Ayar

Ayar

Son dakika ayar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayar gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.491 ayar haberi bulunmuştur. Tüm ayar haberleri aşağıda listelenmiştir.
50 milyonluk vurgun böyle önlendi! 4 ilde 'sahte altın' operasyonu
50 milyonluk vurgun böyle önlendi! 4 ilde 'sahte altın' operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana merkezli 4 ilde gerçekleştirilen Ayar-3 operasyonunun ayrıntılarını paylaştı.
18.05.2024 Gündem
Sahte altın çetesine 'ayar' verildi! 50 milyonluk vurguna darbe
Sahte altın çetesine 'ayar' verildi! 50 milyonluk vurguna darbe İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Piyasaya Sahte Altın Sürmeye Çalışan" şahıslara yönelik “AYAR-3” operasyonu düzenlendiğini duyurdu.
18.05.2024 Gündem
Altın fiyatında önemli sınır! Gram, çeyrek, yarım ve tam altında bomba gelişme yaşandı
Altın fiyatında önemli sınır! Gram, çeyrek, yarım ve tam altında bomba gelişme yaşandı Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatlarında çok önemli detay yatırımcıya aktarıldı. Altın yeni güne yükselişini güçlendirerek başladı. Ons altın 2400 dolar psikolojik sınırına dayandı. Buradan destek gören altın gram fiyatı 2450 TL üzerinde fiyatlanıyor. Piyasalardaki hareketlilik sonrası yatırımcısı 'Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını ne kadar' sorusuna yanıt arıyor. İşte 16 Mayıs 2024 canlı altın rakamları…
16.05.2024 Ekonomi
Türk mühendisler üretti, Türk pilotlar uçurdu! CNN TÜRK KAAN’ın üretildiği tesiste
Türk mühendisler üretti, Türk pilotlar uçurdu! CNN TÜRK KAAN’ın üretildiği tesiste CNN TÜRK ekibinden Fulya Öztürk, Ahmet Akpolat ve Halil Kahraman Türkiye'nin ilk yerli insanlı savaş uçağı KAAN'ın üretildiği tesise girdi. CNN TÜRK ekibi yerli uçak KAAN'ı yerinde görüntüledi ve KAAN'ı uçuran pilotlardan Gökhan Bayramoğlu ile bir araya geldi. Uzun zaman hava kuvvetlerinde F-16 pilotluğu yapan Gökhan Bayramoğlu, "KAAN bizim için bir uçak değil, KAAN bizim için bir silah olacak. Onu en etkili şekilde kullanmak için bütün görev sistemlerini test etmiş olmamış gerekiyor. Amacımız 2028 yılında hava kuvvetlerimize tam kapasiteli bir KAAN'ı teslim etmek olacak" diye konuştu.
16.05.2024 Gündem
Sherlock Holmes gibi 70 bin TL'lik kolyeyi çalanı cüzdanın renginden buldu!
Sherlock Holmes gibi 70 bin TL'lik kolyeyi çalanı cüzdanın renginden buldu! Konya'nın Selçuklu ilçesinde bir evden 70 bin TL değerinde kolye çalınması üzerine çalışma başlatan polis, binanın güvenlik kamerası kaydından, şüphelinin tanınmamak için sadece gözleri açık siyah tesettür kıyafeti giyen bir kadın olduğunu tespit etti.
13.05.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! ‘Mahzen-41’ operasyonlarında ‘Ayazlar’ suç örgütü çökertildi”
Bakan Yerlikaya duyurdu! ‘Mahzen-41’ operasyonlarında ‘Ayazlar’ suç örgütü çökertildi” İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli 2 ilde düzenlenen “Mahzen-41” operasyonları ile elebaşılığını Umut Ayaz’ın yaptığı “Ayazlar” suç örgütünün çökertildiğini, örgüt üyesi 9 şüphelinin ise yakalandığını açıkladı.
9.05.2024 Gündem
Altın fiyatları 9 Mayıs'ta yükselişe başladı! Gram ve çeyrekte rekor Mayıs sonunda! bugün gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet altın ve 22 ayar bilezik ne kadar oldu?
Altın fiyatları 9 Mayıs'ta yükselişe başladı! Gram ve çeyrekte rekor Mayıs sonunda! bugün gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet altın ve 22 ayar bilezik ne kadar oldu? Altın fiyatlarında değişkenlik anlık olarak değişebiliyor. Yatırımlarını altın olarak yapan bireyler ise Kapalı Çarşı başta olmak üzere bankalarda ve serbest piyasada gram, çeyrek altın kaç TL sorusuna yanıt arıyor. Bugün Kapalıçarşıda altın fiyatlarında hafif düşüş eğilimi varken asıl rekorun Mayıs sonunda gelebileceği işaret ediliyor. Peki 9 Mayıs Perşembe çeyrek altın ne kadar? Gram altın bugünkü fiyatı kaç TL?
9.05.2024 Ekonomi
İlk arpa hasadı yapıldı! 24 ayar altın hediye edildi
İlk arpa hasadı yapıldı! 24 ayar altın hediye edildi Güneydoğu Anadolu Bölgesinin önde gelen hububat merkezlerinden Mardin'de arpa hasadına başlandı. Kurum tarım arazisinden elde edilen verim çiftçinin yüzünü güldürdü.
7.05.2024 Ekonomi
Altında her şey tersine döndü! Altında son durum ne? İşte sürpriz rakam
Altında her şey tersine döndü! Altında son durum ne? İşte sürpriz rakam Altın fiyatlarıyla son dakika açıklaması geldi. ONS fiyatı yeni güne kısmi artış göstererek başladı. 2300 dolar psikolojik bandı üzerinde tutunan ONS'tan destek bulan altın gram fiyatı yükseldi. Altın fiyatları tarafında yukarı yönlü hareketler sonrası Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatı merak edilenler arasına girdi. İşte canlı altın rakamları…
6.05.2024 Ekonomi
Otomobil fiyatlarındaki köpüğü alacak uygulama! Stokçuluk ve fahiş fiyata yeni ayar
Otomobil fiyatlarındaki köpüğü alacak uygulama! Stokçuluk ve fahiş fiyata yeni ayar Otomobil piyasasında son dakika sürprizi... Araç alacakları yakından ilgilendiren gelişme. Otomotiv piyasasında stokçuluk ve fahiş fiyata yeni düzenlemeyle sert tedbirler getirilecek. Bayiye araç tahsisinden sonra zam yasaklanacak. İşte otomobil alımıyla ilgili son dakika gelişmesinin tüm detayları...
2.05.2024 Ekonomi
Cebinde altını olan fiyata bakmasın! Alan pişman olmayacak: Gram altın 4.335 TL'ye geleceği tarih...
Cebinde altını olan fiyata bakmasın! Alan pişman olmayacak: Gram altın 4.335 TL'ye geleceği tarih... Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Altın piyasası için kritik veri olan Fed faiz kararı açıklandı. Veri sonrası Fed Başkanı açıklamalarıyla altın gram fiyatı ONS öncülüğünde ibresini aşağı çevirdi. ONS kısmi düşüş gösterirken buradan esen ters rüzgarla altın gram fiyatı yükselişini sınırladı. Piyasalardaki hareketlilik sonrası Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "Gelirin TL de olsa altını dolar paritesi üzerinden veya ons üzerinden takip etmelisin. Eğer TL üzerinden bakıyorsan fiyata değil miktara bak" diyerek rekor fiyat için tarih verdi. İşte detaylar...
2.05.2024 Ekonomi
Altın fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Yatırımcılar bekliyordu, altının yönü belli oldu
Altın fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Yatırımcılar bekliyordu, altının yönü belli oldu Altın piyasası için kritik veri olan Fed faiz kararı açıklandı. Veri sonrası Fed Başkanı açıklamalarıyla altın gram fiyatı ONS öncülüğünde ibresini aşağı çevirdi. ONS kısmi düşüş gösterirken buradan esen ters rüzgarla altın gram fiyatı yükselişini sınırladı. Piyasalardaki hareketlilik sonrası Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi. İşte piyasadan son dakika gelişmeleri
2.05.2024 Ekonomi
Kesme altın için kritik uyarı yapıldı!
Kesme altın için kritik uyarı yapıldı! Son dönemde piyasada çeyrek ve Cumhuriyet altını bulunurluğunda yaşanan sıkıntılardan dolayı vatandaşların tercihi değişti. Piyasada ‘kesme altın’ olarak tabir edilen altınlara ilgi arttı. Peki kesme altın almanın bir sakıncası var mı?
24.04.2024 Ekonomi
24 Nisan 2024 altın fiyatlarında son durum: Gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet, tam altın ve 22 ayar bilezik ne kadar?
24 Nisan 2024 altın fiyatlarında son durum: Gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet, tam altın ve 22 ayar bilezik ne kadar? Yatırımını altından yana kullanan vatandaşlar kuyumcu ve Kapalı Çarşı piyasasını takip ediyor. Altının gramı, haftaya düşüşle başlamasının ardından bugün 2.437 TL'den işlem görüyor. Peki, çeyrek altın ve gram altın fiyatları bugün kaç TL?
24.04.2024 Ekonomi
Emeklilere yeni müjdeler geliyor! Maaş hesabına yeni ayar, kök maaş ve milli gelirden pay
Emeklilere yeni müjdeler geliyor! Maaş hesabına yeni ayar, kök maaş ve milli gelirden pay Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Emeklileri enflasyona ezdirmeyeceklerini söyleyen Cevdet Yılmaz, "Emeklilerimizle ilgili çalışma var. " ifadelerini kullandı. Peki emekliler ile ilgili çalışmalar neler? Ekonomist Muhammet Bayram cevapladı. İşte detaylar...
20.04.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
8 Nisan canlı altın fiyatları ile gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?
8 Nisan canlı altın fiyatları ile gram ve çeyrek altın ne kadar oldu? Altın fiyatları son dakika hareketliliği yakından takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını en çok takip edilenler arasında yerini alırken altın fiyatları ne kadar oldu sorusuna yanıt aranıyor. Bugün gram altın 2.458 TL'den alıcı bulurken, çeyrek altın ise 3.857 TL'den işlem görüyor. İşte, 8 Nisan 2024 Pazartesi günü canlı altın fiyatları alış-satış rakamları
8.04.2024 Ekonomi
Düşük fiyatlı altın takılara büyük ilgi! Hepsi 22 ve 14 ayar altın
Düşük fiyatlı altın takılara büyük ilgi! Hepsi 22 ve 14 ayar altın Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdıığı piyasalarda düşük fiyatlı altın takılar yoğun ilgi görüyüror. Mersin'de 54 yıldır kuyumculuk yapan Ertaç İnanoğlu, altın fiyatındaki artışa bağlı olarak vatandaşların, gramajı ağır olan ürünler yerine füzyon yöntemiyle gösterişli ama gramajı hafifletilerek imal edilen takılara yöneldiğini söyledi.
5.04.2024 Gündem
En düşük emekli maaşına yeni ayar! Zam oranı belli oldu, işte yeni maaşlar
En düşük emekli maaşına yeni ayar! Zam oranı belli oldu, işte yeni maaşlar Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Mart ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yılın ilk 3 ayına ilişkin enflasyon farkı belli oldu. Memur ve emeklilerin 6 aylık zam farkının belli olmasına 3 enflasyon verisi kaldı. Peki son açıklanan enflasyon rakamına göre memur ve emekli maaşları için tahminler neler? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte detaylar...
4.04.2024 Çalışma Hayatı
Şampiyona altın kemeri vermeyen başkan, hem partisinden hem de koltuğundan oldu
Şampiyona altın kemeri vermeyen başkan, hem partisinden hem de koltuğundan oldu Adana'da Geleneksel Karakucak Güreşleri'ni 3 kez üst üste kazanan pehlivan İbrahim Bölükbaşı'na 910 gramlık 24 ayar altın kemeri vermeyen ve mahkeme sonucu haczedilen Karaisalı Belediyesi'nin başkanı Saadettin Aslan, MHP'den aday gösterilmedi. Aslan, bağımsız girdiği seçimi kaybetti.
3.04.2024 Adana
Altın fiyatlarında yeni rekor! Yatırımcının yüzü gülüyor, yüzde 90 kazanç sağladı
Altın fiyatlarında yeni rekor! Yatırımcının yüzü gülüyor, yüzde 90 kazanç sağladı Altın fiyatları yükselişe geçti. Altın fiyatları tarafında alım satım hacminin artmasıyla yatırımcılar canlı rakamları yakın takibe aldı. Ons altın fiyatı tekrar 2200 dolar seviyesine yaklaşırken altın gram fiyatı 2270 lira üstünde işlem görüyor. Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi. Altın fiyatları 27 Mart bugün ne kadar? İşte altın piyasasından canlı rakamlar....
28.03.2024 Ekonomi
Altın gram fiyatı haftanın 4. gününe hareketli girdi: Çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını 28 Mart bugün kaç lira?
Altın gram fiyatı haftanın 4. gününe hareketli girdi: Çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını 28 Mart bugün kaç lira? Altın fiyatları yükselişe geçti. altın gram fiyatı 2270 lira üstünde işlem görüyor. Altın fiyatları tarafında alım satım hacminin artmasıyla yatırımcılar canlı rakamları yakın takibe aldı. Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi. Altın fiyatları 27 Mart bugün ne kadar?
28.03.2024 Ekonomi
İsmail Kartal bu kez yapamadı! Bonucci, Çağlar Söyüncü bile çare olamadı, ayar bozuldu
İsmail Kartal bu kez yapamadı! Bonucci, Çağlar Söyüncü bile çare olamadı, ayar bozuldu Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışı içinde bulunan Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde de çeyrek finale yükseldi. 100 gol barajını geçen sarı-lacivertlilerde, buna karşın kritik bölgede alarm verildi. İşte detaylar...
26.03.2024 Fenerbahçe
1893 adet altınla yakalandı emniyetteki ifadesi ortaya çıktı
1893 adet altınla yakalandı emniyetteki ifadesi ortaya çıktı Adana’da otomobilinde piyasa değeri 9 milyon TL olan sahte darphane baskılı ve düşük ayarlı 1893 adet altınla yakalanan İdris T. (68) hakkında ev hapsi kararı verildi. İdris T.’nin emniyetteki ifadesinde, "Çok sayıda gayrimenkulüm var. Oradan elde ettiğim gelir ile birikim yaptım" dediği ortaya çıktı.
22.02.2024 Gündem
20 ŞUBAT: Gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet, tam altın ve 22 ayar bilezik fiyatları
20 ŞUBAT: Gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet, tam altın ve 22 ayar bilezik fiyatları Bugün piyasalarda yukarı yönlü esen rüzgarla gram altın 2 bin liradan test ediliyor. Güvenilir limanda haftanın ikinci iş gününde alış-satış fiyatları kontrol edilmeye başladı. Peki, 20 Şunat 2024 Salı çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?
20.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ayar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.