Avrasya Tüneli

Avrasya Tüneli

Son dakika avrasya tüneli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan avrasya tüneli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını avrasya tüneli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Avrasya Tüneli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan avrasya tüneli gelişmeleri de dahil olmak üzere 665 avrasya tüneli haberi bulunmuştur. Tüm avrasya tüneli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beklenen İstanbul depreminde metro ve tüneller ne kadar güvenli? Uzmanında açıklamalar
Beklenen İstanbul depreminde metro ve tüneller ne kadar güvenli? Uzmanında açıklamalar Depremlerin çok net olmasa da ortalama bir tekerrür süresi olduğunu sıklıkla belirten deprem uzmanları, megakent İstanbul için tehlike çanlarının artık daha şiddetli çaldığını söylüyor. Pek çok riskli bina içinde, depreme nerede yakalanacağınız hiç de belli olmayabilir. Peki, metrolarda ya da Avrasya Tüneli'nde yani yerin metrelerde derininde yakalansanız ne olurdu?
16.04.2024 Gündem
Murat Kurum: Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız
Murat Kurum: Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Gaziosmanpaşa mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Miting programında konuşan Kurum, “İlk günden itibaren İstanbul’un bütün sokaklarında, 31 Mart zaferine inandınız. Ve bu omuzlara kutlu bir sorumluluğu yüklediniz. Bu öyle bir sorumluluk ki; bizi asla laf üretirken bulmayacaksınız. Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız. Tarihin ve milletin önünde size söz veriyoruz. Ama bu söz, onların verip de tutmadıkları sözlere benzemez. Onlar sözleri bile hatırlamıyor, unutuyorlar. Sordukları zaman ‘Yetişmezdi zaten’ diyorlar. Biz söz verdik mi o sözü tutarız" dedi.
23.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Bizim yaptıklarımıza sahip çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Bizim yaptıklarımıza sahip çıkıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilen Bakırköy-Kirazlı Metro hattı bugün açıldı. Törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşlara hitap etti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren Erdoğan, "5 yıl bitti 5 yıl. İBB acaba kaç metro yaptı? Yalandan başka bir şey yok. Rahmetli Kadir Bey'in yaptıklarına sahip çıkıyor, bizim yaptıklarımıza sahip çıkıyor." dedi.
10.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "5 yıl boşa geçti. Niye birşey yapılmadı, yapamazlar. Yapmazlar. Bunların böyle bir derdi yok. İşte Sirkeci'den geldiğimiz noktaya kadar tüm binalar yıkık dökük. Surlar yıkık. İşte bunları da yine inşallah biz yapacağız. Bugün amacımızı gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın 15 gün ücretsiz olacağını açıkladı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 'Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın. " dedi.
26.02.2024 Gündem
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak
Kağıthane-Gayrettepe metrosu açıldı! Erdoğan: İstanbul’da trafik mesele olmaktan çıkacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Fatih'in emaneti olan aziz şehri, inşaatına başlanmış metroları bile yapamayan zihniyetin insafına bırakmadık, bırakmayacağız. 31 Mart seçimleriyle ilgili takvim işlemeye başladıkça maskeler düşüyor. Kimi şehrine aşkla hizmet ettiği kiminin de 3 dönüm bostan yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdiği netleşiyor" dedi.
29.01.2024 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı 2'nci Pist Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Terörle, ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye artık geride kalmıştır. Terör saldırılarıyla milletimizi bölme planlarının raf ömrü tükenmiştir. Biz son 21 yılda ne yaptıysak, neyi başardıysak CHP ve koro üyelerinin istemezükçü nakaratlarına rağmen başardık" dedi.
25.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Hatay Havalimanına ilave yeni pist inşa edeceğiz
Bakan Uraloğlu: Hatay Havalimanına ilave yeni pist inşa edeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ”Hatay Havalimanı’nda PAT sahaları çalışmaları 21 Kasım’da başladı, Hatay Havalimanı için yapılan yer tespitinde en uygun yer bulunduğu alan, Hatay Havalimanı’na ilave yeni bir pist inşa edeceğiz, Hatay’ı çok daha güçlü ve gelişmiş bir şekilde ayağa kaldıracağız.” ifadelerine yer verdi. Bakan Uraloğlu ayrıca, İskenderun’u Hatay’a bağlayacak; İskenderun Hatay Otoyolu Projesini hazırladık, 2024’te ihalesini yapacağız ve Dörtyol-Hassa Tünel Yolu Projesi’nin ihalesi de bu yıl yapılacak” dedi.
2.12.2023 Ekonomi
FSM'nin halatları değişti! Bakan Uraloğlu yerinde inceledi
FSM'nin halatları değişti! Bakan Uraloğlu yerinde inceledi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bakımı devam eden Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde incelemelerde bulundu. Bakan Uraloğlu, “120 personel ile 2023 yılında başladığımız çalışmalar kapsamında şu ana kadar 120 çift askı halatının 112 çiftinin değişim işlemini tamamladık. Kalan 8 çifti de en kısa sürede değiştirerek tüm çalışmalarımızı 2024 yılı başında tamamlamayı hedefliyoruz.” dedi.
29.11.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Türkiye'yi tüneller ülkesi haline getirdik
Bakan Uraloğlu: Türkiye'yi tüneller ülkesi haline getirdik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, karayolu ulaşımını daha etkin, ekonomik, sürdürülebilir ve çevre dostu hale getirmek amacıyla önemli ve devasa projelere imza attıklarını belirterek, “3 bin 844 yeni köprü inşa ettik. 405 yeni tünel açarak hizmete sunduk. Köprü uzunluğunda yüzde 145, tünel uzunluğunda ise yüzde bin 350 artış sağladık” dedi.
26.11.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya adeta gıpta ile izliyor
Bakan Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya adeta gıpta ile izliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişkin "Türk mimar ve mühendislerimizin imzası bulunan bu dev yatırımlar, bir yandan vatandaşımızın hayatını kolaylaştırırken, diğer yandan ülkemize önemli katma değer sağlıyor. Yapılan bu devasa yatırımları dünya adeta gıpta ile izliyor" dedi.
19.11.2023 Gündem
Pazarda zam şampiyonu ‘üzüm’ oldu! Fiyatlarda yükseklik var"
Pazarda zam şampiyonu ‘üzüm’ oldu! Fiyatlarda yükseklik var" Haftanın her günü kentin farklı bölgelerinde kurulan semt pazarlarında zam şampiyonu üzüm oldu. Geçen hafta 35 TL’ye satılan üzüm, bu hafta 40 TL’den tezgahlardaki yerini aldı.
12.11.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! Avrasya Tüneli'nde yeni rekor
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! Avrasya Tüneli'nde yeni rekor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Avrasya Tüneli, 10 Kasım'da araç geçişinde rekor tazeledi. 86 bin 576 birim araç ile günlük trafik garanti rakamı aşılmakla birlikte aynı zamanda en son 26 Ekim’de görülen 86 bin 359 birim araçlık rekor kırıldı.” dedi.
12.11.2023 Ekonomi
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: PTT'den 100'üncü yıl pulları
Bakan Uraloğlu açıkladı: PTT'den 100'üncü yıl pulları Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Genel Müdürlüğü'nce Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel olarak tasarlanan pulların, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda tedavüle gireceğini açıkladı.
26.10.2023 Ekonomi
Gençlere vergisiz cep telefonu projesi ne zaman gelecek? Bakan Uraloğlu’ndan açıklama geldi
Gençlere vergisiz cep telefonu projesi ne zaman gelecek? Bakan Uraloğlu’ndan açıklama geldi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayında vergisiz cep telefonu konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
15.09.2023 Ekonomi
İstanbul'a yeni hat geliyor! Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Yıl sonunda açılıyor
İstanbul'a yeni hat geliyor! Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Yıl sonunda açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğu "Şuan İstanbul’un raylı sistem ağı 338,8 kilometre ve yapımı devam eden projelerimiz bittiğinde bu rakam 394,5 kilometreye yükselecek. Kimsenin şüphesi olmasın ki İstanbul’da araç trafiğinin yoğunlaşmasını engellemek adına Kazlıçeşme-Sirkeci projesi gibi çevreye duyarlı modern ulaşım sistemlerini yaygınlaştırmak için yeni yatırım ve teşviklerimize devam edeceğiz. Bu Hattımızı bu yılsonunda hizmete alacağız. Hayırlı olsun” dedi.
19.08.2023 Ekonomi
Yatırımın adresi Türkiye oldu! Bölgesel merkez haline geldi
Yatırımın adresi Türkiye oldu! Bölgesel merkez haline geldi Türkiye gerek portföy gerekse doğrudan yatırımda yabancının rotasına girdi. Risk primi düşerken, borsa zirve yaptı. İngiltere ve Güney Kore’den yatırım sinyali gelirken, ABD’li devler de Türkiye’yi bölgesel merkez olarak görüyor.
1.08.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu direksiyon başına geçti! Yapımı süren otoyolu bizzat test etti
Bakan Uraloğlu direksiyon başına geçti! Yapımı süren otoyolu bizzat test etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Aydın-Denizli Otoyol çalışmalarını yerinde inceledi, bilgi aldı. Ardından direksiyon başına geçti, yapımı devam eden otoyolun ilk kontrolünü bizzat kendisi yaptı.
25.06.2023 Gündem
Bayramda otoban ücretsiz mi? Bayram tatilinde yollar bedava mı, otoban geçişleri bayramda ücretli mi?
Bayramda otoban ücretsiz mi? Bayram tatilinde yollar bedava mı, otoban geçişleri bayramda ücretli mi? Otoban geçişleri bayramda ücretsiz mi, bayram tatilinde yollar bedava mı? Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olarak kararlaştırılmasından sonra tatil planı yapan vatandaşlar bayramda hangi köprüler ve otoyolların ücretsiz olduğunu araştırmaya başladı. Resmi Gazete'de yayımlanan karar doğrultusunda bayram boyunca devlete ait tüm köprüler ve otoyollar ücretsiz olacak. Peki, Hangi köprüler ve otoyollar ücretsiz, otoyollar bayramda ücretsiz mi?
24.06.2023 Gündem
Avrasya Tüneli çift yönlü trafiğe kapatıldı
Avrasya Tüneli çift yönlü trafiğe kapatıldı Avrasya Tüneli bakım onarım çalışmaları sebebiyle saat 00.00 itibariyle çift yönlü trafiğe kapatıldı.
2.06.2023 Yaşam
Avrasya Tüneli 5 saat boyunca kapalı kalacak! İki yön için de geçerli
Avrasya Tüneli 5 saat boyunca kapalı kalacak! İki yön için de geçerli Avrasya Tüneli'ndeki bakım onarım çalışmaları nedeniyle bu gece yarısından itibaren 5 saat kapalı kalması planlandı.
1.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzedeye hakaretle siyaset olmaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzedeye hakaretle siyaset olmaz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Ulaşım Sektörü Buluşması’nda açıklamalarda bulundu. CHP'li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin depremzede vatandaşları otelden çıkarmasına tepki gösteren Erdoğan, "Depremzedeye hakaretle siyaset olmaz. Daha dün bedava ev vaat ediyorlardı. Bugün kapı dışarı ediyorlar" şeklinde konuştu. "2.turda rekor oy ve oranda milletimizin cumhurbaşkanı görevini tekrar bize tevcih edeceğine inanıyoruz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz sadece milletimizin emrindeyiz. Biz bunlar gibi talimatı Kandil'den almıyoruz. Biz karanlık odalarda terör örgütü uzantılarıyla pazarlığa girmiyoruz. Biz milletimizden talimat alıyoruz" ifadelerini kullandı.
18.05.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Projeler hiç aksamadan, takır takır yapılıyor, bitiyor
Bakan Karaismailoğlu: Projeler hiç aksamadan, takır takır yapılıyor, bitiyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Bir taraftan depremle mücadele ediyoruz, bir taraftan da Türkiye'nin her tarafındaki bütün projeler hiç aksamadan, takır takır yapılıyor, bitiyor ve hizmete açılıyor. İşte büyüklük bu, güçlü devlet olmak bu" dedi.
12.05.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Büyük İstanbul Tüneli'ni 2028'de hizmete açmayı planlıyoruz
Bakan Karaismailoğlu: Büyük İstanbul Tüneli'ni 2028'de hizmete açmayı planlıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Büyük İstanbul Tüneli Projesi'ni 2028 yılında hizmete açmayı planladıklarını ve tünel ile günlük toplam 1,3 milyon yolcuya hizmet vermeyi öngördüklerini açıkladı.
10.05.2023 Ekonomi
Büyük İstanbul Tüneli nereden geçecek? Boğaz'ın altına 3. tünel nerede yapılacak?
Büyük İstanbul Tüneli nereden geçecek? Boğaz'ın altına 3. tünel nerede yapılacak? Büyük İstanbul Tüneli nerede yapılacak sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul mitinginde müjdesini verdiği Büyük İstanbul Tüneli ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Marmaray ve Avrasya Tüneli'nden sonra deniz altından geçecek üçüncü tünel olacak Büyük İstanbul Tüneli nereden geçecek?
7.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Avrasya Tüneli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki avrasya tüneli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.