dedi.
8.04.2022 Gündem
O il ve ilçelerimizde okullar kar nedeniyle tatil edildi!
O il ve ilçelerimizde okullar kar nedeniyle tatil edildi! Kar yağışı nedeniyle okullar tatil edilmeye devam ediyor. İşte olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verilen il ve ilçeler...
22.03.2022 Gündem
Kar yağışı birçok ilde etkisini gösterdi! Okullar tatil edildi! İşte o iller...
Kar yağışı birçok ilde etkisini gösterdi! Okullar tatil edildi! İşte o iller... Birçok kentte etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle yüz yüze eğitime ara verildi. Kar yağışının etkili olduğu, Bitlis ve Ağrı, Bartın başta olmak üzere eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Öte yandan Amasra Kaymakamlığı uzaktan eğitime devam edileceğini duyurdu.
21.12.2021 Gündem
Gri kategorideki terörist etkisiz hale getirildi!
Gri kategorideki terörist etkisiz hale getirildi! Bitlis Valiliği, Tatvan ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonda etkisiz hale getirilen 3 teröristten birinin gri kategoride arananlar listesinde olduğunu duyurdu.
3.06.2021 Gündem
Bitlis'te çatışma: 1 korucu şehit, 5 asker yaralı
Bitlis'te çatışma: 1 korucu şehit, 5 asker yaralı Bitlis Valiliği, Tatvan ilçesi kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda çıkan çatışmada 1 güvenlik korucusunun şehit olduğunu, 5 jandarma personelinin yaralandığını duyurdu.
2.06.2021 Gündem
Kaymakam atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte yeni atanan kaymakamlar!
Kaymakam atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte yeni atanan kaymakamlar! Kaymakamlık kursunu başarıyla bitiren kaymakam adaylarının ataması yapıldı. 99 kaymakamın ataması yapıldı ve bazı mülki idare amirlerinin de görev yerleri değiştirildi. İşte yeni atanan kaymakamlar!
20.03.2021 Gündem
Valilik resmen duyurdu! Yüz yüze eğitim başlıyor
Valilik resmen duyurdu! Yüz yüze eğitim başlıyor Bitlis Valiliği, 2020-2021 eğitim-öğretim yılında birleştirilmiş sınıf yapılan tüm okullarda haftanın 5 günü yüz yüze eğitim-öğretime başlanacağını bildirdi.
11.02.2021 Eğitim
'Yıldırım-16 Sehi Ormanları" operasyonu başladı!
'Yıldırım-16 Sehi Ormanları" operasyonu başladı! İçişleri Bakanlığı tarafından Bitlis'te 'Yıldırım-16 Sehi Ormanları" operasyonu başladı. Operasyonda jandarma komando jandarma özel harekat güvenlik korucu timlerinden oluşan 2 bin 571 personel görev alıyor.
5.12.2020 Gündem
Valilik duyurdu! Bitlis'te sokağa çıkma yasağı ilan edildi
Valilik duyurdu! Bitlis'te sokağa çıkma yasağı ilan edildi Bitlis’te, PKK'lı teröristlerin yakalanması için başlatılan çalışma kapsamında, 24 köy ve mezralarında ikinci emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
7.09.2020 Gündem
Bakan Soylu 'Çoğu gitti azı kaldı' diyerek duyurdu! 6 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Soylu 'Çoğu gitti azı kaldı' diyerek duyurdu! 6 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Silahlı İnsansız Hava Aracı (J-SİHA) ile Bitlis Sehi'de 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
6.09.2020 Gündem
Bitlis’te tarihi evler sokak sağlıklaştırması ile turizme kazandırılıyor
Bitlis’te tarihi evler sokak sağlıklaştırması ile turizme kazandırılıyor Bitlis’te tarihi evler, sokak sağlıklaştırma projesi kapsamında restore edilerek yeniden turizme kazandırılıyor.
12.08.2020 Gündem
Bitlis'te korkutan deprem!
Bitlis'te korkutan deprem! Bitlis'in Hizan ilçesinde, Richter ölçeğine göre 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Deprem çevre illerden de hissedildi.
7.08.2020 Yaşam
Bitlis'te PKK/KCK Operasyonu: 4 kişi gözaltına alındı
Bitlis'te PKK/KCK Operasyonu: 4 kişi gözaltına alındı Bitlis'te jandarma ekiplerinin terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonlarda 4 kişi yakalanarak göz altına alındı.
16.06.2020 Gündem
Giriş çıkış yasağı gelen 9 il hangisi? Giriş çıkış yasağı hangi ilde ne kadar sürecek?
Giriş çıkış yasağı gelen 9 il hangisi? Giriş çıkış yasağı hangi ilde ne kadar sürecek? Demokratik Mücadele Programı kapsamında yapılacak yürüyüşlerin 2. dalga endişesine yol açacağı endişesiyle 9 ile giriş çıkış yasağı getirildi. CHP İstanbul Eski Milletvekili Kadri Enis Berberoğlu, HDP Diyarbakır Eski Milletvekili Musa Farisoğulları ve HDP Hakkari Eski Milletvekili Leyla Güven’in milletvekilliğinin 4 Haziran 2020 tarihli oturumla düşürülmesinin ardından, planlanan Demokrasi yürüyüşünün toplumsal olaylara dönüşme riskinin yüksek olması ve yürüyüşün corona virüsünün riskini arttırma endişesi nedeniyle bazı şehirlere giriş çıkış yasağı getirildi. İşte giriş çıkış yasağı olan iller…
15.06.2020 Gündem
Bitlis'te 19 köy ve mezralarında sokağa çıkma yasağı
Bitlis'te 19 köy ve mezralarında sokağa çıkma yasağı Bitlis'te, PKK'lı teröristlerin yakalanması için 19 köy ve mezralarında, bugün saat 22.00 itibarıyla ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
30.05.2020 Gündem
Bitlis'ten acı haber geldi! 2 askerimiz şehit oldu
Bitlis'ten acı haber geldi! 2 askerimiz şehit oldu Bitlis'te devam eden operasyonda teröristler çıkan çatışmada 2 jandarma uzman çavuş şehit oldu, 4 jandarma uzman çavuş ise hafif yaralandı.
2.05.2020 Gündem
Bitlis'te bazı köy ve apartmanlar karantinaya alındı
Bitlis'te bazı köy ve apartmanlar karantinaya alındı Bitlis'in Tatvan ilçesinde, 3 köy ve 7 mahalledeki 9 apartman, corona virüs nedeniyle karantinaya alındı. Giriş ve çıkışlara izin verilmiyor.
1.04.2020 Gündem
Bitlis'te yola tuzaklanan 60  kilogram el yapımı patlayıcı imha edildi.
Bitlis'te yola tuzaklanan 60 kilogram el yapımı patlayıcı imha edildi. Bitlis'te PKK'lı teröristlerce köy yoluna tuzaklanan 60 kilogram el yapımı patlayıcı imha edildi.
24.03.2020 Gündem
Bitlis’te basma düzenekli EYP ele geçirildi
Bitlis’te basma düzenekli EYP ele geçirildi Bitlis Valiliği İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde bir adet basma düzenekli El Yapımı Patlayıcı (EYP) ele geçirildi.
19.02.2020 Gündem
Eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi
Eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi Yurdun genelinde devam eden kar yağışı nedeniyle okul tatil haberleri gelmeye devam ediyor. Peki hangi ilimizde okullar tatil edildi? Detaylar haberimizde
17.03.2020 Gündem
Bitlis'te okullara 2 gün kar tatili! Bitlis Valiliği’nden tatil açıklaması, hangi okullar tatil?
Bitlis'te okullara 2 gün kar tatili! Bitlis Valiliği’nden tatil açıklaması, hangi okullar tatil? BİTLİS'te, etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve bağlı köylerde ilk ve orta dereceli okullar, yarın ve cuma günü tatil edildi.
12.02.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Bitlis Valiliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bitlis valiliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.