Asgari Ücret Belli Oldu Mu

Asgari Ücret Belli Oldu Mu

Son dakika asgari ücret belli oldu mu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan asgari ücret belli oldu mu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını asgari ücret belli oldu mu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asgari Ücret Belli Oldu Mu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asgari ücret belli oldu mu gelişmeleri de dahil olmak üzere 143 asgari ücret belli oldu mu haberi bulunmuştur. Tüm asgari ücret belli oldu mu haberleri aşağıda listelenmiştir.
ASGARİ ÜCRET 2024 SON DAKİKA| Asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak, yeni asgari ücret belli oldu mu? Tahmini asgari ücret ne kadar olacak?
ASGARİ ÜCRET 2024 SON DAKİKA| Asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak, yeni asgari ücret belli oldu mu? Tahmini asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret zammı tüm Türkiye tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TÜRK-İŞ ve TİSK temsilcilerini Külliye'ye çağırdı. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar Asgari ücret bugün mü açıklanacak? Yeni asgari ücret belli oldu mu, 2023 asgari ücret zammı ne kadar olacak? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
27.12.2023 Çalışma Hayatı
Yeni asgari ücret ne kadar oldu? Asgari ücrete yüzde kaç zam yapıldı, asgari ücret zammı ne? İşte 2023 Brüt Net asgari ücret…
Yeni asgari ücret ne kadar oldu? Asgari ücrete yüzde kaç zam yapıldı, asgari ücret zammı ne? İşte 2023 Brüt Net asgari ücret… Asgari ücrete ara zam için 3. görüşme sona erdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan asgari ücret toplantısına ilişkin olarak yaptığı açıklamada asgari ücrette oran açıklandı. Peki, Yeni asgari ücret belli oldu mu?
20.06.2023 Çalışan Hakları
Asgari ücret 2023 zammı! İlk toplantı sonrası gözler 2. Toplantıya çevrildi; yeni asgari ücret zam oranı ne kadar olacak? Asgari ücrette son dakika gelişmeleri!
Asgari ücret 2023 zammı! İlk toplantı sonrası gözler 2. Toplantıya çevrildi; yeni asgari ücret zam oranı ne kadar olacak? Asgari ücrette son dakika gelişmeleri! Asgari ücret 2023 Temmuz zammı olacak mı, yeni asgari ücret belli oldu mu? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanıyor. Asgari ücrete yapılacak zam oranı ve zammın istihdama etkisinin de masada olduğu kabinede enflasyon ve fahiş fiyatla mücadele için atılacak adımlar, kiralardaki fahiş artışa karşı alınacak önlemler, emekli ve memur maaş zamlarına yönelik çalışmalar da gündeme alınacak. Öte yandan Yeni asgari ücretin belirlenmesi için ilk toplantı 13 Haziran'da gerçekleştirildi. İşçi, işveren ve hükümetten temsilciler bir araya gelirken toplantı sonrasında TÜRK-İŞ asgari ücret komisyon üyesi Veli Solak, 'Yeni toplantı yarın da olabilir, başka zamanda. Bayramdan önce bitmesini bekliyoruz” açıklaması yaptı. Peki, Yeni asgari ücret ne zaman verilecek, asgari ücret ne zaman açıklanacak, asgari ücret 2023 Temmuz’da artacak mı?
14.06.2023 Çalışan Hakları
İş ilanları arttı, tam ve yarı zamanlı çalışacak eleman bulunamıyor!  '8 saat çalışıp gidiyorlar'
İş ilanları arttı, tam ve yarı zamanlı çalışacak eleman bulunamıyor! '8 saat çalışıp gidiyorlar' Yiyecek içecek sektöründe faaliyet gösteren birçok işletmenin camlarında son zamanlarda ‘eleman aranıyor’ ilanları artış gösterirken, ilan sahipleri, başvuruda bulunanların sadece para odaklı olduklarını, özellikle gençlerin geleceğe yönelik meslek öğrenme hevesinin ve aşkının olmadığını söyledi.
14.06.2023 Yaşam
Asgari ücret ne zaman belli olacak? 3. Asgari ücret toplantısı ne zaman, hangi gün, saat kaçta?
Asgari ücret ne zaman belli olacak? 3. Asgari ücret toplantısı ne zaman, hangi gün, saat kaçta? Asgari ücret belli oldu mu 2023, 3. Asgari ücret toplantısı ne zaman? 7 milyona yakın çalışanı doğrudan, dolaylı olarak da tüm vatandaşları etkilen asgari ücrette son viraja girildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin asgari ücret ile ilgili son durumu aktardı ve tarih verdi.
17.12.2022 Çalışan Hakları
2023 asgari ücret görüşmeleri ne zaman başlayacak? Asgari ücret ne kadar olur? Süreç nasıl işleyecek?
2023 asgari ücret görüşmeleri ne zaman başlayacak? Asgari ücret ne kadar olur? Süreç nasıl işleyecek? Yeni yıla kısa bir süre kala 2023 asgari ücreti ile ilgili gözler Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun çalışmalarına çevrildi. Asgari ücretin belirlenmesi ile ilgili işçi tarafından enflasyon ve hayat pahallılığının dikkate alınarak bir rakamın ortaya konulması ile ilgili çağrılar yapılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı bir programda ocak ayı itibariyle geçerli olacak 2023 asgari ücret ile ilgili çalışmalar hakkında konuştu. Peki, 2023 asgari ücret görüşmeleri ne zaman başlayacak? Asgari ücret ne kadar olur? Süreç nasıl işleyecek? İşte detaylar…
3.11.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret açıklamadı! Asgari ücret belli oldu mu? Yeni asgari ücret ne kadar olacak?
Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücret açıklamadı! Asgari ücret belli oldu mu? Yeni asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret zammıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika açıklaması geldi. 2022 asgari ücret ara zammıyla ilgili Madrid ziyareti dönüşü konuşan Erdoğan, 'Asgari Ücret Tespit Komisyonu en ideal seviyeyi belirleyecek. Biz de inşallah müjdeli haberi işçilerimizle, emekçilerimizle paylaşırız.' dedi. Peki, Asgari ücret belli oldu mu, yeni asgari ücret ne kadar olacak?
1.07.2022 Çalışma Hayatı
Asgari ücret 2022 ne kadar? 2022 asgari ücret açıklandı mı?
Asgari ücret 2022 ne kadar? 2022 asgari ücret açıklandı mı? Asgari ücret belli oldu mu, 2022 asgari ücret ne kadar oldu? Milyonlarca kişinin merakla beklediği asgari ücret zammı belli oldu. İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2022'de geçerli olacak asgari ücret rakamını belirlemek üzere toplandı. Toplantıdan çıkacak karar doğrultusunda yeni asgari ücret, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı.
16.12.2021 Çalışma Hayatı
AGİ ne kadar 2022? AGİ dahil asgari ücret ne kadar oldu, açıklandı mı?
AGİ ne kadar 2022? AGİ dahil asgari ücret ne kadar oldu, açıklandı mı? AGİ ücreti ve AGİ dahil asgari ücret aramaları yoğunlaştı. Asgari ücret ne kadar oldu, sorularına yanıt aranıyor. Komisyon geçtiğimiz hafta 3. görüşmesini gerçekleştirirken gözler, asgari ücret için 4. Toplantıya çevrildi. Beklenen haber bugün geldi. Asgari ücretin netleşeceği 4. komisyon görüşmesi bugün yapılacak.
16.12.2021 Çalışan Hakları
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Yeni formül, net asgari ücret 4.000 TL'nin üzerinde...
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Yeni formül, net asgari ücret 4.000 TL'nin üzerinde... Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi! Ve belli oldu. Milyonlarca asgari ücretli bekliyordu. Anlaşma sağlandı, asgari ücret görüşmelerinde son viraja girildi. Asgari ücrette 4. ve son toplantı olan 2022 için net zam ve maaş rakamının ortaya çıkacağı zirve öncesi kritik bilgiler ortaya çıktı. Asgari ücrette hesap değişiyor. Yeni formül masada. Bu düzenlemeye göre asgari ücrete hazine desteği gelirken bu 2022 maaşını artıracak. İşverene maliyet düşecek, vergi diliminde değişiklik olacak ve AGİ ile SGK priminde de destek artacak. Yüzde 14'lük SGK priminin yüzde 5'e düşürülmesi de asgari ücret son toplantısında masada olacak. Öte yandan milyonlarca çalışan ve işverenin merakla beklediği asgari ücret zammı ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Bu noktada Yaklaşık 3 bin 900 liralık işçi ve işverenin mutabık kaldığı bir asgari ücret rakamı söz konusu. Ancak işveren tarafının, son 6 yıldır devam eden asgari ücret desteğinin 2022'de de sürmesi yönünde bir talebi var. Bu talep karşılık bulursa asgari ücret 4 bin liranın üstüne çıkacak. Asgari ücret için son toplantının ise bu hafta içinde gerçekleşmesi ve daha sonra da 2022 yılında uygulanacak asgari ücretin belirlenmesi bekleniyor. Peki asgari ücret zammı için öne çıkan rakamlar neler? Asgari ücret hesabında son dakika tahminleri değişti mi? Net asgari ücret ne kadar olacak? İşte tüm çalışanların merak ettiği soruların yanıtları...
15.12.2021 Çalışma Hayatı
Asgari ücret açıklandı mı? 2022 asgari ücret (net ve brüt) ne kadar oldu? Asgari ücret zam toplantısında son durum!
Asgari ücret açıklandı mı? 2022 asgari ücret (net ve brüt) ne kadar oldu? Asgari ücret zam toplantısında son durum! Asgari ücret açıklandı mı, asgari ücret ne kadar oldu 2022? Asgari ücret toplantısının ilki 1 Aralık’ta başladı, 7 Aralık'ta Türk-İş ev sahipliğinde gerçekleşen asgari ücret belirleme toplantısı 9 Aralık’ta TİSK'te gerçekleştirildi. Asgari ücret için bu sene 30 oranında artış beklenirken, gözler karar için 4. Toplantıya çevrildi. Peki, asgari ücret belli oldu mu, ne zaman belli olacak?
14.12.2021 Çalışan Hakları
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Flaş karar duyuruldu, net 4.000 TL, yarın...
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Flaş karar duyuruldu, net 4.000 TL, yarın... Asgari ücret zammında geri sayım başladı. Milyonlarca çalışanın gözü zam oranlarına çevrildi. Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. 'Net asgari ücret ne kadar olacak?', 'Asgari ücret 2022'de ne kadar artacak?' en çok merak edilen soruların başında geliyor. 8 milyon asgari ücretliyi doğrudan etkileyecek zam görüşmelerinde son perde açılıyor. İşçi ve işverenler taleplerini net bir şekilde ortaya koyuyor. Asgari ücret zammı dolaylı olarak tüm çalışanları ilgilendiriyor. Hem özel sektördeki diğer çalışanların zam oranın hem de AGİ, kıdem tazminatı, işsizlik maaşı, 65 yaş aylığı gibi ödemelerin belirlenmesinde asgari ücrete yapılacak zam belirleyici oluyor. Asgari ücrette ilk rakamlar belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yapılan çalışmalar neticesinde işçi tarafının 3750-4000 lira arasında, işveren tarafının ise 3500-3750 lira arasında asgari ücret istediğini belirtmişti. Konu ile ilgili yeni bir açılama yapan Bakan Bilgin çalışanlara güzel haberi duyurdu. Bilgin, asgari ücretin açıklandığında bir bayram havası oluşturacağını belirterek, "Biz buradan sizlerin beklentisi nedir bilmiyorum ama toplumun beklentisini karşılayacak ciddi bir asgari ücret artışı gerçekleştireceğiz" dedi. Öte yandan asgari ücrette net rakamların yarın belirlenip duyurulması bekleniyor. Asgari ücret zammında kritik haftaya giriliyor. İşte asgari ücrette son dakika gelişmeleri, işçi ve işveren tarafının beklentileri ve son dakika zam tahminleri...
12.12.2021 Çalışma Hayatı
Asgari ücret 4. toplantı ne zaman? Asgari ücretli çalışan ne kadar zam alacak, asgari ücret 2022 ne kadar olacak, ücret zammı belli oldu mu?
Asgari ücret 4. toplantı ne zaman? Asgari ücretli çalışan ne kadar zam alacak, asgari ücret 2022 ne kadar olacak, ücret zammı belli oldu mu? Asgari ücret 3. toplantı sona erdi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısında, işçi ve işveren tarafının pazarlık süreci devam etti.  İlk toplantısını 1 Aralık'ta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda, ikinci toplantısını 7 Aralık'ta Türk-İş'in ev sahipliğinde yapan Komisyon, üçüncü toplantısını saat 10.00'da Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonunda (TİSK) gerçekleştirdi. Peki, asgari ücret belli oldu mu, asgari ücret zammı ne zaman belli olacak? Asgari ücret 4. toplantı ne zaman?
9.12.2021 Gündem
Asgari ücrette son dakika! Rakamlar belli oluyor, net asgari ücret...
Asgari ücrette son dakika! Rakamlar belli oluyor, net asgari ücret... Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Milyonlarca çalışan yeni maaşların ne kadar olacağını merak ederken net asgari ücret rakamları ortaya çıkmaya başladı. Yaklaşık 7 milyon çalışanı yakıdan ilgilendiren zam görüşmelerinin ikincisi dün gerçekleşti. Toplantının ardından hem işçi hem de işverenlerden açıklamalar art arda geldi. 2022 asgari ücret zammı için beklentiler yüzde 30'un üstü ve yüzde 45'in altında yoğunlaşırken Türk-İş Başkanı Atalay, "Oluşan rakamların altına evet demeyiz" dedi. Asgari ücret ile ilgili yeni gelişmeler yaşanırken pek çok vatandaş güncel asgari ücret belli oldu mu, 2022 asgari ücret ne kadar ve bu yılki maaş kaç para olacak gibi sorulara cevap arıyor. İşte asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri...
8.12.2021 Çalışma Hayatı
Asgari ücret görüşmesinde son durum ne? Asgari ücret görüşmesinde 3. toplantı ne zaman? Asgari ücret açıklandı mı?
Asgari ücret görüşmesinde son durum ne? Asgari ücret görüşmesinde 3. toplantı ne zaman? Asgari ücret açıklandı mı? Asgari ücret zam pazarlığı devam ediyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nda yer alan işçi, işveren ve hükümet temsilcileri ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Milyonlar 2022 asgari ücret ile ilgili son durumu merak ederken, resmi sürecin nasıl işleyeceği, asgari ücretin ne kadar olacağı merakla bekleniyor. Peki, Asgari ücret görüşmesinde son durum ne? Asgari ücret görüşmesinde 3. toplantı ne zaman? Asgari ücret açıklandı mı? Asgari ücret zammı için tarafların teklifi ne? İşte son asgari ücret toplantısı ile ilgili tüm detaylar...
Asgari ücret ne kadar olacak? İşte asgari ücrette son dakika gelişmeleri, kritik günün detayları...
Asgari ücret ne kadar olacak? İşte asgari ücrette son dakika gelişmeleri, kritik günün detayları... "Asgari ücret ne kadar olacak?" Günün en çok araştırılan konularından biri asgari ücret zammı. 8 milyon kişiyi doğrudan, dolaylı olarak da milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücret görüşmelerinde kritik viraja girildi. Zam oranları netleşmeye başlıyor. Asgari ücret zammı ile ilgili gelen açıklamalar 'görülmemiş zam' beklentisini arttırdı. İşte asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmeleri, işçi sendikaları, işveren ve hükümet kanadından gelen açıklamaların detayları...
7.12.2021 Çalışma Hayatı
Maaşlara zam müjdesi! Ve kabul edildi, resmen belli oldu: 5 bin liraya kadar...
Maaşlara zam müjdesi! Ve kabul edildi, resmen belli oldu: 5 bin liraya kadar... Maaşlara zam müjdesi. Milyonlarca sağlık çalışanını yakından ilgilendiriyor. Resmen kabul edildi. Detaylar belli oldu. 2 bin 500 ile 5 bin lira arasında zam yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sağlık çalışanlarına 2.500-5.000 lira arası zam yapacağız" dedi. Bakan Recep Tayyip Erdoğan da yaptı açıklamada "(Uzman ve pratisyen hekimlere) 5 bin, 2 bin 500 lira; bu tür zamlar geliyor" ifadelerini kullandı. Gelen son dakika haberine göre hekimlere ek gösterge zammı, TBMM Genel Kurulu'nda teklife eklenerek kabul edildi. Bütün pratisyen hekimlere 2 bin 500, uzman hekimlere, diş hekimleri dahil olmak üzere 5 bin lira ek gösterge zammı teklife eklendi ve kabul edildi.
1.12.2021 Memur
Asgari ücrette artış ne kadar olacak? 2022 Asgari ücrete zam ne kadar olur?
Asgari ücrette artış ne kadar olacak? 2022 Asgari ücrete zam ne kadar olur? Yaklaşık 8 milyonu ilgilendiriyor. 2022'de geçerli olacak asgari ücrette ilk toplantı bugün. Çalışanların gözü kulağı ilk ilk toplantıdan sonra yapılacak açıklamalara çevrilirken hükümet, işçi ve işveren temsilcilerinin masadan nasıl kalkacağı merakla bekleniyor. Katıldığı televizyon programında katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücret artışı ile açıklamalarda bulundu. Peki, Asgari ücrette artış ne kadar olacak? 2022 Asgari ücrete zam ne kadar olur? 2022 Asgari ücrete zam oranı kaç olur? Asgari ücrette ilk teklif ne olur? İşte Asgari ücret zammı ile ilgili tüm detaylar…
Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi! Bakan resmen açıkladı
Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi! Bakan resmen açıkladı Asgari ücretle ilgili son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca çalışan merakla bekliyordu. Canlı yayında duyurdu. Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en hassas olduğu hususlardan birisinin "vatandaşların enflasyona ezdirilmemesi" olduğunu belirterek, "İlgili bakanlıklarımızla güçlü bir iş birliği içinde çalışıyoruz, asgari ücret başta olmak üzere bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceğiz." dedi.
4.11.2021 Ekonomi
Asgari ücret 4. toplantı ne zaman? 2021 Asgari ücret zammı ne kadar olacak?
Asgari ücret 4. toplantı ne zaman? 2021 Asgari ücret zammı ne kadar olacak? 2021 yılı yeni asgari ücret tutarının açıklanacağı tarih belli oldu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun son toplantısını yarın yapacağını açıkladı. 2021 asgari ücreti, yarın 10.30'da yapılacak toplantının ardından belli olacak. Öte yandan işçi tarafını temsil eden Türk-İş'ten de asgari ücret ile ilgili flaş açıklama geldi. Türk İş "3 bin liranın altındaki teklif, insanları mutlu edecek bir teklif olmaz, çalışanları mutlu edecek bir teklif olmaz. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'na 3 bin liranın üzerinde bir teklif getirilmelidir" önerisinde bulundu.
27.12.2020 Ekonomi
Asgari ücret 2021 ne kadar olacak? Asgari ücret belli oldu mu? İşte 2021 asgari ücret zammı!
Asgari ücret 2021 ne kadar olacak? Asgari ücret belli oldu mu? İşte 2021 asgari ücret zammı! Milyonlar yeni yılda "Asgari ücret ne kadar olacak?" sorusunun merak ederken ikinci toplantı da Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun beş kişilik işçi heyetinde bu yıl asgari ücretle çalışan bir engelli kadın işçi de katılacak. Gözler 15 Aralık'ta yapılacak toplantıya çevrildi. Peki, 2021 yılı asgari ücret zammı ile ilgili tahminler neler? 2021 Asgari ücret ne kadar olacak? İşte 2021 asgari ücret ile ilgili olası senaryolar...
14.12.2020 Ekonomi
Son dakika asgari ücret gelişmesi! Bakan açıkladı... Asgari Ücret ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
Son dakika asgari ücret gelişmesi! Bakan açıkladı... Asgari Ücret ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Son dakika! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun dördüncü toplantısının yarın saat 14.00'te yapılacağını bildirdi.
25.12.2019 Çalışan Hakları
Son dakika... Sendikalar TÜRK-İş, Hak-İş ve DİSK Asgari ücret 2020 zam talebini açıkladı! 2 bin 578 lira olsun
Son dakika... Sendikalar TÜRK-İş, Hak-İş ve DİSK Asgari ücret 2020 zam talebini açıkladı! 2 bin 578 lira olsun SON DAKİKA! Türk-İş, Hak-İş ve DİSK'ten asgari ücret 2020 zammına ilişkin son dakika açıklaması yapıldı. Gelen habere göre sendikalar, 2020 yılında geçerli olacak yeni asgari ücretin 2 bin 578 lira olması gerektiğini belirttiler. İşte Asgari ücret belli oldum mu? sorusunun detayları.
20.12.2019 Ekonomi
Asgari ücret 2020'de ne kadar olacak? Asgari ücret zammında son haber!
Asgari ücret 2020'de ne kadar olacak? Asgari ücret zammında son haber! İlk toplantısını geçen hafta yapan Asgari Ücret Tespit Komisyonu yarın da ikinci toplantısını yapacak. Yılbaşından önce iki toplantı daha yapılarak 2020’de çalışanlara ödenebilecek ‘en az ücreti’ belirlenecek. İşte asgari ücret 2020 ne kadar olur? sorusuna verilen tahmini cevaplar...
9.12.2019 Ekonomi
Asgari ücret belli oldu! 2019 Asgari ücret...
Asgari ücret belli oldu! 2019 Asgari ücret... Asgari ücret ne kadar oldu? Milyonlarca vatandaşın sabırsızlıkla beklediği 2019 asgari ücret bugün belli oldu. Asgari Ücret Komisyonu tekrar bir araya geldi ve 2019 Asgari ücretin miktarı açıklandı.
25.12.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Asgari Ücret Belli Oldu Mu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asgari ücret belli oldu mu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.