Bildirim

Bildirim

Son dakika bildirim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bildirim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bildirim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bildirim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bildirim gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.443 bildirim haberi bulunmuştur. Tüm bildirim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ticaret Bakanlığı’ndan satılık Michael Jordan imzalı ayakkabı! 5 milyon liradan satılacak
Ticaret Bakanlığı’ndan satılık Michael Jordan imzalı ayakkabı! 5 milyon liradan satılacak Ticaret Bakanlığı, mevzuata uygun şekilde gümrük işlemi tamamlanmadığı için gümrükte terk edilen ABD’li eski basketbolcu Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı 5 milyon liraya satışa çıkarttı.
25.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak.
13.04.2024 Fenerbahçe
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
'Kalkan-14' operasyonlarında 25 şüpheli yakalandı
'Kalkan-14' operasyonlarında 25 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye’de yasal kalış hakkı olmayan yabancılara sahte belgeler düzenleyerek sınır dışı edilmelerine engel oldukları tespit edilen 1'i doktor, 3'ü noter görevlisi, 5'i danışmanlık şirketi sahibi ve 1'i posta görevlisi olmak üzere 25 şüphelinin İstanbul'da, 'Kalkan-14' operasyonlarıyla yakalandığını duyurdu.
10.03.2024 Gündem
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı '8'inci Yargı Paketi' kabul edilerek yasalaştı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları! Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İŞKUR Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı sonuçları
Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları! Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İŞKUR Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı sonuçları Tarım ve Orman Bakanlığı alımı kura sonuçları 27 Şubat 2024 Salı ile birlikte sorgulanıyor. Tarım Bakanlığı Personel alımı sonuçları https://www.youtube.com/tarimtv​ adresinden canlı yayında takip edilebilecek.​ Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı kura sonuçları Bakanlığın ve İşçi Genel Müdürlüğünün internet adresinde ilan edilecek. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları…
28.02.2024 Çalışma Hayatı
Doçentlik başvuru tarihleri 2024! Doçentlik mart başvuruları ne zaman başlıyor?
Doçentlik başvuru tarihleri 2024! Doçentlik mart başvuruları ne zaman başlıyor? 2024 yılında Doçentlik başvuruları, Mart ve Ekim aylarında olmak üzere yılda iki kez gerçekleştiriliyor. Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) tarafından belirlenen takvime göre, Mart dönemi için başvurular için araştırmalar arttı. Adaylar, belirtilen tarihler arasında başvuru ekranını kullanarak başvurularını tamamlayabilecek.
28.02.2024 Gündem
Patronlara önemli uyarı yapıldı! Kurala uymayana para cezası kesilecek
Patronlara önemli uyarı yapıldı! Kurala uymayana para cezası kesilecek Kişisel Verilerin Korunması Kurulu, 2023 yılı için veri sorumlularının VERBİS'e kayıt ve bildirim yükümlülüklerinde dikkat etmeleri gereken yeni kriterler ve mali sınırları belirledi. Yıllık çalışan sayısı 50'den fazla olan veya mali bilançosu 100 Milyon TL üzeri olan kurumlar, VERBİS kaydı yapmakla yükümlü. Öte yandan yükümlülüklerini yerine getirmeyene para cezası kesilecek.
26.02.2024 Çalışma Hayatı
Gelir İdaresi'nden kiracılara önemli uyarı
Gelir İdaresi'nden kiracılara önemli uyarı Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) vergi kaybının önüne geçmek için kirada oturan vatandaşlara çağrıda bulundu. GİB, "Kira Bildirim Formu"nu doldurun dedi.
20.02.2024 Ekonomi
E okul fotoğrafları neden kalktı 2024? e okul fotoğrafı nasıl değiştirilir, e okul fotoğrafı neden yok?
E okul fotoğrafları neden kalktı 2024? e okul fotoğrafı nasıl değiştirilir, e okul fotoğrafı neden yok? E okul fotoğrafları kaldırıldı mı, E okul fotoğrafları neden kalktı 2024? Öğrenciler E-okul üzerinden sınav notlarını görmek için sisteme giriş yaptıklarında beklemedikleri bir bildirim yapıldı. Peki, e okul fotoğrafı nasıl değiştirilir?
17.02.2024 Yaşam
Batık geminin 'Batuhan A' olduğu netleşti! Dalış faaliyeti gerçekleştirilecek
Batık geminin 'Batuhan A' olduğu netleşti! Dalış faaliyeti gerçekleştirilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, sonar görüntüsü ile deniz yüzeyinin 51 metre altında tespit edilen batık geminin, 'Batuhan A' olduğunun kesinleştiğini, sabah saatlerinden itibaren batığa dalış faaliyeti gerçekleştirileceğini açıkladı.
16.02.2024 Gündem
Ev sahiplerine kötü haber! Bildirim yapmayan yandı, binlerce liranızdan olabilirsiniz
Ev sahiplerine kötü haber! Bildirim yapmayan yandı, binlerce liranızdan olabilirsiniz  Ev sahibi - kiracı ilişkileri son yılların en çok konuşulan konuları arasında bulunuyor. Özellikle kiralık daire fiyatlarındaki fahiş artış mülk sahiplerinin evlerini yüksek bedel karşılığı kiraya vermeye yöneltiyor. Bu durum ise; ev bulmakta zorlanan kiracı ve ev sahipleri arasındaki ilişkinin hukuki zemine taşınmasına yol açıyor.
2.02.2024 Ekonomi
ABD'den Türkiye'ye F-16 satışı! "Modernizasyon süreci derhal başlıyor"
ABD'den Türkiye'ye F-16 satışı! "Modernizasyon süreci derhal başlıyor" ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Vekili Victoria Nuland, CNN TÜRK’ten Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. Türkiye'ye F-16 satışıyla ilgili açıklama yapan Nuland, "Zaten büyük bir F-16 filonuz var. Ancak bunu geliştirmek bizim için önemli olacak" dedi. Nuland, "Bu anlaşmanın birkaç parçası var. Bunlar mevcut jetlerin modernizasyonu ve yeni jetlerin satışı. İki parça da önemli. Anladığım kadarıyla modernizasyon derhal başlıyor. Açıkçası yeni jetlerin ne zamana hazır olacağını ezbere bilmiyorum, ancak Türkiye’nin bu jetlere kavuşmasının ABD için bir öncelik olduğu aşikar" diye konuştu.
30.01.2024 Gündem
Tesla 200 bin aracını geri çağırıyor
Tesla 200 bin aracını geri çağırıyor Elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın ekranda arka kameranın görüntülenmesini engelleyen bir yazılım dengesizliği nedeniyle ABD’deki yaklaşık 200 bin aracını geri çağırdığı bildirildi.
28.01.2024 Ekonomi
Airtag Nedir, Ne İşe Yarar? Airtag Nasıl Kullanılır?
Airtag Nedir, Ne İşe Yarar? Airtag Nasıl Kullanılır? Teknoloji günümüzde durmadan gelişmeye devam ederken, birçok farklı ürün hayatımıza dahil olmaya başladı. Bazı eşyaları kayıp etme veya konulduğu yeri hatırlamama durumları birçok insan tarafından yaşanmaktadır. İşte bu noktada Airtag ürünü devreye giriyor.
21.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Ticaret Bakanlığı'ndan 58 firmaya 86 milyon TL ceza!
Ticaret Bakanlığı'ndan 58 firmaya 86 milyon TL ceza! Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "2023 yılında mesafeli sözleşme yöntemi ile faaliyet yürüten 58 firmaya, mevzuata aykırı iş ve eylemleri nedeniyle; toplam 86 milyon 274 bin 994 lira idari para cezası uygulandı" denildi.
6.01.2024 Ekonomi
Yeni kimlik, pasaport, ehliyet ücretlerine zam geliyor! Tek tek açıklandı
Yeni kimlik, pasaport, ehliyet ücretlerine zam geliyor! Tek tek açıklandı Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Sayılı günler kaldı. Resmi Gazete'de yayımlandı, ödeme miktarı değişiyor. Kuruşu kuruşuna; tek tek hesaplandı. yeni kimlik, pasaport, ehliyet fiyatları belli oldu. Hazine ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Genel Tebliği ile değerli kağıtlardaki fiyatlar yeniden belirlendi. Kimlik kartları 130 lira, sürücü belgeleri 990 lira, pasaport defteri 790 liraya yükseldi.
28.12.2023 Ekonomi
Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili tarih açıklandı! Dikkat çeken kargo detayı...
Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili tarih açıklandı! Dikkat çeken kargo detayı... Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili son dakika tarih açıklaması geldi. Ehliyet ve kimlik kartlarının zorunlu olarak değişeceğine ve son tarihin de 31 Aralık 2023 olduğuna dair yalan paylaşım ve haberlere ilişkin olarak Dezenformasyonla Mücadele Merkezi açıklama yaptı. Kimlikler için herhangi bir yenileme tarihi olmadığını belirten Merkez, ehliyetler için ise tarihi açıkladı. Öte yandan kimlik, ehliyet, pasaport, vergi, harç, MTV'de yeni yıl ile birlikte fiyatlar değişiyor. Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Sayılı günler kaldı. Vergi ceza ve harçlara gelecek zam oranını belirleyen yeniden değerleme oranı yüzde 58,46 oldu. Yeni yılda MTV, araç muayene ücreti, emlak vergisi, trafik cezaları, pasaport harçları gibi çeşitli vergi, ceza ve harçlar bu oranda artacak.
21.12.2023 Gündem
Tazminat ile ilgili milyonlarca çalışanı ilgilendiren detay
Tazminat ile ilgili milyonlarca çalışanı ilgilendiren detay Çalışanın ücreti, çalışma süresi, izni, sosyal hakları iş sözleşmeleriyle düzenlenirken, hem çalışan hem de işveren hakları İş Kanunu ile koruma altında bulunuyor. Geçerli mazeret olmadan işe geç kalınması, devamsızlık iş sözleşmesinin feshine imkân tanırken, İstanbul gibi büyükşehirlerde yaşanan trafik sorunu nedeniyle geç kalınması Yüksek yargı tarafından bu kapsamda değerlendirilmiyor. İşyerinde çalışanın dedikodu yapması haklı fesih nedeni kabul ediliyor.
11.12.2023 Ekonomi
Merkez Bankası'nın rezervlerinden yeni rekor
Merkez Bankası'nın rezervlerinden yeni rekor Merkez Bankası'nın rezervleri 136,5 milyar dolardan 140.1 milyar dolara yükseldi. Böylece tüm zamanların rekorları kırılmış oldu.
7.12.2023 Ekonomi
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Malatya'da peş peşe korkutan iki deprem!
Malatya'da peş peşe korkutan iki deprem! Malatya'nın Battalgazi ilçesinde Richter ölçeğine göre 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu depremin ardından yine merkez üssü Battalgazi olan bir deprem daha meydana geldi. Sarsıntı, 4.7 olarak ölçüldü. İlk belirlemelere göre herhangi bir olumsuz durum yok.
23.11.2023 Gündem
Türk Hava Yolları duyurdu: 355 uçak alınacak
Türk Hava Yolları duyurdu: 355 uçak alınacak Türk Hava Yolları "Airbus ile 2026-2036 arasında teslim alınmak üzere 355 uçağın satın alınmasına ilişkin görüşülmektedir" açıklamasını yaptı.
13.11.2023 Ekonomi
Yargıtay'dan emsal karar! İş güvenliğini ihmal eden işçiye tazminat yok
Yargıtay'dan emsal karar! İş güvenliğini ihmal eden işçiye tazminat yok Yargıtay, iş güvenliği kurallarına aykırı davranan işçilerin tazminatsız olarak işten çıkarılabileceğine hükmetti. Bursa'da bir fabrikada çalışan üç işçi, CNC tezgahını çalışır durumda bırakıp uyudukları için işten atıldı. İşçilerin tazminat ve işe iade taleplerini reddeden mahkeme kararını onayan Yargıtay, iş güvenliğini ihmal eden davranışların ciddi sonuçlar doğurabileceğini vurguladı.
3.11.2023 Gündem
Google harekete geçti! Bildirim gönderecek
Google harekete geçti! Bildirim gönderecek Hiç kendinizi Google'da arattınız ve eski sosyal medya görselleri, kullanıcı adları ve internetin derinliklerinde toz tutmuş kalıntılar karşısında şaşkınlığa uğradınız mı? Belki sonuçlar eski bir ev ya da iş adresi veya hatta telefon numarası gibi biraz daha spesifik olabilir. Hiç kimse kişisel iletişim bilgilerinin bilgisi dışında çevrimiçi olarak görünmesini istemez; neyse ki Google artık bu konuda kullanıcılarına yardımcı olacak.
1.11.2023 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Bildirim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bildirim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.