Bitcoin Fiyatı

Bitcoin Fiyatı

Son dakika bitcoin fiyatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bitcoin fiyatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bitcoin fiyatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bitcoin Fiyatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bitcoin fiyatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 214 bitcoin fiyatı haberi bulunmuştur. Tüm bitcoin fiyatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bitcoin halving ne zaman, 2024 Bitcoin halving tarihleri nedir? Bitcoin yarılanması ne demek?
Bitcoin halving ne zaman, 2024 Bitcoin halving tarihleri nedir? Bitcoin yarılanması ne demek? Bitcoin (BTC) Halving için geri sayım başladı. 2024 yılıyla birlikte yükselişini sürdüren Bitcoin'in yarılanma tarihi sorgulanıyor. Her 4 yılda bir halving dönemine giren Bitcoin araştırmalar devam ediyor. Peki, Bitcoin halving (Bitcoin yarılanması) ne zaman?
14.04.2024 Ekonomi
Bitcoin sert düştü! Kayıp yüzde 14'ü buldu
Bitcoin sert düştü! Kayıp yüzde 14'ü buldu Geçtiğimiz hafta 73 bin dolar seviyesini aşarak rekor kıran Bitcoin 63 bin dolar seviyesinin hemen altına kadar çekildi. Düşüş yüzde 14'ü aştı.
19.03.2024 Ekonomi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi Geçtiğimiz hafta 73 bin dolar seviyesini aşarak rekor kıran Bitcoin 63 bin dolar seviyesinin hemen altına kadar çekildi. Düşüş yüzde 14'ü aştı.
19.03.2024 Ekonomi
Bitcoin alev aldı! Kripto paraya yatırım yapanlar dikkat, yeni zirve geliyor
Bitcoin alev aldı! Kripto paraya yatırım yapanlar dikkat, yeni zirve geliyor Kripto para piyasasında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Bitcoin fiyatı bugün 60 bin dolarını aştı. Aylık fiyat artışı yüzde 38'i geçti.
28.02.2024 Ekonomi
Bitcoin’de dalgalanma sürüyor! Dip seviyeyi gördü
Bitcoin’de dalgalanma sürüyor! Dip seviyeyi gördü 10 Ocak’ta SEC’in Bitcoin fiyatını doğrudan takip eden borsa yatırım fonlarını onaylamasının ardından başlayan yükseliş kısa sürdü. Bitcoin dün Aralık 2023’ten bu yana ilk kez 39.000 doların altını gördü. Gün içinde tekrar bu seviyenin üzerine çıksa da uzmanlar yeni direnç noktalarının 38.000 ve 33.000 dolar olacağını belirtiyor.
25.01.2024 Ekonomi
Kripto paralarda hareketlilik! Önümüzdeki 1 haftada her şey değişebilir
Kripto paralarda hareketlilik! Önümüzdeki 1 haftada her şey değişebilir Bitcoin fiyatı 37 bin dolar seviyesini görerek 1.5 yılın en yüksek seviyesini test etti. Özellikle piyasadaki son beklentiler sert yükselişi beraberinde getirdi. Bitcoin’de bu hafta çok kritik. Peki fiyatı etkileyen gelişme ne? İşte detaylar...
10.11.2023 Ekonomi
Bitcoin’de yıllar sonra bir ilk gerçekleşti!
Bitcoin’de yıllar sonra bir ilk gerçekleşti! Kripto paralar dün akşam saatlerinden sonra hareketlendi. Piyasada olumlu haber akışının etkisiyle birlikte Bitcoin fiyatı kritik eşikleri bir bir aştı. Lider coin bugün de 29 bin doların üzerine çıkarak önemli bir yükseliş gösterdi. Ayrıca Bitcoin’de 2 yıl aranın ardından önemli bir gelişme daha yaşandı. İşte detaylar...
22.06.2023 Ekonomi
Kripto parada sürpriz gelişme!
Kripto parada sürpriz gelişme! ABD'de borç limiti müzakerelerinde anlaşmaya varıldığının açıklanmasının ardından Bitcoin fiyatı hızlı yükseliş gösterdi. Öte yandan kripto para piyasalarının hareketli seyri sürüyor. Yatırımcılar tarafından görülen fiyat değişimlerinin nedenleri araştırılıyor ve günlük olarak kripto para fiyatlarındaki artış ve azalışlar yakından takip ediliyor, analizler ve uzman görüşleri eşliğinde yatırım konusunda bir tasarruf oluşturma imkanı doğuyor. İşte kripto para fiyatlarıyla ilgili son durum...
30.05.2023 Ekonomi
Kripto paralarda geri çekilme riski artıyor: Uzmanlardan uyarı!
Kripto paralarda geri çekilme riski artıyor: Uzmanlardan uyarı! Bitcoin fiyatı yükseliş ivmesinde bir kayıp gösteriyor. Uzmanlar, bunun nedeninin yatırımcıların kar realizasyonu yapması olabileceğini belirtirken Bitcoin'in daha düşük bir dip hareketine doğru yönelebileceğini söylüyor.
18.04.2023 Ekonomi
Bitcoin son 9 ayın rekorunu kırdı
Bitcoin son 9 ayın rekorunu kırdı Bitcoin fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Lider kripto para birimi Bitcoin 30 bin doları yaklaşık 9 ay sonra aştı. Bitcoin fiyatı bu yıl yüzde 80'den fazla değer kazanarak 10 Haziran 2022'den bu yana ilk kez 30 bin doların üzerine çıktı.
11.04.2023 Ekonomi
Binance çöktü mü, Binance TR neden açılmıyor? Binance dondu! Binance'da işlemler neden durduruldu?
Binance çöktü mü, Binance TR neden açılmıyor? Binance dondu! Binance'da işlemler neden durduruldu? Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance'da işlemler durduruldu. Peki, Binance çöktü mü, Binance TR neden açılmıyor? Binance'da işlemler neden durduruldu?
24.03.2023 Ekonomi
Binance'da işlemler durdu!
Binance'da işlemler durdu! Binance, spot işlemleri etkileyen bir durumun ortaya çıktığını açıkladı.
24.03.2023 Ekonomi
Kripto para piyasasında kan kaybına devam! Bitcoin'de son durum...
Kripto para piyasasında kan kaybına devam! Bitcoin'de son durum... Kripto para piyasasında hafta sonu kan kaybı sürüyor. Önce 20 bin dolar seviyesinin altına sarkan Bitcoin’de kayıplar derinleşti. Son 2 günde Bitcoin’de kayıp yüzde 13’ün üzerine çıktı. Öte yandan Bitcoin’de fiyat ünlü CEO’nun tahminine doğru gidiyor. İşte detaylar...
19.06.2022 Ekonomi
Bitcoin'de kırmızı alarm! 10 bin dolar...
Bitcoin'de kırmızı alarm! 10 bin dolar... Bitcoin ile ilgili son dakika gelişmesi. Bitcoin fiyatları dibi gördü. Bitcoinde korkutan tahmin yapıldı. Bitcoin diğer kripto para fiyatlarını da aşağıya çekti. Son günlerde aşağı yönlü bir seyir izleyerek yatırımcıları tedirgin eden Bitcoin bugün itibarıyla kritik seviyenin altına sarktı. Peki Bitcoin ne kadar daha düşecek? Doubleline Capital CEO'su Bitcoin fiyatıyla ilgili önemli bir tahminde bulundu. İşte detaylar...
18.06.2022 Ekonomi
Bitcoin için bomba tahmin! Böylesi görülmedi
Bitcoin için bomba tahmin! Böylesi görülmedi Bitcoin ile ilgili son dakika tahmini! Fed'in faiz kararı öncesinde 21.000 doların hemen üzerinde seyreden Bitcoin kararın ardından kısa sürede önce 20.400 doların altına geriledi. Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları sonrası ise borsalara paralel bir şekilde yükselişe geçti. Piyasalar bu kadar sert bir dalgalanma yaşarken Bitcoin fiyatı için bomba bir tahmin geldi.
16.06.2022 Ekonomi
Kripto paralarla ilgili flaş gelişme! Tarihi düşüş! Bitcoin, Ethereum, Ripple, Doge...
Kripto paralarla ilgili flaş gelişme! Tarihi düşüş! Bitcoin, Ethereum, Ripple, Doge... ABD enflasyon verileri sonrası sıkılaşma fiyatlamalarının daha da artması riskli varlıklarla korelasyonu olan kripto paraları da sert vurdu. Bitcoin Aralık 2020'den bu yana en düşük seviyeyi görerek yüzde 14 değer kaybetti. BTC'nin fiyatı 23 bin 905 dolara gerilerken toplam piyasa değeri 455 milyar dolara düştü. Öte yandan dev kripto para borsası Binance, olağanüstü piyasa şartları nedeniyle işlemleri durdurdu.
13.06.2022 Ekonomi
Binance, Bitcoin çekim işlemlerini durdurdu! Kripto parası olanlar dikkat...
Binance, Bitcoin çekim işlemlerini durdurdu! Kripto parası olanlar dikkat... ABD enflasyon verileri sonrası sıkılaşma fiyatlamalarının daha da artması riskli varlıklarla korelasyonu olan kripto paraları da sert vurdu. Bitcoin Aralık 2020'den bu yana en düşük seviyeyi gördü. Dev şirket olağanüstü piyasa şartları nedeniyle işlemleri durdurdu.
13.06.2022 Ekonomi
FTM coin nedir, FTM coin neden düşüyor? FTM coin kimin?
FTM coin nedir, FTM coin neden düşüyor? FTM coin kimin? FTM geçen haftadan beri düşüş trendini sürdürüyor. 7 günde yüzde 40'tan fazla değer kaybeden 10 coin arasında yer alan FTM coin hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, FTM coin nedir, FTM coin neden düşüyor? FTM coin kimin?
13.06.2022 Ekonomi
Kripto paralar sert düştü! Yatırımcılar şokta, flaş tahmin geldi! Bitcoin ve Ethereum...
Kripto paralar sert düştü! Yatırımcılar şokta, flaş tahmin geldi! Bitcoin ve Ethereum... Kripto paralarla ilgili son dakika gelişmesi! Sert düşüş sonrası çarpıcı tahmin geldi. Aylık bazda en düşük seviyeyi gördü, yatırımcılar tedirgin, balinalar harekete geçti. Son haftalarda kripto para birimlerinde büyük kayıplar görüldü. Nisan ayında Bitcoin yüzde 15, Ethereum ise yüzde 13.88 oranında geriledi. Dijital varlıklarda görülen sert düşüşlere rağmen İngiliz dev bankanın kripto para analisti Ethereum fiyatı için çarpıcı tahminde bulundu. İşte detaylar... İşte Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto paralarda son durum...
30.04.2022 Ekonomi
Bitcoin neden düştü? Bitcoin kaç dolar oldu? Bitcoin, Etherium, Dogecoin ve BTC'de son durum ne? (21 Ocak 2022)
Bitcoin neden düştü? Bitcoin kaç dolar oldu? Bitcoin, Etherium, Dogecoin ve BTC'de son durum ne? (21 Ocak 2022) Bitcoin'de aşağı yönlü baskı devam ediyor. Bitcoin, son 5 aylık süreçten bu yana ilk kez 38 bin dolar seviyesine düştü. Yatırımcı Bitcoin'deki düşüş ile birlikte alırım beklentisine girdi. Yeni yılla birlikte ocak ayı dünyada yaşanan gelişmeler ile birlikte kripto paraları baskı altında. Analistlere göre, Bitcoin bu bölgeden yeni bir toparlanma evresine geçebilecek zincir verilere sahip. Peki, Bitcoin neden düştü? Bitcoin kaç dolar oldu? Bitcoin, Etherium, Dogecoin ve BTC'de son durum ne? İşte kripto paralarda son durum!
21.01.2022 Ekonomi
Kripto paralarda deprem! Piyasa altüst oldu, resmen dibi gördü, Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve diğer Altcoin'ler..
Kripto paralarda deprem! Piyasa altüst oldu, resmen dibi gördü, Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve diğer Altcoin'ler.. Kripto paralar düşüş trendinden çıkamıyor. Rekorlar kıran Bitcoin artık yatırımcısına kaybettiriyor. Bitcoin ve kripto para fiyatı vatandaşlar tarafından anlık olarak takip ediliyor. Bitcoin Fed’in açıklamaları ve Kazakistan’da yaşananlar sonrası sert çakılarak 40 bin doların altını gördü. “Bitcoin fiyatı ne kadar oldu? Yükselecek mi düşecek mi?” soruları yatırımcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Bitcoin ve diğer Altcoin'lerin son durumuna ilişkin son dakika gelişmeleri merak edilirken BTC fiyatı için önemli bir değerlendirme geldi. Bitcoin'den yeni bir rekor bekleniyor. Peki Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? İşte merak edilen tüm detaylar...
11.01.2022 Ekonomi
Kripto parada flaş gelişme, kritik sınıra yaklaştı! Bitcoin ve Ethereum...
Kripto parada flaş gelişme, kritik sınıra yaklaştı! Bitcoin ve Ethereum... Kripto para piyasasında flaş gelişme! Kritik eşiği aştı, psikolojik sınıra bir adım daha yaklaştı. Kripto paraların lideri Bitcoin beklenen seviyeyi yakaladı. Altcoinlerin lideri Ethereum’daki yükseliş de devam ediyor. İşte Bitcoin, Ethereum ve diğer altcoinlerde son durum...
21.12.2021 Ekonomi
Kripto paralarla ilgili son dakika! Flaş tahmin geldi! Bitcoin, Ethereum, Doge, Shiba...
Kripto paralarla ilgili son dakika! Flaş tahmin geldi! Bitcoin, Ethereum, Doge, Shiba... Kripto paralarla ilgili güzel haber geldi. Ünlü CEO'dan son dakika tahmini. Bitcoin, Ethereum, Doge, Shiba için flaş açıklamalar. Rekordan uzak ilerleyen Bitcoin tahmini ünlü CEO'dan geldi. Circle'ın CEO'su Jeremy Allaire daha önceden 'Bitcoin 100 bin dolar olmaz' tahminini güncelledi. Öte yandan geçtiğimiz günlerde Flexa'nın, SHIB entegrasyonunu duyurmasının yanı sıra hem Doge hem de Shiba için güzel haber geldi.
19.12.2021 Ekonomi
Bitcoin neden düştü, bugün kaç dolar? Bitcoinde düşüş devam edecek mi?
Bitcoin neden düştü, bugün kaç dolar? Bitcoinde düşüş devam edecek mi? Kripto para piyasası hafta sonuna sert düşüşle başladı. 4 Aralık 2021 Cumartesi günü Bitcoin, 42 bin dolar seviyesine kadar geriledi. Bitcoin ve Ethereum yüzde 20'ye yakın değer kaybetti. Peki, Bitcoin neden düştü? Bitcoin kaç dolar, işlem hacmi en yüksek kripto para birimi Bitcoinde düşüş devam edecek mi?
4.12.2021 Ekonomi
Kripto parada büyük şok! Hepsi çakıldı! Bitcoin, Ethereum...
Kripto parada büyük şok! Hepsi çakıldı! Bitcoin, Ethereum... Kripto paralarla ilgili son dakika açıklaması! Kripto para piyasaları hafta sonuna sert düşüşle girdi. Bitcoin fiyatı 42 bin seviyesini gördü.
4.12.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bitcoin Fiyatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bitcoin fiyatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.