Beypazarı

Beypazarı

Son dakika BEYPAZARI haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BEYPAZARI ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BEYPAZARI haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beypazarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beypazarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 483 beypazarı haberi bulunmuştur. Tüm beypazarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Seçimi resmi olmayan sonuçlara göre önde götüren CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Çalışmalarımıza inanan, bizlere güvenen, her zaman yanımızda olan başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere önceki dönem başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimizin yönetim kademesinden tüm gönüllülerimize kadar herkese, tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları gazetevatan.com'da...
1.04.2024 Gündem
YSK Başkanı Ahmet Yener kimdir, kaç yaşında? Ahmet Yener nereli?
YSK Başkanı Ahmet Yener kimdir, kaç yaşında? Ahmet Yener nereli? Ahmet Yener, 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde de ekranda yaptığı açıklamalarla merak edilen isimler arasında yer almaya başladı. YSK Başkanı Ahmet Yener'in hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler de merak ediliyor. Peki Ahmet Yener kimdir? YSK Başkanı Ahmet Yener kaç yaşında, nereli?
30.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu CNN Türk'te Türkiye'nin dev projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu Ankara-İstanbul arasına yapılacak süper hızlı tren projesinin de detaylarını anlattı.
6.03.2024 Ekonomi
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: 31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki törende açıklamalarda bulundu. "İktidara değil Türkiye'ye muhalefet eden partilere meydanın boş olmadığını göstereceğiz." diyen Bahçeli, konuşmasının devamında "31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak. Bugünkü CHP yönetimi PKK'nın eline geçmiştir. " dedi.
11.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtıldı. Erdoğan, ATO konferans salonunda gerçekleşen törende açıklamalarda bulundu. Muhalefete eleştiriler yönelten Erdoğan, "Bol bol şov ve tatil yaptılar. Milletimiz bunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracaktır. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin gönlünde yer etmiştir." dedi.
24.01.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Maç 90 dakika, Ankara-İstanbul arası 80 dakika
Bakan Uraloğlu: Maç 90 dakika, Ankara-İstanbul arası 80 dakika Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Maç 90 dakika, biz Ankara’dan İstanbul’a 80 dakikada gideceğiz. Süper hızlı trenle bunu gerçekleştireceğiz" dedi.
20.12.2023 Ekonomi
Ankara'da maden ocağında göçük: 15 yaralı
Ankara'da maden ocağında göçük: 15 yaralı Ankara'nın Beypazarı ilçesinde kömür madeninde göçük meydana geldi. Göçükte 15 maden işçisi yaralandı.
5.10.2023 Gündem
Gençlere vergisiz cep telefonu projesi ne zaman gelecek? Bakan Uraloğlu’ndan açıklama geldi
Gençlere vergisiz cep telefonu projesi ne zaman gelecek? Bakan Uraloğlu’ndan açıklama geldi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayında vergisiz cep telefonu konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
15.09.2023 Ekonomi
İstanbul'dan Ankara'ya 'Orta Anadolu Otoyolu' geliyor! Alternatif olacak
İstanbul'dan Ankara'ya 'Orta Anadolu Otoyolu' geliyor! Alternatif olacak İstanbul-Ankara otoyolunda artan yoğunluk yeni otoyol projesiyle aşılacak. Adı “Orta Anadolu Otoyolu” olacak 225 kilometrelik yol, Sakarya’nın Akyazı ilçesiyle Ankara arasında inşa edilecek. Yol, bittiğinde Kuzey Marmara Otoyolu ile Niğde Otoyolu’na bağlanmış olacak.
29.08.2023 Ekonomi
Ankara’da ilçe ilçe seçim sonuçları
Ankara’da ilçe ilçe seçim sonuçları Türkiye ikinci kez cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına gitti. YSK'nın seçim yasağını kaldırmasının ardından Ankara'dan sonuçlar geldi.
28.05.2023 Gündem
Ahmet Yener kimdir, YSK Başkanı nereli, kaç yaşında? Seçim ile birlikte Yener’in biyografisi merak ediliyor!
Ahmet Yener kimdir, YSK Başkanı nereli, kaç yaşında? Seçim ile birlikte Yener’in biyografisi merak ediliyor! Ahmet Yener, 2023 seçimlerinde yaptığı açıklamalarla merak konusu oldu. YSK Başkanı olan Ahmet Yener'in hayatı hakkında bilgiler sorgulanınca biz de Ahmet Yener kimdir, kaç yaşında, nereli? Sorularının yanıtını derledik.
28.05.2023 Gündem
YSK Başkanı Ahmet Yener kimdir? Ahmet Yener kaç yaşında, nereli?
YSK Başkanı Ahmet Yener kimdir? Ahmet Yener kaç yaşında, nereli? YSK Başkanı Ahmet Yener kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. 2023 seçimlerinde sıklıkla merak edilen isimlerin başında gelen Ahmet Yener hakkında araştırmalar da başladı. Peki YSK Başkanı Ahmet Yener kaç yaşında? Ahmet Yener nereli?
14.05.2023 Gündem
Ankara 3. bölge seçim sonuçları 2023! Canlı seçim sonuçları | 14 Mayıs 2023 Ankara 3. bölge hangi parti kazandı?
Ankara 3. bölge seçim sonuçları 2023! Canlı seçim sonuçları | 14 Mayıs 2023 Ankara 3. bölge hangi parti kazandı? Ankara 3 bölge seçim sonuçları secim2023.gazetevatan.com'da olacak. Türkiye sandık başına gidiyor. 14 Mayıs 2023 Pazar günü milyonlarca Ankaralı vatandaş oy kullanacak. Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçim sonuçları YSK'nın seçim yasaklarının bitirmesinin ardından canlı takip edilecek. Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı'nın yarıştığı Ankara 3. bölgede kim kazandı sorusu da yanıtını bulacak. Peki Ankara 3. bölgede Cumhurbaşkanı adayları kaç oy aldı?
14.05.2023 Gündem
Ankara'da oy sayım işlemleri devam ediyor! İşte ilk sonuçlar
Ankara'da oy sayım işlemleri devam ediyor! İşte ilk sonuçlar Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy verme işlemi saat 17.00 itibariyle sona erdi. Sabah saat 08.00'de başlayan Cumhurbaşkanı seçimi için 3 aday yarıştı. Türkiye'nin, 5 yıl boyunca görev yapacak cumhurbaşkanı ile yeni parlamento üyelerinin belirleneceği seçim için ülke genelinde 973 ilçe, 1094 ilçe seçim kurulunda 191 binden fazla sandık kuruldu. İşte ilçe ilçe ilk sonuçlar...
14.05.2023 Gündem
Ankara'da eski belediye başkanı, eşi ve torunu kazada yaralandı
Ankara'da eski belediye başkanı, eşi ve torunu kazada yaralandı Ankara'da, şarampole devrilen otomobilin sürücü eski Beypazarı Belediye Başkanı İbrahim Demir (70) ile eşi Mürüvvet Demir ve torunları Ela Ölmez (16) yaralandı.
27.01.2023 Yaşam
YSK yeni başkanı Ahmet Yener kimdir? Muharrem Akkaya yerine gelen Ahmet Yener kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
YSK yeni başkanı Ahmet Yener kimdir? Muharrem Akkaya yerine gelen Ahmet Yener kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanlığına, görev süresi dolan Muharrem Akkaya yerine Ahmet Yener seçildi. Peki, YSK yeni başkanı Ahmet Yener kimdir?
26.01.2023 Gündem
YSK Başkanı Ahmet Yener oldu
YSK Başkanı Ahmet Yener oldu Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığına Ahmet Yener seçildi.
26.01.2023 Gündem
Bolu Belediye Başkanı Özcan, 6'lı masaya adaylık için dilekçe yazacak
Bolu Belediye Başkanı Özcan, 6'lı masaya adaylık için dilekçe yazacak Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 6'lı masaya gönderme yaparak "Açıklamazlarsa 2-3 güne kadar 6’lı masaya bir dilekçe yazıp ‘Ben aday olmak istiyorum’ diyebilirim mesela" dedi.
18.01.2023 Gündem
Ankara TOKİ kura çekimi 2022 isim listesi sorgulama! 2 Ocak Ankara TOKİ Kahramankazan 800, Polatlı 700, Kızılcahamam 63 konut kura çekimi sonuçları…
Ankara TOKİ kura çekimi 2022 isim listesi sorgulama! 2 Ocak Ankara TOKİ Kahramankazan 800, Polatlı 700, Kızılcahamam 63 konut kura çekimi sonuçları… TOKİ Ankara kura sonuçları merak ediliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) eliyle hayata geçirilen 'İlk Evim' projesi kapsamında Ankara'nın Kahramankazan, Polatlı ve Kızılcahamam ilçelerinde başlayacak sosyal konut kura çekilişi 10 gün boyunca devam edecek. Ankara’da 14 ilçesinde 18 bin 450 konutun hak sahibi belli olacak. Noter huzurunda gerçekleşecek Ankara TOKİ kura çekimi canlı yayın ise YouTube üzerinden takip edilebilecek. İşte Ankara TOKİ kura çekimi 2022 isim listesi sorgulama sürecine dair detaylar…
2.01.2023 Ekonomi
Ankara'da 2023'ün ilk sosyal konut kuraları çekilecek
Ankara'da 2023'ün ilk sosyal konut kuraları çekilecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bakanlık ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) eliyle hayata geçirilen 'İlk Evim' projesi kapsamında Ankara'nın 14 ilçesinde 18 bin 450 konutun hak sahibinin, 2-12 Ocak'ta belirleneceğini açıkladı.
31.12.2022 Gündem
Meslek liselerinden ülke ekonomisine 2 milyar liralık katkı
Meslek liselerinden ülke ekonomisine 2 milyar liralık katkı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, mesleki ve teknik Anadolu liselerinin döner sermaye işletmesi kapsamında, 2022 yılının ilk on bir aylık döneminde gelirini bir önceki yıla göre yüzde 176 oranında artırarak 707 milyon 709 bin liradan 1 milyar 955 milyon liraya yükselterek yeni bir rekor kırdığını kaydetti. Özer, döner sermaye kapsamında elde edilen bu gelirden öğrencilerin de 94 milyon 332 lira pay aldığını söyledi. 1
18.12.2022 Eğitim
500 yıllık Tevrat ortaya çıktı! 6 milyon TL'ye satacakken yakalandılar
500 yıllık Tevrat ortaya çıktı! 6 milyon TL'ye satacakken yakalandılar Ankara'da 500 yıl önce yazıldığı değerlendirilen Tevrat’ı 6 milyon TL'ye satmak için müşteri arayan 3 kişi yakalandı.
23.11.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
13 Eylül TOKİ açıklaması! TOKİ başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları, evlerin fiyatları ve taksit tutarları
13 Eylül TOKİ açıklaması! TOKİ başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları, evlerin fiyatları ve taksit tutarları Cumhuriyet tarihinin en büyük toplu konut projesi olma özelliği taşıyan projenin detayları belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada 250 bin konut inşa edilecek, 2 trilyon liradan fazla ekonomik hareketlilik oluşturacak. 100 bin ek istihdam ortaya çıkaracak olan projeyle gençler, emekliler, şehit yakını, gaziler ve engelliler küçük miktarlarda ev sahibi olacak. İşte 13 Eylül TOKİ açıklaması…
13.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Beypazarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beypazarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.