Bafra

Bafra

Son dakika bafra haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bafra ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bafra haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bafra

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bafra gelişmeleri de dahil olmak üzere 628 bafra haberi bulunmuştur. Tüm bafra haberleri aşağıda listelenmiştir.
Otomobil, bisiklete çarptı; işe giderken öldü
Otomobil, bisiklete çarptı; işe giderken öldü Samsun'da bisikletiyle işe giderken otomobilin çarptığı Mehmet Ördek (52), hayatını kaybetti.
28.12.2023 Gündem
Karadeniz’de fırtına uyarısı! Saatteki hızı 75 km’yi bulacak
Karadeniz’de fırtına uyarısı! Saatteki hızı 75 km’yi bulacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Orta Karadeniz’de saatteki hızı 75 kilometreyi bulması beklenen fırtına öncesinde uyarıda bulundu.
25.12.2023 Gündem
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir?
Ova Nedir, Nasıl Oluşur? Ovanın Özellikleri Ve Çeşitleri... Türkiye'deki Ovalar Nelerdir? Ovalar akarsuların taşıdıkları alüvyonların birikmesi ile oluşan az engebeli düzlüklerdir. Farklı büyüklüklerde ve yapıda olabildikleri için birbirinden farklı ovalar ile karşılaşmak mümkündür.
19.12.2023 Eğitim
Gazeteciler Bilal Çetin ve Hasan Kılıç hayatını kaybetti
Gazeteciler Bilal Çetin ve Hasan Kılıç hayatını kaybetti Hürriyet’in çok uzun yıllardır sorumlu yazı işleri müdürlüğünü yürüten Hasan Kılıç İstanbul’daki evinde hayatını kaybetti. Ayrıca Vatan Gazetesi Ankara temsilciliği görevini yürüten Bilal Çetin, 65 yaşında hayatını kaybetti.
18.12.2023 Gündem
Milyonlarca evli çifti ilgilendiriyor! Boşanma davaları ile ilgili emsal karar: Erkek kusurlu değil
Milyonlarca evli çifti ilgilendiriyor! Boşanma davaları ile ilgili emsal karar: Erkek kusurlu değil Yargıtay, boşanma davaları ile ilgili emsal bir karara imza attı. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, "Erkek eşin bağımsız konut sağlamaması ve kadın eşi ailesinin yanına bırakması eylemleri kadının kişilik haklarına saldırı teşkil etmez" dedi.
15.10.2023 Gündem
Konuşmak için çağırdı! Kurşun yağdırdı
Konuşmak için çağırdı! Kurşun yağdırdı Samsun’un Bafra ilçesinde bir şahıs, konuşmak için çağırdığı kişiye silahla ateş etti. Kurşunların hedefi olan şahıs yaralandı.
8.09.2023 Yaşam
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Okul bahçesinde 15 yaşındaki çocuk ölü bulundu
Okul bahçesinde 15 yaşındaki çocuk ölü bulundu Samsun’un Bafra ilçesinde, 15 yaşındaki Yiğit Öztürk okul bahçesinde ölü bulundu.
5.08.2023 Gündem
Samsun’da feci kaza! Ölü ve yaralılar var
Samsun’da feci kaza! Ölü ve yaralılar var Samsun’un Bafra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.
3.07.2023 Yaşam
Evlat dehşeti! Babasını tüfekle öldürdü, babaannesini darp etti, evi ateşe verdi
Evlat dehşeti! Babasını tüfekle öldürdü, babaannesini darp etti, evi ateşe verdi Samsun'un Alaçam ilçesinde bir genç, babasını tüfekle vurarak öldürdü, babaannesini tüfeğin kabzası ile yaraladı, evi ateşe verdikten sonra araç gasp ederek kaçtı.
3.07.2023 Yaşam
Samsun'da 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yeri heyelan tehlikesi nedeniyle taşınıyor
Samsun'da 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yeri heyelan tehlikesi nedeniyle taşınıyor Samsun Valisi Zülkif Dağlı, 5 Haziran'da meydana gelen sel ve su baskınlarına yönelik hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "İl genelinde heyelan ve kaya düşmesi afetlerine ilişkin 38 mahallede, 47 lokasyonda yapılan incelemeler neticesinde 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yerinin nakline karar verildi" dedi. Vali Dağlı, 13 Haziran'daki sel ile ilgili de çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.
15.06.2023 Gündem
Amasya ve Samsun'dan acı haber! Sele kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
Amasya ve Samsun'dan acı haber! Sele kapılan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı Amasya'da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak sele yol açtı. Sele kapılan otomobildeki 1 kişi kurtuldu, kayıp 2 kişiden birinin ise sabah saatlerinde cesedine ulaşıldı. Samsun'un Ladik ilçesinde de 1 kişi sele kapılarak hayatını kaybetti. Meteoroloji'den bölge için kritik uyarı geldi.
5.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta ülkemizin şahlanış dönemini birlikte başlatacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta ülkemizin şahlanış dönemini birlikte başlatacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "14 Mayıs'ta bu maskeli baloya son vereceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah Türkiye'yi 14 Mayıs'ta çok daha ileriye taşıyacağız. 14 Mayıs'ta ülkemizin şahlanış dönemini birlikte başlatacağız" ifadelerini kullandı.
4.05.2023 Gündem
Ev sahiplerine ‘dublör' tuzağı! Büyük vurgun tapuda ortaya çıktı
Ev sahiplerine ‘dublör' tuzağı! Büyük vurgun tapuda ortaya çıktı Antalya’da 50 milyon TL değerinde gayrimenkulü bulunan bir kişi adına, dublör kullanılarak noterden vekalet çıkartıp gayrimenkullerin satışını yapmaya çalışan 11 şüpheli yakalandı. Olayı organize eden 2 şüpheli ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
12.04.2023 Yaşam
Depremzede çiftçilerin mazot ve gübre destekleri nakit ödenecek
Depremzede çiftçilerin mazot ve gübre destekleri nakit ödenecek Depremler nedeniyle zarar gören ve afet bölgesi ilan edilen illerde kayıtlı çiftçiler için 2022 üretim yılı mazot ve gübre destekleme ödemeleri nakit olarak gerçekleştirilecek.
20.02.2023 Ekonomi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
YSK üyesi Talip Bakır kimdir? Yüksek Seçim Kurulu üyesi olan Talip Bakır kaç yaşında, nereli?
YSK üyesi Talip Bakır kimdir? Yüksek Seçim Kurulu üyesi olan Talip Bakır kaç yaşında, nereli? Yüksek Seçim Kurulu üyeliğine seçilen Talip Bakır hakkında araştırmalar başladı. Yargıtay Büyük Genel Kurulu'nca bugün yapılan seçim sonucunda, Yüksek Seçim Kurulu Üyeliği'ne seçilen Talip Bakır kimdir, kaç yaşında? Talip Bakır nereli? İşte detaylar...
25.01.2023 Gündem
Samsun TOKİ kura sonuçları listesi ve TOKİ Samsun kura çekimi canlı yayın ekranı! TOKİ Samsun kura sonuçları sorgulama…
Samsun TOKİ kura sonuçları listesi ve TOKİ Samsun kura çekimi canlı yayın ekranı! TOKİ Samsun kura sonuçları sorgulama… TOKİ kura takvimine göre 7 Kasım’da başlayan kuralar bugün Samsun ve Amasya için çekilecek. TOKİ kura çekilişi için yeni etap, 12 Aralık 2022 Pazartesi günü Samsun ili ile başladı ve 19 Aralık'a kadar Amasya, Çorum, Ordu, Sivas, Giresun ve Tokat illeriyle devam edecek. İlkadım, Merkez, Bafra, Canik, Çarşamba, Vezirköprü, Havza, Kavak, Ladik, Ondokuzmayıs, Asarcık ilçelerinde inşa edilecek toplam 4 bin 450 konutun hak sahibi, Samsun TOKİ kura sonuçları canlı yayın ile açıklanacak. 250 bin konutun hak sahibi 2023 yılının Mart ayı içerisinde belli olacak. Peki, Samsun TOKİ kura sonuçları listesi açıklandı mı, TOKİ Samsun kura çekimi canlı yayın ile nasıl takip edilir? İşte TOKİ Samsun kura sonuçları sorgulama süreci…
13.12.2022 Ekonomi
Öğretmen ve öğrencilerden 'muallim' klibi
Öğretmen ve öğrencilerden 'muallim' klibi Samsun’un Bafra ilçesinde öğretmenler ve öğrenciler tarafından öğretmenler gününe özel klip çekildi. Birçok öğretmen ve öğrencinin rol aldığı “Muallim” klipi sosyal medyada büyük ilgi gördü.
24.11.2022 Haber
Yamaç paraşütünün ipine takılarak havalandı sonrası korkunç
Yamaç paraşütünün ipine takılarak havalandı sonrası korkunç Samsun'un Bafra ilçesinde, yamaç paraşütüyle uçuş yapan sporcuya yardım ettiği sırada ipe takılarak havalanan paraşütçü Erdinç Ertuğrul (41), yaklaşık 20 metreden düşerek hayatını kaybetti.
12.11.2022 Gündem
Yolda devrilen motosikletin yanında 2 liseli ölü bulundu
Yolda devrilen motosikletin yanında 2 liseli ölü bulundu Samsun'un Bafra ilçesinde yol kenarında devrilen motosikletin yakınındaki çalılıklar arasında lise öğrencileri Sefa Yıldırım (17) ve Çağlar Şenin (17) cansız bedenleri bulundu. Polis ekipleri motosiklete bir aracın çarpıp çarpmadığını belirlemek için çalışma başlattı.
8.11.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
11 yaşındaki çocuk tabancayla kendini vurdu, hayatını kaybetti!
11 yaşındaki çocuk tabancayla kendini vurdu, hayatını kaybetti! Samsun'da tabancayla kendini vuran 11 yaşındaki ortaokul öğrencisi hayatını kaybetti.
11.09.2022 Yaşam
Türkiye’nin ilk Decacorn’u Açık Kaynak Platformu’nda
Türkiye’nin ilk Decacorn’u Açık Kaynak Platformu’nda Yazılım ekosistemini geliştirmeye amaçlayan Türkiye Açık Kaynak Platformu’na bir destek de teknoloji şirketi Trendyol’dan geldi. Türkiye’nin 10 milyar dolar üzerinde değerlemeye ulaşan ilk decacorn’u olan Trendyol, Türkiye Açık Kaynak Platformu’nun destekçileri arasında yer aldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TEKNOFEST Karadeniz’in açılış gününde tüm yazılım ve teknolojileri Türk mühendislerinin imzasını taşıyan Trendyol’a Platin plus teşekkür plaketini verdi. Trendyol, platformun kurduğu Ekol 42 okulları başta olmak üzere açık kaynak yazılım projelerine destek sağlayacak. Bu okullarda eğitim gören öğrencileri istihdam edecek.
31.08.2022 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Bafra ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bafra haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.