Atalay Filiz

Atalay Filiz

Son dakika Atalay Filiz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Atalay Filiz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Atalay Filiz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atalay Filiz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atalay filiz gelişmeleri de dahil olmak üzere 148 atalay filiz haberi bulunmuştur. Tüm atalay filiz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atalay Filiz hakkında flaş gelişme!
Atalay Filiz hakkında flaş gelişme! TUZLA'da tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı öldürdüğü gerekçesi ile ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Atalay Filiz'in davası, Yargıtay'ın bozma kararından sonra yeniden görüldü. Mahkeme, Yargıtay'ın, "cinayetin tasarlayarak işlenmediği" yönündeki bozma kararına uyan yerel mahkeme, Filiz'i, "Nitelikli kasten öldürme" suçundan yine ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı.
15.01.2020 Gündem
Türkiye'nin kanını donduran cinayette sürpriz gelişme
Türkiye'nin kanını donduran cinayette sürpriz gelişme Yargıtay 1. Ceza Dairesi, öğretmen Fatma Kayıkci’yi (43) öldürdüğü gerekçesi ile ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan Atalay Filiz için verilen kararı bozdu. Yargıtay kararında, Filiz’in, Kayıkci’yi tasarlayarak öldürmediğine hükmedildi. Bozma kararı sonrası, dosya yeniden yerel mahkemeye gönderilecek.
18.10.2019 Gündem
Atalay Filiz davasında flaş gelişme
Atalay Filiz davasında flaş gelişme Üç kişiyi öldürmekle suçlanan ve yargılandığı davalarda hüküm giyen Atalay Filiz ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Başkalarına ait kimlikleri kullanma suçundan yargılanan davada mahkeme, Filiz’in Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları’na sevk edilmesine karar verdi. Hastaneden gelecek rapor, Filiz’in ceza ehliyetinin olup olamadığını ortaya koyacak.
2.10.2018 Gündem
Atalay Filiz'in cezası onandı
Atalay Filiz'in cezası onandı İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 1. Ceza Dairesi, öğretmen Fatma Kayıkci cinayetinde Atalay Filiz'in ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını onadı.
27.09.2018 Yaşam
8’i öldürücü nitelikte  32 kez bıçaklamış
8’i öldürücü nitelikte 32 kez bıçaklamış Tuzla’da tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı öldürdüğü gerekçesi ile ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Atalay Filiz’e ilişkin gerekçeli karar yazıldı.
9.02.2018 Yaşam
Atalay Filiz davasında karar çıktı!
Atalay Filiz davasında karar çıktı! Atalay Filiz, tasarlayarak adam öldürmekten ağırlaştırılımış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
1.12.2017 Yaşam
Savcı Atalay Filiz'e ağırlaştırılmış müebbet istedi!
Savcı Atalay Filiz'e ağırlaştırılmış müebbet istedi! Savcı, Atalay Filiz davasında ağırlaştırılmış müebbet istendi.
29.09.2021 Gündem
Atalay Filiz'in raporu geldi: Cezai sorumluluğu tam
Atalay Filiz'in raporu geldi: Cezai sorumluluğu tam Üç kişinin katili Atalay Filiz ile ilgili rapor mahkemeye ulaştı. Filiz'in akli dengesinin yerinde olduğu ve cezai sorumluluğunun tam olduğu belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Vahşi cinayette karar çıktı
Vahşi cinayette karar çıktı Adana'da 3 çocuk annesi Songül Erçil'i vahşi şekilde katleden Fatih Karaman, müebbet hapis cezasına çarptırıldı
21.04.2017 Yaşam
Atalay Filiz: Bana teşekkür etmeleri lazımdı
Atalay Filiz: Bana teşekkür etmeleri lazımdı Seri katil Atalay Filiz, kimlik kartlarının sahiplerinin kendisine teşekkür etmesi gerektiğini söyledi
11.04.2017 Yaşam
‘Halkımızın isteğini yaptım FETÖ’cüydü öldürdüm’
‘Halkımızın isteğini yaptım FETÖ’cüydü öldürdüm’ Atalay Filiz, Ankara’da işlediği iki cinayetten iki kez ağırlaştırılmış hapse mahkum edildi, son sözleri “Göktuğ Demirarslan’ı FETÖ’cü olduğu için öldürdüm. Bir anlamda halkımızın isteğini yerine getirdim. Aşk cinayeti değil” oldu
9.03.2017 Yaşam
Seri katil Atalay Filiz'in cezası belli oldu
Seri katil Atalay Filiz'in cezası belli oldu Seri cinayet zanlısı Atalay Filiz, Ankara da iki kişiyi öldürmek suçundan yargılandığı davada iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı
9.03.2017 Yaşam
Atalay Filiz'in avukatları davadan çekildi
Atalay Filiz'in avukatları davadan çekildi Ankara ve İstanbul'daki üç cinayetin zanlısı Filiz'in, avukatları, vekillikten çekildiklerini belirterek duruşma salonundan ayrıldı
29.09.2021 Gündem
Atalay Filiz hakim karşısında! Üzerine yürüdüler
Atalay Filiz hakim karşısında! Üzerine yürüdüler Tuzla'da öğretmen Fatma Kayıkci cinayetine ilişkin ağırlaştırılmış müebbet ve 10 yıla kadar hapsi istenen Atalay Filiz hakim karşısına çıktı.
29.09.2021 Gündem
Müge Anlı'ya iyi haber! RTÜK verdiği rekor cezayı geri aldı
Müge Anlı'ya iyi haber! RTÜK verdiği rekor cezayı geri aldı RTÜK, "Müge Anlı İle Tatlı Sert" isimli programa kestiği 1 milyon 320 bin liralık para cezasını kaldırdı.
10.02.2017 Televizyon
1 milyon 320 bin TL'lik cezadan sonra şok sözler!
1 milyon 320 bin TL'lik cezadan sonra şok sözler! Müge Anlı RTÜK'ten aldığı rekor cezayla ilgili konuştu.
1.02.2017 Televizyon
Müge Anlı'ya büyük şok! Atalay Filiz başını yaktı
Müge Anlı'ya büyük şok! Atalay Filiz başını yaktı Müge Anlı, Atalay Filiz'i bulabilmek için insan tacirlerini canlı yayına bağlamıştı. RTÜK Müge Anlı'nın bu hareketi nedeniyle 1 milyon 320 bin lira ceza kesti.
30.01.2017 Televizyon
Atalay Filiz'e 2 kez ağırlaştırılmış müebbet istendi!
Atalay Filiz'e 2 kez ağırlaştırılmış müebbet istendi! Atalay Filiz için 2 kez ağırlaştırılmış hapis cezası istendi.
29.09.2021 Gündem
Atalay Filiz'in 'sahtecilik' davası başladı
Atalay Filiz'in 'sahtecilik' davası başladı Seri cinayet sanığı Filiz'in başkalarına ait kimlik bilgilerini kullandığı iddiasıyla "resmi belgede sahtecilik" suçundan 35 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı
29.09.2021 Gündem
Atalay Filiz hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi
Atalay Filiz hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi Anadolu 5. Ağır Ceza Mahkemesi, Filiz hakkında, tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı öldürdüğü iddiasıyla "tasarlayarak kasten öldürme" ve "nitelikli hırsızlık" suçlarından hazırlanan iddianameyi kabul etti
21.12.2016 Yaşam
Atalay Filiz hakkında iddianame düzenlendi!
Atalay Filiz hakkında iddianame düzenlendi! Seri cinayet zanlısı Atalay Filiz hakkında, tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı öldürdüğü iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, "tasarlayarak kasten öldürme" ve "nitelikli hırsızlık" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.
20.12.2016 Yaşam
Atalay Filiz'in avukatlarından mahkemeyi şaşırtan talep!
Atalay Filiz'in avukatlarından mahkemeyi şaşırtan talep! İşlediği seri cinayetler nedeniyle yargılandığı davanın 3. duruşmasında hakim karşısına çıkan Atalay Filiz, ifadesi dinlenen tanığı tanımadığını iddia etti.
29.09.2021 Gündem
FETÖ’den paşaya VIP uçak tahsisi!
FETÖ’den paşaya VIP uçak tahsisi! Eski Hava Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanı Korgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’a darbe girişimi gecesi FETÖ tarafından özel uçak tahsis edildiği ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Atalay Filiz'in avukatına 'reklam soruşturması'
Atalay Filiz'in avukatına 'reklam soruşturması' Kamuoyunda 'seri katil' olarak bilinen ve 3 ayrı cinayetin faili olarak tutuklanan Atalay Filiz'in avukatı Vildan Yirmibeşoğlu hakkında soruşturma başlatıldığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Seri katil Atalay Filiz'i yakalayan emniyet müdürü FETÖ'den adliyede
Seri katil Atalay Filiz'i yakalayan emniyet müdürü FETÖ'den adliyede İzmir'de FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan polislerden aralarında emniyet müdürlerinin de olduğu 22 polis adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilenler arasında, Haziran ayında İzmir'de seri katil Atalay Filiz'in yakalanmasında ekibin başında olan Menderes İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Karakuş da bulunuyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Atalay Filiz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atalay filiz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.