Belediye Personel Alımı

Belediye Personel Alımı

Son dakika belediye personel alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan belediye personel alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını belediye personel alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Belediye Personel Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan belediye personel alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 198 belediye personel alımı haberi bulunmuştur. Tüm belediye personel alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Belediyeye tam zamanlı işçi alımı: KPSS şartı yok, 08.00 – 17.00 arası mesai var! Fırsat ilanda...
Belediyeye tam zamanlı işçi alımı: KPSS şartı yok, 08.00 – 17.00 arası mesai var! Fırsat ilanda... KPSS şartı olmadan personel arayan kamu kurumu ya da belediyelerde çalışmak bir fırsat olarak görülür. İŞKUR üzerinden yayınlanan birçok ilanda adaylar başvurularını, şartlarını ve detayları öğrenebilirler. Kamu sektöründe ve belediyelerde çalışmak isteyenler bu personel alım ilanları için internet sitesini ziyaret etmelidir. İlgili adaylar belirlenen tarihler arasında başvurularını tamamlamak zorundadır.
19.02.2024 Çalışma Hayatı
Belediyeye KPSS 60 puanla memur alınacak! İşte başvuru şartları!
Belediyeye KPSS 60 puanla memur alınacak! İşte başvuru şartları! Van İpekyolu Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere açıktan atama yoluyla memur alınacak. İpekyolu Belediyesi'nin memur alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Van İpekyolu Belediyesi zabıta alımı başvurusu nasıl yapılır? Van İpekyolu Belediyesi memur alımı başvuru şartları!
25.02.2021 Personel Alımı
İŞKUR kamu ilanları! Belediyelere ve kamu kurumlarına 574 memur alınacak!
İŞKUR kamu ilanları! Belediyelere ve kamu kurumlarına 574 memur alınacak! Türkiye'nin değişik şehirlerinde belediyelere ve kamu kurumlarına en az lise mezunu memur alımı yapılacak. Belediyelerin ve kamu kurumlarının memur alımı ilanları İŞKUR tarafından yayınlandı. Peki, İŞKUR belediyelere ve kamu kurumlarına memur başvuruları nasıl yapılır? Memur alımı başvuru şartları nelerdir? İŞKUR memur alımı şartları ve güncel ilanlar...
7.09.2020 Personel Alımı
16 belediyeye 412 memur alınacak! Belediye memur alımı başvuru şartları ve güncel ilanlar
16 belediyeye 412 memur alınacak! Belediye memur alımı başvuru şartları ve güncel ilanlar Farklı illerde belediyelere en az lise mezunlarından memur personel alımı yapılacak. Belediyelere memur alımı ilanları yayınlandı. Peki, İŞKUR Kamu iş ilanlarına başvurular nasıl yapılır? Belediye memur alımı başvuruları nasıl yapılır? Belediye memur alım şartları ve ilanları...
19.08.2020 Personel Alımı
Şişli Belediyesi 25 zabıta memuru alıyor! Şişli Belediyesi zabıta alımı başvuru şartları!
Şişli Belediyesi 25 zabıta memuru alıyor! Şişli Belediyesi zabıta alımı başvuru şartları! Şişli Belediyesi, KPSS'den en az 65 puanla zabıta memuru alıyor. Şişli Belediyesi zabıta alımı başvuru şartları Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Şişli Belediyesi zabıta alımı başvuruları nasıl yapılır? Şişli Belediyesi zabıta alımı başvurusu ve şartları...
13.08.2020 Personel Alımı
KPSS şartı yok! 4 bin TL maaşla iş imkanı...
KPSS şartı yok! 4 bin TL maaşla iş imkanı... İş arayışında olanlara güzel haber. Birçok belediye KPSS şartı olmadan personel alımı yapıyor. 4 bin TL maaşla işe girmek için gerekli şartlar ve tüm detaylar haberimizde...
6.08.2020 Personel Alımı
İŞKUR işçi alımı: Belediye ve SYDV KPSS şartsız 940 personel alımı yapacak! (Başvuru tarihi ve başvuru şartları)
İŞKUR işçi alımı: Belediye ve SYDV KPSS şartsız 940 personel alımı yapacak! (Başvuru tarihi ve başvuru şartları) Belediye ve SYDV kurumları İŞKUR üzerinden KPSS şartsız 940 personel alımı yapacak. İŞKUR tarafından 26 Mart 2020 tarihinde yapılan duyuruda 9 SYDV ve 59 il-ilçe belediyesi KPSS’siz personel alımı yapılacağı duyuruldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı SYDV ve belediyelere toplamda 940 personel alımı yapılacağını duyurulan ilan, İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınladı. Yayınlanan ilanda, Sosyal Yardım Hizmetlerinde ve belediye kadrolarında istihdam edilmek üzere en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden büro memuru, vasıflı-vasıfsız işçi, şoför, güvenlik görevlisi, tekniker, eğitmen, idari büro personeli ve daha birçok meslek gurubundan memur-işçi statülerinde personel alınacak. İşte detaylar…
26.03.2020 Personel Alımı
İBB personel alımı yapacak! İBB en az lise mezunu ambulans sürücüsü alımı yapacağını duyurdu (Belediye ambulans sürücüsü alım şartları)
İBB personel alımı yapacak! İBB en az lise mezunu ambulans sürücüsü alımı yapacağını duyurdu (Belediye ambulans sürücüsü alım şartları) İBB personel alımı yapacağını duyurdu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İBB kariyer sayfası üzerinden en az lise mezunu ambulans sürücüsü alacaklarını açıkladı. İBB kariyer üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan aranan başvuru şartları da aktarıldı. İBB personel alımı başvuru şartı nedir? İBB ambulans sürücüsü alma şartları nelerdir?
24.03.2020 Personel Alımı
Kamu personel alımı: Sivas Belediyesi itfaiye eri alımı yapacak! (Başvuru şartları ve tarihi)
Kamu personel alımı: Sivas Belediyesi itfaiye eri alımı yapacak! (Başvuru şartları ve tarihi) Sivas Belediye personel alımı ilanı yayınladı. İtfaiye eri alımı yapacak Sivas Belediyesi başvuru şartlarını ve koşullarını da belirtti. Sivas Belediyesi itfaiye eri alımı başvuruları 16 Mart’ta başlıyor, başvuru yapmak isteyen adaylar başvuru belgelerini 20 Mart Cuma günü saat 17.00’ye kadar Sivas Belediyesi Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi Müracaat Masasına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Sivas belediyesi personel alımı başvuru şartları nelerdir?
6.03.2020 Personel Alımı
İŞKUR iş ilanları: 58 belediye KPSS şartsız ve sınavsız 900 personel alımı yapacak! (Başvuru şartları ve başvuru tarihleri nelerdir?)
İŞKUR iş ilanları: 58 belediye KPSS şartsız ve sınavsız 900 personel alımı yapacak! (Başvuru şartları ve başvuru tarihleri nelerdir?) İŞKUR güncel iş ilanları yayınlanmaya devam ediyor. 58 belediye İŞKUR üzerinden 900 personel alacak. İŞKUR’un ‘’belediye iş ilanları’’ kategorisinde yayınlanan ilanlara göre, belediye ve SYDV kurumlarına KPSS şartsız ve sınavsız en az ilköğretim mezunu, lise, önlisans ve lisans mezunu personel alımı yapılacak. İŞKUR üzerinden hangi belediye ve SYDV yardım kuruluşları personel alımı yapacak? Başvuru tarihleri nelerdir?
25.02.2020 Personel Alımı
İŞKUR personel alımı: Belediye ve SYDV İŞKUR üzerinden KPSS’siz 650 personel alımı yapıyor!
İŞKUR personel alımı: Belediye ve SYDV İŞKUR üzerinden KPSS’siz 650 personel alımı yapıyor! İŞKUR personel alımı ilanları vermeye devam ediyor. Belediye ve SYDV İŞKUR üzerinden KPSS şartısz 650 personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınlanan 20 Şubat 2020 tarihli ilanlara göre, kamuya KPSS şartsız az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeyinde 650 personel alımı yapılacak. Personeller, belediye ve sosyal yardım kuruluşlarında daimi olarak istihdam edilecek.
21.02.2020 Personel Alımı
80 belediye İŞKUR üzerinden KPSS şartsız 960 personel alınacak! (Şartları ve başvuru tarihleri)
80 belediye İŞKUR üzerinden KPSS şartsız 960 personel alınacak! (Şartları ve başvuru tarihleri) 80 belediye İŞKUR üzerinden 690 memur-işçi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınlanan iş ilanında, il/ilçe belediyelerine KPSS’siz en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden 960 memur-işçi alımı yapılacağı bildirildi.
31.01.2020 Personel Alımı
61 Belediye KPSS’siz 760 personel alımı yapacak! (Belediye personel alımı başvuru şartları ve tarihleri)
61 Belediye KPSS’siz 760 personel alımı yapacak! (Belediye personel alımı başvuru şartları ve tarihleri) 61 belediye KPSS’siz 760 personel alımı yapacak. İŞKUR üzerinden ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınlanan ilanda KPSS şartsız, en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinde 760 personel alınacağı belirtildi.
18.01.2020 Personel Alımı
Belediyelere 49 kamu personeli alımı yapılacak
Belediyelere 49 kamu personeli alımı yapılacak Belediye Başkanlıkları yayınlamış oldukları ilanlar ile Büro elemanı, Büro personeli, Şoför ve eğitmen olarak 49 Kamu personeli alımı yapılacak. İşte alımlarla ilgili detaylar...
30.01.2019 Gündem
Tasarruf tedbirleri Resmi Gazete'de!
Tasarruf tedbirleri Resmi Gazete'de! Tasarruf Tedbirlerine dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi, Resmi Gazete'de yayımlandı.
16.05.2024 Ekonomi
Seçim bitti, alımlar başladı: 18 belediye bekçi, güvenlik, temizlik görevlisi alıyor! İŞKUR ekranı
Seçim bitti, alımlar başladı: 18 belediye bekçi, güvenlik, temizlik görevlisi alıyor! İŞKUR ekranı İŞKUR tarafından yayınlanan ilanlara göre 18 farklı ilde belediyeler işçi alımına başlıyor. Seçimin bitişiyle birlikte belediyeler ve şirketler bünyelerinde temizlik işçisi, bekçi, güvenlik elemanları almaya başladı. Bu gelişme kamu ilanlarını takip edenler için bir fırsat doğurdu. KPSS şartsız ilanlara başvurmak için İŞKUR e şubeye giriş yapmak yeterli. İşte başvuru şartları ve detaylar...
3.04.2024 Çalışma Hayatı
Adalet Bakanı Tunç açıkladı: Hakim ve savcı yardımcısı alımı sınavı 23-24 Aralık'ta
Adalet Bakanı Tunç açıkladı: Hakim ve savcı yardımcısı alımı sınavı 23-24 Aralık'ta Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Pendik Kaymakamlığı'nı ziyaretinin ardından açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, "Bin hakim ve savcı yardımcısı alımıyla ilgili sınav 23, 24 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sınavı kazanan hakim savcı yardımcılarımız 3 yıl görev yapacaklar" dedi.
23.09.2023 Gündem
Konya Büyükşehir Belediyesi KPSS’den en az 75 puanla 144 memur alacak! İşte başvuru şartları!
Konya Büyükşehir Belediyesi KPSS’den en az 75 puanla 144 memur alacak! İşte başvuru şartları! Konya Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Mühendis, memur ve tekniker kadrolarında personel alımı yapılacak. Başvurular 19 – 23 Aralık tarihlerinde şahsen yapılacak. Başvuru şartları ve sınav tarihi belli oldu. Peki, Konya Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Konya Büyükşehir Belediyesi personel alımı şartları!
16.11.2022 Personel Alımı
İSKİ sonuçları açıklandı mı, İSKİ personel alımı sonuçları isim listesi belli oldu mu? İSKİ KPSS şartsız 223 personel alımı başvuru sonuçları
İSKİ sonuçları açıklandı mı, İSKİ personel alımı sonuçları isim listesi belli oldu mu? İSKİ KPSS şartsız 223 personel alımı başvuru sonuçları İSKİ personel alımı başvuru sonuçları için yapılan aramalar arttı. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSKİ) personel alımı başvuruları 19 Ağustos tarihinde sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından gözler KPSS şartsız personel alımı sonuç gününe çevrildi. Peki, İSKİ sonuçları açıklandı mı, İSKİ personel alımı sonuçları isim listesi belli oldu mu? İSKİ KPSS şartsız 223 personel alımı başvuru sonuçları hakkında merak edilenler…
29.08.2022 Personel Alımı
Bursa Büyükşehir Belediyesi en az lise mezunu itfaiye eri alacak! İşte başvuru şartları!
Bursa Büyükşehir Belediyesi en az lise mezunu itfaiye eri alacak! İşte başvuru şartları! Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı duyurdu! KPSS’den en az 60 puanla lise ve önlisans mezunu itfaiye eri alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular, 19-23 Eylül 2022 tarihleri arasında alınacak. Peki, Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Bursa Büyükşehir Belediyesi personel alımı şartları!
10.08.2022 Personel Alımı
Fatih Belediyesi memur ve zabıta memuru alacak! İşte memur alımı başvuru şartları!
Fatih Belediyesi memur ve zabıta memuru alacak! İşte memur alımı başvuru şartları! Fatih Belediyesi 60 memur ve zabıta memuru alacak! Yayımlanan ilana göre, Fatih Belediyesi’ne KPSS’den en az 70 puanla önlisans ve lisans düzeyinde eğitim almış memur ve zabıta memuru alınacak. Başvurular 5 – 9 Eylül tarihlerinde alınacak. Peki, Fatih Belediyesi memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
2.08.2022 Personel Alımı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 67 itfaiye eri ve zabıta alacak! İşte İBB memur alımı şartları!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 67 itfaiye eri ve zabıta alacak! İşte İBB memur alımı şartları! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) duyurdu! Memur kadrosuna 67 itfaiye eri ve zabıta alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayınlandı. Peki, İBB memur alımı başvurusu nasıl yapılır? İBB personel alımı şartları!
24.07.2022 Personel Alımı
Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS’den en az 60 puanla memur alacak!
Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS’den en az 60 puanla memur alacak! Muğla Büyükşehir Belediyesi duyurdu! 41 memur alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne tahsildar, memur ve zabıta memuru alınacak. Başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. Peki, Muğla Belediyesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Muğla Belediyesi memur alımı başvuru şartları!
17.07.2022 Personel Alımı
Adana Büyükşehir Belediyesi memur alacak! İşte başvuru şartları!
Adana Büyükşehir Belediyesi memur alacak! İşte başvuru şartları! Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, 80 memur alınacak. İtfaiye Eri, Fizikçi ve Memur kadroları için başvurular 22 Temmuz tarihine kadar yapılabilecek. Peki, Adana Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvuruları nasıl yapılır? Adana Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
10.06.2022 Personel Alımı
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak!
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak! Kamu personel alımı ilanları Resmi Gazete’de yayınlandı. Kamu kurumlarından, üniversite, belediyelere kadar pek çok kurumda, büro personeli, şoför, operatör, hemşire, öğretim üyesi, sağlık tenikeri, teknisyen bilişim personeli, koruma ve güvenlik görevlisi gibi pek çok kadroda alım yapılacak. Güncel, personel alımı ilanlarını derledik. Peki, Kamu personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
30.05.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Belediye Personel Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki belediye personel alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.