Balyoz Planı

Balyoz Planı

Son dakika Balyoz Planı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Balyoz Planı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Balyoz Planı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Balyoz Planı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan balyoz planı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.088 balyoz planı haberi bulunmuştur. Tüm balyoz planı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emine Erdoğan: Kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor
Emine Erdoğan: Kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor TİM tarafından düzenlenen İhracatın Güçlü Kadınları Ödül Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, “Sürdürülebilir kalkınma hedefleri ana amacı hiç kimseyi arkada bırakmamaktır. Şu tartışmasız bir gerçek ki kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor. Bunun yanında gelecek nesillerin niteliğinin artmasını ve aile kurumunun güçlenmesini de beraberinde getiriyor. Yani kadınların bir toplumun her alandaki gelişiminde merkezi bir rolü var” dedi. 
4.03.2022 Gündem
'Balyoz planı' davasında karar! Mehmet Baransu'ya 13 yıl hapis cezası
'Balyoz planı' davasında karar! Mehmet Baransu'ya 13 yıl hapis cezası "Devletin güvenliğine ilişkin belgeleri temin etme ve yok etme" suçlarından yargılanan kapatılan Taraf Gazetesi'nin eski çalışanlarından Mehmet Baransu 13 yıl hapis, diğer sanıklar Ahmet Altan, Yasemin Çongar ve Yıldıray Oğur ise 3'er yıl 4'er ay hapis cezasına çarptırıldılar.
4.03.2022 Gündem
Kırmızı bültenle aranan firari eski hakim Menekşe Uyar yakalandı
Kırmızı bültenle aranan firari eski hakim Menekşe Uyar yakalandı Yargıtay'da görülen "FETÖ kumpası" davası kapsamında hakkında kırmızı bülten çıkarılan firari eski hakim Menekşe Uyar, Ankara'da yakalandı.
10.07.2020 Gündem
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
Eski hakim Ömer Diken'in cezası belli oldu!
Eski hakim Ömer Diken'in cezası belli oldu! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine  ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hakkında dava açılan "Balyoz darbe planı  davası" hakimi eski İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ömer Diken, 13 yıl 4  ay hapis cezasına mahkum edildi.
1.07.2019 Gündem
"Balyoz kumpasçısı" hakim ve savcılara FETÖ'den iddianame
"Balyoz kumpasçısı" hakim ve savcılara FETÖ'den iddianame "Balyoz Planı" davasının soruşturma ve kovuşturması sırasında görev yapan eski 50 hakim ve savcı hakkında hazırlanan iddianamede, "mahkeme heyetinin kararlarında delillerin komplo ürünü olduğunu kabul etmeme gerekçesinin gerçekleri yansıtmadığı, 2003 yılında hazırlandığı söylenen dijitallerin, oluşturulma tarihlerinin neden 2007 olarak göründüğünü açıklarken, akla ve bilime aykırı beyanlarda bulundukları" belirtildi.
20.06.2019 Gündem
Eski Savcı Hüseyin Kaplan'a FETÖ üyeliğinden 15 yıl hapis!
Eski Savcı Hüseyin Kaplan'a FETÖ üyeliğinden 15 yıl hapis! FETÖ üyeliğinden yargılanan ve meslekten ihraç edilen Balyoz davası savcılarından Hüseyin Kaplan, "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüse yardım" suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
9.04.2019 Gündem
Balyoz davası hakimine 8 yıl 9 ay hapis!
Balyoz davası hakimine 8 yıl 9 ay hapis! İstanbul hakimiyken Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kumpas davalarından olduğu ortaya çıkan Balyoz planı davasında sanıkların tutuklanmasına karar veren eski Yargıtay üyesi İdris Asan'a, FETÖ üyeliği suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezası verildi.
6.03.2019 Gündem
Balyoz davasının eski hakimine hapis cezası
Balyoz davasının eski hakimine hapis cezası "Balyoz planı davası" eski hakimi Ali Efendi Peksak'a "silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan 12 yıl hapis cezası verildi.
17.01.2019 Gündem
Hüseyin Kaplan için istenen ceza belli oldu!
Hüseyin Kaplan için istenen ceza belli oldu! Kaplan'ın "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7 yıl 6 aydan 15 yıla kadar hapisle ezalandırılması talep edildi.
8.01.2019 Gündem
Balyoz davası savcılarından Savaş Kırbaş'ın cezası belli oldu
Balyoz davası savcılarından Savaş Kırbaş'ın cezası belli oldu Balyoz davası savcılarından Savaş Kırbaş, FETÖ’den yargılandığı davada 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
1.11.2018 Gündem
Balyoz davası savcısı Kırbaş'ın 15 yıl hapsi istendi!
Balyoz davası savcısı Kırbaş'ın 15 yıl hapsi istendi! Hakkında üç kez ağırlaştırılmış müebbet ve 15 yıla kadar hapis cezası istenen "Balyoz Planı" davası eski savcılarından Savaş Kırbaş'ın yargılandığı davada mütalaasını sunan cumhuriyet savcısı, sanık Kırbaş'ın ''silahlı terör örgütüne üye olmak'' suçundan 15 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.
21.09.2018 Gündem
Özden Örnek hayatını kaybetti
Özden Örnek hayatını kaybetti Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı emekli Oramiral Özden Örnek, İstanbul'da Koç Üniversitesi Hastanesinde hayatını kaybetti.
29.04.2018 Gündem
Adalet herkese lazım oluyor!
Adalet herkese lazım oluyor! FETÖ’nün Balyoz kumpasını karara bağlayan dönemin İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ömer Diken, örgüt üyesi olarak yargılandığı davada hakimin yüzüne bakamadı
29.09.2021 Gündem
İstinaf Mahkemesi Dursun Çiçek'in Balyoz tazminatını yükseltti
İstinaf Mahkemesi Dursun Çiçek'in Balyoz tazminatını yükseltti İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi, Balyoz davasında 40 ay tutuklu kaldıktan sonra beraat eden CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek hakkında yerel mahkeme tarafından verilen 89 bin TL'lik tazminat kararını kaldırarak, Çiçek'e, 180 bin TL manevi, 25 bin maddi olmak üzere toplam 205 bin TL tazminat ödenmesine karar verdi.
29.09.2021 Gündem
Terfilerde Balyoz ve 15 Temmuz izleri
Terfilerde Balyoz ve 15 Temmuz izleri Özel Kuvvetler Komutanı olarak 15 Temmuz’da kritik müdahalelerde bulunan Korgeneral Aksakallı Çanakkale’deki 2. Kolordu’ya atanırken, genel olarak görevlendirmelerde eski Balyoz sanıklarının ve darbecilerle mücadele eden generallerin isimleri dikkat çekti.
29.09.2021 Gündem
Jandarma, Donanma ve 2. Kolordu Komutanlığına atamalar yapıldı
Jandarma, Donanma ve 2. Kolordu Komutanlığına atamalar yapıldı Milli Savunma Bakanlığından yapılan atamalarda, Koramiral Ercüment Tatlıoğlu Donanma Komutanı, Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı ise 2. Kolordu Komutanı oldu.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün 3 ayaklı savunma stratejisi
FETÖ'nün 3 ayaklı savunma stratejisi Eski Hava Kuvvetleri Komutanlığı Başsavcısı emekli Albay Ahmet Zeki Üçok, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) sanıklarının, iddianamelerde, fotoğraf, görüntü ve tanık ifadeleri gibi deliller ve suç unsurları bulunmasına rağmen savunmalarında, örgütün talimatları doğrultusunda sırasıyla "inkar", "başkasını suçlama" ve "komutanlarla irtibatlandırma" şeklinde bir strateji uyguladığını söyledi.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 650'ye yükseldi
İstanbul'da FETÖ'yle ilgili dava sayısı 650'ye yükseldi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından örgüte yönelik açılan dava sayısı 650'ye yükseldi.
29.09.2021 Gündem
Başbuğ, Fidan, Ala itirafları
Başbuğ, Fidan, Ala itirafları ‘Balyoz Planı’ davasının savcısı Hüseyin Kaplan önce FETÖ üyesi olduğunu, ardından MİT Müsteşarı Fidan hakkındaki yakalama kararının, Başbuğ’un gözaltına alınması ve Ala’nın tasfiyesinin istenmesinin örgütün işi olduğunu itiraf etti
29.09.2021 Gündem
Balyoz savcısından Hakan Fidan ve İlker Başbuğ itirafı
Balyoz savcısından Hakan Fidan ve İlker Başbuğ itirafı FETÖ üyesi olduğunu itiraf eden "Balyoz Planı Davası" savcısı Hüseyin Kaplan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın ifadeye çağrılması ve Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ'un gözaltına alınmasına ilişkin itiraflarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
İddianame net: Balyoz FETÖ kumpasıdır
İddianame net: Balyoz FETÖ kumpasıdır TSK’da FETÖ’cü olmayan subayların tasfiyesi için açıldığı öne sürülen kumpas davalarından ‘Balyoz’un savcılarından Savaş Kırbaş hakkında üç kez ağırlaştırılmış müebbet hapis talep edildi. Kırbaş’ın ByLock kullandığı belirlendi
29.09.2021 Gündem
Balyoz savcısına üç kez ağırlaştırılmış müebbet istemi
Balyoz savcısına üç kez ağırlaştırılmış müebbet istemi "Balyoz Planı" davası savcılarından Savaş Kırbaş hakkında, "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs", "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ve TBMM'yi ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını engellemeye teşebbüs" suçlarından üç kez ağırlaştırılmış müebbet ile "FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
29.09.2021 Gündem
Mahkeme tazminatı 120 bine düşürdü
Mahkeme tazminatı 120 bine düşürdü Mahkeme 32 ay haksız yere tutuklu kaldığı gerekçesiyle emekli Kurmay Albay Hasan Nurgören'e yerel mahkeme tarafından verilen 800 bin liralık manevi tazminata ilişkin hükmün kaldırılmasına karar verdi
29.09.2021 Gündem
"FETÖ'cüler, diğer cemaat ve tarikatlarda kamufle oluyor"
"FETÖ'cüler, diğer cemaat ve tarikatlarda kamufle oluyor" Emekli Jandarma Kurmay Albay Mustafa Önsel, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının kendilerine yönelik operasyonlarda ihraç edilmemek için başka cemaat ve tarikatların içinde kamufle olduklarını söyledi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Balyoz Planı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki balyoz planı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.