Başkanlık Divanı

Başkanlık Divanı

Son dakika başkanlık divanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başkanlık divanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başkanlık divanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başkanlık Divanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başkanlık divanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.197 başkanlık divanı haberi bulunmuştur. Tüm başkanlık divanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM'de 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu gerçekleştirildi
TBMM'de 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu gerçekleştirildi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Genel Kurul’da Meclis’in açılışının 104. yılı dolayısıyla “TBMM 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu” gerçekleştirildi. Çocuk özel oturumunu 6. sınıf öğrencisi Aysima Arslan yönetti.
22.04.2024 Gündem
TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu toplandı!
TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu toplandı! Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Erzincan'ın İliç ilçesindeki Maden Kazası Araştırma Komisyonu ilk toplantısını yaptı. Komisyon başkanlığına seçilen AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, ihmalleri olanların ortaya çıkması için çalışacağının altını çizdi.
18.04.2024 Gündem
MHP'de  yeni Başkanlık Divanı belli oldu
MHP'de yeni Başkanlık Divanı belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi'nin yeni Merkez Yönetim Kurulu, ilk kez bir araya gedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığındaki toplantıda 15 kişilik Başkanlık Divanı belirlendi.
15.04.2024 Gündem
Fenerbahçe, olağanüstü genel kurul kararını KAP'a bildirdi
Fenerbahçe, olağanüstü genel kurul kararını KAP'a bildirdi Fenerbahçe Spor Kulübü, yeterli çoğunluk sağlandığı takdirde 2 Nisan'da yeterli çoğunluk sağlanamazsa 9 Nisan tarihinde olağanüstü genel kurul düzenleneceğini KAP'a bildirdi.
19.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den flaş karar! Ligden çekilme de masada
Fenerbahçe'den flaş karar! Ligden çekilme de masada Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor maçının ardından yapılan yönetim kurulu toplantısında olağanüstü genel kurul kararı aldı. Yapılan açıklamada, yapılacak toplantıda Fenerbahçe'nin Süper Lig'den çekilmesi dahil tüm aksiyonların değerlendirileceği belirtildi.
18.03.2024 Futbol
AK Parti Karaman Belediye Başkan adayı kim oldu? Karaman AK Parti Belediye Başkan adayı Mevlüt Akgün kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
AK Parti Karaman Belediye Başkan adayı kim oldu? Karaman AK Parti Belediye Başkan adayı Mevlüt Akgün kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? AK Parti Karaman Belediye Başkan adayı kim oldu, 2024 Karaman AK Parti Belediye Başkan adayı Mevlüt Akgün kimdir? AK Parti Karaman Belediye Başkanı adayı belli oldu. ATO Kongre Salonu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti belediye başkan adaylarını açıkladı. Peki AK Parti Karaman Belediye Başkanı adayı Mevlüt Akgün kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
18.01.2024 Gündem
MB Başkanı Erkan duyurdu: Reeskont limitlerini daha da artıracağız
MB Başkanı Erkan duyurdu: Reeskont limitlerini daha da artıracağız Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan "3 milyar liraya yükselttiğimiz reeskont limitini daha da artıracağız, çalışmalar devam ediyor" dedi.
8.12.2023 Ekonomi
İYİ Parti 3, HDP 2 ilçe istiyor iddiası! Abdulkadir Selvi CNN Türk'te açıkladı...
İYİ Parti 3, HDP 2 ilçe istiyor iddiası! Abdulkadir Selvi CNN Türk'te açıkladı... Partilerin yerel seçimler öncesi nasıl bir strateji geliştireceği merak konusu olmaya devam ediyor. 'İYİ Parti ve HDP yerel seçimlerde yeniden CHP'yi destekler mi?' sorusuna ilişkin Gazeteci Abdulkadir Selvi'den flaş bir iddia geldi.
16.08.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu - Akşener görüşmesinin perde arkası! Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı
Kılıçdaroğlu - Akşener görüşmesinin perde arkası! Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün bir araya geldi. Kılıçdaroğlu-Akşener görüşmesiyle ilgili kulis bilgilerini CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova canlı yayında aktardı.
14.07.2023 Gündem
Akşener'in A Takımı belli oldu! İYİ Parti'de başkanlık divanı belirlendi
Akşener'in A Takımı belli oldu! İYİ Parti'de başkanlık divanı belirlendi İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, partinin A Takımı'nın belli olduğunu bildirdi. İYİ Parti'de kurultay sonrası belirlenen yeni Başkanlık Divanı'nda Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Genel Sekreter Ayfer Yılmaz, Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu oldu.
4.07.2023 Gündem
Bahçeli'den il başkanlarıyla toplantı
Bahçeli'den il başkanlarıyla toplantı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da partisinin il başkanlarıyla toplantı yaptı.
17.06.2023 Gündem
TBMM Başkanlık Divanı, ilk toplantısını gerçekleştirdi
TBMM Başkanlık Divanı, ilk toplantısını gerçekleştirdi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci dönem Başkanlık Divanı üyeleri, ilk toplantıda bir araya geldi. 
15.06.2023 Gündem
Yeni Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş oldu
Yeni Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş oldu Yeni kabine sonrası gözler “0001” plakanın sahibi TBMM Başkanı’nın kim olacağına çevrilmişti. TBMM Genel Kurulu'nda, Meclis Başkanlığı için yapılan 3. tur oylama sonucu Numan Kurtulmuş Meclis başkanı seçildi.
7.06.2023 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu kararını verdi! Kurultaya CHP'nin başında girecek
Kemal Kılıçdaroğlu kararını verdi! Kurultaya CHP'nin başında girecek Vekilleriyle buluşan CHP lideri Kemal Kılıçaroğlu, “CHP’nin tarihinde umutsuzluk yok. Mücadelemize devam edeceğiz. Daha etkin mücadele edeceğiz” dedi. Parti kulislerinde ise Kılıçdaroğlu'nun istifa edip etmeyeceğini konuşuluyor.
3.06.2023 Gündem
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo
Meclis'teki yemin törenine damga vuran anlar! Erdoğan'ın dikkatle izlediği tablo En yaşlı üye sıfatıyla MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Geçici Meclis Başkanlığı yaptığı Genel Kurul’da milletvekilleri yemin etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, töreni bir süre locadan izledi. Yemin töreni 10.5 saat sürdü​​​​​​​.
3.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te vekillerin yemin törenini takip etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis'te vekillerin yemin törenini takip etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Meclis'te, Geçici TBMM Başkanı Devlet Bahçeli ve Meclis Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu, resmi törenle karşıladı.
2.06.2023 Gündem
TBMM'de 28. yasama dönemi! Meclis'te üç yemin töreni yapılacak
TBMM'de 28. yasama dönemi! Meclis'te üç yemin töreni yapılacak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 28'inci yasama dönemi başladı. TBMM Geçici Başkanı Devlet Bahçeli TBMM’de “28. Dönem Milletvekili Ant İçme Töreni”nde Genel Kurul’a hitap ediyor.
2.06.2023 Gündem
Meclis başkanı seçim süreci bugün başlıyor
Meclis başkanı seçim süreci bugün başlıyor TBMM'de 28'inci yasama dönemi, milletvekillerinin yemin töreniyle başlayacak. Bugün yapılacak törenin ardından yeni dönemin Meclis başkanı ve siyasi partilerin grup başkan vekilleri seçilecek.
2.06.2023 Gündem
İYİ Partili Uğur Poyraz: Millet İttifakı bitmiştir
İYİ Partili Uğur Poyraz: Millet İttifakı bitmiştir İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Millet İttifakı'nın bir seçim ittifakı olduğunu ve seçimler bittiği için ittifakın sona erdiğini açıkladı. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Cihan Paçacı ise "İttifak dediğiniz şey bir iş birliğidir. Bundan sonraki süreçte doğal olarak muhalefet partileri kendi içerisinde bir iş birliği içerisine girerler. Bunun adına 'ittifak' da diyebilirsiniz, 'iş birliği' de diyebilirsiniz; ama şu an itibarıyla gündemde iş birliği yapacak herhangi bir konu söz konusu değildir" ifadelerini kullandı.
1.06.2023 Gündem
Altılı Masa sallanmaya devam ediyor! İYİ Parti Altılı Masa’dan çıkabilir!
Altılı Masa sallanmaya devam ediyor! İYİ Parti Altılı Masa’dan çıkabilir! Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından gözler Altılı Masa’nın akıbetine çevrilirken, İYİ Parti’de “herkes kendi yoluna” görüşü hakim oldu. Genel Başkan Meral Akşener başkanlığında önceki gün yapılan Başkanlık Divanı’nda seçimin kaybedilmesinin nedenleri ele alındı.
1.06.2023 Gündem
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, 28 Mayıs seçimleri sonrası Ankara'daki son kulis bilgilerini aktardı.
30.05.2023 Gündem
Millet İttifakı devam edecek mi? 'Şu aşamadan sonra bu birlikteliğin bir anlamı yok'
Millet İttifakı devam edecek mi? 'Şu aşamadan sonra bu birlikteliğin bir anlamı yok' Millet İttifakı'nın 29 Mayıs sabahı itibarıyla bittiği görüşünde olanlar, “Şu anda işlevini tamamladı. Seçime yönelik Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’e yönelik bir işbirliğiydi. Bunun olmayacağı da görüldü. Şu aşamadan sonra bu birlikteliğin bir anlamı yok. Seçim bitti, herkes kendi yoluna bakmalı. Büyükşehirlerde belki devam edebilir” yorumunu yaptı.
30.05.2023 Gündem
Yeni kabine yemin günü açıklanacak! Gözler cumaya çevrildi
Yeni kabine yemin günü açıklanacak! Gözler cumaya çevrildi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu cuma ya da haftaya salı günü Genel Kurul’da yemin etmesi bekleniyor. Kabine ile birlikte devletin zirve kadroları da şekillenerek iş başı yapacak.
30.05.2023 Gündem
Millet İttifakı kaç milletvekili çıkardı? İşte 'ortaklar'ın CHP'ye etkileri
Millet İttifakı kaç milletvekili çıkardı? İşte 'ortaklar'ın CHP'ye etkileri DEVA, SP, Gelecek ve DP’li isimlerin yer aldığı ortak listeyle seçime giren CHP Meclis’e 167 milletvekili getirebildi. Resmi olmayan sonuçlara göre CHP, geçen seçimlere göre milletvekili sayısını 21 arttırdı. Ancak DEVA 13, Gelecek ve SP de 10’ar olmak üzere CHP listelerinden toplam 33 vekil çıkardı. Bu vekillerin gitmesiyle CHP’nin sandalye sayısı geçen dönemin altında kalacak.
15.05.2023 Gündem
MHP'den büyük sürpriz! 52 milletvekili çıkardı
MHP'den büyük sürpriz! 52 milletvekili çıkardı MHP, anketlerde gösterilen oy oranını geçerek sürprize imza attı. MHP, 2018’e göre oy oranında düşüş yaşasa da parlamentodaki sandalye sayısını artırdı.
15.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Başkanlık Divanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başkanlık divanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.