Basın Ekspres Yolu

Basın Ekspres Yolu

Son dakika Basın Ekspres Yolu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Basın Ekspres Yolu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Basın Ekspres Yolu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Basın Ekspres Yolu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan basın ekspres yolu gelişmeleri de dahil olmak üzere 278 basın ekspres yolu haberi bulunmuştur. Tüm basın ekspres yolu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polisleri taşıyan servis mibiüsü devrildi!  6 polis yaralandı
Polisleri taşıyan servis mibiüsü devrildi! 6 polis yaralandı Bahçelievler Basın Ekspres yolunda polisleri taşıyan servis minibüsü devrildi, 6 polis yaralandı. Yaralılar ambulans ile hastaneye götürülürken devrilen minibüs bulunduğu yerden vinç yardımı ile kaldırıldı.
7.04.2024 Gündem
Kaza yaptıktan sonra aracından inen sürücüye minibüs çarptı!
Kaza yaptıktan sonra aracından inen sürücüye minibüs çarptı! Küçükçekmece Basın Ekspres yolunda gece saatlerinde yaşanan maddi hasarlı kaza, hemen sonrasında başka bir kazaya neden oldu. Otomobilinden inen sürücüye o sırada yoldan geçen minibüs çarptı.
18.08.2023 Yaşam
İstanbul'da E-5 güzergâhındaki riskler öne çıktı
İstanbul'da E-5 güzergâhındaki riskler öne çıktı İstanbul’da olası depremde ulaşımı sağlayacak E-5’e paralel uzanan binaların depremde yola yıkılarak kapatmasının önüne geçmek için çalışma başlatıldı.
17.04.2023 Gündem
Basın Ekspres'te oluşan trafik sürücüleri canından bezdirdi! Çözüm bekliyorlar
Basın Ekspres'te oluşan trafik sürücüleri canından bezdirdi! Çözüm bekliyorlar Basın Ekspres yolu ve Tem Edirne bağlantısında oluşan trafik sürücüleri isyan ettirdi. Özellikle iş çıkış saatlerinde uzun süre trafikte kalan sürücüler, yetkililerden sorunun çözümü için yardım istedi. Oluşan trafik dron ile havadan da görüntülendi.
22.03.2023 Gündem
Bahçelievler'de zincirleme kaza: 3 otomobile çarptıktan sonra polis aracının üzerine çıktı
Bahçelievler'de zincirleme kaza: 3 otomobile çarptıktan sonra polis aracının üzerine çıktı Bahçelievler'de makas atarak ilerlediği öne sürülen otomobil sürücüsü, 3 otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil park halindeki polis aracının üzerine çıktı. Kazada 3 kişi yaralandı.
29.12.2022 Yaşam
Basın Ekspres'te yağmur! Aniden bastırdı
Basın Ekspres'te yağmur! Aniden bastırdı İstanbul'da yağmur etkili oluyor. Yağış Basın Ekspres Yolunda da kendisini gösterdi.
12.06.2022 Gündem
İstanbul Havalimanı'nda kar
İstanbul Havalimanı'nda kar İstanbul Havalimanı'nda kar yağışı etkili oldu. Planlı seferler sorunsuz şekilde yapıldı.
18.03.2022 Gündem
Basın Ekspres Yolu'nda kar etkisini göstermeye başladı
Basın Ekspres Yolu'nda kar etkisini göstermeye başladı İstanbul'da beklenen kar yağışı Basın Ekspres Yolu'nda da etkisini göstermeye başladı.
18.03.2022 Gündem
Bağcılar'da 4 aracın karıştığı zincirleme kaza!
Bağcılar'da 4 aracın karıştığı zincirleme kaza! Bağcılar Basın Ekspres yolunda 4 otomobilin karıştığı zincirleme kazada bir sürücü yaralandı.
15.02.2022 Yaşam
İstanbul'da yollara bırakılan araçlar çekiliyor! Vali Yerlikaya uyarmıştı
İstanbul'da yollara bırakılan araçlar çekiliyor! Vali Yerlikaya uyarmıştı İstanbul'da etkili olan kar yağışının ardından sahiplerinin almadığı, yollarda bırakılan araçlar çekilmeye başlandı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Hadımköy ve Arnavutköy arasında park edilmiş kamyon ve TIR'ların araç sürücülerine çağrıda bulunmuş, acilen bölgeden araçların çekilmesi gerektiğini belirtmişti. Yerlikaya, 'Çekilmediği takdirde araçlar görevlilerce çekilecektir' demişti. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de buzlanmaya dikkat çekerek uyardı. İşte detaylar...
26.01.2022 Gündem
Mustafa Cengiz'in Falcao açıklaması şok etti!
Mustafa Cengiz'in Falcao açıklaması şok etti! GSTV'de açıklamalarda bulunan Mustafa Cengiz, Falcao transferi hakkında 'Çok pişman oldum' dedi.
15.06.2021 Galatasaray
TEM Otoyolu'nda peş peşe kazalar: 3 yaralı
TEM Otoyolu'nda peş peşe kazalar: 3 yaralı TEM Otoyolu'nda gece saatlerinde peş peşe meydana gelen iki kazada 3 kişi yaralandı. İlk kaza Basın Ekspres yolu ayrımında bir otomobilin aynı yönde seyreden başka bir otomobile çarpmasıyla yaşandı. Çarpmanın etkisiyle her iki otomobil de savrulurken, araçlarda bulunan 3 kişi yaralandı. Olay yerinde itfaiye ve polis ekipleri çalışma yaparken, kaza nedeniyle bekleyen bir TIR'a başka bir otomobil çarptı. Aynı yerde yaşanan ikinci kazada bir otomobil TIR'ın altına girerken, içinde bulunan 3 kişi kazayı yara almadan atlattı.
21.03.2021 Yaşam
İstanbul'da kaza: 1 ölü 2 yaralı
İstanbul'da kaza: 1 ölü 2 yaralı İstanbul Küçükçekmece, Basın Ekspres yolunda asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle bölünen yolda otomobil ve taksinin kafa kafaya çarpıştı. Araçlar hurdaya dönerken, taksi şoförü hayatını kaybetti. Taksideki yolcu ve diğer otomobilin sürücüsü yaralandı.
27.06.2020 Yaşam
Basın Ekspres Yolu'nda  çamura gömüldü!
Basın Ekspres Yolu'nda çamura gömüldü! Bahçelievler Basın Ekspres Yolu'nda brandasız hafriyat kamyonundaki çamura dönüşmüş toprak otomobilin üzerine ve yola döküldü. Sürücüsünün ani fren yapmasından kaynaklandığı belirtilen kazada trafik durma noktasına geldi. Temizlikten sonra yol trafiğe açıldı.
27.11.2019 Yaşam
'Çakar lamba' kısıtlaması başladı
'Çakar lamba' kısıtlaması başladı Kamuda, mahalli idarelerde, meslek kuruluşları ve üniversitelerde görev yapan üst düzey yönetici, genel müdür ve daire başkanları, bugünden itibaren çakarlı araç kullanamayacak.
1.11.2019 Gündem
Basın Ekspres Yolu'nda trafiği kilitleyen kaza!
Basın Ekspres Yolu'nda trafiği kilitleyen kaza! Basın Ekspres Yolu Yeşilköy istikametinde giden bir kamyonet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı yönde seyreden sebze yüklü kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan sebze yüklü kamyonet bariyerlere çarpıp devrildi. Kaza sonrası iki kamyonet sürücüsü de yaralandı. Kaza nedeniyle yolda trafik oluşurken devrilen kamyonet yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu kaldırıldı.
24.10.2019 Yaşam
Ev alana KDV müjdesi: O para iade edilecek
Ev alana KDV müjdesi: O para iade edilecek Binerce kişiyi ilgilendiren karar. Ankara Bölge Adliye Mahkemesi, inşaat şirketine KDV indirimi sonrası fazla para ödediğini iddia eden tüketiciyi haklı buldu. Yüksek mahkeme, tüketicinin 10 puanlık KDV indirimi nedeniyle fazladan ödediğini belirttiği 16 bin 205 liranın faiziyle iadesine karar verdi. Kararın, benzer taleple açılan çok sayıda dava için emsal teşkil edeceği kaydediliyor.
31.08.2019 Ekonomi
'Büyük Göç' sürüyor! Yüzde 94'ü tamamlandı...
'Büyük Göç' sürüyor! Yüzde 94'ü tamamlandı... Türk havacılık tarihinin en büyük taşınması olan ve ‘Büyük Göç’ olarak adlandırılan İstanbul Havalimanı’na taşınma süreci devam ediyor. Atatürk Havalimanı'ndan binlerce parça malzemeyle yüklenen araçlar konvoy halinde İstanbul Havalimanı'na gidiyor.Türk Hava Yollarının (THY), Atatürk Havalimanı'ndan kalkan son tarifeli uçağı, Singapur'a gitti. Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, saat 08.00 itibarıyla taşınmanın yüzde 94'ünün tamamlandığını duyurdu. Bu nedenle sabah saatlerinde kapatılması planlanan bazı yolların kapatılmayacağı öğrenildi.
6.04.2019 Gündem
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı!
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı! Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na taşınma sürecinde, bazı yollar araç trafiğine kapatıldı. İBB'den yapılan açıklamada kapatılan yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı. Ayrıca Cep Trafik, İBB Yol Gösteren ve en çok kullanılan navigasyon uygulamalarına kapanacak yollar ile ilgili gerekli bilgilendirmeler de yapıldı.
6.04.2019 Gündem
İlker Aycı'dan önemli açıklamalar: Yüzde 25'i tamamlandı!
İlker Aycı'dan önemli açıklamalar: Yüzde 25'i tamamlandı! THY Teknik Hangar'da düzenlenen basın toplantısında THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Aycı açıklamalarda bulundu. Aycı, Atatürk Havalimanı'nın İstanbul Havalimanı'na taşınma süreciyle ilgili, "taşınmanın yüzde 25'i tamamlandı" dedi.
4.04.2019 Gündem
Bakan Turhan açıkladı: 225 bin kişiye istihdam!
Bakan Turhan açıkladı: 225 bin kişiye istihdam! Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan açıklamalarda bulundu. Turhan yeni havalimanının 194 bin ile 225 bin kişi aralığında istihdam oluşturacağını belirtti.
3.04.2019 Gündem
Son dakika... Dikkat! Yarın bu yollar kapalı
Son dakika... Dikkat! Yarın bu yollar kapalı İstanbul'da yarın Cumhur İttifakı'nın mitingi ve Nevruz kutlamaları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.
23.03.2019 Gündem
İstanbul Havalimanı'na taşınma ile ilgili flaş açıklamalar
İstanbul Havalimanı'na taşınma ile ilgili flaş açıklamalar THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, İstanbul Havalimanı'na taşınma sürecinin 1-3 Mart tarihleri arasında yapılacağını açıkladı. Aycı "45 saate ayrılmış taşınma süreci olacak" dedi. Aycı, yolcuların yola en az 1 saat erken çıkmaları tavsiyesinde bulundu.
22.01.2019 Ekonomi
Seyir halindeki araçtan atladı
Seyir halindeki araçtan atladı Basın Ekspres yolunda seyir halindeki otomobilden bir kadın kendini yola attı. Yaralanan kadın, kendisini fark eden sürücüler sayesinde ölümden döndü.
21.01.2019 Yaşam
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak Küçükçekmece'deki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde yarın düzenlenecek "Evrensel Aşura Matem Merasimi" nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.
19.09.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Basın Ekspres Yolu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki basın ekspres yolu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.