Atatürk Üniversitesi

Atatürk Üniversitesi

Son dakika atatürk üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan atatürk üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını atatürk üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atatürk Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atatürk üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.820 atatürk üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm atatürk üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jeoloji Mühendisi İstanbul'u uyardı! Beklenen depremi yorumladı
Jeoloji Mühendisi İstanbul'u uyardı! Beklenen depremi yorumladı Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi kurucusu ve Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, İstanbul için ezber bozan açıklamalarda bulundu. İstanbul'da 4- 5 büyüklüğünde deprem meydana gelmesinin doğal olduğunu söyleyen Bayraktutan, "İstanbul'da iddia edilen yıkıcı deprem olmayacak. İstanbul'un en büyük şansı, zeminin geoteknik dayanımı yüksek kayalardan oluşmasıdır. Zemin ve eviniz sağlamsa; rahat uyuyabilirsiniz" dedi.
9.04.2024 Gündem
Adıyaman ve ilçelerini kazanan partiler 💥​ Adıyaman ilçe belediye başkanları hangi partiden? Besni, Çelikhan, Gerger, Gölbaşı, Kahta, Samsat, Sincik, Tut seçim sonuçları
Adıyaman ve ilçelerini kazanan partiler 💥​ Adıyaman ilçe belediye başkanları hangi partiden? Besni, Çelikhan, Gerger, Gölbaşı, Kahta, Samsat, Sincik, Tut seçim sonuçları Adıyaman seçim sonuçları ile birlikte Adıyaman Belediyesi hangi partide, Adıyaman Belediye başkanı kim oldu? Sorularına aranan yanıt dışında Adıyaman ilçe belediyelerini hangi partilerin aldığı da merak konusu oldu. Peki, Adıyaman ilçe belediye başkanları hangi partiden? İşte Adıyaman ve ilçelerini kazanan partiler…
2.04.2024 Gündem
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Partili Metin kazandı
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Partili Metin kazandı Rize’de Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Rahmi Metin belediye başkanı oldu. İlçelerde ise AK Parti 7, CHP 3, MHP ise 1 başkanlık kazandı.
1.04.2024 Gündem
Üniversite öğrencileri üretti! Kampüste satılıyor
Üniversite öğrencileri üretti! Kampüste satılıyor Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde Gıda ve Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü'ne bağlı öğrencileri günde 12 bin yuvarlak ekmek üretiyorlar ve kampüsde 15 TL'den satıldığını belirtiler.
14.03.2024 Gündem
Üniversitelerde yeni açılacak bölümler 2024! Üniversitelerde hangi bölümler açılacak, yapay zeka mühendisliği hangi üniversitelerde var? Yeni üniversite bölümleri
Üniversitelerde yeni açılacak bölümler 2024! Üniversitelerde hangi bölümler açılacak, yapay zeka mühendisliği hangi üniversitelerde var? Yeni üniversite bölümleri Üniversitelerde açılacak yeni bölümler ile ilgili açıklama YÖK’ten geldi. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, yapay zeka ile ilgili yeni üniversite bölümleri açılacağını duyurdu. Yapay zeka ile ilgilenenler ve eğitim almak isteyenler, yeni bölümlerin neler olduğunu ve hangi üniversitelerde açılacağını sorgulamaya başladı. Peki, yeni üniversite bölümleri neler? İşte Üniversitelerde yeni açılacak bölümler 2024…
8.03.2024 Gündem
ATA AÖF kayıt yenileme 2024: ATA AÖF bahar dönemi kayıt yenileme ücreti 2024 ne kadar, hangi bankaya yatırılacak? ATA AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır?
ATA AÖF kayıt yenileme 2024: ATA AÖF bahar dönemi kayıt yenileme ücreti 2024 ne kadar, hangi bankaya yatırılacak? ATA AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi (ATA AÖF) Bahar dönemi kayıt yenileme süreci başladı. Yükseköğrenim hedeflerine açık ve esnek bir şekilde ilerlemek isteyen öğrenciler, kayıt yenileme süreciyle birlikte ders seçimlerini yapacak. ATA AÖF kayıt yenilenin nasıl yapılacağı ve kayıt yenileme ücretinin ne kadar olduğu merak konusu oldu. Peki, ATA AÖF bahar dönemi kayıt yenileme nasıl yapılır, ATA AÖF kayıt yenileme ücreti 2024 ne kadar, hangi bankaya yatırılacak?
13.02.2024 Gündem
Deprem açıklaması: Kahramanmaraş'ta  son 1 yılda 50 bin deprem oldu
Deprem açıklaması: Kahramanmaraş'ta son 1 yılda 50 bin deprem oldu Erzurum, Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Çağlar Özer, 120 yılda 4'ten büyük 400 sarsıntının kaydedildiği Kahramanmaraş ve çevresinde son bir yılda 50 binden fazla deprem meydana geldiğini söyledi.
7.02.2024 Yaşam
Kahramanmaraş ve çevresinde son 1 yılda 50 bin deprem! 120 yılda 4'ten büyük sadece 400 sarsıntı yaşanmıştı
Kahramanmaraş ve çevresinde son 1 yılda 50 bin deprem! 120 yılda 4'ten büyük sadece 400 sarsıntı yaşanmıştı Erzurum, Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Çağlar Özer, 120 yılda 4'ten büyük 400 sarsıntının kaydedildiği Kahramanmaraş ve çevresinde son bir yılda 50 binden fazla deprem meydana geldiğini söyledi.
7.02.2024 Gündem
Liselilerin 'omuz atma' kavgası: 1 yaralı
Liselilerin 'omuz atma' kavgası: 1 yaralı Erzurum'da karne aldıktan sonra okuldan çıkışta lise öğrencileri arasında 'omuz atma' bahanesiyle çıkan kavgada kasığından bıçaklanan Alperen V. (16), yaralandı.
19.01.2024 Gündem
AK Parti Nevşehir belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Nevşehir belediye başkan adayı Mehmet Savran kimdir, nereli, kaç yaşında?
AK Parti Nevşehir belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Nevşehir belediye başkan adayı Mehmet Savran kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı kim oldu, 2024 Nevşehir AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Savran kimdir? AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı adayı belli oldu. ATO Kongre Salonu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti belediye başkan adaylarını açıkladı. Peki, AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı adayı Mehmet Savran kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
18.01.2024 Gündem
AK Parti Kırıkkale belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Kırıkkale belediye başkan adayı Mehmet Saygılı kimdir, nereli, kaç yaşında?
AK Parti Kırıkkale belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Kırıkkale belediye başkan adayı Mehmet Saygılı kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan adayı kim oldu, 2024 Kırıkkale AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı kimdir? AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı adayı belli oldu. ATO Kongre Salonu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti belediye başkan adaylarını açıkladı. Peki, AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı adayı Mehmet Saygılı kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
18.01.2024 Gündem
Sarıkamış'ta şehit düşen 90 bin Mehmetçik için kardan heykeller
Sarıkamış'ta şehit düşen 90 bin Mehmetçik için kardan heykeller Sarıkamış Harekatı sırasında donarak şehit düşen 90 bin Mehmetçik harekatın 109. yılında da unutulmadı. Her yıl olduğu gibi Allahuekber Dağları'nda kahraman şehitler anısına kardan heykeller yapıldı.
7.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır İlim Yayma Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kendi evlatlarımızı teknolojiyle birlikte hızla bünyemizi saran yeni iletişim mecralarının sinsi, yıkıcı ve olumsuz etkilerine karşı korumak zorundayız. Artık hem İslam aleminde hem Türk dünyasında geçmişe göre çok daha farklı, çok daha olumlu, çok daha cesur bir hava vardır. Zalim İsrail yönetiminin Batı devletlerinden aldığı destekle sürdürdüğü Gazze’deki katliamların, Kudüs’teki mütecaviz eylemlerinin önüne geçeceğimiz günler de endişe etmeyin, Allah’ın izniyle yakındır" ifadelerini kullandı.
16.12.2023 Gündem
Polisin dikkati iş yerindeki 2 gencin hayatını kurtardı
Polisin dikkati iş yerindeki 2 gencin hayatını kurtardı Erzurum'da oto sanayi sitesinde devriye gezen polisin dikkati, 2 kişinin hayatını kurtardı. Kapalı bir iş yerinde çalışır haldeki otomobilde egzoz gazından zehirlenen Serhat Ç. (27) ile Zana O. (20), polis tarafından fark edilip, çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.
30.11.2023 Gündem
'Cenin olacaksın, sen de esne...' Hepsini unutun, işte köpek saldırısına karşı tek çözüm
'Cenin olacaksın, sen de esne...' Hepsini unutun, işte köpek saldırısına karşı tek çözüm Köpekler kimi zaman çevresel etkiler, verilen eğitim hataları veya fiziksel ve ruhsal travmaları nedeniyle sinirli olabiliyor. Bu durumda daha saldırganlaşarak insanlara zarar verebiliyorlar. Erzurum Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nilüfer Sabuncuoğlu, günde 800 kişinin kuduz şüpheli ısırık vakalarıyla hastanelere müracaat ettiğini belirterek köpek görünce yapılması ve yapılmaması gerekenleri tek tek açıkladı. İşte detaylar...
15.11.2023 Yaşam
Erzurum'da takla atan kamyonet duvara çarptı! Çok sayıda yaralı var
Erzurum'da takla atan kamyonet duvara çarptı! Çok sayıda yaralı var Erzurum'da, işçileri taşıyan kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atıp, yol kenarındaki bir binanın duvarına çarparak durdu. Kazada 1’i ağır 7 kişi yaralandı. İtfaiye erlerinden biri , "Elimi bırakmayın" diyen bir yaralıya, "Bendesin sen bende" diyerek sakinleştirmeye çalıştı.
9.10.2023 Yaşam
Tarım arazileriyle ilgili korkutan rapor! Kritik seviyenin altına düştü
Tarım arazileriyle ilgili korkutan rapor! Kritik seviyenin altına düştü Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden Prof. Dr. Müdahir Özgül, yaklaşık 30 yıl önce Türkiye'de var olan 27 milyon hektar tarım arazisinin bugün 23 milyon hektarın altına düştüğünü söyledi. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 450'nin üzerinde 'Büyükova Koruma Alanı' adı altında ilan ettiği yaklaşık 10 milyon hektarın, koruma altına alındığını belirten Prof. Dr. Özgül, "Geri kalan alanların tamamında çeşitli şekillerde yerleşim, iskan veya sanayi tesisleri veya yollar olsun başka amaçlarla tarımın dışına çıkarılıyor. Bu rakamlar büyük rakamlar” dedi.
7.09.2023 Yaşam
Kuduz ile ilgili endişelendiren uyarı! Vakaların artış nedenini açıkladı
Kuduz ile ilgili endişelendiren uyarı! Vakaların artış nedenini açıkladı Türkiye'de her yıl yaklaşık 250 bin kişi köpek saldırıları sonucu kuduz şüphesiyle aşılanıyor. Erzurum Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nilüfer Sabuncuoğlu Çoban, sahipsiz köpeklerin yerinin sokaklar değil, barınaklar olduğunu söyleyerek, “Başıboş dolaşan köpeklerin, sağlık ve üreme yönetiminin yapılması, bakım ve beslenmesi oldukça zor, neredeyse imkansız bir süreç. Yurdumuzun hemen tamamında, köpekler, coğrafi yönleri doğru planlanmış, bölgeye özel tasarlanmış, yapım maliyeti düşük, çok bölmeli barınaklarda konfor içinde yaşayabilirler" dedi.
4.08.2023 Yaşam
Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren kimdir, Hınıs Belediye Başkanı hangi partiden? Erdoğan Eren neden öldü?
Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren kimdir, Hınıs Belediye Başkanı hangi partiden? Erdoğan Eren neden öldü? Erzurum’un Hınıs ilçesinde belediye başkanı seçilen Erdoğan Eren 15 Temmuz etkinliklerinde kürsüde fenalaşmıştı. Kürsüden vatandaşlara seslenen Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren bir anda yere yığıldı. Düştüğü esnada kafasını mermere vuran Başkan Eren için ilk müdahale buradaki sağlık görevlileri tarafından yapılmıştı. Erzurum Atatürk Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen 45 yaşındaki Başkan Erdoğan Eren'in yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçirdiği tespit edilmişti. 10 gündür yoğun bakımda tedavisi devam eden Erdoğan Eren sabah saatlerinde vefat ettiği bildirildi. Peki, Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren kimdir, Hınıs Belediye Başkanı hangi partiden? Erdoğan Eren neden öldü?
25.07.2023 Gündem
Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti
Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti Erzurum'un Hınıs ilçesinde 15 Temmuz akşamı düzenlenen törende konuşurken kalp krizi geçirip düşerek başını mermer zemine çarpıp beyin kanaması geçiren Belediye Başkanı Erdoğan Eren (45), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
25.07.2023 Gündem
2 yıllık ve 4 yıllık AÇIK ÖĞRETİM taban puanları 2023 >>  Açıköğretim AÖF-ATA AÖF-AUZEF taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları
2 yıllık ve 4 yıllık AÇIK ÖĞRETİM taban puanları 2023 >> Açıköğretim AÖF-ATA AÖF-AUZEF taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları AÖF taban puanları ve başarı sıralamaları, YKS sonuçlarının ÖSYM tarafından açıklanmasının ardından gündeme geldi. Açıköğretim taban puanları da bu kapsamda merak ediliyor. Eğitimine açıktan devam etmek isteyenler İktisat ve İşletme Fakültesi de olmak üzere birçok bölümün olduğu Açıköğretim Fakültesinin taban puanlarını sorguluyor. ATA AÖF, AUZEF ve AÖF’te eğitim alma planın yapanlar gözlerini AÖF taban puanları, başları sıralaması ve kontenjanlara çevirdi. İşte TYT AYT AÖF Açıköğretim AÖF taban puanları…
21.07.2023 Eğitim
Laf atma kavgası cinayetle bitti! 'Bıçağı kendimi savunmak amacıyla savurdum'
Laf atma kavgası cinayetle bitti! 'Bıçağı kendimi savunmak amacıyla savurdum' Erzurum’da Ramazan Kanbur isimli şahıs, Yalçın Çakıloğlu isimli gencin yanındaki kızlara laf attığı gerekçesiyle çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü.
27.06.2023 Yaşam
Necdet Ünüvar kimdir, nereli? Prof. Dr. Necdet Ünüvar ne iş yapıyor, mesleği ne? Hayatı ve kariyeri...
Necdet Ünüvar kimdir, nereli? Prof. Dr. Necdet Ünüvar ne iş yapıyor, mesleği ne? Hayatı ve kariyeri... Necdet Ünüvar kimdir, nereli, ne iş yapıyor? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Prof. Dr. Necdet Ünüvar'ın hayatına ilişkin detaylar sorgulanıyor. İşte Necdet Ünüvar’ın hayatı…
30.05.2023 Gündem
Tartıştığı kiracısını boğazından vuran iş yeri sahibi tutuklandı
Tartıştığı kiracısını boğazından vuran iş yeri sahibi tutuklandı Iğdır'da fırın işleten Metin İlman’ı (40), kira tartışmasında tabancayla boğazından vuran iş yeri sahibi Cem Kutay Karasu (58), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Karasu, ifadesinde merdivene ayağı takılınca elindeki silahın ateş aldığını öne sürdü.
25.05.2023 Yaşam
Gaziantep'te AK Parti 8, CHP 3, MHP, İYİ Parti ve YSP birer vekil çıkardı
Gaziantep'te AK Parti 8, CHP 3, MHP, İYİ Parti ve YSP birer vekil çıkardı Gaziantep'te, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti 8, CHP 3, MHP 1, Yeşil Sol Parti 1 ve İYİ Parti 1 milletvekilliği kazandı.
15.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Atatürk Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atatürk üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.