Sağlık Bakanlığı duyurdu! İstifa sonrası yeniden atama kurası ilanı yayınlandı! İşte alım yapılacak branşlar ve e-Devlet PBS başvuru ekranı!
Sağlık Bakanlığı duyurdu! İstifa sonrası yeniden atama kurası ilanı yayınlandı! İşte alım yapılacak branşlar ve e-Devlet PBS başvuru ekranı! Sağlık Bakanlığı 2022 yılı 2. dönem istifa sonrası yeniden (açıktan) atama kurası ilanı yayınlandı. İlana göre, sağlık memuru ve sağlık teknikeri kadrolarına alım yapılacak. Alım yapılacak kadrolara alınacak personelin branş dağılımı da ilanda açıklandı. Peki, Sağlık Bakanlığı açıktan atama 2022 başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı personel alımı PBS başvuru ekranı ve atama kurası takvimi!
6.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı duyurdu! Atama takvimi güncellendi! Sağlık Bakanlığı atama kurası başvuruları sona eriyor! İşte 2022 yılı atama kurası takvimi!
Sağlık Bakanlığı duyurdu! Atama takvimi güncellendi! Sağlık Bakanlığı atama kurası başvuruları sona eriyor! İşte 2022 yılı atama kurası takvimi! Sağlık Bakanlığı duyurdu! İlk defa ve yeniden atama kurası takvimi güncellendi! Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçları için tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına ilk defa veya yeniden yapılacak atama başvuruları sona eriyor. Peki, Sağlık Bakanlığı atama kurası başvurusu ne zaman, saat kaçta sona eriyor? Sağlık Bakanlığı atama başvurusu nasıl yapılır? İşte Sağlık Bakanlığı 2022 yılı 3. dönem ilk defa ve yeniden atama kurası takvimi!
3.10.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı atama kurası tarihi belli oldu! Binlerce kişi bekliyordu
Sağlık Bakanlığı atama kurası tarihi belli oldu! Binlerce kişi bekliyordu Sağlık Bakanlığı'nda personel olarak yer almak isteyen sağlık çalışanlarının merakla beklediği atama kurası takvimi belli oldu. Yayınlanan ilan metninde Sağlık Bakanlığı kurasına başvuru şartları da paylaşıldı. Peki, başvurular ne zaman yapılacak, başvurabilecek adaylar kimler? İşte, Sağlık Bakanlığı atama kurası takvimi...
15.02.2019 Gündem