Bağkur Emeklisi

Bağkur Emeklisi

Son dakika bağkur emeklisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bağkur emeklisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bağkur emeklisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bağkur Emeklisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bağkur emeklisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 264 bağkur emeklisi haberi bulunmuştur. Tüm bağkur emeklisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli zammında netleşen oran belli oldu, hesaplar değişti! Refah payı detayı belli oldu
Emekli zammında netleşen oran belli oldu, hesaplar değişti! Refah payı detayı belli oldu Emekli zammı ile ilgili ayrıntılar belli oldu. Refah payı detayı ortaya çıktı. Milyonlarca SSK ve memur emeklisi ile Bağ-Kur üzerinden emekli olanlar bekliyordu. Emekliye verilecek zam için sayılı günler kaldı. İlk 4 aylık enflasyona göre; SSK ve Bağkur emeklisi yüzde 18.72 zammı garantilemiş, memur emeklisi için de yaklaşık yüzde 4’lük bir fark oluşmuştu. Mayıs ve haziran enflasyonuyla rakam netleşecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın açıklamasına göre maaşlara refah payının eklenip eklenmeyeceği ise temmuzda belli olacak.
16.05.2024 Çalışma Hayatı
EYT maaşlarında kesinti olacak mı? EYT maaşları toplu mu yatacak, EYT maaşları hangi aydan geçerli olacak?
EYT maaşlarında kesinti olacak mı? EYT maaşları toplu mu yatacak, EYT maaşları hangi aydan geçerli olacak? EYT düzenlemesi yürürlüğe girdi. 3 Mart'tan itibaren emeklilik başvuruları alınmaya başlandı, başvuru sayısı 1,5 milyonu aşarken bir kısmının aylık bağlama işlemleri de tamamlandı. Başvurularını tamamlayan vatandaşlar emekli maaşlarının ne zaman yapılacağını merak ediliyor. Aylıklar, emeklilik dilekçesi verildikten sonraki aydan itibaren ödenecek. Peki, EYT maaşlarında kesinti olacak mı? EYT maaşları toplu mu yatacak, EYT maaşları hangi aydan geçerli olacak?
31.03.2023 Emekli
Zamlı 2023 emekli maaşı! Emekli maaşı ne kadar 2023? Ocak zammı SSK Bağkur en düşük emekli maaşları!
Zamlı 2023 emekli maaşı! Emekli maaşı ne kadar 2023? Ocak zammı SSK Bağkur en düşük emekli maaşları! SSK ve Bağkur emeklisi 13 milyona yakın kişi 2023 yılında emekli maaşlarına yapılacak zammı merak ediyordu. TÜİK'in 3 Ocak Salı günü açıkladığı Aralık ayı enflasyon rakamlarıyla belli olan emekli maaş zammı önce yüzde 25’e, ardından da yüzde 30’a yükseldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti TBMM Grup daha önce yüzde 25 olarak açıklanan memur ve emekli maaş artış oranını yüzde 30 olarak açıklamasının ardından emekli maaşlarının ne kadara yükseldiği merak konusu oldu. Peki, en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? cevabını haberimizde derledik. İşte SSK, BAĞKUR emekli maaşları 2023...
5.01.2023 Emekli
Memur zam farkı ne kadar oldu? Memur ve memur emeklisinin 6 aylık enflasyon farkı belli oldu! 2023 Memur ve emekli maaş zammı ne kadar, yüzde kaç?
Memur zam farkı ne kadar oldu? Memur ve memur emeklisinin 6 aylık enflasyon farkı belli oldu! 2023 Memur ve emekli maaş zammı ne kadar, yüzde kaç? Enflasyon rakamları açıklandı. Emekli ve memurun maaşlarına yapılacak 2023 ocak zammı belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan aralık ayı enflasyonuyla son 6 aylık enflasyon rakamları dolayısıyla memur ve memur emeklisinin alacağı zam oranları da netlik kazandı. Memurlar, temmuz ve ocak ayı olmak üzere yılda iki kez zam alıyor. Memur ve emekliler maaşlarına toplu sözleşme zammına ek yüzde enflasyon farkı da yansıtılıyor. Aralık ayı enflasyon verileriyle memur ve emekliye yapılacak ocak zammı netleşti. Peki, Memur zam farkı ne kadar oldu? 2023 Memur ve emekli maaş zammı ne kadar olacak? Memur enflasyon farkı nasıl hesaplanır? Memur ve emekli maaş zam oranı ne oldu?
3.01.2023 Memur
Emekliye ne zaman zam yapılacak, emekli zam oranı ne olur? Emekli maaşı ne zaman açıklanacak? 2023’te SSK, Bağkur ve memur emeklisine ödenecek zamlı maaş!
Emekliye ne zaman zam yapılacak, emekli zam oranı ne olur? Emekli maaşı ne zaman açıklanacak? 2023’te SSK, Bağkur ve memur emeklisine ödenecek zamlı maaş! Memur emeklisi, SSK ve Bağkur emeklisinin gözü 2023 yılının ocak ayına çevrildi. Yılın sonuna yaklaşılırken, emekliye yapılacak zam da merak edilen konular arasında yer alıyor. TÜİK tarafından açıklanacak aralık ayı enflasyonu ile birlikte SSK ve Bağkur emeklisinin zam oranı netleşecek, memur emeklisinin alacağı enflasyon farkı da belli olacak. Peki, Emekliye ne zaman zam yapılacak, emekli zam oranı ne olur? Emekli maaşı ne zaman açıklanacak? 2023’te SSK, Bağkur ve memur emeklisine ödenecek zamlı maaş!
26.12.2022 Emekli
2023 memur zammı ne olur? Emekli ve memur enflasyon oranına göre ne kadar zam alacak? 5 aylık enflasyon farkı ne oldu?
2023 memur zammı ne olur? Emekli ve memur enflasyon oranına göre ne kadar zam alacak? 5 aylık enflasyon farkı ne oldu? Kasım ayı enflasyon rakamları TÜİK tarafından açıklandı. TÜİK verilerine göre, kasım ayında TÜFE yüzde 2,88'e geriledi. Yıllık enflasyon yüzde 84,39 oldu. Aylardır merakla beklenen emekli ve memur zammı ile enflasyon farkı ortaya çıktı. Son 5 aylık enflasyon rakamları belli olurken, gözler aralık ayı enflasyonuna çevrildi. Milyonlarca memur ve emekli 2023 maaş zammı için hesaplamalara şimdiden başladı. Peki, 2023 memur zammı ne olur? Emekli ve memur enflasyon oranına göre ne kadar zam alacak? 5 aylık enflasyon farkı ne oldu, memur ve memur emeklisi zam farkı çıktı mı? İşte memur ve emekli maaş zamları ve zam farkları hakkında bilmeniz gerekenler…
5.12.2022 Memur
Memur ve memur emeklisinin 5 aylık enflasyon farkı belli oldu! Memur zam farkı ne kadar oldu? 2023 Memur ve emekli maaş zammı ne kadar olacak?
Memur ve memur emeklisinin 5 aylık enflasyon farkı belli oldu! Memur zam farkı ne kadar oldu? 2023 Memur ve emekli maaş zammı ne kadar olacak? Enflasyon rakamları açıklandı! Emekli ve memurun maaşlarına yapılacak 2023 ocak zammı için belirleyici olacak kasım ayı enflasyon rakamları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklandı. Aralık enflasyonuyla son 6 aylık enflasyon rakamları sonrasında netlik kazanacak zamlar için son bir adım kalırken kasım ayı enflasyonuyla maaşlara yapılacak zam neredeyse ortaya çıkmış oldu. Memurlar, temmuz ve ocak ayı olmak üzere yılda iki kez zam alıyor. Memur ve emekliler maaşlarına toplu sözleşme zammına ek yüzde enflasyon farkı da yansıtılıyor. Kasım ayı enflasyon verileriyle memur ve emekliye yapılacak ocak zammı netleşmeye başladı. Son 5 ayın verilerine göre maaşlara zam göründü. Peki, Memur zam farkı ne kadar oldu? 2023 Memur ve emekli maaş zammı ne kadar olacak? Memur enflasyon farkı nasıl hesaplanır? Memur ve emekli maaş zam oranı ne oldu? İşte detaylar…
5.12.2022 Çalışma Hayatı
Emekli ve memur ne kadar zam alacak? Memur enflasyon farkı oluştu mu? 2023 memur zammı ne olur?
Emekli ve memur ne kadar zam alacak? Memur enflasyon farkı oluştu mu? 2023 memur zammı ne olur? Milyonlarca memur ve emeklinin gözü enflasyon rakamlarındaydı. Emekli ve memurun 2023 ocak zammı için belirleyici olacak son 6 aylık enflasyon rakamları beklenirken ekim ayı enflasyon oranı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklandı. Memurlar, temmuz ve ocak ayı olmak üzere yılda iki kez zam alıyorlar. Memur ve emekliler maaşlarına toplu sözleşme zammına ek yüzde enflasyon farklı alacak. Zam oranın belirlenmesinde etkili olan enflasyon rakamları ise yılın ikinci yarısı için takip ediliyor. Peki, Memur enflasyon farkı nasıl hesaplanır? Memur ve emekli maaş zam oranı ne oldu? Memur enflasyon farkı kaç oldu? İşte detaylar…
3.11.2022 Memur
Emekli maaşları ne zaman yatacak? SSK ve Bağkur emekli maaşları ne zaman ödenecek? En düşük emekli maaşı ne kadar oldu?
Emekli maaşları ne zaman yatacak? SSK ve Bağkur emekli maaşları ne zaman ödenecek? En düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Emekli maaşı temmuz zammı TÜİK’in ay başında açıkladığı enflasyon verileri ile birlikte belli oldu. TÜİK’ın açıkladığı verilere göre, haziran ayında enflasyon yıllık yüzde 78.62 aylık olarak da yüzde 4,95 gerçekleşti. 6 aylık değişim ise yüzde 42,35 oldu. Buna göre, SSK, Bağ-Kur ve tarım emeklileri temmuz zam oranı yüzde 42.35 oldu. Emeklinin alacağı zam oranının kesinlik kazanmasıyla birlikte gözler maaşların ödeme tarihlerine çevrildi. Maaşların Kurban Bayramı öncesi ödenmesi bekleniyordu ancak ödemeler maaşların alındığı tarihlerde yapılacak. Peki, Emekli maaşları ne zaman yatacak? SSK ve Bağkur emekli maaşları ne zaman ödenecek? En düşük emekli maaşı ne kadar oldu? En yüksek emekli maaşı ne kadar oldu? Emekli zamları ne zaman yatacak? İşte detaylar…
10.07.2022 Emekli
SGK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarına zam! İşte yeni aylıkları...
SGK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarına zam! İşte yeni aylıkları... SGK ve Bağ-Kur emeklilerinin aylıklarına zam geldi! Yeni maaşlar belli oldu. Milyonlarca emeklinin hesabına yatacak. Haziran ayında enflasyon yıllık yüzde 78.62 aylık olarak da yüzde 4,95 gerçekleşti. 6 aylık değişim ise yüzde 42,35 oldu. 14 milyon emeklinin maaşlarına yapılacak zam oranı da böylelikle belli oldu. SGK ve Bağ-Kur emeklilerinin zamlı maaşları bu ay itibarıyla hesaplara geçecek. İşte SGK ve Bağ-Kur emekli zam oranı ve yeni zamlı emekli maaşları...
4.07.2022 Emekli
Emekli maaş zammı belli oldu! SSK ve Bağkur emeklileri ne kadar zam alacak? Bağkur ve SSK emekli maaşı ne kadar oldu? İşte emeklinin zamlı maaşları!
Emekli maaş zammı belli oldu! SSK ve Bağkur emeklileri ne kadar zam alacak? Bağkur ve SSK emekli maaşı ne kadar oldu? İşte emeklinin zamlı maaşları! TÜİK açıkladı. Haziran ayı enflasyon rakamları belli oldu! 6 aylık enflasyon oranı da ortaya çıktı. Bu açıklama ile birlikte SSK ve BAĞKUR emeklililerine yapılacak zam oranı da belli oldu. Emeklinin gözü zamlı maaşlara çevrildi. Peki, SSK ve Bağkur emeklileri ne kadar zam alacak? Bağkur ve SSK emekli maaşı ne kadar oldu? İşte emeklinin zamlı maaşları!
4.07.2022 Emekli
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam! Ve açıklandı! Tek tek hesaplandı! İşte yeni maaşlar...
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam! Ve açıklandı! Tek tek hesaplandı! İşte yeni maaşlar... Memur maaşları ve emekli aylığı zammıyla ilgili son dakika gelişmesi. Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam geldi. Milyonlarca memur ve emeklinin beklediği zam oranı açıklandı. Tüketici Fiyat Endeksi haziranda yüzde 4,95 artarken, yıllık bazda 78,62 yüzde oldu. Memur ve memur emeklisi için maaş zammı yüzde 41,85, SSK ve Bağkur emeklisi maaş zammı ise 42,35 oldu. Böylece, en düşük memur maaşı 6 bin 341 TL iken 8 bin 984 TL’ye çıktı. En düşük emekli memur aylığı 4 bin 289 TL iken 6 bin liranın üzerine yükseldi.
4.07.2022 Memur
Maaşlara büyük zam geliyor! Memur, emekli, asgari ücretli hesabına yatacak! Tek tek hesaplandı! En düşüğü...
Maaşlara büyük zam geliyor! Memur, emekli, asgari ücretli hesabına yatacak! Tek tek hesaplandı! En düşüğü... Maaşlara dev zam geliyor. Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Emekli, memur, asgari ücretlinin maşında büyük artış yaşanacak. Maaşlara yapılacak zam oranı ise belli oldu. Yeni emekli, memur, ve asgari ücretli maaşı kuruşu kuruşuna hesaplandı. Emekli ve memura yüzde 40 zam yapılacağı belirtiliyor. Bu oran üzerinden yapılan hesaplamalara göre en düşük memur maaşı 2 bin 571 lira zamlanacak. 2022 yılının ikinci döneminde en düşük memur maaşı 9 bin liraya yükselmiş olacak. En düşük memur emeklisi maaşı ise 2022 yılının birinci altı aylık döneminde 4 bin 289 lirayken yüzde 40'lık zam farkını koyduğumuzda 6 bin 4 liraya yükselecek. En düşük işçi emeklisi (2000 öncesi) 3 bin 292 lirayken, yüzde 40'lık zam farkını koyduğumuzda 4 bin 608 liraya yükselecek. En düşük Bağkur emeklisi 2500 lirayken yüzde 40'lık zam farkını koyduğumuzda bu rakam 3500 liraya yükselecek. Asgari ücrete ise enflasyon artışının üzerinde zam yapılması bekleniyor. İşte emekli, memur, asgari ücretli milyonları ilgilendiren maaş zammı ile ilgili tüm detaylar...
26.06.2022 Memur
Emekli ve memur maaşına, asgari ücrete zam! Belli oldu 6004 lira ve…
Emekli ve memur maaşına, asgari ücrete zam! Belli oldu 6004 lira ve… Emekli, memur, asgari ücretli milyonlarca kişi bekliyordu ve belli oldu. Zam açıklamaları peş peşe geliyor. Maaşlar artıyor. Yeni zamlı maaşlar kuruşu kuruşuna hesaplandı. Emekli ve memura yüzde 40 zam yapılacağı belirtiliyor. Bu oran üzerinden yapılan hesaplamalara göre en düşük memur maaşı 2 bin 571 lira zamlanacak.  2022 yılının ikinci döneminde en düşük memur maaşı 9 bin liraya yükselmiş olacak. En düşük memur emeklisi maaşı ise 2022 yılının birinci altı aylık döneminde 4 bin 289 lirayken yüzde 40'lık zam farkını koyduğumuzda 6 bin 4 liraya yükselecek. En düşük işçi emeklisi (2000 öncesi) 3 bin 292 lirayken, yüzde 40'lık zam farkını koyduğumuzda 4 bin 608 liraya yükselecek. En düşük Bağkur emeklisi 2500 lirayken yüzde 40'lık zam farkını koyduğumuzda bu rakam 3500 liraya yükselecek. Asgari ücrete de zam yapılacak. Bakan resmen duyurdu. İşte kuruşu kuruşuna emekli, memur ve asgari ücretlinin zamlı maaşları…
25.06.2022 Çalışan Hakları
Emekli maaşına zam ve fark 5 bin 796 lira ve...
Emekli maaşına zam ve fark 5 bin 796 lira ve... Milyonlarca SSK, Bağkur ve memur emeklisi bekliyordu belli oldu. Rakamlar açıklandı. Zam, fark ve ikramiye müjdesi geliyor. Ilk 5 aylık sonuca göre memur ve emeklinin zammı yüzde 35’i aşıyor. Zammın kesinleşmesi için sadece haziran verisi kaldı. Son ayda da yüzde 2 üzeri enflasyon gelirse zam yüzde 39’u bulacak. En düşük emekli aylığı ise memurlarda 5 aylık enflasyona göre 4 bin 289 liradan 5 bin 796 lira 15 kuruşa, 6 aylık enflasyon tahminine göre ise 5 bin 969 liraya çıkacak.2000'den önce emekli olan SSK'lılarda 5 aylık enflasyona göre 3 bin 292 liradan 4 bin 465 lira 27 kuruşa, 6 aylık tahmine göre ise 4 bin 597 lira 94 kuruşa çıkacak. 2000 sonrasında emekli olanlar için en düşük maaş 2.500 TL'ye çıkartılmıştı.Bunun üzerine de artış gerçekleşecek. İşte kuruşu kuruşuna yeni zamlı emekli maaşları...
4.06.2022 Emekli
Emekli aylıklarına büyük zam! Yüzde 41 enflasyon zammı ve seyyanen zam geliyor, en az 4.000 TL...
Emekli aylıklarına büyük zam! Yüzde 41 enflasyon zammı ve seyyanen zam geliyor, en az 4.000 TL... Milyonlarca emeklinin gözü temmuz zamlarına çevrildi. 'En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?' sorusuna yanıt aranmaya başladı. Emekli zammı ile ilgili son dakika açıklamaları gelmeye başladı. Oranlar netleşiyor. Zam oranı yüzde 41'i buluyor. Merkez Bankası Mayıs 2022 enflasyon beklenti anketi yayımlandı. Buna göre Mayıs ayı enflasyon beklentisi yüzde 3,97 olarak revize edildi. SSK ve Bağ-Kur emekli zammı için 4 aylık zam oranı şimdiden yüzde 31,71 oldu. Merkez Bankası'nın Piyasa Katılımcıları Anketi'nin sonuçlarına göre 6 aylık enflasyon yüzde 40'ın üzerinde gelecek. Tüm bu veriler ışığında emekli maaşlarına yapılacak zam miktarı da ortaya çıktı. Yüzde 41'lik zam dışında emeklilere seyyanen zam da yapılacak. 2.500 TL olarak belirlenen en düşük emekli aylığının 4.000 lira seviyesine çekilmesi amaçlanıyor. Enflasyon zammının ardından maaşı bu sınırın altında kalan emeklilere seyyanen zam yapılması gündemde.
24.05.2022 Emekli
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Oranlar netleşiyor, paraların hesaplara yatırılacağı tarih...
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Oranlar netleşiyor, paraların hesaplara yatırılacağı tarih... Emekli aylıkları ve memur maaşları ilgili son dakika gelişmesi! Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam geliyor. Memur ve emekli milyonların beklediği tarih ve oranlar netleşiyor. Yeni maaşlar kuruşu kuruşuna hesaplandı. Tahminlere paralel nisan enflasyonu yüzde 6 çıkarsa ilk 4 aylık enflasyon yüzde 30 olacak. Bu durumda memur ve memur emeklisinin alacağı zam yüzde 29.5’e çıkmış olacak. Eğer mayıs ve haziran aylarında enflasyon düşmekle birlikte eksi çıkmazsa memur, memur emeklisi, SSK ve Bağkur emeklisi en az yüzde 30 maaş zammını garantilemiş olacak. Mayıs ve haziranda yüzde 2-3 civarı kısmi bir artış olması durumunda ise ilk 6 aylık enflasyon yüzde 35’leri görebilecek. Bu durumda da emekli ve memur yüzde 35’e yakın zammı cebine koyacak. Nisan, mayıs ve haziranda enflasyon öngörüleri aşarsa zam oranı da yükselecek. Memur ve emekliler sadece temmuz zammını beklemiyor. Milyonların gözü 3600 ek gösterge düzenlemesinde. Düzenlemenin hayata geçirilmesi durumunda hem memur maaşları hem de emekli maaş ve ikramiyeleri artacak. 3600 ek gösterge düzenlemesinde de geri sayım başladı. Milyonlarca memur ve memur emeklisi, gözünü 3600 Ek Gösterge Komisyonu'nun 10 Mayıs'ta gerçekleşecek olan üçüncü toplantısına çevirdi. Çalışma yaşamında 2022 ile birlikte birçok değişiklik gündeme geldi. Hükümet önemi adımlar atıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin EYT ile ilgili de bir açıklama yaptı. İşte temmuz zammı, 3600 ek gösterge ve ETY ile ilgili son dakika gelişmeleri...
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam geliyor! Oran verildi tarih belli oldu! Tek tek hesaplandı! 6 bin 650 lira...
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam geliyor! Oran verildi tarih belli oldu! Tek tek hesaplandı! 6 bin 650 lira... Memur maaşları ve emekli aylıklarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam geliyor. Memur ve emekli milyonların beklediği tarih ve oran açıklandı. Yene maaşlar tek tek hesaplandı. Tahminlere paralel nisan enflasyonu yüzde 6 çıkarsa ilk 4 aylık enflasyon yüzde 30 olacak. Bu durumda memur ve memur emeklisinin alacağı zam yüzde 29.5’e çıkmış olacak. Merkez Bankası enflasyonda mayıs itibarıyla düşüş bekliyor. Eğer mayıs ve haziran aylarında enflasyon düşmekle birlikte eksi çıkmazsa memur, memur emeklisi, SSK ve Bağkur emeklisi en az yüzde 30 maaş zammını garantilemiş olacak. Mayıs ve haziranda yüzde 2-3 civarı kısmi bir artış olması durumunda ise ilk 6 aylık enflasyon yüzde 35’leri görebilecek. Bu durumda da emekli ve memur yüzde 35’e yakın zammı cebine koyacak. Nisan, mayıs ve haziranda enflasyon öngörüleri aşarsa zam oranı da yükselecek. Ocak-şubat-martta açıklanan mevcut rakamlara göre (yüzde 22.80); en düşük SSK (2000 öncesi) emekli maaşı 3 bin 293 liradan 4 bin 43 liraya, en düşük Bağkur esnaf emekli maaşı 2 bin 399 liradan 2 bin 945 liraya, en düşük Bağkur tarım emeklisinin maaşı 2 bin 261 liradan 2 bin 776 liraya yükselecek. En düşük memur emekli maaşı ise şu anda oluşan enflasyon farkıyla 4 bin 176 liradan 5 bin 228 liraya, en düşük memur maaşı da 5 bin 220 liradan 6 bin 550 liraya çıkacak. Ayrıca 65 yaş aylığı da şu anki rakamlara göre 1.084 liradan 1.325 liraya yükselecek. Perşembe itibarıyla bu rakamlar daha yukarı çıkmış olacak.
3.05.2022 Memur
Emekli, memur, işçiye zam! Yüzde 22, yeni düzenleme geliyor...
Emekli, memur, işçiye zam! Yüzde 22, yeni düzenleme geliyor... Milyonlarca kişiyi ilgilendiren temmuz dönemi zam açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den geldi. Bilgin, “Özellikle enflasyon sürecinin tahribatına karşı temmuzda yeniden işçilerimizi, kamu çalışanlarımızı, memurlarımızı ve emeklilerimizi koruyacak düzenlemeyi yapacağız” dedi.Bu yılın ilk 3 ayındaki enflasyon rakamlarına göre, memur maaşında yüzde 7’lik toplu sözleşme zammına ek yüzde 15.30 fark oluştu. SSK ve Bağkur emeklisi için şimdiden en az yüzde 22.80 zam göründü.
23.04.2022 Emekli
Memur maaşı ve emekli maaşına zam! Oranlar açıklandı! Tek tek hesaplandı
Memur maaşı ve emekli maaşına zam! Oranlar açıklandı! Tek tek hesaplandı Emekli maaşı ve memur maaşına zam! Milyonlarca emekli ve memuru ilgilendiren rakamlar ortaya çıktı. Milyonlarca memur ve emekli içim zam oranları tek tek hesaplandı. Şubatta aylık enflasyon yüzde 4.81 yıllık enflasyon yüzde 54.44 oldu. Üretici enflasyonu da yüzde 105 arttı. Son 2 ayın enflasyonu yüzde 16.44. Buna göre şimdiden memur ve memur emeklisi için yüzde 8.94 fark zammı göründü. Temmuzda ayrıca yüzde 7 oranında toplu sözleşme zammı maaşlara eklenecek. SSK ve Bağkur emeklisi de şu anki rakamlara göre en az yüzde 16.44 zam alacak. İşte memur maaşları ve emekli maaşlarıyla ilgili son dakika tüm ayrıntılar...
4.03.2022 Memur
Memur ve emeklilerin 14 günlük zam farkları ile ilgili son dakika gelişmesi!
Memur ve emeklilerin 14 günlük zam farkları ile ilgili son dakika gelişmesi! Zam farkları ödenmeye başlıyor. Milyonlarca kişi alacak. Memur ve emeklilerin 14 günlük zam farkları ile ilgili flaş gelişme! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 2.3 milyonu aşkın memur emeklisi ile dul ve yetimlerinin 1 Ocak 2022 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan zam farklarının 27 Ocak’ta yatırılacağını duyurdu. Kim ne kadar zam farkı alacak? Emekli, dul ve yetim aylığı alanların hesabına net ne kadar ücret yatırılacak? Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Öte yandan Muhasebat Genel Müdürlüğü 14 günlük maaş farkı için mutemetlere yetki açtı. İşte memur emekli, engelli, dul ve yetim milyonların beklediği zam farkları ile ilgili merak edilen tüm detaylar....
25.01.2022 Çalışma Hayatı
Dul ve yetim maaş farkları ne zaman verilecek? 2022 dul ve yetim maaşı ne kadar oldu, zamlı maaşlar dul, yetimlere ne zaman yatacak?
Dul ve yetim maaş farkları ne zaman verilecek? 2022 dul ve yetim maaşı ne kadar oldu, zamlı maaşlar dul, yetimlere ne zaman yatacak? 2022 dul ve yetim maaş farkları ne zaman verilecek, dul ve yetim maaşı ne kadar oldu? Zam farkları ile ilgili beklenen açıklama geldi. Harp ve vazife malullerine yapılacak 2021 yılı ek ödemeleri ile emekli sandığı kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların 2022 yılı ocak ayı zam farklarının ödeneceği tarih belli oldu. Peki, Dul ve yetim maaş farkları ne zaman hesaplara yatacak?
24.01.2022 Ekonomi
Zam farkları ile ilgili son dakika gelişmesi! Paralar perşembe günü hesaplara aktarılmaya başlayacak, emekli, dul, yetim ve...
Zam farkları ile ilgili son dakika gelişmesi! Paralar perşembe günü hesaplara aktarılmaya başlayacak, emekli, dul, yetim ve... Zam farkları ödeniyor. Tarihler belli oldu. Bakanlık son dakika olarak duyurdu. Yüz binlerce kişi alacak. Emekli, dul, yetim, vazife malulü... Hepsini kapsıyor. Paralar perşembe günü vatandaşların banka hesaplarına ya da PTT hesaplarına yatırılacak. Zam farkı ödemelerinin detayları belli oldu Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından bugün yapılan açıklamada zam farklarının 27 Ocak’ta ödeneceği duyuruldu. Kim ne kadar far alacak? Emekli, dul, yetim ve vazife malullerine ödenecek zam farkları ile ilgili son dakika gelişmeleri....
24.01.2022 Çalışma Hayatı
Emekliye çifte zam! Yeni maaşlar ödenmeye başladı, SSK ve Bağ-Kur'lu...
Emekliye çifte zam! Yeni maaşlar ödenmeye başladı, SSK ve Bağ-Kur'lu... SSK ve Bağ-Kur emeklisi milyonlarca kişi bekliyordu. Zamlı maaşlar ödenmeye başladı. Emekli aylıklarına enflasyon zammı dışında seyyanen zam da eklendi. En düşük emekli maaşı 2.500 TL'ye yükseldi. Peki çifte zamdan kimler yararlanabilecek? Emekli aylıklarına yüzde 25,47 oranında zam yapıldı. Ancak bu zam oranı ile maaşı 2.500 liranın altında kalan emekliler için bir zam daha yapılarak tüm maaşlar 2.500 TL seviyesine çekildi. Dul ve yetim maaşı alanlar ise kendi maaşlarının ne kadar artacağını merak ediyor. Eşinden dolayı maaş alan SSK ve Bağ-Kur'lular yüzde 25.47, Emekli Sandığı'ndakiler yüzde 30.95 zam alacak. Alt sınır aylığındaki 2 bin 500 lira sınırı ise dosya bazında uygulanacak. Ölen sigortalıdan dolayı dul veya yetim aylığı alanlar, bu uygulamadan hisseleri oranında yararlanacak.
18.01.2022 Emekli
Zamlı emekli maaşları hesaplara bugün yatıyor! İşte kuruşu kuruşuna yeni maaşlar...
Zamlı emekli maaşları hesaplara bugün yatıyor! İşte kuruşu kuruşuna yeni maaşlar... Zamlı emekli maaşları hesaplara yatırılıyor. Ödemeler bugün yapılmaya başlanıyor. Yüz binlerce emekliyi kapsıyor. Yeni düzenleme ile işçi ve Bağkur emeklilerine yüzde 25.46, memur emeklisine de ilave yüzde 2.5’lik artışla toplam yüzde 30.5 zam yapılacak. En düşük emekli maaşı 2500 liraya çıkacak. Maaşı bu rakamın altında olanlar ise normal maaşını alacak. Ancak düzenlemeye ilişkin kanun çıktıktan sonra farklar hesaba yatacak. Örneğin, 1.800 lira alana daha sonra 700 lira fark yatacak. Ödemeler ocak ayında tamamlanacak. Öte yandan yeni düzenleme ile SSK ve Bağkur’lu emekli maaşları tatil gününe gelse de yatırılacak. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Parasını kim, hangi gün alacak? İşte emekli maaşları ile ilgili detaylar...
17.01.2022 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Bağkur Emeklisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bağkur emeklisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.