Asgari Ücret Tespit Komisyonu

Asgari Ücret Tespit Komisyonu

Son dakika Asgari Ücret Tespit Komisyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Asgari Ücret Tespit Komisyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Asgari Ücret Tespit Komisyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asgari Ücret Tespit Komisyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asgari ücret tespit komisyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 689 asgari ücret tespit komisyonu haberi bulunmuştur. Tüm asgari ücret tespit komisyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Bakan Işıkhan noktayı koydu
Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Bakan Işıkhan noktayı koydu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, katıldığı canlı yayında asgari ücrete ara zamma ilişkin sorulan soruya "Temmuz'da artış yapılmayacağı dikkate alınarak Ocak ayında ona göre artış yapıldı. Ekonomi denge işidir. Bunu gözetmemiz gerekiyor" yanıtını verdi.
27.04.2024 Ekonomi
Yeni asgari ücret kararı Resmi Gazete'de
Yeni asgari ücret kararı Resmi Gazete'de Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun 2024 yılı için belirlediği yeni asgari ücret kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
30.12.2023 Ekonomi
Yeni zamlı asgari ücretle tüm kalemler değişecek! 2024 işsizlik maaşı, engelli aylığı, 65 yaş aylığı ne kadar oldu?
Yeni zamlı asgari ücretle tüm kalemler değişecek! 2024 işsizlik maaşı, engelli aylığı, 65 yaş aylığı ne kadar oldu? Asgari ücretin belirlenmesinde kritik viraja girildi. Asgari ücret tespit komisyonu'nun toplantıları sonrası bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan, işçi, işveren temsilcileriyle Bakan Işıkhan'ı Beştepe'ye davet etti. Yapılacak artışla birlikte birçok ödeme ve maaşta da artış yaşanacak. 2024 işssizlik maaşı, 65 yaş aylığı, askerlik ve doğum borçlanması da yeni zamlı asgari ücretle değişmiş olacak. Öte yandan refah payı da bununla birlikte belli olacak. Yüzde 40, yüzde 50 zam yapılması durumunda da refah payınının oranında değişiklik olacak. İşte madde madde asgari ücretle değişecek ödemeler...
27.12.2023 Ekonomi
Yüzde 49 arttı: 2024 asgari ücret ne kadar oldu? Bakan Işıkhan: 1 Ocak'tan itibaren 17 bin 2 lira!
Yüzde 49 arttı: 2024 asgari ücret ne kadar oldu? Bakan Işıkhan: 1 Ocak'tan itibaren 17 bin 2 lira! Asgari ücrete yüzde kaç zam geldi sorusunun yanıtı meralk ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıkladığı son dakika asgari ücret açıklamasına göre yeni zamlı asgari ücret belli oldu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun Aralık ayı boyunva yaptığı toplantılar sonuçlandı. 2024 asgari ücret 27 Aralık 2023 Çarşama akşamı açıklandı. 700 lirası asgari ücret desteği olmak üzere yeni yılda net asgari ücret 17 bin 2 lira oldu. Peki asgari ücret yüzde kaç arttı?
27.12.2023 Ekonomi
Asgari ücrete yüzde kaç zam yapıldı? Asgari ücret yüzde hesaplama...
Asgari ücrete yüzde kaç zam yapıldı? Asgari ücret yüzde hesaplama... Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, asgari ücret zammını konuşmak üzere işçi, işveren ve hükûmet temsilcilerini Beştepe'ye davet etti. 16.30'da yapılacak olan toplantının ardından 2024 yılı asgari ücretinin açıklanması bekleniyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını 11 Aralık, ikinci toplantısını ise 18 Aralık'ta gerçekleştirmişti. Toplantılar sonrası yapılan açıklamalarda herhangi bir zam oranı telaffuz edilmemişti. Asgari ücretin netleşmesi beklenirken, asgari ücrette yüzde hesaplama için yapılan araştırmalar da hızlandı. Peki, Asgari ücrete yüzde kaç zam yapıldı? Asgari ücret yüzdesi nasıl hesaplanır? İşte Asgari ücret yüzde hesaplama…
27.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret belli oluyor! Kritik toplantı sonrası açıklama yapılacak
Asgari ücret belli oluyor! Kritik toplantı sonrası açıklama yapılacak Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret zammıyla ilgili son dakika gelişmesi. Asgari ücret zammını bekleyen çalışanlar gözünü Asgari Ücret Tespit Komisyonu'ndan çıkacak karara çevirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün işçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nu AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti. Kritik toplantı sona erdi. Toplantının ardından Çalışma Bakanı Işıkhan'ın 19.30'da açıklama yapacağı açıklandı. İşte asgari ücretle ilgili son dakika gelişmeleri.
27.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret Resmi Gazete'de yayımlandı mı? 27 Aralık yeni asgari ücret Meclis'ten geçti mi?
Asgari ücret Resmi Gazete'de yayımlandı mı? 27 Aralık yeni asgari ücret Meclis'ten geçti mi? İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonunu için gözler Beştepe’ye çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret zam oranını belirlemek için partisinin genel merkezinde işçi ve işverenlerle bir araya geldi. Peki, Asgari ücret Meclis’ten geçti mi 27-28 Aralık, yeni asgari ücret Resmi Gazete'de yayımlandı mı?
27.12.2023 Gündem
Asgari ücret açıklanıyor! Kritik toplantı sona erdi, İşte konuşulan maaş zam oranları...
Asgari ücret açıklanıyor! Kritik toplantı sona erdi, İşte konuşulan maaş zam oranları... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nu AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti. Çalışma Bakanı Işıkhan 19.30'da açıklama yapacak. Bakan Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Kimse enflasyona ezdirilmeyecek' talimatı sonrası kalıcı refah artışı için hedefi belirledi. Bunun yanında asgari ücret ve emekli maaşı zammı refah payı ile belirlenecek. Asgari ücrete yüzde 40 zam olması durumunda yüzde 2,5, yüzde 45 zam yapılması durumunda yüzde 7,5 yüzde 50 zam yapılması durumunda ise yüzde 12,5 refah payı söz konusu olacak. Yüzde 55 zam olması durumunda ise refah payı yüzde 17,5 olacak. Öte yandan Çalışma Bakanı Işıkhan Türk-İŞ Genel Merkezinde, Türk- İŞ Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. Bakan Işıkhan, "Asgari ücrete dair istişareler devam ediyor. Netleşince duyuracağız." dedi. İşte asgari ücrette masadaki son rakam...
27.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret 2024 netleşti mi? 2024 Ocak asgari ücret ne kadar olacak?
Asgari ücret 2024 netleşti mi? 2024 Ocak asgari ücret ne kadar olacak? Yeni asgari ücrette gözler Beştepe’de. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işçi ve işveren tarafıyla bir araya geleceğini açıklamasıyla asgari ücretin ne kadar olacağına yönelik araştırmalar hız kazandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni yılda geçerli olacak asgari ücret rakamını belirleme çalışmaları kapsamında Türk-İş’i ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen ziyarette, Işıkhan’ın Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ile yeni yılda geçerli olacak asgari ücret rakamına dair görüş alışverişinde bulunacağı öğrenildi. Tespit için Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun normal koşullarda dört toplantı yapması gerekiyor. Ancak uzlaşmaya varılması halinde asgari ücret daha son toplantıyı beklemeden de sonlanabiliyor. Peki, Asgari ücret 2024 netleşti mi? 2024 Ocak asgari ücret ne kadar olacak?
27.12.2023 Çalışma Hayatı
Bakan Işıkhan'dan TÜRK-İŞ genel merkezine kritik ziyaret
Bakan Işıkhan'dan TÜRK-İŞ genel merkezine kritik ziyaret Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni yılda geçerli olacak asgari ücret rakamını belirleme çalışmaları kapsamında TÜRK-İŞ'i ziyaret etti. Bakan Işıkhan'ı, TÜRK-İŞ Genel Merkezi girişinde, Genel Başkan Yardımcıları Ramazan Ağar, Eyüp Alemdar ve Nazmi Irgat karşıladı.
27.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret sürprizi: 2024 asgari ücret bu akşam açıklanır mı? Erdoğan'ın asgari ücret açıklaması saat kaçta?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret sürprizi: 2024 asgari ücret bu akşam açıklanır mı? Erdoğan'ın asgari ücret açıklaması saat kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asgari ücret açıklaması için geri sayım başladı. Sürpriz bir şekilde işçi, işveren ve Bakan Işıkhan'ı Beştepe'ye çağıran Erdoğan, geçtiğimiz yıl 22 Aralık'da asgari ücreti açıklamıştı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ilk iki toplantısı bu ay içerisinde yapıldı. Zam oranlarına ilişkin herhangi bir rakam çıkmadı. 2024 asgari ücrete yüzde 35 ila yüzde 55 arasında bir zam oranının bekleniyor. Milyonlarca işçiyi ilgilendiren konuyla ilgili bu akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapması bekleniyor. 16:30'da Beştepe'de başlayan asgari ücret toplantısı ne zaman biter? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asgari ücret açıklaması saat kaçta olacak?
27.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret açıklanıyor, tarih belli oldu! İşte zam oranı ve masadaki son rakam
Asgari ücret açıklanıyor, tarih belli oldu! İşte zam oranı ve masadaki son rakam Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Türkiye'de 7 milyon kişiyi direkt, dolaylı olarak da milyonlarca kişiyi ilgilendiren asgari ücret zammına ilişkin son günlere yaklaşıldı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 3 ve 4'üncü toplantısını tamamlamasıyla birlikte zam oranı ilan edilmiş olacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ise kararın bu hafta içinde açıklanacağını duyurdu. Asgari ücret zammı 2024 ile tüm kalemlerde değişikliklere gidilecek. Bu nedenle milyonların gözü şimdi asgari ücret 2024 rakamlarının belirlenmesinde... Peki, asgari ücret ne kadar olacak? İşte asgari ücret zammı 2024 beklentileri...
26.12.2023 Çalışan Hakları
Milyonların beklediği asgari ücret zammı açıklanıyor! İşte masadaki son rakam
Milyonların beklediği asgari ücret zammı açıklanıyor! İşte masadaki son rakam Milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücret bu hafta açıklanıyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun gerçekleştireceği üçüncü toplantının bugün ya da yarın yapılması öngörülüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bilgilendirmesinin ardından nihai kararın kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.
26.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret son toplantı ne zaman? 2024 asgari ücrette üçüncü toplantı tarihi...
Asgari ücret son toplantı ne zaman? 2024 asgari ücrette üçüncü toplantı tarihi... Asgari ücret zammının belli olacağı son toplantı hakkında araştırmalar sürerken AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu açıklam yaptı. Tespit komisyonu tarafından belirlenen asgari ücret son toplantı ne zaman? Asgari ücret tespit komisyonu son kez ne zaman toplanacak?
25.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammında 'bölgesel' artış detayı! Milyonları doğrudan ilgilendiriyor
Asgari ücret zammında 'bölgesel' artış detayı! Milyonları doğrudan ilgilendiriyor Milyonlarca asgari ücretli zam oranın belli olmasını bekliyor. Asgari ücrete zam pazarlığında son viraja girildi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu üçüncü kez toplanacak ve 2024 yılında geçerli olacak asgari ücreti belirleyecek. Zam pazarlığı öncesi ise iş dünyasından asgari ücret önerisi geldi. Peki asgari ücrette en güçlü beklenti ne? Bölgesel asgari ücret uygulanabilir mi? İşte detaylar...
25.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret 3. toplantı ne zaman yapılacak? Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması!
Asgari ücret 3. toplantı ne zaman yapılacak? Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun toplanacağı tarih belli oldu. AK Parti'den asgari ücret açıklaması...
24.12.2023 Çalışma Hayatı
Daha fazla maaş alacaklar! Yeni yılda zamla birlikte ödemeler artacak; işsizlik maaşı, GSS primleri, staj ücreti...
Daha fazla maaş alacaklar! Yeni yılda zamla birlikte ödemeler artacak; işsizlik maaşı, GSS primleri, staj ücreti... Asgari ücret zammında rakam masaya geliyor, tarih verildi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısında işveren ve işçi tarafı ilk kez teklifini açıklayacak. Yeni yılda geçerli olacak asgari ücretle birlikte işsizlik ödeneğinden genel sağlık sigortası (GSS) primine, kıdem tazminatından staj ücretine kadar birçok kalemde değişiklik olacak.
22.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammında rakam masaya geliyor, tarih verildi! İşsizlik ödeneği, GSS primi, kıdem tazminatı artıyor
Asgari ücret zammında rakam masaya geliyor, tarih verildi! İşsizlik ödeneği, GSS primi, kıdem tazminatı artıyor Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısında işveren ve işçi tarafı ilk kez teklifini açıklayacak. En son 18 Aralıkta toplanan asgari ücret komisyonunun 3. toplantısını bu hafta yapması bekleniyor. Yeni asgari ücretin belirlenmesinin ardından işsizlik maaşı, kıdem tazminatı gibi birçok kalemde daha rakamlar değişecek.
22.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret 2024 ne kadar olacak? Kulislerdeki bomba rakamlar ortaya çıktı çifte zam müjdesi verildi
Asgari ücret 2024 ne kadar olacak? Kulislerdeki bomba rakamlar ortaya çıktı çifte zam müjdesi verildi Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu dünkü ikinci tur görüşmelerinin ardından üçüncü toplantısını da bu hafta yapacak. İşçi tarafı, asgari ücret zammında ev kirası, temel giderler, geçim koşullarının dikkate alınması gerektiğini belirterek, hükümet ve işverenin bu konudaki yaklaşımına göre üçlü mutabakatla sonuca gitmeyi umduklarını dile getirdi. Bu yıl tek asgari ücretin belirlenecek olması zam oranının yüksek olacağı beklentisini artırdı. Bunun yanında kulislerde konuşulan rakamlar ortaya çıktı. Öte yandan asgari ücret zammına refah payı da ödenecek. İşte asgari ücret zammıyla ilgili tüm detaylar...
19.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammı ile ilgili çarpıcı gelişme! Toplantı sona erdi, olası ilk rakamlar verildi, tek tek hesaplandı
Asgari ücret zammı ile ilgili çarpıcı gelişme! Toplantı sona erdi, olası ilk rakamlar verildi, tek tek hesaplandı Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı sona erdi. 'Asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak' sorusu en çok merak edilenler arasına girdi. Kritik toplantı öncesi AK Parti'den asgari ücret mesajı geldi. Asgari ücret 2024 için başta 6 aylık enflasyon beklentisi olmak üzere memur zammı, Çalışma Bakanlığı'nın verileri ile işçi ve işverenlerin raporları masaya geldi. TÜRK-İş ve TİSK ne talep ediyor? İşte rakamların dilinden yeni asgari ücret ve son durum...
18.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret 3. toplantı ne zaman? Yeni zamlı asgari ücret üçüncü toplantı tarihi ayın kaçında?
Asgari ücret 3. toplantı ne zaman? Yeni zamlı asgari ücret üçüncü toplantı tarihi ayın kaçında? Asgari ücret 2. toplantı bitti mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 18 Aralık 2023 Pazartesi ikinci toplantısını yaptı. Toplantıdan çıkacak sonucu milyonlar bekliyor. Asgari ücret brüt ve net maaş ne kadar olur sorusuna da yanıt aranıyor. Peki Asgari ücret 3. toplantı ne zaman? İşte detaylar...
18.12.2023 Gündem
ASGARİ ÜCRET TOPLANTISI CANLI YAYIN || Asgari ücret 2. toplantı bitti mi, Asgari ücret toplantısı canlı yayın hangi kanalda, canlı izlenebiliyor mu?
ASGARİ ÜCRET TOPLANTISI CANLI YAYIN || Asgari ücret 2. toplantı bitti mi, Asgari ücret toplantısı canlı yayın hangi kanalda, canlı izlenebiliyor mu? Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun yeni yılda geçerli olacak asgari ücret rakamını belirleme çalışmaları kapsamında ikinci toplantısı başladı. Toplantıda, Hazine ve Maliye ile Ticaret bakanlıkları ve Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) temsilcilerinin ekonomik veri ve raporları komisyonla paylaşması bekleniyor. Öte yandan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ev sahipliğinde başladı. Asgari ücret toplantısı canlı izleme linki araştırılıyor. Peki, Asgari ücret toplantısı canlı yayın hangi kanalda? ASGARİ ÜCRET TOPLANTISI CANLI YAYIN ile izlenebiliyor mu? Asgari ücret canlı izle seçeneği var mı?
18.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret zammı için ikinci toplantı sona erdi
Asgari ücret zammı için ikinci toplantı sona erdi Yaklaşık 7 milyon çalışanı ilgilendiren Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun yeni yılda geçerli olacak asgari ücret rakamını belirleme çalışmaları kapsamında bugün ikinci toplantısı için bir araya geldi. Toplantı saat 15.00 itibari ile sona erdi.
18.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammı ile ile ilgili çarpıcı gelişme! İlk rakamlar verildi, tek tek hesaplandı
Asgari ücret zammı ile ile ilgili çarpıcı gelişme! İlk rakamlar verildi, tek tek hesaplandı Asgari ücret zammında ilk rakamlar ortaya çıktı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı başladı. Yeni asgari ücret için başta 6 aylık enflasyon beklentisi olmak üzere memur zam oranı, Çalışma Bakanlığı'nın verileri ile işçi ve işverenlerin raporları masaya gelecek. İlk rakam teklifinin TİSK'ten gelmesi bekleniyor. Peki 'Tek zam' ile 2024 asgari ücret ne kadar olacak?
18.12.2023 Ekonomi
Net asgari ücret rekor kıracak! Zam oranları belli oluyor, 2024 net asgari ücret için sürpriz rakam
Net asgari ücret rekor kıracak! Zam oranları belli oluyor, 2024 net asgari ücret için sürpriz rakam 2024 asgari ücreti için rekor kıracak zam oranı verildi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı hafta başında gerçekleşecek. Temmuz zammı ile net asgari ücret yüzde 34 artışla 11.402 liraya, dönemin kuruyla da 482 dolar düzeyine çıkarak rekor kırdı. 2024 yılında dezenflasyonist süreçle beraber tek zam dönemi başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hükümetten işçilerin yanında olunmasını istedi. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak? Milyonların merak ettiği rakamlar belli oldu.
17.12.2023 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Asgari Ücret Tespit Komisyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asgari ücret tespit komisyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.