Bayram İkramiyesine Zam

Bayram İkramiyesine Zam

Son dakika Bayram ikramiyesine zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bayram ikramiyesine zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bayram ikramiyesine zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bayram İkramiyesine Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bayram ikramiyesine zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 bayram ikramiyesine zam haberi bulunmuştur. Tüm bayram ikramiyesine zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emeklilerin bayram ikramiyesine ek zam var mı? Bayram ikramiyesine zam gelecek mi, Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak 2024?
Emeklilerin bayram ikramiyesine ek zam var mı? Bayram ikramiyesine zam gelecek mi, Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak 2024? Emekliye 2018’den bu yana verilen bayram ikramiyesi geçen günlerde yüzde 50 artışla 3 bin TL’ye yükseltildi. Bayram ikramiyesinin artırılmasına ilişkin düzenleme 8. Yargı Paketi’nin içine eklendi ve TBMM’ye sevk edildi. Düzenleme yasalaştıktan sonra emekliler Ramazan Bayramı’nda 3 bin TL, Kurban Bayramı’nda 3 bin TL olmak üzere 2024 yılı içerisinde toplam 6 bin TL bayram ikramiyesi alacak. Kulislerde bayram ikramiyesine zam yapılacağını haberlerinin sosyal medyada gündem olmasıyla emekli vatandaşlar bayram ikramiyene ek zam gelecek mi, emeklilerin bayram ikramiyesine seçim öncesi zam yapılacak mı?
21.02.2024 Ekonomi
Emekliye 10 bin TL ikramiye! Taban maaş formülü ortaya çıktı
Emekliye 10 bin TL ikramiye! Taban maaş formülü ortaya çıktı Milyonlarca emekli merakla bekliyordu. Bayram ikramiyesine zam geliyor. Enflasyon artışı ve 11.68 oranındaki refah payı ile birlikte yüzde 49.25 oranında zam alan emekliler için bu yıl ikramiye artışı da gündeme geldi. Artış ile ilgili detaylar belli oluyor. Peki emekliler bu yıl kaç lira ikramiye alacak ve bu ödemeler ne zaman yapılacak?
11.02.2024 Çalışma Hayatı
Emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar 2024? Bayram ikramiyesine zam var mı, emekliye bayram ikramiyesi ne zaman verilecek?
Emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar 2024? Bayram ikramiyesine zam var mı, emekliye bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak 2024, bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Emeklilere verilen bayram ikramiyeleri 1100 liradan 2 bin liraya yükseltilmişti. Ramazan ve Kurban Bayramı'nda 2 bin lira olacak şekilde toplam 4 bin lira ikramiye ödenmişti. Emeklilerin bayram ikramiyesine zam yapılacağı iddiaları gündeme geldi. Peki, Emekli bayram ikramiyesi 8500 TL mi olacak, emekli bayram ikramiyesi erken yatar mı?
10.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekli bayram ikramiyesine zam! Formül ortaya çıktı, işte masadaki zam oranı
Emekli bayram ikramiyesine zam! Formül ortaya çıktı, işte masadaki zam oranı Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Yeni dönem zamlı maaşlarını alan emeklilerin gözü kulağı ikramiye zammında. Son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ikramiyelerin artabileceğinin sinyalini vermişti. İki uzman isim ikramiye zammı için en güçlü beklentilerini açıkladı. İşte detaylar...
10.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye zamlı ikramiye müjdesi! İki formül masada, işte 2024 bayram ikramiyesi için ilk ramalar
Emekliye zamlı ikramiye müjdesi! İki formül masada, işte 2024 bayram ikramiyesi için ilk ramalar Milyonlarca emekli merakla bekliyordu. Bayram ikramiyesine zam geliyor. Enflasyon artışı ve 11.68 oranındaki refah payı ile birlikte yüzde 49.25 oranında zam alan emekliler için bu yıl ikramiye artışı da gündeme geldi. Artış çi in iki formül masada. Peki emekliler bu yıl kaç lira ikramiye alacak ve bu ödemeler ne zaman yapılacak?
4.02.2024 Çalışma Hayatı
Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar? İkramiye zamlı mı yatacak?
Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar? İkramiye zamlı mı yatacak? Emekli bayram ikramiyelerinde son durum merak ediliyor. Kurban Bayramı’na çok az bir süre kala milyonlarca emeklinin gözü ödemelerin yapılacağı tarihe çevrildi. Her yıl 2 kez ödenen bayram ikramiyelerinin ilk Ramazan Bayramı’nda ödenmiş geçtiğimiz yıl olduğu gibi 1100 TL zamsız hesaplara yatırılmıştı. Kurban Bayramı ikramiyelerinde ise zam beklentisi oluşurken, enflasyon farkından dolayı zamlı yatırılıp yatırılmayacağı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar? Bayram ikramiyesine zam var mı? İşte detaylar…
28.06.2022 Emekli
Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklinin Kurban Bayramı ikramiyesi ne kadar oldu? İkramiye zamlı mı yatacak?
Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklinin Kurban Bayramı ikramiyesi ne kadar oldu? İkramiye zamlı mı yatacak? Emeklinin gözü kulağı Kurban Bayramı ikramiyelerinin yatacağı tarihe çevrildi. Emekliler bayram ikramiyelerine zam yapılıp yapılmayacağını merak ederken hükümetten gelecek açıklamaları da yakında takip ediyor. Her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde olmak üzere 2 kez ödenen bayram ikramiyelerinin ilki zamsız yatırılmıştı. Temmuz ayında asgari ücret ve maaşlara yapılacak zam ve enflasyon oranı emekli ikramiyelerinde zam beklentisi yarattı. Peki, Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklinin Kurban Bayramı ikramiyesi ne kadar oldu? Emekli bayram ikramiyesine zam geldi mi? İkramiye zamlı mı yatacak? İşte detaylar…
21.06.2022 Emekli
Emekliye bayram ikramiyesi! Zam oranı belli oluyor! Yüzde 36...
Emekliye bayram ikramiyesi! Zam oranı belli oluyor! Yüzde 36... Emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Emekli bayram ikramiyeleriyle ilgili flaş gelişme. Emeklilerin gözü Kabine Toplantısı kararlarına çevrildi. Emeklilere yönelik yapılan ekstra iyileştirmelerin ardından bugün Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında emekli bayram ikramiyelerine yapılacak artışında açıklaması bekleniyor. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantının ardından Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi kararlarını canlı yayında duyuracak. Şu anda 1.100 TL olan ikramiyenin 1.500 TL'ye çıkartılması için bir düzenleme yapılacağı konuşuluyor. Eğer bu formül kabul görürse ikramiyenin her yıl enflasyon kadar artırılması kesinlik kazanacak. Bu yıl içinde yüzde 36 artış olacak. Başka formüle göre ise bu yıl ikramiyelerin 2.000 TL'ye çıkartılması. Böylece toplamda 4000 TL ödenecek. Bayram ikramiyesini sadece emekli vatandaşlar almıyor. Dul ve yetim aylığı alanlar da hisseleri oranında ikramiye alabilecekler.
12.04.2022 Emekli
Bayram ikramiyelerine zam geliyor! Milyonlarca emekliye güzel haber, ve belli oldu
Bayram ikramiyelerine zam geliyor! Milyonlarca emekliye güzel haber, ve belli oldu Emekli ikramiyelerine zam gelecek mi? Milyonlarca emekli, dul ve yetim aylığı alan vatandaş merakla bekliyordu. Bayram ikramiyeleri ile ilgili detaylar belli oldu. Emekli bayram ikramiyesi için ödeme detayları gündeme gelmeye devam ediyor. Her yıl bayram öncesinde emeklilerin hesabına yatırılan bayram ikramiyesi, bu yıl da pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Hükumet kanadında gerçekleşen hazırlığa göre emekli bayram ikramiyesine bu yıl da zam yapılacak. 1.000 TL olarak ödenen ikramiye geçen sene yapılan zamla 1.100 liraya çıkarılmıştı. 2022 emekli ikramiye zammının daha yüksek olması bekleniyor. Yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek olan kabine toplantısında, emekli ikramiyelerine yapılacak zam oranı da gündeme gelecek konular arasında yer alıyor. Peki, emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak ve bayram ikramiyesi ne kadar oldu? İşte bayram ikramiyeleri ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
11.04.2022 Emekli
Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Zam geliyor! Hesaplara yatacak! Tek tek hesaplandı!
Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Zam geliyor! Hesaplara yatacak! Tek tek hesaplandı! Bayram ikramiyeleriyle ilgili son dakika gelişmesi! Emekli milyonlarca vatandaşa bayram ikramiyesi müjdesi. Emeklinin bayram ikramiyelerine zam geliyor. Bayram ikramiyelerine gelecek zam ile ilgili tahminler peş peşe yapıldı. Alınan bilgiye göre, bu konuda Maliye Bakanlığı ve AK Parti’nin ekonomi kurmayları bir çalışma yapıyor. Bütçeye maliyeti hesaplanıyor. Toplantılarda, Bayram ikramiyesinin 2 bin lira olması yönünde görüşler dile getirildiği öğrenildi. Maliyetin çok yüksek olacağının iddia edilmesi üzerine, bunun bir kurala bağlanması ve her yıl otomatik bir artış yapılması önerisi değerlendirildi. Emeklilere bayramlarda verilen ikramiyenin her yıl enflasyon oranında artırılması planlanıyor. Enflasyon oranında artırılırsa, bu ramazan bayramında bin 100 lira olan ikramiye tutarı, bin 500 civarına yükselecek. Öte yandan İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı yazarımız Mert Nayır'ın Ankara kulislerinde konuşulan ikramiye müjdesini yazmıştı. Ramazan Bayramında 2.000 TL, Kurban Bayramında ise 2.000 TL emekli vatandaşlarımıza bayram ikramiyesi ödeneceğini dile getirmişti Yeni emekli olanlar da bayram ikramiyesinden faydalana bilecek. İşte bayram ikramiyesi ile ilgili son dakika tüm detaylar...
9.04.2022 Emekli
Memur maaşları ve emekli aylıkları artacak! Maaşlara en az 1.250 lira ikramiyeye 40 bin lira zam! Tek tek hesaplandı! Tarih verildi
Memur maaşları ve emekli aylıkları artacak! Maaşlara en az 1.250 lira ikramiyeye 40 bin lira zam! Tek tek hesaplandı! Tarih verildi Emekli ve memur maaşlarına zam geliyor. Emekli ve memur maaşlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Maaşlarla ilgili detaylar belli oluyor. Maaşlarına zam alacak memurlar tek tek açıklandı. Emekli maaşlarına en az 1250 lira zam gelecek. Memurların hem gelirini hem de emekli aylığını artıracak 3600 ek göstergede ayrıntılar netleşiyor. Öğretmen, polis, hemşire, din görevlilerinin yanı sıra yöneticiler, avukatlar, teknik, sağlık hizmetleri, genel idare, yardımcı hizmetler sınıfı da kapsama alınacak. Ek gösterge arttıkça maaş da artıyor. Göstergesi 3600 olan bir memur, 2500 olana göre daha fazla emekli ikramiyesi ve emekli maaşı alıyor. Bakanlık, ek gösterge rakamlarını kadro unvanı, görevin önemi, sorumluluk düzeyi ve hiyerarşik konuma göre değerlendiriyor. Kamudaki bürokratik hiyerarşi dikkate alınarak, polis ile il emniyet müdürü, hemşire ile il sağlık müdürü gibi statü farkları gözetilerek ek gösterge düzenlemesine gidilecek. Artış puanlarında hiyerarşi, unvan, sorumluluk görevi önemi belirleyici olacak. Kariyer mesleklere 600-800 puan eklenirken, şube müdürleri, daire başkanları hiyerarşiye göre gösterge alacak. Memur emekli olurken derecesi, kademesi, hizmet süresi, ek göstergesi belirleyici oluyor. Ekim 2008 öncesi işe başlayan memurun emekli aylığı hesaplanırken katsayı sistemi dikkate alınıyor. Mevcut sistemde 4 yıllık üniversite mezunu öğretmen, polis 3000, hemşireler de 2200 ek göstergeye tabi bulunuyor. Hizmet süresi 25 yıl olan bir öğretmenin emekli aylığı yaklaşık 1.250 lira, ikramiyesi de 40 bin liranın üzerinde artacak. İşte emekli aylığı, memur maaşı ve 3600 ek gösterge ile ilgili tüm detaylar...
4.04.2022 Memur
Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından karşılanıyor! Tamamen ücretsiz
Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından karşılanıyor! Tamamen ücretsiz SGK resmen duyurdu. Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Hiçbir ücret talep edilemiyor. Pek çok kişi haberdar olmadığı için ödeme yapıyor. Sağlık hizmetleri ile ilgili atılan adımlar vatandaşların hayatını kolaylaştırırken birçok hizmete de ücretsiz olarak erişmek mümkün hale geldi. Devlet hastanelerinde ücretsiz olarak sunulan bazı hizmetlerden özel hastanelerden de ödeme yapılmadan yararlanılabiliyor. Acil servisten yoğun bakım sevisine, yenidoğan ünitesinden yanık tedavisine özel hastanelerin para talep edemeyeceği hizmetler listelendi. Ancak bazı hastaneler ücretsiz sunulan hizmetler için hasta ve yakınlarından ödeme talebinde bulunabiliyor. Böyle bir durumda nasıl bir yol izlemek gerekiyor? İşte özel hastaneler tarafından ücretsiz sunulan hizmetler ve para talebi ile karşılaşan hastaların yapması gerekenler...
3.04.2022 Çalışma Hayatı
Denizanası popülasyonu ne zaman bitecek?
Denizanası popülasyonu ne zaman bitecek? Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Jale Korun, Antalya sahillerinde ocak ayından bu yana görülen denizanası popülasyonunun, haziran ayı itibarıyla azalacağını belirterek, "Korkulacak bir şey yok. Doğal süreç. Birkaç ay içinde kaybolacaklar" dedi.
3.04.2022 Gündem
Tazminat sebebi!  Eve geç giden koca şimdi yandı
Tazminat sebebi! Eve geç giden koca şimdi yandı Bir boşanma davasının temyiz müracaatını değerlendiren Yargıtay, eve geç saatlerde gelen, ev ile ilgilenmeyen ve evinin ihtiyaçlarını karşılamayan kocayı tam kusurlu buldu. Yüksek Mahkeme, rahatsızlanan eşini hastaneye de götürmeyen kocanın manevi tazminat ödemesi gerektiğine hükmetti.
3.04.2022 Gündem
Arnavutköy'de toprak kayması! Bina boşaltıldı
Arnavutköy'de toprak kayması! Bina boşaltıldı Arnavutköy'de inşaattaki çalışmada toprak kayması meydana geldi. İnşaatın bitişiğinde bulunan 4 ailenin yaşadığı bina, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için belediye ekipleri tarafından boşaltıldı. 
3.04.2022 Gündem
Ali Hiçsolmaz denizden çekildi ama limandan ayrılamıyor
Ali Hiçsolmaz denizden çekildi ama limandan ayrılamıyor Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde yaşayan 78 yaşındaki balıkçı Ali Hiçsolmaz, ömrünün 70 yılını denizde balıkçılık yapmaya adadı. İlerleyen yaşın verdiği zorluklar sonrasında teknesini satan, Hiçsolmaz şimdi ise limanda balıkçılara ağ onarıyor.
3.04.2022 Yaşam
"Yengeme neden kötü davranıyorsun" diyerek kardeşini vurdu
"Yengeme neden kötü davranıyorsun" diyerek kardeşini vurdu AVCILAR'da iddiaya göre yengesine kötü davranmakla suçlayan bir kişi, kardeşini silahla vurdu. Soner Gündoğdu(52) bacağından yaralanırken, saldırıyı gerçekleştiren Metiner Gündoğdu(57) gözaltına alındı.
3.04.2022 Yaşam
Domates fiyatında son 7 yılın rekoru!
Domates fiyatında son 7 yılın rekoru! Antalya Ticaret Borsası (ATB), Mart ayı Antalya Halleri Domates, Sebze ve Meyve Endeksini açıkladı. Antalya hallerinde işlem gören domates, sebze ve meyvelerin işlem miktar ve fiyatlarıyla ilgili endeks değerleri, 2022 Mart ayında bir önceki aya göre ve geçen yılın aynı ayına göre değişim gösterdi.
3.04.2022 Ekonomi
Oğlunun kullandığı tırın altında kalarak can verdi!
Oğlunun kullandığı tırın altında kalarak can verdi! Düzce’de Tem otoyolu Kaynaşlı gişelerinden yanlış şeride giren tır sürücüsü geri geri gelirken muavinlik yapan babasını ezdi. Yaşlı adam oğlunun kullandığı tırın altında hayatını kaybetti.
3.04.2022 Yaşam
Doğal gaz fiyatları dünya genelinde beşe katlandı!
Doğal gaz fiyatları dünya genelinde beşe katlandı! Doğal gaz fiyatları gündemdeki yerine koruyor. Tüm dünyada doğal gaz fiyatlarına zam geldi. Koronavirüs salgını ile birlikte dünya genelinde enerji krizi yaşanmaya başladı. Hızla artan enerji talebine paralel enerji fiyatları tavan yaptı. Salgın sonrası artan talep küresel anlamda doğal gaz fiyatlarını yükseltti. Fiyatlar 2021 ortalamasında bir önceki yıla göre yüzde 324 arttı. Bu yılın ilk çeyreğinde ise doğalgaz fiyatı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 384 yükseldi. Yani neredeyse 5'e katlandı.
3.04.2022 Ekonomi
Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Ev ve arasa fiyatları düşecek
Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Ev ve arasa fiyatları düşecek Ev alacaklara güzel haber! Konut fiyatları düşecek. İndirim ile ilgili detaylar netleşti. Konut ve arsa satışlarından alınan vergilerde düzenlemeye gidildi. Bu doğrultuda 150 metrekarenin altındaki konutlarda vergi eşitlendi. Aynı şekilde arsa ve arazi satışlarından alınan vergi de yüzde 8 olarak belirlendi. Sektör temsilcileri kararı yerinde bulurken satışlara olumlu yansıyacağını belirtiyor.
3.04.2022 Ekonomi
Bayram ikramiyesine zam geliyor! Milyonlarca emekli alacak, 1.750 TL...
Bayram ikramiyesine zam geliyor! Milyonlarca emekli alacak, 1.750 TL... Emekliye müjde! Emekli ikramiyesi 2022'de zamlı olarak ödenecek. Sadece emekliler değil aynı zamanda dul ve yetim aylığı alanlar da aldıkları hisse oranında bayram ikramiyesi imkanından yararlanacak. Milyonlarca emekli uzun süredir ikramiyelere zam yapılıp yapılmayacağını merak ediyordu. Bayram ikramiyelerine yapılacak zam ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Zam oranı ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Geçen yıl 1.100 TL olarak ödenen ikramiyelerin 1.750 liraya çıkarılması gündemde. Peki bayram ikramiyesi ne kadar, kimlere verilecek? 2022 emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...
3.04.2022 Emekli
Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Paralar hesaba yatacak! Ve belli oldu! En düşük 1.500 lira...
Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Paralar hesaba yatacak! Ve belli oldu! En düşük 1.500 lira... Emekli milyonlarca kişiye son dakika bayram ikramiyesi müjdesi. Bayram ikramiyeleri emekli milyonlarca kişinin hesabına yatıyor. Emekliye ödenecek bayram ikramiyeleriyle ilgili tarih belli oldu. Emekliye verilecek bayram ikramiyesi ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Emekli bayram ikramiyesi ile ilgili 4 formül masada. İkramiye formüllerinden biri, enflasyon oranında artış yapılması. 2021 enflasyonu yüzde 36.08 olarak gerçekleşti. İkramiye yıllık enflasyona göre artırılırsa, ödemeler bin 100 liradan bin 496 lira 88 kuruşa çıkabilecek. Bu yıl iki bayramda toplam 2 bin 993 lira 76 kuruş ödeme alınabilecek. İkramiye artışında yeniden değerleme oranı da dikkate alınabilir. Bu yılın başında bazı vergi, harç ve cezaların güncellemesinde yüzde 36.2'lik yeniden değerleme oranı baz alındı. Eğer bu artış ikramiyeye yansıtılırsa bin 100 liralık tutar, bin 498 lira 20 kuruş olabilecek. Bu yıl 2 bayramda elde edilecek gelir 2 bin 996 lira 40 kuruşu bulacak. Öte yandan emeklinin alacağı en düşük bayram ikramiyesinin 1500 lira olacağı ifade edildi. Emekli milyonlarca vatandaşı beklentisi ise daha fazla. Bunun yanında bayram ikramiyesinden yeni emekli olmuş olanlar da faydalanacak. Bayram ikramiyelerinden tüm emekliler aynı oranda yararlanacak. İşte emekli bayram ikramiyesiyle ilgili tüm detaylar...
28.03.2022 Emekli
Bayram ikramiyesi ne kadar olacak, zam var mı? Emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramında ne kadar ikramiye verilecek?
Bayram ikramiyesi ne kadar olacak, zam var mı? Emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramında ne kadar ikramiye verilecek? Emekli bayram ikramiyesi 2022 araştırmaları yoğunlaştı. Ramazan ve Kurban Bayramı’nda emeklilere verilen ikramiyenin ne kadar olduğu zam yapılıp yapılmadığı merak ediliyor. Emeklilere bayram ikramiyesi 1100 veriliyor. Peki, emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar verilecek, bayram ikramiyesine zam var mı, 4 bin TL mi olacak?
22.02.2022 Emekli
Emeklilere 2 bin 200 lira ödenecek! Zam yapıldı
Emeklilere 2 bin 200 lira ödenecek! Zam yapıldı Milyonlarca emekli merakla bekliyordu. Sayılı günler kaldı. Ödeme miktarı netleşti. Sadece emekliler değil, dul ve yetim aylığı alanlar da zamlı ödemelerden faydalanacak. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılacak. Toplamda 2 bin 200 lira ödeme yapılacak. Emeklilerin bayram ikramiyelerine ilk kez zam yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ikramiyelere enflasyon oranında zam yapılacağını açıklamasının ardından, emekliler ellerine ne kadar para geçeceğini araştırmaya başladı. Enflasyon oranına göre zam yapılması durumunda 85 liralık bir artış söz konusu olacaktı. Erdoğan yaptığı açıklamada bu miktarın 100 TL olarak, emeklilerin bayram ikramiyelerine yansıyacağını açıkladı. Böylece Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi emeklilerin cebine 2200 lira bayram ikramiyesi girecek. Yeni emekliler de bayram ikramiyesinden yararlanacak. Ölüm aylığı alanlar ise 275 lira ime 825 lira arasında ikramiye alacak.
28.04.2021 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Bayram İkramiyesine Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bayram ikramiyesine zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.