Başçavuş

Başçavuş

Son dakika başçavuş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başçavuş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başçavuş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başçavuş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başçavuş gelişmeleri de dahil olmak üzere 992 başçavuş haberi bulunmuştur. Tüm başçavuş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi
Adanalı Şehit Nebi Çullu'ya gözyaşları içinde veda edildi Kayseri’de meydana gelen kazada yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Nebi Çullu memleketi Adana’da toprağa verildi.
4.04.2024 Adana
Teğmen maaşı 2024 | Jandarma, Teğmen ve uzman çavuş maaşı 2024 Ocak zammı yüzde kaç oldu? Subay ve uzman çavuş maaşı ne kadar?
Teğmen maaşı 2024 | Jandarma, Teğmen ve uzman çavuş maaşı 2024 Ocak zammı yüzde kaç oldu? Subay ve uzman çavuş maaşı ne kadar? Jandarma, Teğmen ve uzman çavuş maaşı için araştırmalar arttı. 7. Dönem Toplu Sözleşme süreci sonuçlandı. Memur toplu sözleşme zammı 2024 için yüzde 15+10, 2025 içinse yüzde 6+5 olarak gerçekleşecek. Enflasyon bu oranların üzerinde çıkarsa enflasyon farkı da eklenecek.
3.01.2024 Ekonomi
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Ömer Halisdemir kimdir? 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir nasıl öldü, nerede, kaç kurşun yedi? Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in15 Temmuz hikayesi!
Ömer Halisdemir kimdir? 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir nasıl öldü, nerede, kaç kurşun yedi? Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in15 Temmuz hikayesi! FETÖ'nün darbe girişimi sırasında, Ankara Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci General Terzi'yi vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Halisdemir bu yıl da unutulmadı. Her 15 Temmuz’da olduğu gibi Ömer Halisdemir anılıyor. 15 Temmuz darbe kalkışmasının seyrini değiştiren Ömer Halisdemir’in hayatı araştırılıyor. Peki, Ömer Halisdemir kimdir? Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir nereli, kaç yaşındaydı? Ömer Halisdemir kaç kurşun yedi?
15.07.2023 Gündem
Van Gölü'ndeki inci kefali stoku 50 bin tona çıktı
Van Gölü'ndeki inci kefali stoku 50 bin tona çıktı Van Gölü'nün tuzlu ve sodalı suyunda yaşayabilen inci kefalinin üreme dönemindeki göç yolculuğu, jandarmanın karadan dron, havadan ise bot ile sulak alanlarda 7 gün 24 saat sürdürdüğü koruma çalışmasıyla devam ediyor. Alpaslan Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferit Ayas, "2000'li yılarda akarsulara giren balık sayısı yüzde 90 oranında azalmıştı. Denetimlerle, kaçak avcılık sonucunda nesli tükenme noktasına gelen göldeki inci kefali stoku, alınan tedbirler sayesinde bugün itibarıyla gölde 50 bin tona yaklaştı" dedi.
6.06.2023 Yaşam
Miralay hangi rütbe? Osmanlı ordusunda rütbelerin isimleri ve sıralaması
Miralay hangi rütbe? Osmanlı ordusunda rütbelerin isimleri ve sıralaması Miralay hangi rütbe sorusunun yanıtı merak ediliyor. 1299 yılında Osman Bey tarafından kurulan Osmanlı Devleti, topraklarının genişlemesiyle birlikte imparatorluk oldu. Ordunun savaşlarda muzaffer olması sonrası en geniş sınırlara ulaşan imparatorluk olarak bilindi. Peki Osmanlı ordusunda rütbelerin isimleri ve sıralaması nasıldı?
23.03.2023 Gündem
Emekli başçavuş evini 40'a yakın akrabasına açtı
Emekli başçavuş evini 40'a yakın akrabasına açtı Hatay’ın İskenderun ilçesinde emekli Jandarma Astsubay Başçavuş Savaş Barış (51), Türkiye'yi sarsan depremler sonrası evleri hasar gören 40'a yakın akrabasını, sarsıntıda ayakta kalan müstakil evi ile sokağa kurduğu yarı açık çadırda misafir ediyor. Barış, "Yüzde 99'u akrabam ve tek sığındığımız yer burası" dedi.
8.02.2023 Yaşam
Amanoslar'da Eren Abluka operasyonu başladı!
Amanoslar'da Eren Abluka operasyonu başladı! Osmaniye, Gaziantep ve Kilis’te ‘Eren Abluka Sonbahar-Kış-8-Amanoslar Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik Operasyonu’ başlatıldı.
4.11.2022 Gündem
Karısıyla ilişkisi olduğunu öğrendi, öldürüp gömdü! 'Keşke yanına gitmeseydim'
Karısıyla ilişkisi olduğunu öğrendi, öldürüp gömdü! 'Keşke yanına gitmeseydim' Konya'da eşiyle ilişkisi olduğunu öğrendiği Hekim Bingöl'ü (49), boğazını kesip öldürdükten sonra Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde molozlar arasına sakladı. Ali Şentürk (42), haksız tahrik ve iyi hal indirimiyle, 12 yıl hapse mahkum edildi. Sanık Şentürk, son savunmasında, "İşimde gücümde olan birisiydim. Bunları hak etmedim" dedi.
21.10.2022 Yaşam
Yaralı halde balkona çıkıp yardım istedi! Kadını bıçaklayıp eve kilitlemiş
Yaralı halde balkona çıkıp yardım istedi! Kadını bıçaklayıp eve kilitlemiş Ankara'nın Çankaya ilçesinde Ezgi A., tartıştığı ev arkadaşı Cenk C. tarafından bıçaklanarak yaralandı. Ezgi A.'yı eve kilitleyip giden Cenk C.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. 
5.10.2022 Yaşam
Eren Bülbül ne zaman şehit oldu? Eren Bülbül kimdir, nasıl şehit edildi?
Eren Bülbül ne zaman şehit oldu? Eren Bülbül kimdir, nasıl şehit edildi? Trabzon Maçka'da, 5 yıl önce bugün PKK'lı teröristlerce açılan ateşte şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül ölüm yıldönümünde anılıyor. Türkiye’yi sarsan Eren Bülbül’ün şehit edilmesi olayı sosyal medyada gündem oldu. Eren Bülbül’ün şehit olmadan önce, 24 Haziran'da yaptığı 'Biri de çıkıp demiyor ki: Eren iyi ki varsın' paylaşımı yeniden gündeme geldi. Peki, Eren Bülbül ne zaman şehit oldu? Eren Bülbül kimdir, nasıl şehit edildi? İşte detaylar…
11.08.2022 Gündem
Eren Bülbül, vefatının 5'inci yılında kabri başında anıldı
Eren Bülbül, vefatının 5'inci yılında kabri başında anıldı Trabzon'un Maçka ilçesinde, 2017 yılında PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle şehit olan Eren Bülbül (15), ölümünün 5inci yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı.
11.08.2022 Gündem
Eren Bülbül'ün yürek burkan son fotoğrafı ortaya çıktı
Eren Bülbül'ün yürek burkan son fotoğrafı ortaya çıktı Trabzon'un Maçka ilçesinde, PKK'lı teröristlerce açılan ateşte şehit olan Eren Bülbül'ün (15) son fotoğrafına ulaşıldı. Fotoğrafın, saldırıdan saatler önce, şehit edildiği yerde cep telefonu kamerası ile çekildiği ortaya çıktı. Fotoğraf karesinde şehit Bülbül'ün, oturduğu ahşap çit üzerinde gülümsediği görüldü.
11.08.2022 Yaşam
Eğitmen astsubay, paraşütü açılmadığı için zemine çakıldı!
Eğitmen astsubay, paraşütü açılmadığı için zemine çakıldı! Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde, uçaktan atlayış yapan eğitmen, Astsubay Kıdemli Başçavuş Murat Yılmaz, iniş sırasında teknik aksaklık nedeniyle paraşütü açılmayınca zemine düşerek ağır yaralandı.
4.08.2022 Yaşam
15 Temmuz'un yıl dönümünde Ömer Halisdemir'in kabrine ziyaretçi akını
15 Temmuz'un yıl dönümünde Ömer Halisdemir'in kabrine ziyaretçi akını Niğde Valiliği tarafından, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda darbeci general Semih Terzi'yi vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesindeki kabri başında anma programı düzenlendi.
15.07.2022 Gündem
15 Temmuz'un destansı kahramanı: Ömer Halisdemir
15 Temmuz'un destansı kahramanı: Ömer Halisdemir Gecenin en önemli anlarından biri, darbe girişiminin başındakilerden, Özel Kuvvetler Birinci Tugay Komutanı Tuğgeneral Semih Terzi’nin Silopi’den yanında 100 kişilik bir ekiple Ankara’ya gelmesiydi. Ekibini ikiye ayırdı. 40 kişiyle gece 02.00 sıralarında işgal amacıyla Özel Kuvvetler Komutanlığı’nı bastı.
15.07.2022 Gündem
Ömer Halisdemir kimdir, nereli, kaç yaşında? 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir nasıl öldü, kaç kurşunla şehit oldu, rütbesi ne?
Ömer Halisdemir kimdir, nereli, kaç yaşında? 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir nasıl öldü, kaç kurşunla şehit oldu, rütbesi ne? 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde gündeme gelen isimlerden Ömer Halisdemir ile ilgili aramalar arttı. 15 Temmuz darbesinin seyrini değiştiren kişi olarak bilinen Şehit Ömer Halisdemir hayatı yeniden gündeme geldi. Fethullahçı Terör Örgütü'nün hain darbe girişiminin seyrini değiştiren 2 çocuk babası Halisdemir, darbeci general Semih Terzi'yi etkisiz hale getirdikten sonra şehit edilmiştir. Peki 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir kimdir, nereli, Ömer Halisdemir nasıl şehit oldu, rütbesi ne? İşte İşte Ömer Halisdemir’in mezarı ve hayat hikayesi...
15.07.2022 Gündem
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi 15 Temmuz darbe şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminin 6. yılında 15 Temmuz şehitleri anılıyor. Fetullah Gülen tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'nün düzenlediği hain darbe girişiminde 6 yıl geride kaldı.
15.07.2022 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Kalp krizinden ölen astsubay Manisa'da son yolculuğuna uğurlandı
Kalp krizinden ölen astsubay Manisa'da son yolculuğuna uğurlandı Tunceli 4'üncü Komando Tugay Komutanlığı'nda görev yapan ve geçirdiği kalp krizi sonucu tedavi gördüğü hastanede 1 hafta sonra yaşamını yitiren Astsubay Kıdemli Başçavuş Yunus Yılmaz (54), memleketi Manisa'nın Salihli ilçesinde askeri törenle toprağa verildi.
6.04.2022 Yaşam
Yunan unsurlarınca geri itilip, Kuşadası açıklarında yakalanan 8 FETÖ'cü tutuklandı
Yunan unsurlarınca geri itilip, Kuşadası açıklarında yakalanan 8 FETÖ'cü tutuklandı Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarında yakalanan ve Yunan unsurlarınca geri itildiği belirlenen 8 şüphelinin yapılan sorgusunda FETÖ/PDY üyesi olduğu saptandı. Adliyeye sevk edilen 8 şüpheli tutuklandı.
27.03.2022 Gündem
Koruma altındaki alana baskın! Astsubay ve uzman çavuş suçüstü yakalandı
Koruma altındaki alana baskın! Astsubay ve uzman çavuş suçüstü yakalandı Bartın'ın Amasra ilçesinde, Roma dönemine ait Kuşkayası Yol Anıtı'nın devamındaki kayaları dinamitle patlatarak define arayan aralarında 1 astsubay, 1 uzman çavuşun da olduğu 4 kişi yakalandı.  4 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
16.03.2022 Gündem
Ömer Halisdemir doğum gününde anılıyor! Ömer Halisdemir kimdir?
Ömer Halisdemir doğum gününde anılıyor! Ömer Halisdemir kimdir? 15 Temmuz’da şehit olan Ömer Halisdemir doğum gününde anılıyor. 20 Şubat 1974’te doğan ve 2 çocuk babası olan Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir’in ölümü, üzerinden 6 yıl geçti. Şehit Ömer Halisdemir, doğum gününde de unutulmadı. Peki, Ömer Halisdemir kimdir? İşte Ömer Halisdemir’in biyografisi!
20.02.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama! Operasyon başlatıldı, 555 askerle...
İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama! Operasyon başlatıldı, 555 askerle... İçişleri Bakanlığınca Hakkari’de 555 personelin katılımıyla Eren Kış-25 Şehit Jandarma Astsubay Başçavuş Timuçin Aladağ operasyonu başlatıldı.
14.02.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu, operasyon başladı! 1050 personel görev alıyor
İçişleri Bakanlığı duyurdu, operasyon başladı! 1050 personel görev alıyor İçişleri Bakanlığınca Eren Kış-18 Hakkari-Kazan Vadisi Şehit Jandarma Astsubay Başçavuş Timuçin Aladağ Operasyonu başlatıldı. Operasyonda, jandarma komando, jandarma özel harekat, polis özel harekat ve güvenlik korucularından oluşan bin 50 personel görev alıyor.
2.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Başçavuş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başçavuş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.