Banka Kartları

Banka Kartları

Son dakika banka kartları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan banka kartları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını banka kartları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Banka Kartları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan banka kartları gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.009 banka kartları haberi bulunmuştur. Tüm banka kartları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Korhan Berzeg bulundu mu, kayıp olan Korhan Berzeg nerede bulundu?
Korhan Berzeg bulundu mu, kayıp olan Korhan Berzeg nerede bulundu? Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, "Tina" isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 312 gündür haber alınamayan Korhan Berzeg kaybında yeni gelişme yaşandı. Jandarma çalıları tırmıklarla ararken ekiplere kadavra köpekleri de eşlik ediyor. Bölgede 4 gündür yapılan arama çalışmalarında dün 1 kemik parçası daha bulunmuştu.
27.04.2024 Gündem
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile mart ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 126 artarak 1 trilyon 181,4 milyar TL oldu.
19.04.2024 Ekonomi
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış! Kart adedi de arttı
Kartlı ödemelerde yüzde 126'lık büyük artış! Kart adedi de arttı Kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile mart ayında yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 126 artarak 1 trilyon 181,4 milyar TL oldu.
19.04.2024 Ekonomi
Sazan sarmalı yöntemiyle 180 milyonluk vurgun yaptılar! Para atma makinesi ve banka kartları ele geçirildi
Sazan sarmalı yöntemiyle 180 milyonluk vurgun yaptılar! Para atma makinesi ve banka kartları ele geçirildi Mersin'de kopya siteler yapıp ilan vererek ya da internet üzerinden araç almak isteyenleri sazan sarmalı yöntemiyle dolandıran şebekeye yönelik operasyonda 32 kişi yakalandı. Şüphelilerin 180 milyon liralık vurgun yaptığı tespit edildi.
25.03.2024 Gündem
Banka ve kredi kartlı ödemeler Şubat ayında 1,01 trilyon lira oldu
Banka ve kredi kartlı ödemeler Şubat ayında 1,01 trilyon lira oldu Şubat ayında yapılan toplam kartlı ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 152 artarak 1,01 trilyon TL oldu. Kartlı ödemelerin 843,1 milyar TL’si kredi kartları ile gerçekleştirildi.
25.03.2024 Ekonomi
Kredi kartı ve banka kartları için yeni karar! Komisyon oranları ve aylık ücretlendirme düştü
Kredi kartı ve banka kartları için yeni karar! Komisyon oranları ve aylık ücretlendirme düştü Ticaret Bakanı Ömer Bolat, kredi- banka kartlarındaki komisyon oranlarına ilişkin açıklamasında, “Şimdi üç kamu bankası, Ziraat Bankası Genel Müdürümüz bize bildirdi, bir karar aldılar. Banka kartındaki komisyon oranını yüzde 2,39’a düşürdüler aylık taksit olarak. Akaryakıt istasyonlarında da yüzde 2,25’e düşürdüler. Banka kartlarında, post makinelerindeki aylık ücretlendirmeyi de yüzde 50 indirim yaptılar. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
16.02.2024 Ekonomi
İnternette güvenli alışveriş için bunlara dikkat
İnternette güvenli alışveriş için bunlara dikkat Kamuoyuyla paylaşılan bir raporda internet alışverişlerinde ödeme yapılırken tüketicilerin dikkat etmesi gereken püf noktalar açıklandı.
13.02.2024 Yaşam
Suç örgütü çökertildi! Bakan Yerlikaya paylaştı
Suç örgütü çökertildi! Bakan Yerlikaya paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tekirdağ merkezli 7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'Kafes-36' operasyonlarında yurtdışı bağlantılı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonlarda örgüt elebaşının da içerisinde olduğu 18 kişinin yakalandığı belirtildi.
5.02.2024 Gündem
Patreon Nedir, Ne İşe Yarar? Patreon Nasıl Kullanılır?
Patreon Nedir, Ne İşe Yarar? Patreon Nasıl Kullanılır? Takipçilerin ya da müşterilerin iletişim ya da içerik oluşturma aşamalarında ödeme yapmasını kolaylaştıran bir platform olarak bilinmektedir. Bu platformu genellikle influencer kullanıcıları tarafından kullanılmaktadır. Burada bulunan içerik oluşturucular kullanıcılar için ayrıcalık hazırlayarak katman oluşturulmasını sağlamaktadır.
1.02.2024 Gündem
Kredi kartlı ödeme tutarı değişti! Yüzde 25 arttı
Kredi kartlı ödeme tutarı değişti! Yüzde 25 arttı Kartlı ödeme tutarı Ekim ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 122 artarak 836,4 milyar TL oldu.
29.11.2023 Ekonomi
Kredi kartı faizleriyle ilgili kritik uyarı! O parayı ödemek zorunda değilsiniz
Kredi kartı faizleriyle ilgili kritik uyarı! O parayı ödemek zorunda değilsiniz Kredi kartı faizleriyle ilgili milyonlarca vatandaşa uyarılar peş peşe geldi. Bankaların asgari ödeme miktarı içinde haksız faiz uyguladığını vurgulayan TÜKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez vatandaşa kritik uyarılarda bulundu.
12.09.2023 Ekonomi
Kredi kartı olanlar dikkat! 3 ay taksit imkanı geri geldi
Kredi kartı olanlar dikkat! 3 ay taksit imkanı geri geldi Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu, KKTC'ye seyahat harcamalarına 3 ay taksit imkanının devam etmesine karar verdi.
25.08.2023 Ekonomi
İnternetten alışveriş yapanlar dikkat! Kritik süre 24 saat
İnternetten alışveriş yapanlar dikkat! Kritik süre 24 saat Dijital teknolojinin gelişmesiyle birlikte, internet alışverişi son yıllarda artışa geçti. Ancak yapılan bu alışverişlerde dolandırıcıların mağdur ettiği binlerce insan var. İnternetten alışveriş yaparken nelere dikkat etmeliyiz? Banka kartı ile mi alışveriş daha güvenli yoksa kredi kartı ile mi? Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, konuyla ilgili merak edilenleri anlattı.
18.08.2023 Ekonomi
Kredi kartlarıyla ilgili flaş gelişme! Haziran’da yüzde 109 arttı
Kredi kartlarıyla ilgili flaş gelişme! Haziran’da yüzde 109 arttı Kartlı ödeme tutarı haziran ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 109 artarak 638,7 milyar TL oldu. Bir önceki ay kartlı ödeme tutarı 625,9 milyar TL olarak gerçekleşmişti.
3.08.2023 Ekonomi
Askerlik yeri öğrenme (e devlet)! Askerlik yerleri açıklandı mı, askerlik yerleri saat kaçta açıklanacak? MSB PERTEM askerlik yerleri (ağustos celbi sınıflandırma sonuçları 2023) sorgulama
Askerlik yeri öğrenme (e devlet)! Askerlik yerleri açıklandı mı, askerlik yerleri saat kaçta açıklanacak? MSB PERTEM askerlik yerleri (ağustos celbi sınıflandırma sonuçları 2023) sorgulama 2023 Askerlik yerleri açıklandı mı, Ağustos celbi askerlik yerleri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü’nün takvimine göre yoklama, askerlik hizmet tercihi ile celp tercihlerini tamamlayan adayların seçim ve sınıflandırma sonuçları için bugüne işaret edildi. Askerlik yerini öğrenmek isteyenler e-devlet ekranı ile kontrol edebilecek. Peki, 2023 Ağustos celbi Askerlik yerleri belli oldu mu, askerlik yerleri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte, MSB seçim ve sınıflandırma sonucu sorgulama ekranı
28.07.2023 Gündem
İstanbul'da yeni taksimetre oyunu! Vatandaşlar isyan etti
İstanbul'da yeni taksimetre oyunu! Vatandaşlar isyan etti İstanbul'da yolcu ve mesafe seçtikleri gerekçesiyle sıkça şikayet konusu olan taksiciler, megakentte bir süredir kullanılan aplikasyon nedeniyle "ücreti" de belirledikleri eleştirilerine hedef oluyor. Ücret, taksimetre üzerinden otomatik hesaplanıyor. Ancak, uygulamayı kullanan bazı taksiciler bu rakamın çok üzerinde teklif sunuyor.
11.07.2023 Gündem
Mayıs ayı askerlik yerleri açıklandı! Askerlik yerleri sorgulama ekranı e-Devlet
Mayıs ayı askerlik yerleri açıklandı! Askerlik yerleri sorgulama ekranı e-Devlet Askerlik için tecillerini bozduracak olan er adayları, 2023 yılında askerlik celp yerlerinin ne zaman açıklanacağını merak ediyordu. Mart/nisan 2023 celp ve sevk dönemlerinin deprem nedeniyle ertelenmesinin ardından mayıs 2023 askerlik yerlerine gözler çevrilmişti. Merakla beklenen MSB askerlik yerleri açıklandı.
25.04.2023 Gündem
Acil durum fonu uyarısı! 'Para sıkıntısı çekmezsiniz'
Acil durum fonu uyarısı! 'Para sıkıntısı çekmezsiniz' Aylık gelirin, giderleri karşılamada yetersiz kaldığı noktada ilk akla gelen kredi kartları ve tüketici kredileri oluyor. Pek çok kişi nakit ihtiyaçlar söz konusu olduğunda bankaların yolunu tutuyor. Özellikle özel bankalar müşteri çekmek için dönemsel olarak faiz kampanyaları yapıyor. Öyle ki sıfır faizli nakit avans imkanı sunan bankalar bile bulunuyor.
11.04.2023 Ekonomi
Araç muayene ücretleriyle ilgili flaş karar, ödeme iade edildi
Araç muayene ücretleriyle ilgili flaş karar, ödeme iade edildi Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiriyor. Araç muayene ücretleriyle ilgili yeni bir karar verildi. Trabzon’da Ömer Altuntaş isimli vatandaş, geçen yıl aracının muayenesini yaptırmak için gittiği araç muayene istasyonunda ödediği komisyon sonrası mahkemeye başvurdu. Mahkeme konuyla ilgili flaş bir karara imza attı. İşte haberin detayları...
22.03.2023 Ekonomi
Kartla yapılan kamu-vergi ödemeleri katlandı
Kartla yapılan kamu-vergi ödemeleri katlandı Motorlu Taşıtlar Vergisi’ni de içeren kartlarla yapılan kamu-vergi ödemeleri, geçen yılın yaklaşık 2 katına ulaşarak 19,3 milyar TL tutarında gerçekleşti.
1.03.2023 Ekonomi
BDDK'dan deprem bölgesiyle ilgili açıklama: Taksitlendirme süreleri bir kata kadar artırılacak
BDDK'dan deprem bölgesiyle ilgili açıklama: Taksitlendirme süreleri bir kata kadar artırılacak Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunca (BDDK), Kahramanmaraş merkezli toplamda 10 ili etkileyen depremlerden etkilenen vatandaşlar için mevcut ve yeni kredilerde 6 Şubat'tan itibaren 6 ay boyunca vade ve taksit kolaylığı imkanı tanındı.
7.02.2023 Gündem
Kartlı ödemeler yüzde 117 büyüyerek yıllık 3,7 trilyon TL’ye ulaştı
Kartlı ödemeler yüzde 117 büyüyerek yıllık 3,7 trilyon TL’ye ulaştı 2022’deki toplam kartlı ödeme tutarı 2021’e göre yüzde 117 büyüyerek 3 trilyon 708 milyar TL’ye ulaştı.
31.01.2023 Ekonomi
50 milyon liralık dolandırıcılığın 24 şüphelisi adliyede
50 milyon liralık dolandırıcılığın 24 şüphelisi adliyede Nevşehir merkezli 4 ilde, 1000 kişinin 50 milyon lirasını dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 24 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
23.12.2022 Yaşam
Kartla ödeme tutarı Ekim ayında yüzde 129 arttı
Kartla ödeme tutarı Ekim ayında yüzde 129 arttı Ekim ayında yapılan toplam kartla ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 129 artarak 377,4 milyar TL oldu.
24.11.2022 Ekonomi
Eylül ayında değişti! Kartlı ödemeler yüzde 128 arttı
Eylül ayında değişti! Kartlı ödemeler yüzde 128 arttı Eylül ayında yapılan toplam kartla ödeme tutarı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 128 artarak 363,4 milyar TL oldu.
2.11.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Banka Kartları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki banka kartları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.